Hur man är stark

Mest framgångsrika människor har ett drag gemensamt: de är starka. Någon med ett starkt sinne är mentalt tufft och beslutsamt om sina idealer, men de är inte så envisa att växa och anpassa sig till nya situationer, antingen. Om du vill ha ett starkare sinne kan du uppnå det med lite arbete och tålamod, precis som du skulle träna din kropp i ett gym. Utveckla din mentala seghet genom att veta vad du tror, ​​med övertygelsen att leva av dina värderingar och bli fjädrande nog att återhämta sig från motgång.

Steg

Metod 1 av 3:
Lär känna dig själv
  1. Bild med titeln Lita på andra efter att ha lidit verbalt missbruk Steg 6
1. Tyst ditt sinne. Ett starkt sinne är ett snyggt sinne. Öva att släppa onödiga bekymmer och distraktioner, så du kan fokusera på viktigare saker. När du märker att du känner dig spridd, ta ett djupt andetag och ta med ditt fokus tillbaka till var du vill ha det.
  • Meditation är ett utmärkt sätt att lära sig att styra ditt sinne. Om du aldrig har mediterat tidigare kan det vara svårt först, som ditt sinne inte är van vid stillhet. Det blir mycket lättare med övning, så bli inte avskräckt. Det tar bara fem eller tio minuter om dagen för att börja uppnå resultat.
  • Om du vill återfå fokus i ögonblicket kan du försöka skriva ner vad som håller upp i ditt huvud. Tänk på det som en hjärndump. När du får dessa tankar ut ur ditt huvud, kommer du att kunna fokusera bättre. Ägna lite tid senare för att delta i dessa tankar eller idéer.
  • Bild med titeln hjälpa någon med depression och ångest steg 12
    2. Upptäck vad som ger dig glädje. Fråga dig själv när du känner dig lyckligaste eller mest uppfyllda och varför. Då, identifiera orsakerna till att dessa erfarenheter var så givande för dig. Försök att replikera dessa erfarenheter oftare. Fråga också folk du är nära om dig själv. Fråga dem vilka drag beskriver dig när du är på din lyckligaste, och vad de tycker orsakar denna sida av dig att komma ut. Detta kan vara ett kraftfullt verktyg i självupptäckt.
  • Till exempel, om du älskade ett tidigare handledning jobb, ta fler möjligheter att hjälpa andra och dela din kunskap.
  • Bild med titeln Gå ut ur ett depression Steg 5
    3. Ta reda på vad som motiverar dig. Tänk på vad som driver dig för att uppnå eller fortsätta i ditt dagliga liv.Om du ofta tycker att du bara försöker komma igenom dagen, fråga dig själv vad du skulle göra med din tid om du inte behövde oroa sig för grundläggande bekymmer som pengar.
  • Dina motivationer kan vara nära kopplade till dina värden. Till exempel, om du värdesätter vänskap, kan du vara motiverad att spendera tid med de vänner du redan har och träffa nya människor.
  • Bild med titeln Bly ett lyckligare livssteg 13
    4. Ange några långsiktiga mål. Att ha en allmän uppfattning om var du vill att ditt liv ska ta dig, hjälper dig att hålla starkt i ansiktet av distraheringar och hinder. Ställ in mål som hjälper dig att ge dig riktning i livet. Försök att göra en lös plan för de närmaste fem åren.
  • Bara sitta ner och skriva ut några prestationer du vill nå de närmaste åren. Dessa kan innefatta examen college, få jobb, eller lära sig att tala italienska.
  • Uppmuntra målinställning genom att omge dig med målorienterade människor och skapa relationer med mentorer med vilka du kan diskutera dina drömmar regelbundet.
  • Bilden med titeln Gå ut ur ett depression Steg 6
    5. Skapa handlingsbara kortsiktiga mål. Nu, att du har en allmän förståelse för var du vill gå, bryta de långsiktiga målen nere. Detta håller dig från att bli överväldigad och hjälper dig att hålla dig på spår.
  • Försöka Ange smarta mål Det är specifika, mätbara, uppnåliga, realistiska och tidsbundna. Till exempel kan du bryta ner "skaffar ett jobb" in i mindre segment. Du kan behöva uppdatera ditt CV, slutföra en praktik eller få ytterligare utbildning för att nå detta större mål.
  • Var uppmärksam på tidsramarna du ger dig själv. Se till att de är rimliga och står för vila, rekreation och det oväntade i livet.
  • Metod 2 av 3:
    Levande
    1. Bild med titeln Undvik att upprepa de gamla samma misstag överallt steg 9
    1. Informera dig själv. Undersök motiveringen bakom dina övertygelser. Om du upptäcker att du har baserat dina idéer om känslor eller missinformation, gör du lite forskning och se om du behöver omvärdera din position. Håll dig uppdaterad om aktuella händelser och problem genom att läsa i stor utsträckning och titta på nyheterna.
    • När du kan säkerhetskopiera dina idéer med fakta, kommer du att känna dig mer självsäker i dig själv, och du blir bättre beredd att ha givande konversationer med andra människor.
    • Var uppmärksam på vilka du väljer att associera med. Välj personer som också är informerade och tankeväckande och som respektfullt utmanar dina idéer.
    • Använd god bedömning när du läser information som publiceras på Internet. Vissa webbplatser Avsiktligt sprida falskt eller skadligt innehåll.
  • Bild med titeln Kope med våldtäktsrelaterad posttraumatisk stressstörning Steg 3
    2. Undvik att oroa dig. Fokusera på de saker du kan styra, istället för att slösa mental energi på de saker du inte kan. Om du är orolig för en situation eller en kommande händelse, fråga dig själv vad du kan göra för att förbereda dig eller göra det mindre stressigt. Sätt sedan din energi mot att vidta åtgärder.
  • Om du är en vanlig worrier, lägg undan ett kort fönster av "oroa tid" varje dag. Ge dig själv tio minuter att göra ingenting annat än oro. Om du tar dig själv oroande för andra gånger hela dagen, tvinga dig att tänka på något annat. Prova några olika tider på dagen för att göra det här och hålla med den som fungerar bäst för dig.
  • Bilden med titeln Gå ut ur ett depression Steg 7
    3. Ta ansvar för dig själv. Utveckla tankegången att du har kontroll över dina egna handlingar och val. I stället för att skylla på andra människor när något går fel, tänk på hur du kan svara mest konstruktivt, och fråga dig själv om du kan förhindra att det händer igen.
  • På samma sätt, när något går bra i ditt liv, gratulerar dig själv för den roll som ditt hårda arbete spelade i prestationen, istället för att krita det upp till tur. Dela de goda nyheterna med andra och hitta ett sätt att fira det. Detta kommer att hjälpa dig att motivera och bygga ditt självförtroende.
  • Bild med titeln Bly ett lyckligare livssteg 18
    4. Utveckla goda vanor. Öka din Willpower genom att etablera positiva vardagliga vanor, till exempel att komma upp första gången ditt larm går av och håller ditt hus rent och tränar regelbundet. Om du procrastinerar ofta, bryta vanan genom att göra dig ansvarig för andra människor och bryta dina mål ner i uppnåbara steg.
  • Börja med en bra vana åt gången. Håll en logg av hur ofta du håller fast vid vanan. Försök att konsekvent göra vana i minst en månad innan du går vidare till nästa.
  • Bild med titeln Hjälp behandla depression med hypnos Steg 8
    5. Var villig att lära och ändra. Att vara stark-minded betyder inte att du aldrig ändrar dig om någonting. Vår förståelse av saker förändras över tiden, så gör ditt bästa för att inte fastna i det förflutna. Håll dig öppen för nya möjligheter, och träna med komplicerade problem från flera perspektiv. När du pratar med folket runt dig, lyssnar verkligen på dem, även om du inte håller med dem.
  • Utbilda dig själv och uppdatera din kunskap genom att göra aktiviteter som: läsning, titta på dokumentärer, lyssna på podsändningar och besöka museer.
  • Bild med titeln vara normalt steg 16
    6. Låt dig inte lätt påverkas av andra. Stark sinnade människor tvivlar inte helt varje gång någon menar. Öva att vara säker på dina övertygelser genom att reglera regelbundet och praktisera "nej."Tala upp självsäker när du inte håller med, istället för att hålla dina tankar till dig själv eller känna behovet av att motivera dina åsikter till andra.
  • Bild med titeln Deal med anorexiska vänner eller familj Steg 8
    7. Identifiera andras motiv. För att vara mer självsäker i dina åsikter och beslut måste du arbeta med att utveckla en tydlig uppfattning om andra. Du bör alltid överväga vad folk måste säga när de är pålitliga och beundransvärda, men att lyssna på dem med potentiellt själviska eller skadliga motiv kan få dig att känna sig förvirrad eller lurad.
  • Om du märker personen är kontinuerligt behövlig och övertygande och du har en dålig känsla för dem, inte associera med dem. De har sannolikt inte ditt bästa intresse i hjärtat.
  • Metod 3 av 3:
    Övervinna problem med styrka
    1. Bild med titeln Skapa ett hem helgedom (hinduism) Steg 7
    1. Få lite perspektiv på dina problem. Undvik att blåsa problem ur proportion i ditt sinne. Katastrofiskt tänkande, skyller på dig och hoppar till slutsatser alla undergräver din mentala styrka. Försök istället att ta en realistisk syn på situationen.
    • Stanna i perspektiv genom att genomföra verklighetstestning mot sådana tankar. Fråga dig själv om du har tydliga bevis för att stödja tanken. Eller bestämma om det finns ett bättre, mer realistiskt sätt att visa situationen.
    • Till exempel, om du ger ett dåligt samtal framför 100 personer, kanske du tror, ​​"Jag är en hemsk talare. Jag borde aldrig prata med en folkmassa igen."Om det händer, ta ett mentalt steg tillbaka och påminna dig själv," Massor av människor har gett ett dåligt tal. Det är inte världens ände."
    • Försök att konsultera en betrodd vän eller rådgivare för att få ett perspektiv. Den här personen är inte lika emotionellt investerad och kan vara mer objektiv, vilket kan ge dig nya saker att tänka på.
  • Bild med titeln vara tålmodig när du försöker depressionsbehandlingar Steg 13
    2. Jämför inte dig själv med andra. Starkt människor är övertygade och fjädrande oavsett hur andra människor utför. Om du ska jämföra, bör det vara emot mål du har gjort och uppnått tidigare, för att visa hur du har vuxit.
  • Även om starka människor ofta är konkurrenskraftiga områden, som försäljning, friidrott, politik och akademiker, vinner de genom att kunna flytta tidigare konkurrenskraftiga tryck.
  • Var uppmärksam på din sociala medier och avgöra om det orsakar att du jämför dig, känner dig otillräcklig eller lider av andra negativa effekter.
  • Bild med titeln Undvik att påverkas av förolämpande kommentar Steg 9
    3. Tänk konstruktivt. Undvik att känna förlåt för dig själv eller berätta om en situation är hopplös. Leta efter sätt du kan ta kontroll istället. Avvisa dina negativa tankar och fråga dig själv, "Vad kan jag göra med det?"
  • Din självtalning kan vara en snygg källa till negativitet, så håll ett öga på det. Om du märker att du ger dig själv ohjälplig feedback, ändra det till något positivt istället.
  • Till exempel kan du ändra "varför försöker jag ens?"Till" Jag ska göra en liten förbättring för hur jag gör det här idag."
  • Detta kan vara starkt påverkat av de människor du spenderar tid med. Om du märker att personer du är mycket tenderar att tala negativt, kanske du vill spendera mindre tid med dem för din egen personliga tillväxt.
  • Bildbeteckningshandtaget skrattade på bakom ryggen Steg 8
    4. Acceptera obehag. Att trycka förbi gränserna för din komfortzon tar styrka och beslutsamhet, men det är det enda sättet att uppnå nya saker. Sträcka dig själv genom att göra saker som är lite förbi din skicklighetsnivå. Acceptera oundvikligheten av misslyckande och öva att göra fred med att inte veta hur saker kommer att visa sig. Obehag, misslyckande och osäkerhet är okej, viktiga och användbara för tillväxt.
  • Du kan till exempel öka din tolerans för obehag genom att gå med i en offentligtalande grupp som toastmasters eller anmäla sig till en utmanande träningsklass.
  • Bild med titeln Undvik att upprepa de gamla samma misstag överallt steg 15
    5. Hålla ut. Om något är viktigt för dig, ge inte upp det, oavsett hur svårt det är eller hur många gånger du har misslyckats. Håll dig fast, även om du inte ser hur saker kommer att fungera just nu. Leta efter ett sätt att ta ett litet steg framåt varje dag.
  • Till exempel, om du inte kan bli anställd för den typ av jobb du vill, kan du försöka arbeta ett annat jobb tillfälligt när du tar nattklasser i ditt valda fält.
  • Om du bestämmer dig för att ett mål eller en uppgift inte är värt din tid längre, är det okej att sluta driva det, men se till att du är ärlig med dig själv om dina motivationer. Sluta eftersom ditt mål inte längre är i linje med dina mål eller värderingar, inte bara för att det är svårt.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande