Hur man är stark

Att vara stark handlar inte bara om att vara fysiskt stark.När man möter svåra omständigheter, sviker vissa människor och spiral mot självförstörelse medan andra överlever och till och med trivs när stormen har gått.Ingen är helt immun mot motgång, men vissa människor verkar bättre kunna klara av och återhämta sig från även de mest ansträngande förhållandena. Att utveckla din egen mentala, fysiska eller andliga styrka, följ dessa förslag.

Steg

Del 1 av 3:
Vara mentalt stark
  1. Bild med titeln vara stark steg 1
1. Kom ihåg att du är i kontroll. Styrka innebär att du har makt och att kunna förändra ditt eget liv, medan svaghet innebär att vara maktlös och hjälplös. Oavsett dina omständigheter, det finns saker du kan styra, och saker du inte kan. Nyckeln är att fokus på de saker du burk kontrollera. Gör en lista över vad som stör dig, gör sedan en lista över vad du kan göra för att göra varje situation bättre. Acceptera objekten på den första listan (de är vad de är) och fokusera din energi på den andra listan.
  • I studier av personer med hög motgångskvotent (AQ), observeras det att fjädrande människor inte bara hittar någon aspekt av en situation som de kan styra, men också känna sig ansvariga för att vidta åtgärder för att fixa situationen, även om deras svårigheter orsakades av någon annan. De med en låg AQ ignorerar emellertid möjligheter att vidta åtgärder och avleda ansvarighet, som antar att eftersom de inte skapade situationen, borde de inte vara de som fixar det.
  • Bild med titeln vara stark steg 2
    2
    Välj din attityd. Ibland stöter vi på situationer där vi verkligen är hjälplösa att anta förändringar. Trots att dessa tider försöker, kan du fortfarande vara i kontroll eftersom oavsett vad du alltid kan kontrollera din inställning till livet. Som Victor Frankl satte det: "Vi som bodde i koncentrationsläger kan komma ihåg de män som gick igenom hyddorna tröstade andra, vilket gav bort sin sista bit av bröd. De kan ha varit några i antal, men de erbjuder tillräckligt bevis på att allt kan tas från en man, men en sak: den sista av de mänskliga friheterna - att välja sin inställning i någon viss omständigheter, att välja sin egen väg." Oavsett vad som händer, var positiv.
  • Om någon gör ditt liv olyckligt, låt dem inte krossa din ande. Fortsätta att var stolt, ha hopp, och kom ihåg att attityd är något som ingen kan ta bort från dig. "Ingen kan få dig att känna sig underlägsen utan ditt samtycke," Som Eleanor Roosevelt sa.
  • Försök att inte låta en kris eller ont i ett område av ditt liv spillas över i andra delar av ditt liv. Om du står inför stor svårighet med jobbet, förekommer inte irriterande mot din signifikanta andra när de inte har gjort någonting men försök att hjälpa. Eliminera biverkningarna av dina svårigheter genom att kontrollera din egen attityd. Fjädrande människor vänder inte varje bakslag till en katastrof, och de låter de negativa händelserna följa en domino-effekt genom sina liv.
  • Om det hjälper, kom ihåg och recitera lugnbönen: "Bevilja mig lugnet att acceptera de saker jag inte kan ändra, modet att ändra saker jag kan, och visdom att känna skillnaden."
  • Bild med titeln vara stark steg 3
    3. Återupptäck din zest för livet. Emotionellt starka människor ser varje dag som en gåva. De försöker strukturera dem så att gåvan utnyttjas fullt ut. Kom ihåg när du var ett barn och kunde bli upphetsad av de enklaste underverk i livet - leka med löv på hösten, ritar ett make-tro-djur, äter en s`more? Hitta det inre barnet. Var det inre barnet. Din förmåga att vara mentalt och känslomässigt stark beror på det.
  • Bild med titeln vara stark steg 4
    4. Ha tro på dig själv. Du har gjort det här långt. Du kan göra det genom bara en dag. Och om du tar det bara en dag i taget, eller ens ett ögonblick i taget, kan du överleva vad du än går igenom. Det blir inte lätt, och du är inte oövervinnerlig, så ta barnsteg.När du känner att du ska falla ifrån varandra, stäng dina ögon och ta ett djupt andetag. Kom ihåg dessa saker i din uppdrag:
  • Lyssna inte på naysayersna. Det kommer alltid att finnas människor som tvivlar på dig, oavsett anledning. Ditt jobb är att inte lyssna på dem och, slutligen, för att bevisa dem fel. Låt dem inte ta hopp borta från dig bara för att de har förlorat sina. Världen ber dig praktiskt taget att omvandla den. Vad väntar du på?
  • Tänk på de tider du har lyckats. Använd dem som motivation i din resa. Oavsett om det är det klassrumsuppdrag du agerade, den person du pratade med, eller födelsen av ditt barn, låt det mata din önskan att vara en starkare, mer justerad person. Som att gifta sig som!
  • Försök, försök och försök igen. Det kommer att komma en tid när du tvivlar på dig själv för att du försökte och misslyckades. Men misslyckande är en del av framgången, och alla misslyckas ibland. Titta upp kända personer som har misslyckats flera gånger innan de uppnår sina mål för att hjälpa dig att bli inspirerad.
  • Bild med titeln vara stark steg 5
    5. Välj dina strider klokt. Gör varje liten sak som exasperaterar dig - en kollega frågar en fråga, en förare som skär av dig - behöver? Fråga dig själv varför och om dessa saker spelar roll. Försök whittling ditt liv ner till några kärnvärden som betyder världen för dig, och oroa dig inte för något annat. Som Sylvia Robinson sa en gång, "Vissa tror att det håller på det som gör en stark - ibland är det lutar."

    Försök att inte ta saker personligen. För att skydda ditt sinne kan du inte låta andra människor ruffe dig. När en situation uppstår där en person pressar dig för att få dig att göra något du inte är bekväm med, eller de får dig att fråga dig själv, ta några djupa andetag att centrera dig själv. Låt dem då veta vad du behöver, om det är en minut att tänka på saker eller att de ska respektera att du säger nej.

  • Bild med titeln vara stark Steg 6
    6. Nå ut till de människor som betyder mest för dig. Tillbringa tid med vänner och familj, tillsammans med andra som är stödjande och positiva. Om ingen är tillgänglig, skaffa nya vänner. Och om det inte finns några vänner att hitta, hjälpa andra Vem är i större behov än du är. Ibland när vi känner att vi inte kan bättre våra egna situationer, kan vi hitta styrka för att förbättra någon annans, och vi kan också få perspektiv på våra egna liv.
  • Det finns ingen tvivel på det - Människor är mycket sociala djur. Studier och vetenskap pekar både på socialt välbefinnande som en viktig faktor i känslomässig och fysisk hälsa. Om du känner att du kämpar socialt är det värt att försöka få lite hjälp. Här är en början:
  • Ha en bra konversation med någon
  • Få över misstag - låt dem inte definiera dig!
  • Återhämta sig efter en uppbrytning
  • Övervinna blyghet
  • Agera som en extrovert
  • Bild med titeln vara stark Steg 7
    7. Slå en balans mellan arbete och lek, vila och aktivitet. Låter lätt, gör det inte? Det är mycket förbises exakt för att det är bedrägligt svårt. Antingen arbetar vi för hårt och rör sig ständigt runt, eller vi slår av mer än vi borde och lounge som flodhästar, tomgång, på bankerna av möjligheter. Att få en bra balans mellan arbete och lek, vila och aktivitet, låter dig uppskatta varje läge för vad det är värt. Gräset kommer inte att verka grönare på andra sidan eftersom du inte kommer att boxas i bara en betesmark.
    Expertips
    Nicolette Tura, MA

    Nicolette Tura, MA

    Life Coachnicolette Tura är en hälsopersonal och grundare av den upplysta kroppen, hennes välbefinnande och relationer konsulttjänst baserat i San Francisco Bay-området. Nicolette är en 500-timmars registrerad yoga lärare med en psykologi och mindfulness major, en nationell akademi av sportmedicin (nasm) certifierad korrigerande träningspecialist och är en expert på holistiskt boende. Hon har en ba i sociologi från University of California, Berkeley och fick hennes masterexamen i sociologi från SJSU.
    Nicolette Tura, MA
    Nicolette Tura, MA
    Livscoach

    Små dagliga mål bygger stor framgång och momentum. Du behöver en daglig övning som stöder ett aktivt sinne så att det med tiden är lättare att styra dina tankar och skapa utrymme runt dem. Till exempel kan du träna meditation i 5 minuter varje dag och fortsätt att öka det när du är redo. Du kan också ställa ett mål att läsa en eller två böcker varje månad genom att börja med 5-10 sidor per dag.

  • Bild med titeln vara stark steg 8
    8
    Var tacksam för vad du har. Livet är tufft, men om du tittar nog noga, hittar du ett oändligt antal saker att vara tacksamma för trots de existensbegränsande. Även om de saker och människor som gjorde dig lycklig i det förflutna är borta, är det så mycket mer att uppskatta fortfarande. Den glädje du härleder från världen runt dig är bränslet som kommer att driva dig igenom det svåraste av tiderna, så var uppmärksam på vad du har och njut av det för vad det är värt. Visst, du kanske inte har den nya tröjan, eller vad det än vill ha, men åtminstone har du den här datorn, med internet, utrustad med förmågan att läsa. Åtminstone har du den här artikeln för att hjälpa dig. Vissa människor kan inte läsa, har ingen dator och är hemlösa. De önskar att de hade vad du gjorde.
  • Försök ladda ner en tacksam app för din smartphone. Detta kommer att påminna dig om att skriva om vad du är tacksam för varje dag och hjälper dig att utveckla en tacksamhet.
  • Bilden med titeln Var stark Steg 9
    9
    Ta inte saker så allvarligt. Charlie Chaplin visste något om komedi. Han sa famously: "Livet är en tragedi när den ses i närbild, men en komedi i långskott." Det är alltför lätt att bli inslagna i våra egna små tragedier som får oss att agera och reagera på en mikronivå. Men ta ett steg tillbaka och titta på livet mer filosofiskt, mer illalchivously, mer romantiskt. Undran, de obegränsade möjligheterna, absurditeten hos allt - det är nog att få dig att skratta åt hur konstigt lyckligt du är.
  • För, låt oss möta det, livet är bara mer roligt när det inte är för allvarligt. Och samtidigt som det är roligt och är lyckligt är det inte hela livet att erbjuda, det är en viktig del, rätt?
  • Bild med titeln vara stark steg 10
    10. Kom ihåg att ingenting är permanent. Om du är i mitten av en period av sorg eller smärta som du inte kan styra, stå åt sidan och låta ögonblicket hända. Om du går igenom en längre svårighetsperiod, påminna dig om att detta också ska passera. Acceptera de goda och de dåliga stunderna i ditt liv för vad de är och inte bli för bifogade till antingen staten. Lär dig att släppa när saker blir dåliga, och uppskattar livet när det är bra. Detta kommer att bidra till att hålla dig jordad när livet blir svårt.
  • Del 2 av 3:
    Att vara fysiskt stark
    1. Bild med titeln Var stark Steg 11
    1
    Äta hälsosamt. Ett av de största hindren vi står inför i att växa fysiskt starkare sätter näringsrik, energisk mat i våra kroppar dag in och dag ut. Vi har alla varit där: Fast Food Drive-Through Lane vinkar till oss, även om vi berättade för oss vi hade laga broccoli och fisk ikväll. Vad händer om vi berättade för oss att våra liv verkligen berodde på det? Skulle vi ändra våra matvanor då?
    • Fokusera främst på att konsumera grönsaker och frukter. Komplettera den här delen av din kost med magra proteiner, som de som finns i fjäderfä, fisk, mejeri, nötter och bönor.
    • Känna skillnaden mellan komplexa kolhydrater och enkla kolhydrater och prioritera komplexa kolhydrater, som tenderar att absorberas långsammare och erbjuda mer fiber.
    • Prioritera friska fetter över ohälsosamma. Omättade fetter, såsom olivolja och omega 3 fettsyror, som finns i lax och linfrön, är faktiskt bra för dig i måttlighet. Undvik ohälsosamma fetter som mättade och transfetter.
    • Blanda det. Lägg till variation till din kost. Du vill bli stark, men njut av att äta. Mat handlar inte bara om bulking upp. Njuter av det för vad det är kommer att göra dig en mer rundad individ och hjälper dig att hålla dig fitter.
  • Bild med titeln vara stark steg 12
    2
    Övning. Att bli stark handlar inte bara om att pumpa järn. Det handlar om att arbeta med hela kroppen för att bränna fett, bygga muskler och utveckla uthållighet. Det finns ton och massor av övningar du kan försöka få en full kroppsövning, men det viktiga att komma ihåg här är konsistens. Träna i minst 30 minuter varje dag, även om de 30 minuterna går hunden för 20 och "stretching" för 10!
  • Bild med titeln vara stark steg 13
    3
    Börja arbeta med vikter. Byggmuskel hjälper dig att hålla dig stark, men att komma dit är den tuffa delen. Lika delar som är grusande och tråkiga (bara skojar!), viktlyftning systematiskt bryts ner och reparerar muskel för att göra det ännu starkare. För mer fullständig styrka, fokusera på hela din kropp. Du vill inte se ut som gymnet-råttan som bara arbetar på biceps och gör det aldrig för bendagen.
  • Bygg muskler i bröstet
  • Bygg muskel i benen och låren
  • Bygga muskler i din vapen och axlar
  • Bygg muskel i din kärna
  • Bild med titeln vara stark steg 14
    4
    Få tillräckligt med sömn. För att återuppbygga muskler, minska stress och hålla balanserad emotionellt, den mänskliga kroppen behöver var som helst från 8 till 10 timmars sömn per natt för de flesta vuxna.Du kommer inte att gå och bryta styrka poster på 4 timmars sömn. Och om du inte sover bra eller tillräckligt länge en natt, var beredd att försöka sova även Mer Nästa natt, som du har byggt upp ett sömnunderskott.
  • Bild med titeln vara stark steg 15
    5. Steer bort så kallade vices som cigaretter, överdriven alkohol, och andra droger. Alla förstår att rökning av cigaretter, missbrukar droger och att dricka alltför ett recept på dålig hälsa. Och ändå verkar vi antingen motivera det för oss själva, eller bara bekvämt glömma det när tiden kommer att kontrollera uppmaningen. För att hjälpa dig rationellt kontrollera några uppmaningar, här är en del statistik som sätter nikotin och alkohol i sammanhang:
  • Nästan 500 000 rökare dör i U.S. varje år ensam. Och rökare dör i genomsnitt mellan 13 och 14 år yngre än rökfria motsvarigheter. Det är nästan en fjärdedel av ditt liv, du slänger oftast bort.
  • 49% av morden, 52% av våldtäkt, 21% av självmord, 60% av barnmissbruk, och över 50% av dödsolyckorna inträffar åtminstone delvis på grund av alkohol.
  • Del 3 av 3:
    Att vara andligt stark
    1. Bild med titeln vara stark steg 16
    1. Anslut till en kraft som är större än du. Huruvida den kraften är en av religionerna som bara är universets kraft, vet att andlighet är allt och bara om dig och dina övertygelser. Vet att du inte behöver tro på Gud att tro på en större andlig verklighet. Utforska dina övertygelser, liksom andra, och bosätta sig i en ram som du tro.
  • Bild med titeln Var stark Steg 17
    2. Ställ frågor och sluta aldrig lära dig. Blir andligt "stark" och andligt "aktiva" är inte nödvändigtvis samma sak. Den andligt aktiva personen kan anta en tro eller antar en tro och lämna den där, aldrig ifrågasätta tronens användbarhet eller principer. Den andligt starka personen frågar frågor om heliga texter, granskar beteende och söker ständigt efter svar båda inuti och utanför ramen för deras tro.
  • En andligt stark kristen, har till exempel inga problem att prata med en ateist och debattera de finare punkterna i bibliska ortodoxi. De kan se upplevelsen som ett tillfälle att lära sig, en uppfriskande avgång från det vanliga. Deras tro förstärks vanligtvis av ett sådant möte, och om det inte är, är det tvivel lugnt och judiciously utforskat.
  • Bild med titeln vara stark Steg 18
    3. Undvik att döma andra människor för sina andliga övertygelser. Tänk dig om din granne eller en fullständig främling kom upp till dig och berättade att din tro var helt missvisad och tvingade dig att tro på sin andliga ordning - allt utan ditt samtycke. Hur skulle du känna dig? Inte så bra, troligtvis. Tja, det är hur andra människor känner när de proselytiseras eller på annat sätt är tvungen att tro. Balansera din egen tro med din plikt till din vanliga man på som omtyckande sätt som möjligt.
  • Bild med titeln Var stark Steg 19
    4. Identifiera välsignelser i ditt liv. De flesta religioner och andliga beställningar tror på idén om en välsignelse, vilket är hjälp eller godkännande från Gud eller universum. Vad är en välsignelse i ditt liv?
  • Prova den här användbara övningen för en vecka för att stärka din uppfattning om hur många välsignelser du har. I sju på varandra följande dagar, identifiera en välsignelse som gavs till dig från följande:
  • Familjemedlem
  • Granne
  • Vän
  • Kollega
  • Främling
  • Barn
  • Fiende
  • Bild med titeln vara stark steg 20
    5. Hjälp sprida kärlek från var du än är. Andlig styrka är i slutändan en form av tro på att universum är ett mysterium, men den kärleken mellan människor är självklart. Vara ett agent för förändring och en kraft för gott genom att sprida kärlek. Oavsett om det är en enkel gest av att ge mat till de hemlösa, ler på en främling, eller att offra ditt välbefinnande för andras välbefinnande, att sprida kärlek får oss alla lite närmare att förstå mysteriet som knyter oss alla tillsammans.
  • Tips

    Du kanske inte vinner varje kamp, ​​men du kan leva för att slåss mot en annan dag. År från nu kommer nuvarande strider troligen att verka mindre viktiga. Du kan till och med kunna se tillbaka och skratta. Bara leva din dröm och bry dig inte om kritikerna, men om du måste kasta händer!
  • Börja bara hålla dig upptagen och njut av saker du gillar
  • Få minst 10 timmars sömn. Försök att träna i minst en timme varje dag för att bygga upp din styrka. Om du gör hårdare träningsrutiner på en dag, vila nästa dag.
  • Tänk alltid positivt och låt inte negativ prata förstöra dina tankar eller övertygelser.
  • Varningar

    När tiderna är tuffa, är vi mer sårbara än någonsin, och det kan vara frestande att göra saker som vi normalt aldrig skulle överväga. Du kan känna dig desperat för en ohälsosam flykt eller validering, men sådana snabba korrigeringar kommer bara att göra sakerna värre. Vända inte till alkohol, droger eller någon annan form av tom, tillfällig tillfredsställelse. Om du kommer att fly, fly i de saker som håller mening för dig, som musik, läsning eller konst.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande