Hur man accepterar att han bara inte är det i dig

Ibland måste du bara acceptera att killen du gillar inte känner på samma sätt. När du besöker dig själv undrar, "Varför ringer han inte?Varför bryr han sig inte?" Det är dags att gå vidare till den andra fisken i havet - det finns gott om dem. Så mycket som det gör ont måste du möta verkligheten att han bara inte är det i dig - och sedan gå vidare. Du förtjänar ett förhållande med någon som inte får dig att undra hur de känner för dig!

Steg

Del 1 av 3:
Inför sanningen
  1. Bild med titeln hantera en partner som bor vänner med exes Steg 2
1. Sluta göra ursäkter för hans beteende. Om en kille verkligen gillar dig och är redo för och tillgänglig för ett förhållande, kommer det att vara uppenbart för dig. Annars strängar han dig antingen, är inte redo för ett förhållande av någon anledning, eller vill inte berätta sanningen själv.
  • Han kan ha blivit skadad i sitt sista förhållande och är fortfarande läka från den erfarenheten, eller han kan helt enkelt inte vara intresserad av vilken anledning som helst. Det är inte ditt jobb att försöka räkna ut varför han inte ringer, eller att försöka fixa situationen.
  • Bild med titeln Deal med någon som verkligen irriterar dig Steg 12
    2. Var medveten om tecknen på ett ensidigt förhållande. Om du ständigt måste försäkra dig om att han kommer att komma runt så småningom om du bara väntar lite längre, är du sannolikt i ett ensidigt förhållande. Vissa säger att avståndet gör att hjärtat växer fonder, men mest sannolikt gör hans avstånd bara att han verkar mer lockande för dig, medan han är fri att komma och gå som han glädjer sig.
  • Vissa beteendemässiga tecken att titta på inkluderar en partner som tar intresse mer än den andra som genom att göra saker som att fråga om sitt liv / dag, bjuda in dem till evenemang, frågar om vad de tycker om / föredrar mm. Ett annat tecken kan vara en person som prioriterar förhållandet mer än den andra som genom att checka in om planer, tänkande på den andra personen innan de planerar att ställa bort tid för telefonsamtal eller datum, etc.
  • Om du befinner dig som lyssnar på ledsna låtar på radion, och stirrar på telefonen som aldrig kan ringa, är du sannolikt i ett ensidigt förhållande.
  • Bild med titeln Deal med backstabbers Steg 5
    3. Försök inte vara någon du är inte. Det är farligt att byta dig för att överensstämma med vad du tycker vill ha. Ta det allvarligt om betrodda vänner och familjemedlemmar kommenterar dig om hur du byter för att "få en kille."Ändra dig själv för någon annan kommer inte att leda till ett hälsosamt förhållande. Dessutom är det mycket roligare att vara med någon som vet, beundrar och bryr sig om den riktiga du.
  • Bild med titeln Date A Taurus Steg 10
    4. Ta del av de röda flaggor du har ignorerat. Ofta talar handlingar högre än ord, och när du slutar göra ursäkter för honom och se hans ointresserade beteende för vad det egentligen är, kommer du att befria dig själv för att hitta ett mer balanserat förhållande med någon som förtjänar din kärlek. När allt kommer omkring förtjänar du någon som inte kan vänta med att spendera mer tid med dig, inte någon som du måste övertyga om att ringa dig.
  • Om du är osäker på hans känslor mot dig, ifrågasätter ständigt där saker står eller om han är i eller ut ur ett förhållande med dig, då är han förmodligen bara det i dig.
  • Om han berättar att han inte vet vad han vill, ta honom till hans ord! Han är inte reparation av ditt intresse, och du förtjänar den typ av relation som inte gör att du ifrågasätter din plats i sitt liv.
  • Om han ringer dig eller vill se dig på helgen, men droppar av jordens ansikte under veckan, det finns något som händer. Du berättar att han är upptagen med jobbet eller skolan, men när en kille är verkligen intresserad och engagerad i ett förhållande, kommer han att hitta tiden att nå ut och kommunicera med dig.
  • Om han talar om sin ex ofta, är han sannolikt inte över dem ännu och är därför inte redo eller tillgänglig för ett förhållande med dig.
  • Bild med titeln Ge relation råd till ditt barn steg 8
    5. Var ärlig med dig själv.Det bästa sättet att klara av smärtan av avslag är att inte lögn till dig själv som om du inte bryr dig alls. Bara acceptera sanningen som du läser sitt intresse fel och att du skadade i processen.
  • Tänk på möjligheten att dina känslor för honom har blivit uppblåst helt enkelt för att de inte returneras. Vi vill ofta ha vad vi inte kan ha.
  • Tänk på att det finns saker du inte kan kontrollera. Du kan inte göra någon som / älska dig eller ens ändra sitt beteende, oavsett hur mycket du vill. De måste vara villiga att göra det.
  • Bild med titeln vet om ditt förhållande håller dig tillbaka steg 12
    6. Bekräfta dina känslor. Dina känslor är verkliga och giltiga, och det kan hjälpa till att veta att det blir kär i någon är ett helt normalt, hälsosamt mänskligt beteende. Även om kärleken inte är återkallad, erkänner du att du känner dig djupt om någon är viktig.
  • Tala ut det med en betrodd vän eller a rådgivare för att hjälpa dig att arbeta genom dina känslor och för att undvika uppmaningen att undertrycka dem bara för att de är smärtsamma.
  • Ge dig själv tillåtelse att tänka på hur du känner för honom, men försök att begränsa dina tankar till bara några minuter varje dag, så att de inte blir allkrävande och obsessiva.
  • Bild med titeln Låt inte ditt liv rotera runt din pojkvän Steg 3
    7. Behandla dig själv vänligt. Tänk positivt om dig själv och kom ihåg alla dina goda egenskaper, och alla aktiviteter som du tycker om. Skäm bort dig med en avkopplande spa dag, gå till en vandring på en vacker dag, eller spendera lite tid med en bra vän.
  • Skapa en mantra. Tänk på en kort positiv fras som du kan säga till dig själv när du känner dig och behöver försäkran om att det inte kommer att bli okej. Detta kan vara något så enkelt som "Håll huvudet upp och ditt hjärta öppet".
  • Tillbringa några minuter varje dag mediterar i ett lugnt ställe. Tänk på denna erfarenhet som ett tillfälle för personlig tillväxt, och kom ihåg att du inte alltid känner det här sättet. Det sätt du hanterar din förlust hjälper dig att växa starkare som en person.
  • Bild med titeln Gör en Libra Man Fall i kärlek Steg 3
    8. Ta tillbaka din makt. Ditt värde och värt som en person har inget att göra med sin uppfattning om dig. Kom ihåg att hans brist på intresse i ett förhållande med dig inte betyder att du inte är värdigt för ett bra förhållande med rätt person. Låt aldrig någon annans intresse eller brist på intresse för dig definiera ditt eget självvärde.
  • Sätt dig i hans skor. Om han inte är en sociopat, försöker han inte att skada dig. Har du någonsin haft upplevelsen att behöva låta någon nere lätt vem du inte är intresserad av? Tänk på att nästa gång kan du vara den person som bara inte är det i någon som har obesvarade känslor för dig.
  • Del 2 av 3:
    Låta gå av falskt hopp
    1. Bild med titeln Låt inte ditt liv rotera runt din pojkvän Steg 1
    1. Hantera dina förväntningar. När du väl har funnit någon klarhet om situationen, och insåg att dina känslor för honom inte är ömsesidigt, är det dags att matcha dina förväntningar på vad som kommer att hända i verkligheten. Förväntan att idag kommer att vara den dag han frågar dig, vill komma tillbaka tillsammans, eller äntligen inser att du är flickans tjej bara tjänar till att hålla dig i den smärtsamma cykeln att få dina förhoppningar och då besvikna dig över och över.
    • Centrera dina förväntningar på dagen på saker som du har kontroll över som att ha lunch med en vän, kommer till klassen i tid och njuter av någon tid ute i naturen.
    • Börja varje dag med en positiv utsikt. Låt inte dig sticka din lycka om huruvida han når ut till dig. Du har ingen kontroll över hur någon annan känner, verkar eller beter sig. Genom att reining i dina egna förväntningar om vad du tror ska hända på en viss dag kan du ge dig lite fred.
    • Vara öppen för någon möjlighet. Till exempel, om han inte har ringt dig på flera dagar, kan du sluta stressa dig själv med tanken att det kan hända idag. Genom att släppa ur förväntan släpper du dig från smärtan av det som inte uppfylls.
  • Bild med titeln Sluta försöka kontrollera andra steg 12
    2. Undvik magiskt tänkande. Magiskt tänkande är den tendens som vi lär oss som barn att romantisera allt, och att hitta extra mening och syfte i ett förhållande när det verkligen inte existerar. När du tror att du har träffat "den", det ödet har tagit dig ihop, eller att de två är tänkt att vara, det kan vara svårt att släppa hoppet att han så småningom kommer att se att du är den perfekta Tjej för honom.
  • Ta av dina rosfärgade glasögon. Låt dig se igenom din idealiserade version av honom och märka hans brister. Sanningen är, det finns ingen "perfekt" person eller förhållande. Magiskt tänkande är ohälsosamt eftersom det skapar saga standarder som ingen riktig person eventuellt kunde leva upp till.
  • Släpp av ohälsosamma övertygelser och ritualer, som att komma upp på en viss sida av sängen varje morgon i hopp om att göra det kommer att få honom att ringa dig den dagen. Acceptera att det inte finns något orsak mellan dina handlingar och hans handlingar.
  • Bild med titeln Deal With Hearache (Teen Girls) Steg 1
    3. Låt dig lura. När hans brist på intresse i ett förhållande har blivit obestridligt är det dags att klara av smärtan. Var försiktig med dig själv, eftersom du är sannolikt generad och reprimandera dig själv för att sätta ditt hjärta på linjen. Kom ihåg att du bara är en människa. Vi har alla känslor, och hoppas på och ha ett behov av kärlek, det är i vår natur...Förlåt dig själv eftersom du aldrig menade att skada dig själv.
  • Skäm bort dig själv med ett varmt bubbelbad eller en resa till nagelsalongen.
  • Prata med dina vänner och familj, och låt dem trösta dig. Vi har alla varit i en liknande situation innan.
  • Ta dig ut på ett datum till en film du vill se.
  • Bildbeteckningen vet om du gillar din vän romantiskt steg 10
    4. Ta det lugnt. Det kan vara ganska svårt att svälja dina känslor när du är omkring honom, speciellt om du arbetar med honom eller har en klass tillsammans. Snarare än att fokusera på honom och dina obekväma känslor, koncentrera dig på att göra ditt bästa arbete, eller hjälpa någon annan ut med ett projekt.
  • Göra planer på att vara någon annanstans strax efter klass eller arbete, så att du inte behöver oroa dig för att göra besvärligt litet prat med honom.
  • Alltid vara snäll men reserverad när du måste prata med honom.
  • Bild med titeln vet om du står en chans med någon du gillar steg 5
    5. Ta bort sin kontaktinformation. Fortsätt och ta bort sitt telefonnummer från din telefon, så att du inte är frestad att ringa eller skriva honom. De-vän honom på sociala medier också, så det kan inte nå ut till honom så, och det finns ingen risk att få ditt hjärta brutit om igen genom att se en bild av honom med en annan tjej.
  • Se till att du tar bort sina röstbrevlådor och texter, så att du inte kan gå tillbaka och återläsa eller lyssna på dem.
  • Bild med titeln slutar en livslång vänskap Steg 1
    6. Fyll upp din kalender. Se till att du blir involverad i nya aktiviteter och njuter av ditt eget liv. Nu är det dags att anmäla dig till den konstklassen du ville ta, eller gå på en resa någonstans.
  • Håll dig upptagen med planer med vänner som ett sätt att klara av avslag / sorg. Utveckla en daglig rutin för dig själv och spendera tid med dina vänner och familj för att få stöd.
  • Del 3 av 3:
    Gå vidare
    1. Bild med titeln Undvik att falla i kärlek Steg 12
    1. Ta din tid. Att ha känslor för någon som inte returneras är en smärtsam upplevelse. Ge dig gott om tid att läka och reflektera över vad du har lärt dig om dig själv. Genom att ta tid för introspektion och självutvärdering kan du ta reda på vad som hände och märka några mönster som tenderar att genomtränga alla dina relationer.
    • Släpp dina ånger om vad som hände, och tänker på det som en tid att reparera ditt brutna hjärta.
  • Bild med titeln Datum på en budget Steg 15
    2. Datum andra människor. Genom att vara öppen för att se andra människor, kommer du förmodligen att inse att killen som bröt ditt hjärta var inte den rätta för dig trots allt.Det finns mycket andra fiskar i havet!
  • Innan du hoppar in i ett rebound förhållande med en annan person, säg till dig själv, "Jag hoppas inte att träffa den. Jag är inte i en saga, och jag är redan klar. Jag behöver inte en kille att vara lycklig."
  • Bild med titeln Deal med hjärtat (Teen Girls) Steg 3
    3. Läka ditt hjärta. Du är perfekt precis som du är-du är den viktigaste personen i ditt liv.Bygg ett liv som du kan vara stolt över och låt inte någon kille bestämma ditt värde och värt för dig.Älska dig själv och gör dig glad innan du älskar någon annan!
  • Se till att ditt hjärta är helt läkt innan du delar det med någon annan. Du kanske vill hålla fast på att datera ett tag.
  • Bygga om din självkänsla. Din självkänsla har sannolikt tagit en träff. Fördjupa dig i aktiviteter som får dig att känna dig självsäker, som att spela din favorit sport eller göra middag för din familj.
  • Avsätta tid i ditt liv för de saker som gör dig lycklig och uppfylld. Glöm inte att spendera lite tid ensam, också.
  • Var tålmodig med läkningsprocessen. Det kan ta lite tid för ditt hjärta att återhämta sig från smärtan av obesvarad kärlek.
  • Bild med titeln Undvik felkommunikation Steg 12
    4. Lär dig om friska relationer. Det är viktigt att du inte bär bagaget av denna erfarenhet till ditt nästa förhållande. För att säkerställa att du börjar på en positiv anteckning, observera de romantiska relationerna i ditt liv, oavsett om det betyder din mamma och pappas förhållande eller din bästa väns förhållande till sin pojkvän. Fråga folket i dessa till synes glada, friska relationer för råd och information.
  • Du kan också undersöka online eller kolla in en självhjälpsbok om friska relationer från biblioteket.
  • Utbilda dig själv på några av egenskaperna hos ett hälsosamt förhållande genom att gå till: https: // psykologi.com / blogg / in-practice / 201301/50-egenskaper-hälsosamma relationer.
  • Tips

    Tänk inte för mycket. Bara gå vidare. Det finns många andra killar där ute!
  • Du kan ta erfarenheten av obesvarad kärlek som en lektion och kom ihåg hur du växte från att lära dig att älska dig själv.
  • Kom ihåg att han inte var värt din tid ändå om han gjorde dig olycklig.
  • Varningar

    Annonsera inte din förlust för världen eller ha din sorg på din ärm som ett hedersmärke.
  • Delta inte i vindictivt beteende eller försök att sabotera eventuellt framtida förhållande som han kan ha.
  • Bli inte full och ring honom.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande