Hur man är stark efter en uppbrytning

Vi har alla varit där. Break-up är rå, och en jumble av känslor är fortfarande rasande. Att vara stark kommer att vara svårt, och det är när du ska tillåta dig att känna sorg. Men snart börjar du känna dig tid att läka såren, och du blir bättre än någonsin, och starkare än någonsin, också.

Steg

Del 1 av 4:
Hantera med sorg
  1. Bild med titeln vara stark efter ett uppbrott steg 1
1. Acceptera att smärtan är normal. Som en gammal sång säger, "Att bryta upp är svårt att göra."Forskare har även visat att romantiskt avslag aktiverar samma vägar i hjärnan som fysisk smärta gör. Det gör ont när du bryter med någon, och det är helt naturligt att känna sig upprörd om det.
  • Vissa psykologer uppskattar att cirka 98% av oss har upplevt någon form av obesvarad kärlek, oavsett om det är en obestämd förälskelse eller en otäck uppbrott. Att veta att du inte är ensam kommer nog inte att läka ditt brutna hjärta, men det kan göra smärtan lättare att bära.
  • Bild med titeln vara stark efter ett breakup steg 2
    2. Släpp ut det. Låtsas inte du är bra. Förneka eller minimera dina känslor - som att berätta för dig själv "Jag är riktigt bra" eller "det är ingen stor sak" - kommer faktiskt att göra dem värre på lång sikt. Du måste bearbeta hur du känner så att du kan flytta förbi den.
  • Gråta dina ögon om du känner för det. Gråt kan faktiskt vara terapeutisk när du är upprörd. Det kan minska känslor av stress, ångest och ilska. Så fortsätt, ta några vävnader och vrida ditt hjärta om det hjälper.
  • Uttrycka dina känslor genom kreativa sysslor, som konst eller musik. Skriv en sång om hur du känner, eller spela ett spår som tröstar dig. Rita en bild av ditt emotionella tillstånd. Det enda här är att hålla sig borta från saker som är för ledsen eller arg (tänk dödsmetall). Dessa kan faktiskt öka dina känslor av sorg och ilska.
  • Det är frestande att låta din sorg ut genom att stansa eller bryta saker, skrika eller skrika, men undvik denna impuls om du kan. Studier visar att använda våld för att uttrycka din ilska, Även om det är mot ett livligt föremål som en kudde, kan du faktiskt få dig att känna Mer arg. Att uttrycka din ilska På ett hälsosamt sätt, försök att prata om dina känslor för dig själv eller till någon du älskar.
  • Detta blir enklare med en familjemedlem eller en vän du litar på. Hitta någon som har en axel du är bekväm att gråta på och släppa lös. De har sannolikt gråtit på din axel någon gång. Nu gör allt de gör tillbaka till favören.
  • Bild med titeln vara stark efter ett breakup steg 3
    3. Skriv om dina känslor. Uttrycka hur du känner, snarare än att tappa det hela eller försöka ignorera det, hjälper dig att acceptera att du är i smärta nu, men det kommer inte alltid att vara så här. Skriva om dina känslor öppet och ärligt kan hjälpa dig att förstå dem. Det första steget att hantera med post-upplösning ensamhet tar lite tid för introspektion och reflektion.
  • Ta 20 minuter om dagen i tre dagar för att släppa och skriva om dina djupaste tankar och känslor om detta förhållande. Reflektera över din erfarenhet medan du var i relationen, hur du känner i efterdyningarna av uppbrottet, eller vad dina bekymmer är nu att du inte är i ett förhållande längre.
  • Vanliga orsaker till upplösningar inkluderar brist på självständighet, brist på öppenhet eller saknar den "magiska" känslan.
  • Oroa dig inte för grammatik eller stavning när du skriver. Du skriver bara för dig, för att uttrycka dina känslor och tankar.
  • Bild med titeln vara stark efter ett breakup steg 4
    4. Undersök ditt skrivande. Att skriva din känslajournal är det första steget. Nästa är att se tillbaka på vad du har skrivit och försök att räkna ut varför du känner vad du känner. Att tänka genom dina känslor hjälper dig att förstå dem bättre, och kan också hjälpa dig att få några snedvridningar som kan vara orättvist för dig själv.
  • Till exempel är en mycket vanlig rädsla efter en uppbrott att vi är oönskade, till och med olovliga. Det kan vara lätt att känna att du aldrig hittar någon som vill ha dig igen. Det här är en naturlig reaktion, men du borde inte övertyga dig om det är sant. Försök leta efter de bevis som många människor älskar dig, även om den en person du ville ha mest att älska dig (eller inte kan på det sätt du ville ha).
  • Leta efter globala, interna och irreversibla uttalanden i din tidskrift. Forskning visar att dessa typer av tanke kan leda till depression efter en uppbrytning och kan göra det svårare att gå vidare.
  • Till exempel kan ett globalt uttalande se ut som "den här uppbrottet kommer att förstöra mitt liv."Det känns förmodligen det sättet ibland, men det är nog inte så sant som det känns. Försök omformulera detta som ett begränsat uttalande: "Denna uppdelning gör ont just nu, men det är bara en del av mitt liv."
  • Ett internt uttalande skyller dig själv: "Det här är allt mitt fel" eller "om jag bara hade gjort saker annorlunda, skulle vi inte ha brutit upp."Kom ihåg att relationerna involverar två personer. Chanserna för något som är 100% en persons fel är väldigt smala. Och i allmänhet sker uppbrytningar på grund av inkompatibiliteter, inte för att en person är "dålig" eller "fel."Försök att berätta för dig själv:" Det här förhållandet slutade inte träna eftersom vi bara inte var lämpade för varandra. Människor är olika och har olika behov. Det är okej."
  • Ett irreversibelt uttalande är, ja, irreversibel: "Jag kommer aldrig att komma över honom / henne" eller "Jag kommer aldrig att känna dig så här."Påminn dig om att alla känslor är tillfälliga. Människor förändras. Hearts Mend. Försök att berätta för dig själv: "Jag är i smärta just nu, och det är okej. Det kommer inte att vara för evigt."
  • Bild med titeln vara stark efter ett uppbrott steg 5
    5. Upprepa positiva självbekräftelser till dig själv. Breakups kan verkligen göra ett nummer på ditt självförtroende. Visar dig själv en liten daglig vänlighet kan påminna dig om att du är en fantastisk person med mycket att erbjuda rätt person. Nästa gång negativa tankar om din breakup show up - och de förmodligen kommer, åtminstone ett tag - utmana dem med ett av de här användbara bekräftelser:
  • Jag är värd kärlek och omsorg, och det finns människor som känner igen det
  • Jag är upprörd just nu, men det kommer inte att vara för evigt
  • En del av min smärta orsakas av hjärnkemi, som jag inte kan kontrollera
  • Mina tankar och känslor är inte fakta
  • Jag älskar och ära mig själv
  • Bild med titeln vara stark efter ett breakup steg 6
    6. Ange dina positiva attribut. Breakups kan orsaka att du tvivlar på dig själv. Det är viktigt att påminna dig om alla de goda sakerna om dig. Studier visar att när du påminner dig om att du är värd att älska, hanterar du avslag bättre. Gör en lista över de coola, stora, intressanta sakerna om dig själv. När du känner dig ner, piska ut den listan och påminna dig om att du är en anmärkningsvärd person.
  • Tänk på saker du kan göra (speciellt om de inte involverar den person du bara bröt upp med). Skydive, måla, skriv musik, dans? Gillar du långa promenader eller lagar en bra måltid? Ange dina färdigheter och påminna dig om att du är stark och kapabel.
  • Tänk på de saker du gillar om dig själv. Har du ett mördare leende? En fantastisk modesinne? Påminn dig om att du har mycket att erbjuda - och att den enda uppfattningen som verkligen betyder är din egen.
  • Tänk på positiva saker som andra har sagt till dig om dig själv. Berätta dina vänner hur stödjande du är? Är du partiets liv? Är du omtänksam person som ger upp din plats på tunnelbanan eller bussen? Påminn dig själv att andra ser ditt värde också.
  • Bild med titeln vara stark efter ett uppbrott steg 7
    7. Få stöd. När du bryter upp med någon, är det naturligt att känna sig isolerad eller frånkopplad. Att nå ut till vänner och kära hjälper dig att klara av dessa känslor och påminna dig om att du har gott om kärlek i ditt liv.
  • Prata med dina vänner. Dela dina känslor med dem. Fråga dem om sina egna uppbrottsupplevelser. De kan erbjuda dig support och råd.
  • Om dina vänner erbjuder dig feedback eller råd, försök att vara öppen och lyssna på dem. Du behöver inte ta råd, men acceptera den ande som den erbjuds. Om du märker att över tiden blir de ovilliga att prata med dig om uppbrytningen, kan du bo på det för mycket. Kom ihåg att fråga dina vänner om sina egna liv också.
  • Ibland kan vänner och kära kan gå för långt. De kan försöka styra dina beslut eller "fixa" dina problem för dig. De kan vända sig till dålig munnen din ex, vilket inte alltid är vad du behöver. Om ditt älskade "stöd börjar gå utöver användbara råd och konversation, visa din uppskattning för sitt stöd och låt dem veta att du kan hantera detta på egen hand. Till exempel, om en vän erbjuder att ge din ex en "bit av hennes sinne", kan du säga, "Jag uppskattar verkligen att du vill stå upp för mig, men jag kan hantera det här. Snälla gör det inte."
  • Del 2 av 4:
    Hålla sig stark
    1. Bild med titeln vara stark efter ett breakup steg 8
    1. Klipp av slipsar med din ex. När du två bröt upp, Det hände sannolikt av en anledning. Att inte kontakta din ex är ett viktigt steg i läkning från en uppbrytning. Du kan känna dig desperat att kontakta din ex, särskilt i början, men påminna dig om orsakerna till att du bröt upp. Håll dig stark och håll dig borta från den telefonen!
    • Romantisk kärlek stimulerar dopaminvägar i hjärnan, vilket gör att du känner dig "belönad" för dina känslor. När du bryter upp, behandlar din hjärna det på samma sätt som det behandlar en narkotikamissbruk. Oavsett hur svårt det känns, ge inte in på begäret, eller du kommer aldrig att sparka det.
    • Ring inte eller skriv din ex. Om du behöver, radera hans eller hennes nummer från din telefon och kontakter. Email eller skicka inte meddelanden om sociala medier.
    • Cyberstalking är en riktig sak. Titta inte upp din ex på Facebook eller Instagram. Du kommer bara att koncentrera dig på bilderna av honom eller henne vara glad och ha en bra tid. Du kommer att fortsätta leta efter ledtrådar och minnen, och hålla dig bättre. Om du måste blockera din ex på dina sidor så är du inte frestad.
    • Inte "vagoBook" (efter vaga status på sociala medier) i ett bud på uppmärksamhet. Att fokusera på det förflutna kommer bara att hålla dig från att flytta mot din framtid.
  • Bild med titeln vara stark efter ett breakup steg 9
    2. Bli av med minnesor. Håller sig till värdefulla gåvor från dina ex eller foton på de två av er kommer att hålla dig tillbaka från läkning och gå vidare. Du kan till och med finna att de är runt triggers känslor av sorg, ensamhet eller ilska.
  • Ta bort bilder av din ex från sociala medier (eller åtminstone beskära honom eller henne ut ur bilderna).
  • Motstå uppmaningen att göra saker som du brukade göra tillsammans, som att lyssna på "din sång" eller besök din favorit datum plats. Dessa saker kommer att hålla dig fokuserad på det förhållande du inte har längre, istället för att låta dig gå ut och bilda nya relationer (och stärka befintliga).
  • Minnen utlöses inte alltid av saker. Även ljud och dofter kan utlösa ett minne eller känsla. Om det händer, försök inte att ignorera eller neka det. Bekräfta känslan: "Åh, den lukten påminner mig om vår pizza date nätter. Jag saknar dem." Och då gå vidare.
  • Om du har saker som verkar för snälla att kasta ut, överväga att donera dem till en välgörenhets- eller sparsamhetsbutik. Du kommer att kunna släppa den t-shirt / kaffe mugg / nallebjörn, och du kommer också att göra en positiv skillnad i andras liv.
  • Bild med titeln vara stark efter ett breakup steg 10
    3. Spela fint. Det är för lätt att gå ut och slash dina ex däck, nyckel hans eller hennes bil eller ägg hans eller hennes hus. Du kan sprida rykten om honom eller henne och börja skvallverket, men det gör inte. Detta beteende kommer bara att hålla dig låst i det förflutna istället för att fokusera på hur du ska flytta förbi uppbrytningen. Det kan till och med förlora några vänner.
  • Omkring hälften av människor erkänner att stalking deras ex på något sätt efter en uppbrytning, från att göra oönskade telefonsamtal till hotande eller till och med vandalizing en ex-egendom. Carrie Underwood kan göra det låter som roligt hämnd, men den här typen av beteende gör det svårt att återhämta sig från uppbrytningen.
  • Stalking och destruktivt beteende är också olagligt. Är din ex värt en arresteringsrekord? Trodde inte det.
  • Bild med titeln vara stark efter ett uppbrott steg 11
    4. Undvik utsläppsbeslut. Efter en uppbrytning är det vanligt att du vill få ditt hårklippt eller färgat eller få en tatuering. Detta hjälper oss att känna att vi förändrar våra identiteter och att vi kan vara en helt ny person, en person som inte hade det här förhållandet. Kom ihåg att din hjärnkemi ändras under en uppbrytning, och din dom är mer än sannolikt försämrad just nu.
  • Låt lite tid passera. Om du efter några månader fortfarande vill ha det tatueringen eftersom det symboliserar något viktigt, gå för det då.
  • Bild med titeln vara stark efter ett uppbrott steg 12
    5. Håll dig upptagen. Distraktion är bara en tillfällig botemedel, men det kan verkligen hjälpa dig att tänka på smärtan från din uppbrott. Att hålla dig upptagen med saker du tycker om, speciellt om de är nya och spännande, hjälper dig att inse att ditt liv inte är över.
  • Läs den bokserien du har menat att komma runt till men aldrig ha det. Gå med i en bokklubb så att du kan prata om det med andra!
  • Ta en klass, lära en ny färdighet, hämta en ny hobby. Att lära sig nya färdigheter kommer att påminna dig om att du kan tillväxt och prestation.
  • Ringa upp personer du har menat att chatta med i månader och har inte. Påminn dig om att du är omgiven av människor som älskar och stöder dig.
  • Bild med titeln vara stark efter ett breakup steg 13
    6. Övning. Övning är ett bra sätt att ventilera din frustration och smärta. Det släpper ut endorfiner, de kemikalier i din hjärna som gör dig Lycklig. Regelbunden måttlig träning kan hjälpa dig att bekämpa ångest och depression, också. Sikta i 30 minuter om dagen för att känna den rush.
  • Om du tror att ditt schema inte tillåter det, tänk igen. Titta på högintensitetsintervallträning där du bara behöver träna i små, 15-minuters bitar. Alternativt, gör lite på morgonen och sedan på natten. Det behöver inte vara på en gång.
  • Gör mindre märkbara ansträngningar, som parkering långt ifrån ingången till var du går eller tvättar bilen för hand.
  • Bara närma sig inte träna som ett sätt att "fixa" dig själv. Detta är ett ohälsosamt sätt att närma sig det, och kan leda till snedvridningar av kroppsbild och andra psykiska problem. Träna eftersom det är bra för din kropp och sinne, inte för att du känner att du behöver "för att vara önskvärt för andra.
  • Del 3 av 4:
    Att lära sig att trivas
    1. Bild med titeln vara stark efter ett uppbrott steg 14
    1. Ha så kul. Det kan tyckas nästan omöjligt, speciellt om du fortfarande är rå efter en upplösning. Men att ha kul är bra medicin för din hjärna. Det minskar känslor av ilska och ökar dina känslor av positivitet. Så gå ut med vänner. Se en film. Gå Disco Dancing. Sjunga karaoke. Gör saker du tycker om och släpper lite. Du mår bättre för det.
    • Skratt, det visar sig, är verkligen det bästa läkemedlet. Det släpper ut endorfiner, som är din kropps naturliga humörhissar. Skratt ökar även kroppens förmåga att tolerera smärta.
  • Bild med titeln vara stark efter ett uppbrott steg 15
    2. Unna dig själv. "Retail Therapy" kan faktiskt vara bra för dig, om det är klokt. Forskning visar att när du handlar efter avslag, tenderar du att tänka på hur dina inköp kommer att passa in i din nya livsstil. Köpa en outfit som ökar ditt självförtroende eller ersätter en bit av dina ex-möbler som inte är din stil kan hjälpa dig att reparera.
  • Kom bara ihåg: Använd inte spendera för att maskera din smärta. Gå inte överbord med ditt kreditkort, eller du kommer att sluta stressat när räkningarna kommer in. Tillåt dig bara några godis.
  • Bild med titeln vara stark efter ett uppbrytningssteg 16
    3. Bli förlovad med ditt samhälle. Att ta fokus av dig själv kan hjälpa dig att undvika ruminering, den "brutna rekordloop" där det enda du kan tänka på är hur mycket saker suger. Studier visar att visa vänlighet och medkänsla till andra kan öka ditt eget humör och skapa en "ripple effekt" av medkänsla i dem runt dig. Så gå där ute. Gör dig själv en bättre medlem av ett bättre samhälle.
  • Volontärarbete är ett bra sätt att engagera sig. Kontrollera med din kyrka, skolan eller lokala volontärorganisationer för att se hur du kan göra skillnad.
  • Att tjäna eller ge till andra människor kan också ge dig en känsla av syfte. Studier har visat att när du gör bidrag till en sak tror du på - speciellt om det är personligen - du kommer sannolikt att känna att du gör en skillnad i världen.
  • Bild med titeln vara stark efter ett uppbrott steg 17
    4
    Fokusera på att vara positiv. Bara för att de bröt upp med dig eller inte vill ha dig tillbaka betyder inte att du är värdelös. Det finns gott om andra människor som vill ha dig och skulle vara villig att Behandla dig ännu bättre än din ex. Hitta saker som gör dig leende och skratt. Omgiv dig med vänner och människor som bryr sig. Du kommer må bättre.
  • Lycka raser framgång, trots allt. Den lyckligare du är, desto mer positivitet odlar du runt dig, vilket leder till större och bättre saker.
  • Människor är verkligen mottagliga för "känslomässig smitta" eller plockar upp på andras känslor och humör. Om du omger dig med positiva människor, är du väldigt sannolikt att känna dig positiv själv. På flipsidan, om du omger dig med människor som är negativa och bittra, kommer du sannolikt att känna det här sättet.
  • Del 4 av 4:
    Gå vidare
    1. Bild med titeln vara stark efter ett breakup steg 18
    1
    Förlåta och glömma bort. Efter den inledande fasen av chock och sorg har gått, hittar du dig själv på en plats där du kan låta saker gå och förbli cool. När du förlåter din ex för allt som hände, kan glömningen börja. Det är okej - det är den naturliga cykeln. Kom ihåg: Förlåtelse är något du gör för själv, inte den andra personen.
    • Ett sätt att förlåta någon är att börja med att komma ihåg vad det är du vill förlåta. Minns hur det fick dig att känna. Lägg märke till dina tankar om dig själv och om din ex.
    • Reflektera över denna erfarenhet. Vad kan du lära av det? Kanske finns det saker du skulle göra annorlunda. Kanske finns det saker du hoppas att den andra personen skulle göra annorlunda. Vad ska du leta efter i framtiden? Hur ska du använda den här erfarenheten för att växa?
    • Kom ihåg att förlåtelse inte är en ursäkt för dåligt beteende. Förlåtande någon betyder inte att du måste förena med den personen, eller att du säger att han / hon var "rätt" att göra vad han / hon gjorde. Det betyder att du släpper på bördan av ilska. Förlåtelse gör dig fri.
    • Påminn dig om att du inte kan styra hur andra agerar. Det enda du kan kontrollera är dina egna handlingar och svar.
    • Berätta för dig själv att du förlåter den andra personen för hans eller hennes misstag. Och kom ihåg att det kan ta lite tid för dig att fullt ut känna förlåtelse - det är okej.
  • Bild med titeln vara stark efter ett uppbrott Steg 19
    2. Reflektera lite, tänk sedan framåt. Just nu är det troligt att du bor på det förflutna. Varför är det så? Du kan inte ändra det. Det kommer inte göra "Framtida dig" något bra. Vad händer om du tänkte på framtiden? Det skulle definitivt tänka sig positivt mycket, mycket lättare. Spendera lite tid på att reflektera över vad du har lärt dig av situationen, och ta lite tid att planera för framtiden.
  • Använd den här tiden för att överväga vad du kan lära av detta förhållande att ta in i framtiden. Vad ska du göra annorlunda? Gör en lista över saker du lärde dig inte i förhållandet och saker som fungerade. Skriv sedan ner de attribut som du vill att din nya partner ska ha, vilken typ av person han eller hon är, fysiska attribut, egenskaper och så vidare.
  • Tänk om du kan se ett mönster i dina tidigare relationer. Ibland faller människor upprepade gånger för människor som bara inte är bra för dem. Detta kan hända av olika orsaker, inklusive hur du interagerade med dina föräldrar som barn. Undersöka om du verkar ha en "typ" som bara inte verkar träna för dig. Tänk på hur du kan bryta detta gagnlöst mönster nästa gång.
  • Behandla detta som en lärande erfarenhet. Breakups skadade. De suger. Men de kan också göra dig en starkare, mer självsäker, mer medkänsla, om du låter dem. Leta efter saker du kan lära dig om dig själv och dina behov. Vad vet du om dig själv nu när du inte tidigare?
  • Bild med titeln vara stark efter ett breakup steg 20
    3. Hitta vem du verkligen är. I ett seriöst förhållande blir vi ofta hälften av den andra personen istället för en fullständig och unik version av oss själva. Det är ofta varför uppbrytningar är så svåra. Men när du är fri, kan du hitta dig själv igen. Du kan spendera tid på att göra vad du älskar, obehindrat av någon annans åsikt eller begränsningar. Ta lite tid att ta reda på vad du värde och vem du vill vara.
  • När du var i det här förhållandet gjorde du förmodligen kompromisser. Nu är det dags inte att göra kompromisser och att lyssna på dig. Har ansjovis på din pizza om du gillar dem. Sova på helgerna om din ex var en tidig stigare som alltid hade planer. Bära favoritkläder din ex tyckte inte om det. Häng konsten eller affischer din ex tyckte inte om. Lyssna på musiken som din ex inte tyckte om. Alla dessa är sätt att återvinna dig själv, återuppbygga din känsla av själv som en separat individ snarare än hälften av paret
  • Vad föll vid vägen när detta förhållande började? En vänskap? En hobby? Vilken tid har tagits från en annan aspekt av ditt liv och ges för att fokusera på den här personen? Tänk tillbaka om vad du gav upp. Är det fortfarande där och väntar på dig? Odds är förmodligen.
  • Bild med titeln vara stark efter ett uppbrott Steg 21
    4. Skjut dig ur din komfortzon. Det är lätt att bo i våra komfortzoner eftersom det är bekvämt. Det är dock svårt att verkligen trivas utan utmaningar. Ta tillfället i akt att prova nya saker och ta risker du kanske inte annars gör.
  • För mycket komfort dödar din motivation. Eftersom du förmodligen inte känner dig lite obekväma efter det här uppbrottet, använd denna osäkerhet till din fördel! Använd den för att omvandla områdena i ditt liv som behöver lite arbete.
  • Att lära sig att komma utanför din komfortzon har också andra fördelar. Till exempel gör (rimliga, kontrollerade) risker gör det lättare att acceptera den sårbarheten och det oväntade är bara fakta om livet. När du accepterar detta är det mycket lättare att hantera nästa oväntade sak som kommer upp.
  • Det betyder inte att du ska ta upp extrema sporter utan träning, eller besluta att flytta till ett främmande land utan kännedom om dess kultur eller språk. Börja med mindre utmaningar och arbeta dig upp.
  • Tänk på detta som mycket förtjänt frihet. Du kan gå till skolan, leva någon annanstans, eller äntligen få den kattungen du ville ha. Du kan spendera dina fredagskvällar i den konstklassen du alltid har velat ta. Om det är en dröm som du alltid ville fortsätta, är det dags.
  • Bild med titeln vara stark efter ett uppbrytningssteg 22
    5. Ge det tid. Du är hjärtbruten nu, men du kommer inte vara hjärtbruten senare. Det låter cliche, men det är kliché för en bra anledning - tiden läker verkligen dina sår. Du behöver tid för att få perspektiv på saker. Medan det kan vara obekvämt nu att tänka på den här personen som ett minne, senare kan han vara ett minne som du är ganska förtjust i och glad hände. Folk bleknar inte automatiskt, så var inte svårt på dig själv om den sorgande processen inte verkar gå iväg. Det är naturligt. Men har tro att det kommer att.
  • Saken är att när det passerar, kommer du inte riktigt att inse det. Du vaknar en dag och inser att du inte har tänkt på den här personen i veckor. Det händer långsamt och under radaren. Så bara när du tror ingenting händer, Bam. Det gör det. Det gör alltid.
  • Tips

    Gör en spellista med låtar som inspirerar dig. Inkludera låtar som får dig att känna dig självsäker och stark! När du börjar känna dig förlorad eller ensam, starta den här spellistan för att få ditt fokus tillbaka.
  • Kom ihåg att njuta av ditt liv. Det är bra att gå vidare och omfamna vem du är som individ. Ta den här tiden att spendera ännu mer tid med de människor som verkligen spelar roll: din familj och dina nära vänner.
  • Lägg tillbaka och slappna av! Lyssnar på en trevlig musik för att hålla dig av det.
  • Om du känner den starka uppmaningen att ändra ditt utseende trots allt, var noga med att använda saker som inte varar, som hårfärg som bleknar gradvis om några veckor eller kanske till och med clip-in-förlängningar med ljusa färger.
  • Håll dig upptagen, att vara runt vänner är det mest användbara sättet att hålla distraherad och var noga med att välja klokt vem du pratar med om situationen. Du behöver inte tillfredsställa varje person i världen med varför eller hur brytningen hände. Att vara selektiv med vem du delar din sårbarhet med kommer att gynna dig, du behöver inte behaga alla.
  • Håll aldrig på förbi och låt det förstöra din framtid. Du borde försöka släppa och glömma saker om de gör dig ledsen, eländig och ofokuserad.
  • När du går igenom en uppbrytning kan det hjälpa till att uttrycka dina känslor till dina nära och kära och vänner så att de kan stödja dig!
  • Varningar

    Återstående "bara vänner" är ett stort nej nej om du fortfarande är romantiskt bifogad. Att acceptera att ditt förhållande är över är det allra första steget efter en uppbrott, och utan denna realisering kommer du att vara hårt pressad för att gå vidare. Nu är tiden för förnyelse, inte hoppas på försoning. Visst, det kan finnas en liten chans att de två kommer att komma tillbaka tillsammans, men även den mest snygga "Få din ex tillbaka" Handböcker börjar med det här första enkla steget: Ta en paus. Det borde vara en lång paus, som ett år eller två. Det är inte emotionellt säkert att återuppta vänskapen tills du har slutat känna sig romantisk om din tidigare partner helt - tills du känner dig glad om det om de daterar någon annan.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande