Hur man desensibiliserar dig från känslomässig smärta

I livet upplever vi många smärtsamma situationer som att vara hatade, ignoreras, testas, missförstått, underskattas, spottat, oroliga och många fler. Många av dessa beror inte heller på våra misstag. Vissa människor kommer nära, obligationer och skadar dig och lämnar dig och lämnar. Om du inte förtjänar det, bör du inte behandlas på det här sättet. Det här är att säga att smärta från någon källa kan hållas bort om du är uppmärksam på följande saker.

Steg

  1. Bild med titeln Kope när ingen bryr sig om dig Steg 8
1. Känna till de allra runda effekterna av smärta. Man måste veta att smärta inte bara är smärtsam - det är, en i hundra gånger, hjälpsamma också. Vanligtvis är det dock oönskat och helt enkelt oönskat. Smärta sägs vetenskapligt för att hålla inte mer än några minuter. Det är den som lider som ständigt påminner om det förflutna och därmed påverkar det mer än den verkliga upplevelsen, om och om igen. Smärta påverkar på ett sådant sätt att det hindrar dig från att delta i aktiviteter med din vanliga kraft.
  • Du kan känna dig avslappnad.
  • Du kanske inte gör de saker du gjorde innan du är skadad.
  • Du kan stänga dig emotionellt eller fysiskt eller både så länge du känner dig upprörd.
  • Vissa får även sina frustrationer ut på andra som är oskyldiga.
  • Bild med titeln kommunicera effektivt steg 25
    2. Anledning inom dig själv. Gå tillbaka till ditt förflutna och tänka på alla de saker du lärde dig att bli skadad. Det kommer att finnas en hel del lektioner, från att vara svagare till starkare på många olika sätt. Varför lärde du dig inte de saker innan de skadades? Om du kan lära dig något varför inte lära det i tid? Varför väntade du på smärta för att lära dig eller få dig att lära dig?
  • Smärta är i sig väldigt djupt och skadat men resonemang och förståelse är av största vikt. Du kommer att leva och hantera många sådana händelser. Och du måste stå upp och slåss för dig själv, dina nära och kära och dina intressen. För att kunna göra det och att göra rättvisa till dig själv, får du inte låta någon smärta shun dig eller undertrycka dig längre.
  • Bild med titeln Kope med Stigma Steg 21
    3. Gå upp och gå. Var medveten om vad som händer omedelbart runt dig. För när något händer runt dig, förväntas det av dig av dina släktingar, grannar och vänner att veta vad det är som hände. Om du är frågad och du är tom, ger blankyn ett intryck av okunnighet eller brist på intresse. Även om det också förväntas av en smart individ att inte avslöja för mycket information, är det lämpligt att vara lugn och veta vad den nuvarande situationen kräver när det gäller känslomässig produktion och vakenhet.
  • Bild med titeln vara mogen steg 16
    4. Vet vad som är viktigt för dig. Eftersom en konversation är en stor avgörande faktor om en persons styrka och svaghet blir konversationer grunden för hur människor behandlar dig. Om du känner dina prioriteringar kan du stå för dem och försvara dig själv.
  • Bild med titeln vara mogen steg 8
    5. Reagera bara om du känner för det. Människor kunde bara skada dig när du tillåter dem att gå in i ditt utrymme. Om du inte tillåter dem och de retar dig ändå, känner de sig obevakade och känner dig inte helt nöjda med att skada dig. Du verkar okej för dem medan du fortsätter att vara det sätt du var trots att de misshandlade dig.
  • Om du känner något bryggning, eller om du vet att någon är på väg att besvära dig, försök att inte reagera på sina skämt eller konversation. Vissa konversationer är inte lika oskyldiga som de låter i början. Det används som ett bete för att fånga din uppmärksamhet. Om det intresserar dig kan du delta i det. Din skadad beror på ditt deltagande.
  • Ju mer drabbade dig ser desto mer ger det ett intryck till dem att de vann.
  • Ju mer uttråkad av dem och ointresserade skulle du verka för dem, ju mer de kommer att vända sig till någon annan att trakassera.
  • Bild med titeln vara mogen steg 5
    6. Ha ett försvarssystem. Omgiv dig med din känslomässiga styrka. Detta kan göras negativa eller förneka att frukta några hot. När du förnekar att ge upp några rädda tankar direkt, dämpar de rädda tankarna. Ju mer du fruktar, desto mer känner du dig svag och hjälplös. Ju mer du försöker göra ansträngningar för att vara mer och mer positiv och kraftfull, desto mer hjälper det dig att vara starkare emotionellt.
  • All styrka börjar på insidan och då fungerar det fram!
  • Din inre styrka eller "kommer" kommer att bli den starkaste när du har försäkran om att du var rätt eller du gjorde inte något fel avsiktligt. De som avsiktligt skadar andra tenderar att ha mindre eller ingen inre styrka. De är beroende av andra för mycket av sina styrkor.
  • Välj ditt försvar. Det kan vara
  • Tystnad.
  • Signen av trakassaren eller källan till din smärta genom att konfrontera och avsluta konflikten.
  • Att ha något annat som en resursfull aktivitet för att avleda ditt sinne.
  • Påminner dig om varför du inte skulle falla byte till smärta eller någons knep. Det kan vara att du är större än dem, att du har bättre saker att göra som ett mål än att hålla sig i smärta, att du skulle återvända och svara på källan till all agony med din seger för att klargöra var du står.
  • Bild med titeln lyckas i nätverksmarknadsföring steg 14
    7. Positiv aggression. För att hålla skadliga bedömningar av människor borta måste du lära dig om dina stora intressen. När du känner till dina intressen blir du lite aggressiv att skydda dem när någon försöker manipulera dig. Människor ofta, medvetet eller omedvetet försöker manipulera eller skada dig baserat på vad du har sagt. När de vet att du går talet, kommer de att behandla dig att hålla dina styrkor och attityd i åtanke.
  • Bild med titeln vara mogen steg 10
    8
    Vara taktfull. Takt är en stark vakt. Det fungerar som en fågelskräm i gårdarna för att hålla oönskade element bort från att förstöra gården. Att vara taktfull börjar med att veta dina intressen och dess tillämpning. Det innebär att du ger ett skarpt svar på någon som försöker ta dig en tur. Detta svar på din är inte uttryckligen respektlöst, men det förtydligar till mottagaren att du inte tar skräp lätt. De måste bita sina tungor för att attackera dig. Som de vill och de kommer att gå tillbaka olyckligt röra med fel person. Se smart så att folk tänker två gånger innan du gnider på fel sätt.
  • Valet av ord som en taktfull person använder är direkt och assertiv, till exempel "Jag tycker inte om det roligt", "Kanske behöver du en paus", "Jag föredrar att avsluta mitt jobb just nu", etc.
  • Bild med titeln Gör dig lycklig steg 6
    9. Var medveten om att människor som smärtar andra för inget misstag av deras har låga moral och moralisk styrka. Därför har människor med moral en övre hand över trakasserier. Detta beror på att moralisk styrka gör stor styrka i mitten av en kamp, ​​argument eller i alla svårigheter.
  • Den med starka moralen kommer alltid att ha sin haka upp. Deras kärna eller tro kunde aldrig skakas upp av någon, permanent. Ibland försöker vissa människor medvetet att skada någon som verkar för stark. Dessa starka människor verkar starka på grund av en känsla av tillhörande och efter att ha gjort prisvärda eller goda gärningar till andra.
  • Bild med titeln vara en man steg 10
    10. Bygga din moral. Moralisk styrka växer bara med tiden och det fungerar som rötter till träd i mycket smärtsamma tider. Du kommer att känna dig starkare än andra som skulle vara i en liknande situation som inte njuter av något bra jobb eller välgörenhet till det okända. Människor med moralisk styrka är nästan alltid i ett sunt sinne och är villiga att hjälpa. De är inte för chockade, för hjälplösa eller för sårbara när människor ser dem. Även om de kan uppleva dessa känslor, men ingen kommer att kunna få det bättre av dem. En av de mest givande handlingarna är att ge eller hjälpa andra.
  • Du kan hjälpa andra utan ett offer.
  • Eller hjälp genom att uppstå några kostnader för dig.
  • Du kan hjälpa andra genom att offra någon av dina önskemål eller genom att gå ut ur dina vägar. Till var och en!
  • Medan alla dessa kommer tekniskt att hjälpa andra, kommer det moraliskt att bygga dig och stärka dig innan du inser det.
  • Vad du får i gengäld? Du kan ge medan du förväntar dig något i gengäld, förväntar mig mer i gengäld, förvänta dig inget i gengäld, ge medan du känner dig frustrerad eller ge och känna dig lycklig utan anledning. Försök att ge utan att förvänta dig och tillåta dig lite tid att anpassa denna inställning om du vill.
  • Det finns ingen anledning att döma någon som inte hjälper någon eller de som får din hjälp.
  • Bild med titeln avgå graciöst steg 15
    11. Var tydlig. Var medveten om att det du är skyldig att göra eller uppfylla ditt ansvar eller hjälpa någon är ditt beslut, men dessa säkerställer inte frihet från smärta som standard. Smärta bör åtgärdas och det kan minskas med dina ansträngningar.
  • Vet vikten av den typ av problem du står inför och bara ger så stor betydelse för det. Overemphasizing smärtsamma ord eller handlingar är inte den bästa inställning till det. Låt folk vara ensam med sina insatser. De behöver inte straffas eller tas av av dig.
  • När en ny smärtsam situation uppstår, får du utöva din reserv av styrka eller viljestyrka, eller utveckla starkare vakter än tidigare. Helt desensibiliserar dig från smärta kommer bara att beröva dig om en av de många känslomässiga upplevelserna du får känna.
  • Tips

    Människor kommer att göra sitt utseende då och då. Deras intressen och avsikter kan eller kanske inte vara inom din grepp. Det är din kunskap och grundläggande vakt som gör smärta och smärtsamma fall ineffektiva.
  • Du kanske eller inte är desensibiliserad till smärta i hela, men om du lyckas göra det måste du veta att det är du som lyckats med din takt, ansträngningar och förmågor.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande