Hur man hanterar din förälskelse död

Att hantera döden är en svår process, och hanterar ånger om att inte ha delat dina känslor innan du förlorar den du älskar kan tyckas vara outhärdlig.Det finns inget rätt svar, och det finns inga ord som ger dig omedelbar komfort, men det finns saker du kan fokusera på för att hjälpa till att hantera smärtan och ånger.

Steg

  1. Bild med titeln Deal med din förälskelse
1. Acceptera det faktum att din förälskelse är borta. Det kan vara den svåraste delen, speciellt om du hade djupa känslor för den personen, och du har aldrig haft möjlighet att dela dessa känslor.
  • Bild med titeln Deal med din förälskelse
    2. Gå och lura, kasta dina tårar och låt smärtan tvätta sig över och genom dig. Detta är svårt, men det är en oundviklig del av processen.Djupet av skadan återspeglar djupet av din mänsklighet, och din kärlek till den som har dött.
  • Bild med titeln Deal med din förälskelse
    3. Sätt dina tankar ner i en tidskrift eller dagbok.Lista varje tanke du har om personen, och efter att du har skrivit den ner, tänk på det, även fördjupa dig i det.Innan du gör det kommer du inte att kunna komma över det mot acceptans och fred.
  • Bild med titeln Deal med din förälskelse
    4. Ta reda på om det finns en online-sida som är avsedd för den person som har dött.Ofta kommer det att finnas minnesidor, med bloggar eller länkar så att du kan skriva dina känslor för världen att dela anonymt.Om det inte finns det, kan du börja en.
  • Bild med titeln Deal med din förälskelse
    5. Skriv ett brev till personen, berätta allt du någonsin kände om dem, och hur det känns att förlora dem.Försegla det i ett vanligt kuvert utan namn eller adress, och lägg det på ett säkert ställe. Detta kommer att verbalisera dina känslor och göra dem en permanent del av din egen historia och minnen.
  • Bild med titeln Deal med din förälskelse
    6. Prata med dina vänner om vad du känner.Om dina känslor är för personliga eller du tror att det skulle vara pinsamt, kan du prata i allmänna termer om det, men du måste dela vad du känner och får stöd från människor som bryr sig om dig.
  • Bild med titeln Deal med din förälskelse
    7. Gå och betala dina sista avseenden, antingen på begravningen, eller om du inte kan hantera den känslan av känslor, till en plats du associerar med personen.Släpp några blommor där, eller något du tror att de vill, sitta och låta en annan översvämning av tårar flöda över dig om du behöver, gå sedan med den kunskap som du är bortom den plats där du kan ge dem mer.
  • Bild med titeln Deal med din förälskelse
    8. Berätta för dina föräldrar, en mycket nära vän eller en religiös ledare (om du är religiös) om din skada.Låt inte depression bli ett fängelse för dig.Det är normalt att känna sig deprimerad för en tid, och känslan av sorg och ånger kommer att fortsätta att komma runt länge, även resten av ditt liv, men det är bara en påminnelse om din egen mänsklighet och din vård för en annan person.
  • Bild med titeln Deal med din förälskelse
    9. Komma tillbaka till livet.Återvända till skolan, och andra aktiviteter du förväntas vara inblandad i.Det kan tyckas svårt att göra först, men att vara engagerad i något utmanande, produktivt, och bekant kommer att tillåta dig att fokusera på saker till hands, och inte dina ånger.
  • Bild med titeln Deal med din förälskelse
    10. Berätta för dina föräldrar om du känner dig minst som om du bara inte kan hantera det här på egen hand.Det finns rådgivare och andra yrkesverksamma som kan erbjuda hjälp med att läka från din förlust om det är för mycket för dig.
  • Tips

    Försök inte att hantera överväldigande sorg eller depression ensam.Om du inte kan dela dina känslor med vänner eller familjemedlemmar, hitta någon annan att dela med.
  • Ge läkningstid.Tyvärr kommer du alltid att ha känslan av förlust och ånger, men det blir mycket mindre intensivt med tiden, och din egen mognad och förändringar.Det verkar som om världens ände, men det är det inte.
  • Varningar

    Begrava inte din smärta.Prata om det - försök inte hålla dig djupt inuti dig, för det kommer att bli och rotera dig.
  • Depression kan leda till fysiska problem, förlust av energi och bristen på förmåga att fungera.Om du inte kan hantera det, få din familj att hitta dig professionell hjälp.
  • Saker du behöver

    • En dagbok eller tidskrift och skrivinstrument
    • Tid
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande