Hur är alfa-kvinnan

Det är vanligare att höra människor prata om alfa män och hur man är en, men att vara en alfa-kvinna är lika viktig. En Alpha-kvinna är en ledare bland hennes kamrater, oavsett om det är på jobbet, hemma eller med vänner. Även om du är en naturfödd ledare, kan du fortfarande förbättra ditt ledarskap och alfa-status på alla delar av ditt liv. Du kan vara alfa-kvinnan på arbetsplatsen och dina egna personliga relationer.

Steg

Del 1 av 3:
Ändra din attityd
  1. Bild med titeln vara alfa-kvinnligt steg 1
1. Var säker på dig själv. Detta första steg är verkligen det svåraste, men det är det viktigaste. Du måste inse att du har åsikter och idéer som är värda att höras. Om du inte ser dig som värdefull, värd respekt, eller kompetent, så kommer ingen annan.
  • Bild med titeln vara Alpha Kvinna Steg 2
    2. Låtsas tills du lyckas. De snabbaste sätten att bygga förtroende för dig själv låtsas för att göra ditt förtroende trovärdigt. Du vill övertyga dig själv såväl som alla runt dig som du själv är säker och kapabel.
  • Bild med titeln vara alfa-kvinnligt steg 3
    3. Gör en lista över dina bästa egenskaper. Bestäm vad du tycker om dig själv och dina bästa talanger och färdigheter. Du kan vara en bra lyssnare, fantasifulla eller empatisk till vänner. Lämna den listan någonstans kan du läsa den varje dag för att påminna dig själv.
  • Bild med titeln vara alfa-kvinnligt steg 4
    4. Börja med att ställa in nya mål för dig själv. Till exempel, tryck dig själv för att träffa och nätverk med tre nya personer om dagen. Du kommer att bli mer bekväm med dig själv runt alla slags människor och utveckla en webbsida. När du har slutfört ett mål, gör en ny att arbeta mot så att du alltid trycker dig själv för att vara mer personlig och populär.
  • Bild med titeln vara alfa-kvinnliga steg 5
    5. Självutvärdera dig själv men lägg inte dig ner framför andra. Du vill vara kritisk mot dig själv på ett hälsosamt sätt som hjälper dig att växa som en person. Undvik att vara negativ men.Var försiktig med att inte slå dig själv där du tvivlar på dig själv. Ge dig själv konstruktiv kritik i privat och inte framför andra eftersom det kan berätta för dem att du inte tänker på dig själv och inte heller.
  • Bild med titeln vara alfa-kvinnligt steg 6
    6. Få respekt från dem runt dig. Som Alpha vill du att folk ska känna igen att du är viktig och värdig deras respekt. Detta kommer inte att hända över natten - du måste arbeta med att bygga relationer där människor kan se din integritet och ärlighet. De två egenskaperna, liksom vältalighet, charm och en stark arbetsetik kommer att bidra till att bygga upp din karaktär i människors ögon.
  • Även om du vill att majoriteten av människor gillar dig, kommer det att finnas människor som inte gör det. Slutmålet är dock för människor att respektera dig, oavsett om de håller med dig eller inte. De kanske inte gillar dig som vän eller en kollega, men se till att de inte kan neka din ärlighet, passion och styrka.
  • Bild med titeln vara alfa-kvinnliga steg 7
    7. Ber om ursäkt endast när det behövs. Självklart, om du förolämpar eller skadar någon eller gör ett misstag, behöver du äga upp till det. Men ber om ursäkt för saker som du inte är ansvarig för eftersom du kommer att uppfattas som svag. Kvinnor kan vara särskilt mottagliga för att vilja be om ursäkt för varje olägenhet, men du måste bestämma när situationer kräver en "Ursäkta mig"eller "Jag är djupt ledsen."
  • Bild med titeln vara alfa-kvinnligt steg 8
    8. Sluta göra ursäkter. Ta ansvar för dina handlingar och äga upp till allt du gör, oavsett om det är en prestation eller ett misstag.Det här är den typ av ärlighet och integritet som människor associerar med bra ledare. Du vill inte skylla på situationer eller andra människor för dina misstag.
  • Bild med titeln vara Alpha Kvinna Steg 9
    9. Håll dig positiv under stress. Om du vill att folk ska titta på dig i tider av stabilitet såväl som kris, måste du vara den som inte verkar påverkas av stress och pessimism. Du kan behöva avsätta känslor för att se klart genom Chaos storm, oavsett om det är en hotande deadline på jobbet eller en vän kommer till dig för hjälp på jakt efter råd. Använd humor för att lyfta andra ut ur stressen, oavsett om det är sarkastiskt, torrt eller uppriktigt.
  • Bild med titeln vara alfa-kvinnligt steg 10
    10. Vet vad du vill och be om det. Först måste du bestämma vad du vill ha ur livet. Det kan vara ett antal saker, som en höjning, en hälsosam och stabil familj, ett bra förhållande, respekt och makt, eller till och med bara att vara glad övergripande. Då, när du vet vad det är du vill förvärva, gå efter det.
  • Var inte rädd. Om du känner att du har rätt till högre löner eller respekt från andra, tveka inte.
  • Var beredd att ge ett svar på varför du vill ha något. Du kanske inte alltid måste förhandla eller argumentera, men du vill vara beredd.
  • Tala tydligt och ordentligt när du frågar. Tvekan är ett tecken på svaghet. Vara ihållande och ge inte upp eftersom din uthållighet kommer att respekteras på lång sikt.
  • Inte åberopa eller gnälla eftersom det kommer över så svagt. Istället, agera som du får vad du vill, så att det kommer att visa andra att du är seriös om det här målet eller propositionen.
  • Del 2 av 3:
    Arbeta / kommunicera med andra
    1. Bild med titeln vara alfa-kvinnligt steg 11
    1. Ta kontroll över rummet. Alfakvinnor är som "socialledare." De har möjlighet att vara centrum för uppmärksamhet där människor kommer att lyssna på vad de säger och gör.
    • Du behöver inte vara den högsta personen i rummet. Oavsett hur mycket du säger, se till att det är värt att höra. Dina ord har påverkan på de människor som ser upp till dig så ta tid att tänka innan du talar.
  • Bild med titeln vara alfa-kvinnligt steg 12
    2. Var den mest intressanta personen i gruppen. Fråga andra människor om sig själva och vara intresserade av dem istället för att vända strålkastaren på dig själv. Om du vill vara intressant, var intresserad av andra. Alla gillar att prata om sig själva, och de kommer att tycka om dig för att lyssna på dem.
  • Bild med titeln vara alfa-kvinnligt steg 13
    3. Gör din närvaro känd. Du vill att andra ska veta när du är runt och att atmosfären i rummet är annorlunda nu när du har kommit fram. Öva att gå in i ett rum med huvudet höll högt, axlarna ner, och en rak, fast promenad. Agera som du förväntar dig att vara uppmärksam på dig och de kommer att.
  • Bild med titeln vara alfa-kvinnligt steg 14
    4. Utöka din inflytningscirkel. Att vara en alfa-kvinna betyder att du inte kan vara en ensam. Du vill vara välskött av alla du möter och odlar relationer som en dag leder till en framtida jobbfrämjande eller en spännande partinbjudan. Glöm inte att presentera människor till varandra. Dra nytta av när du är en person som alla vet i en grupp och introducera människor.
  • Bild med titeln vara alfa-kvinnligt steg 15
    5. Har många vänner och bekanta. Du kommer inte vara bästa vänner med hela världen, men du kan göra ansträngningarna att begå folks namn till minne och lära dig något enkelt om dem. När du kommer ihåg dem senare, kommer de att tycka om dig för att du fick dem att känna sig viktiga och minnesvärda. Men kom ihåg att också ha en nära sticka grupp vänner och familj på vilken du kan lita på att vara ditt personliga supportsystem.
  • Bild med titeln vara alfa-kvinnligt steg 16
    6. Stödja andra kvinnor. Alpha kvinnliga egenskaper är fördjupade i feministiska idealer som tanken att kvinnor ska vara förenade och stå ihop i samhället. Att vara alfa-kvinnlig betyder inte att du lägger ner andra kvinnor och försämrar dem för att höja din egen status. Istället bör du sträva efter att skapa en stark grupp av kvinnor, oavsett om du är på arbetsplatsen eller det sociala livet.
  • Använd din makt och inflytande för att hjälpa bättre andra istället för att isolera dig själv. Ta dig tid att lära känna kvinnorna runt dig och lär dig att se deras värde.
  • Detta kan leda till mentorskap. Mentoring andra kvinnor är ett bra sätt att använda din makt för gott. Du har möjlighet att påverka andra människor och utveckla sina färdigheter på arbetsplatsen eller socialt.
  • Du har möjlighet att odla en grupps attityd. Det är bättre att utveckla ett hälsosamt band med andra kvinnor istället för att omge dig med dem som hellre skulle röra upp strid och drama.
  • Bild med titeln vara alfa-kvinnligt steg 17
    7. Upprätthålla konkurrensen i ditt liv. Som Alpha Kvinna, behöver du stanna högst upp i ditt spel. Det kan innebära att du håller med de senaste modetrenderna eller går den extra milen på jobbet för att göra ett bra intryck på din chef. Som Alpha Kvinna behöver du undvika att vara stillastående. Skjut dig själv för att växa och lära dig om ditt jobbfält, hobbyer eller andra intressen.
  • Bild med titeln vara alfa-kvinnligt steg 18
    8. Var självförtroende men gör inte allt på egen hand. Du borde kunna göra saker för dig själv och inte vara dammen i nöd i situationer. Detta visar andra att du är kompetent och behöver inte någon.
  • Bara för att du kan fixa ett platt däck själv eller laga en måltid för en fest själv, betyder inte att du inte kan känna igen dina vänner, familjens eller medarbetare talanger och förmågor och få dem involverade.
  • Be andra att komma bredvid dig och arbeta tillsammans gör att de känner sig nödvändiga och värderas och de kommer att se till dig som alfa.
  • Del 3 av 3:
    Ser den del
    1. Bild med titeln vara Alpha Kvinna Steg 19
    1. Klä för att imponera. Du behöver inte vara dekorerad i en blazer, penna kjol och klackar med ett hörnkontor för att få respekt och uppmärksamhet från andra. Klä till din egen stil och vara förenlig med den. Bära kläder som är presentabla men att du också känner dig bekväm i för att bygga ditt eget förtroende och kommunicera det till andra.
    • Investera i skräddarsy. Kläder som är för stora eller för tight kommer att undermedvetet visa människor att du inte känner till din egen kropp och hur du klär dig ordentligt.
    • Plocka ut några tillbehör som sticker ut. Du kan göra människor intresserade av dig genom att välja slående tillbehör som ett uttalande halsband eller ljust färgade skor eller plånböcker.
  • Bild med titeln vara alfa-kvinnligt steg 20
    2. Leende. Detta är ett enkelt steg men en viktig. Leende berättar för folk att du är positiv, är ansvarig, och kan lita på. Visas positivt och välskött är ett sätt att öka människors lojalitet mot dig som alfa.
  • Bild med titeln vara alfa-kvinnligt steg 21
    3. Ta hand om din kropp. Som en alfa-kvinna kommer folk att se till dig för riktning i livet så att det är friskt och passande är viktigt. Det är ett sätt att ställa ett positivt exempel för folket under ditt inflytande samt skydda din kropp från livets stress. Var försiktig så att du inte överensstämmer med populära fads och diettrender som kanske inte fungerar så att du tar hand om dig själv och ställer ett bra exempel för andra.
  • Tips

    Använd din kraft till din fördel, men missbrukar inte det.
  • Var uppmärksam på kvinnorna i ditt liv. Om det finns någon du respekterar och beundrar, var uppmärksam på vad hon gör och imitera de kvalitetsdrag som hon har. Eller å andra sidan kan det finnas kvinnor i ditt liv som du utnyttjar eller som överensstämmer. Lär dig vad du inte ska göra från dem, men du kan också använda din makt för att hjälpa sin situation.
  • Varningar

    Se upp för andra Alpha-honor. Det är inte omöjligt att samexistera i samma miljö, men det kommer att bli utmanande eftersom din makt och inflytande kan kollidera, vilket resulterar i katastrof.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande