Hur man är en extrovert

Har du någonsin velat vara den sociala fjärilen på en fest och känner sig bekväm att träffa många nya människor? Även om du normalt håller dig själv och agerar inåt, finns det många saker du kan göra för att utveckla en extroverted tankegång och umgås ännu mer. Vi börjar med några tips om att öppna under samtal och gå vidare till sätt du kan vara mer utåtriktad!

Steg

Metod 1 av 10:
Sätt bort din telefon.
  1. Bilden med titeln är ett extrovert steg 1
1. Fokusera på socialisering snarare än att titta på en skärm. Kontrollera din telefon medan du är runt andra kan du få dig att känna dig stängd och ointresserad. Istället, ställ din telefon på tyst och håll den i fickan eller handväska så att du inte blir distraherad av den. Håll dig helt förlovad med de människor du är med, eller avgrena dig och presentera dig för någon ny om du är någonstans ensam.
  • Om du fortfarande är frestad att kontrollera din telefon, lämna den i ditt fordon eller fråga en vän att hålla den för dig.
  • Du kan känna dig lite obekväma först eftersom vi är så vana vid våra telefoner, men försök din hårdaste och det blir så småningom lättare.
Metod 2 av 10:
Stå mitt i rummet.
  1. Bild med titeln vara ett extrovert steg 2
1. Sätt dig där ute för att bli involverad i konversationer. Stående nära väggar eller kanterna på ett rum kan göra det verkar som om du är stängd från konversationer. I stället rör sig närmare mitten av rummet där andra människor samlar. Försök att hålla fast i närheten av grupper som du är intresserad av att prata med så att du kan engagera dig i sina samtal.
  • Flytta runt rummet ofta så att du kan interagera med de flesta människor.
Metod 3 av 10:
Håll entusiastisk och energisk.
  1. Bild med titeln vara ett extrovert steg 3
1. Visa din spänning för att hjälpa dig att vara mer likbar. När du interagerar med någon, var vänlig och visar äkta intresse för dem att komma över som mer energiska. Variera tonen i din röst när du pratar med att hålla konversationen engagerande. Upprätthålla en positiv attityd och den andra personen svarar vanligtvis på samma sätt.
  • Försök att lyssna på en snabb pumpad pump-up-musik innan du sätter dig i sociala situationer för att hjälpa till att öka dina energinivåer.
  • Människor har olika sociala energier, så se till att du anpassar dig till dem. Till exempel, om någon inte verkar som energisk, vara positiv men agera lite mer avslappnad runt dem.
Metod 4 av 10:
Tala högre.
  1. Bilden med titeln är ett extrovert steg 4
1. Hävda dig själv så att du kan gå med i konversationen. Snarare än att hålla saker till dig själv eller ifrågasätta vad du vill säga, sätt in dig i konversationen. Höj din röst något så andra människor kan höra vad du säger. Försök att undvika att använda fyllnadsord, som "um," "uh," eller "antar jag" eftersom det kan göra att du verkar låg energi och mindre upphetsad att vara en del av konversationen.
  • Om du har svårt att prata, försök att prata med en hög röst när du har chansen, som när du är hemma eller kör. På det sättet blir det lättare att få din röst att höras när du är med en grupp människor.
Metod 5 av 10:
Dela personliga intressen.
  1. Bild med titeln vara ett extrovert steg 5
1. Prata om de saker du gillar så att folk lär känna dig bättre. Låt inte den andra personen bära samtalet och tala över dig. Istället försök att balansera konversationen genom att dela några av dina egna intressen. Efter att ha tagit dem, fråga den andra personen vad de är intresserade av. Försök hitta något du har gemensamt med den andra personen så att du kan bära en djupare konversation och lära känna dem bättre.
  • Till exempel, om någon frågar dig hur din helg var, undvik att säga saker som, "det var bra," eller "bra."Istället, säg något som," det var jättebra! Jag slutade titta på troner och jag älskade det verkligen. Har du sett den?"
  • Om personen inte är intresserad av de saker du tar upp, gå tillbaka till att ha liten prata innan du tar upp något annat de kan relatera till.
Metod 6 av 10:
Uttrycka dina åsikter.
  1. Bild med titeln vara ett extrovert steg 6
1. Du kommer att känna dig mer nöjd om du känner att din röst hörs. Som introvert kan det vara väldigt lätt att vara tyst även om du inte håller med någonting. I stället nämna hur du personligen känner för det med en fast röst utan att stänga av andra människors åsikter. Fråga personen frågor om varför de känner sig som de gör och lyssnar på sina åsikter också.
Metod 7 av 10:
Lyssna aktivt med andra.
  1. Bild med titeln vara ett extrovert steg 7
1. Ge andra din fulla uppmärksamhet så att de involverar dig i flera samtal. Som andra människor pratar, lutar sig närmare dem och reagerar på vad de säger, som nickning när du håller med någonting. Behåll din ögonkontakt med högtalaren och tänker verkligen på vad de säger. Undvik dagdrömmer eller försöker tänka på nästa sak du vill säga eftersom det distraherar dig från de punkter som den andra personen försöker göra.
  • När de slutar prata, fråga dem några öppna frågor för att klargöra sina punkter och lära sig mer om vad de säger. Till exempel kan du fråga, "Hur fick du dig att känna?"
Metod 8 av 10:
Säg ja till fler inbjudningar.
  1. Bilden med titeln är ett extrovert steg 8
1. Tvinga dig till nya sociala situationer du kan njuta av med andra. Ange en tidsram, till exempel 1 vecka eller 1 månad, där du godkänner att du gör det mesta av de saker du är ombedd att göra. Om någon frågar om du vill träffa eller komma till en fest, acceptera inbjudan även om det inte är något du regelbundet skulle bli involverad i. Göra det bästa av situationen genom att umgås med andra och öppna dig själv upp till den nya upplevelsen. Du kan bara göra nya vänner och upptäcka en ny hobby du verkligen älskar.
  • Undvik att säga ja till saker som är olagliga eller kan sätta dig i fara.
Metod 9 av 10:
Prova nya erfarenheter.
  1. Bilden med titeln är ett extrovert steg 9
1. Exponera dig själv för saker som du normalt inte skulle göra för att öva att vara utåtriktad. Det är väldigt lätt att göra saker som gör att du känner dig bekväm, men du kanske saknar något du verkligen älskar. Tänk på de saker du vill uppnå och hålla ögonen öppna för nya möjligheter som är tillgängliga för dig. Gör det till en punkt att gå ut ur din komfortzon ofta så att du kan träffa nya människor och upptäcka nya lustar.
  • Leta efter platser eller erfarenheter där människor har liknande intressen som du. Försök till exempel hitta en bokklubb om du älskar att läsa eller delta i en yogaklass om du är i fitness.
Metod 10 av 10:
Ange specifika extroverta mål.
  1. Bilden med titeln är ett extrovert steg 10
1. Kom upp med några handlingsbara steg du kan ta så du har en plan. Om du bara säger "Jag ska bli mer utåtriktad," kan du bli förvirrad över vad du ska göra och känna dig överväldigad. Skriv i stället en lista med specifika åtgärder som du kan ta i ditt liv som sätter dig ur din komfortzon. Syfte att göra minst 1 extroverted sak varje dag. Några åtgärder du kan ta inkluderar:
  • Pratar med 1 ny person varje dag
  • Engagera sig i konversation när någon pratar med dig
  • Går ut till lunch med en ny person en gång i veckan

Tips

Titta på hur andra extroverted människor agerar så att du kan modellera ditt beteende av dem.
  • Det är inget fel med att vara introvert. Känn inte behovet av att driva dig mer än du är bekväm med så att du inte blir stressad.
  • Varningar

    Ge dig själv lite stillestånd mellan att se andra människor så att du har en chans att ladda och utveckla inte social trötthet.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande