Hur man bryter upp med din flickvän snyggt

Att bryta upp med din flickvän är snyggt att vara ärlig när du låter henne mjukt. Om du förstår, tillgänglig och medkänsla kan du minimera smärtan i uppbrytningen.

Steg

Del 1 av 2:
Vad Inte Att göra
 1. Bild med titeln Kope när din vän dumpar dig Steg 7
1. Bryt inte med din partner via text, telefon eller e-post. Detta är respektlöst, och för din snart att vara ex kan det känna att du är evasiv. Ha anständighet att göra det privat och personligen.
 • Du kanske inte inser det, men det finns fördelar med att sluta ett förhållande personligen. För en sak ger det båda människorna en chans att prata och reflektera över situationen. Och även om det blir svårare att göra, kommer det sannolikt att leda till mindre drama, vilket är en bra sak.
 • Bild med titeln vara civil när du pratar om politik Steg 10
  2. Placera inte skulden enbart på den andra personen för uppbrottet. Saker är aldrig så enkelt. Var beredd att diskutera ditt förhållande utan att peka fingret.
 • Du kan förmodligen hitta dåliga saker om ditt förhållande som du bidrog till, om du verkligen ville ha det. I ett försök att vara rättvis, och att inte ha din ex-flickvän känner att hon är direkt ansvarig för slutet av förhållandet, var noga med att nämna de saker du kunde ha ändrats för att göra relationen bättre.
 • I vissa fall kommer skulden att vara enbart på den andra personen. I dessa situationer är det okej att säga det som det är. Om din flickvän är otrogen, missbrukar droger, manipulerande eller alltmer respekterar dig, kan du lägga skulden direkt på hennes handlingar.
 • I de flesta fall kan detta orsaka ett argument, så var beredd. Uppsidan är att du är ärlig med både dig själv och henne varför förhållandet inte fungerade och lämnade dig både med en bättre chans att hitta varaktig kärlek senare. Är det inte det du vill ha?
 • Bild med titeln Gör ditt förhållande Arbete Steg 4
  3. Leda inte din ex på. Om du inte vill vara vänner efteråt, lämna inte dörren öppen för den möjligheten. Hitta ett bra sätt att säga det. Istället för "Åh ja, och jag vill inte vara vänner efteråt, bara så du vet," prova något som "Du vet att jag bryr mig om dig. Jag tror inte att det kommer att vara friskt för någon av oss att stanna vänner omedelbart efter att vi bryter upp. Förhoppningsvis någon gång på vägen, när vi har båda fint upp, kan vi komma till den platsen."
 • Bild med titeln Undvik att förlora en vän till någon du hatar Steg 11
  4. Var inte en Blabbermouth. Använd diskretion när du berättar för ömsesidiga vänner om din uppbrott. Bragging eller skvaller kan vara mycket skadlig för någon som redan kan vara i ett ömtåligt emotionellt tillstånd. Utöver det kan det uppmuntra din ex att slinga några otäcka rykten på dig, och i allmänhet orsakar något omognat beteende.
 • Berätta för dina nära vänner, men publicera inte din breakup till bekanta eller personer du knappast vet. Det är nog en bra idé att berätta för dina nära vänner vad som hände mellan dig och din ex. Det är nog inte så en bra idé att börja berätta för hela din sociala cirkel via Facebook, eller varje tjej i din skola, att du och din ex är historia. Det slår bara av desperation.
 • Bild med titeln Undvik att förlora dig själv i relationer Steg 6
  5. Var inte liten. Varelse "ringa" kan vara svårt att definiera, men det innehåller vanligtvis att göra saker som du inte vill att din flickvän ska göra med dig om hon var hypotetiskt bryta upp med dig. Detta kallas den gyllene regeln. Göra mot andra som du skulle få dem att göra åt dig. Det är en stor regel.
 • Fuska inte på din ex innan du bryter med dem. Om något simmerar mellan dig och en annan tjej, har anständigheten att vänta lite, tänker verkligen på dina känslor och bryta upp med din nuvarande flickvän innan Du gör någonting med den andra tjejen. Det kommer att se bättre ut till din ex, och må bättre för dig.
 • Behandla inte dem dåligt innan förhållandet har slutat. (Bättre än, behandla inte dem dåligt alls.) Om du fortfarande är i ett förhållande, är du skyldig något för den andra personen. Det är inte riktigt okej att kolla innan saker har slutat. Om du inte tycker om att vara snäll mot din flickvän är du skyldig att hon ska ge henne möjlighet att hitta någon som kan.
 • Del 2 av 2:
  Vad ska man göra
  1. Bild med titeln Undvik en tjej som inte
  1. Försök att minimera hjärtat. Det finns inget sätt om det faktum att detta kommer att skada den andra personen. Det är precis som att rippa bort ett bandage - om du rippar det av allt på en gång, kommer smärtan att vara över snabbt, men om du gör det långsamt, kommer det att skada längre. Du kan hjälpa till att minimera hjärtat på ett par sätt:
  • Var inte avlägsen. Även om du inte riktigt känner det, erbjuda kramar och andra lämpliga tecken på kärlek om din ex ser ut som hon behöver det. Vara lugnande, inte självisk.
  • Hitta rätt tid att bryta upp. Självklart är det aldrig en perfekt tid. Men strax innan en fest, test eller semester är en dålig tid att göra det. Ge dig själv tillräckligt med tid och försök att göra det när hon inte har något annat signifikant att gå på efteråt.
  • Motstå uppmaningen att argumentera. När någon bryts upp med, det är en bra chans att de kommer att vara arg. Mata inte sin ilska genom att provocera, debattera eller belittla henne. Ex-älskare säger ofta mycket skadliga saker när de argumenterar.
 • Bild med titeln släppte ett långdistansförhållande steg 5
  2. Var beredd på en rad känslor. När du äntligen bryter upp måste du vara beredd på någonting. Det kan vara sorg, ilska eller till och med brist på känslor. Det är okej att känna alla och alla dessa känslor under en uppbrytning. Om du känner dig som att visa känslor, håll inte tillbaka. Om känslan inte är där, för vilken anledning som helst, tvinga inte det.
 • Bild med titeln plocka upp en tjej i ett klubb steg 9
  3. Ge henne en sanningsenlig förklaring. Det är det minst som hon förtjänar. Om du inte kan komma med en legitim anledning till varför du inte längre är intresserad av förhållandet, försök att tänka på det överhand med en vän. Det behöver inte vara perfekt, men det borde vara legitimt. Du är skyldig till henne.
 • Visa henne att du har gett det en viss tanke, och erbjuda henne några fakta för att säkerhetskopiera det. Var inte aggressiv eller bekämpande. När du förklarar orsakerna till en uppbrytning, prata inte om andra relationer. Ditt förhållande är din egen, och bryter upp handlar inte om att jämföra ditt förhållande till någon annans.
 • Stanna där så länge hon behöver en förklaring. Kör inte ut dörren så snart du har sagt orden "Låt oss bryta upp." Stanna hos henne medan hon behandlar informationen, svara på eventuella uppföljningsfrågor som hon kan ha. Om du fortsätter att återvända till samma frågor om och om igen, berätta för henne att du tycker att det händer.
 • Bild med titeln övervinna din partner
  4. Vara lugnande. Om det är lämpligt, låt henne veta varför du tror att hon kommer att göra en utmärkt flickvän för någon annan någon gång på vägen. Prata om aspekterna av hennes personlighet som lockade dig till henne i början, och drag av hennes som stannade starkt under förhållandet. På det här sättet kommer hon inte att känna sig som hemskt - det kan göra något bra för hennes självförtroende, vilket förmodligen kommer att skakas av uppbrottet.
 • Bild med titeln Speed ​​Date Steg 13
  5. Erbjuda att prata med henne vid en senare tid om hon har några frågor. Om du inte bestämt dig för att det är absolut det bästa att inte prata efter upplösningen, ge henne möjlighet att diskutera saker när situationen är lite lugnare. Detta kommer att ge dig båda tid att tänka, och kan hjälpa henne att känna att hon också ges chans att få saker av hennes bröstkorg.
 • Ytterligare hjälp

  BREAKUP OPUTION LINES

  Stöd WikiHow och Lås upp alla prover.

  Prova sätt att komma över en uppbrytning

  Stöd WikiHow och Lås upp alla prover.

  Hantera negativa reaktioner på en uppbrytning

  Stöd WikiHow och Lås upp alla prover.

  Video

  Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.

  Tips

  Sätt dig i deras ställe. Föreställ dig hur det skulle känna om du var den som dumpades.
 • Förstör inte situationen genom att skicka obehagliga meddelanden eller telefonsamtal.
 • Låt henne inte tro att du eventuellt kan komma tillbaka till om du inte har någon avsikt att göra det.
 • Känn dig inte skyldig att bryta med din flickvän, om du försöker förlänga uppbrottet kommer det bara att göra det värre.
 • Säg till din partner när du bryter upp "Jag tycker att det är nog bättre att vi bara är vänner" Men säg det snyggt och le. Hon kommer förmodligen inte att bli upprörd (självklart kommer hon att vara) som "Jag hatar dig, vi bryter upp".
 • Vänta lite tid innan du får en annan flickvän, speciellt om din tidigare flickvän ofta går in i dig.
 • Var ärlig med dig själv och med henne för anledningen till att bryta upp.
 • Efter dessa regler kommer processen mindre smärtsam för båda. Det kan till och med få dig en positiv referens i framtiden.
 • Försök att fråga henne om hon fortfarande vill vara vänner men, som du kanske börjar en bra vänskap.
 • Säg aldrig någon av de klassiska uppbrottslinjerna som "Det är inte du, det är jag."
 • Varningar

  Oavsett hur trevligt du är, smärtan är fortfarande densamma, och hon kommer att ångra dig om du bara säger det eller är den trevligaste du kan vara.
 • Tala inte med henne under de följande dagarna. Efter några dagar går det, det kan vara frestande att se hur hon gör för att lätta din skuld och se hur hon klarar avbrottet.Det här är ofta dåligt eftersom det kan påminna henne om det förhållande som gick förlorat och låter henne inte fortsätta. Tänk på att de flesta kommer över stress med antingen ilska eller depression. Ilska är mycket mer produktiv för dem och tillåter dem att fortsätta på ett hälsosamt sätt. Om du ser henne med någon annan, håll dig cool, för att du bröt upp med henne, och det är dags för dig att gå vidare.
 • Dela på det sociala nätverket:
  Liknande