Hur man hanterar att bli besviken över din förälskelse

Ibland kan du besviken över din förälskelse ta veckor för att helt komma över. Det kan frustrera dig så mycket sedan du skapade den här fantastiska bilden i ditt sinne om hur underbart du trodde att den här personen verkligen var tills du upptäckte att han / hon är helt annorlunda. Alla upplever denna känsla av att vara helt förrådd av ens själv och av den personen. Det är ännu mer irriterande att du verkligen aldrig ens hade ett förhållande med den här personen, men ändå känns som om du har eftersom du känner dig så upprörd om det. Men ge inte upp hoppet eftersom det finns mycket hjälpsamma tips och steg för att hjälpa dig att hantera.

Steg

  1. Bild med titeln Deal med att bli besviken över din förälskelse Steg 1
1. Försök att inte låta dig bryta ner precis framför honom / henne. Även om det verkligen verkar som om det är det inte hans / hennes fel. Också, om du inte vet - eller knappt vet - den person du riskerar att freaking honom / henne, och det är möjligt att du också kan känna dig extremt generad / skäms över dig själv för att förlora kontrollen efteråt.Du vill inte göra saker som är hårdare på dig själv genom att låta - vad är redan en hård situation - leda till ytterligare negativa känslor och problem.Vänta istället tills du kan vara själv till släpp ut dina känslor.
  • Bild med titeln Deal med att bli besviken över din förälskelse Steg 2
    2. När du är själv, låt dig gråta om du behöver. Men ta inte ut det på dig själv, även om det är väldigt frestande att göra det.Spendera så mycket tid som du behöver släppa dina känslor.Så småningom kommer du att må bättre, även om det tar lite tid.
  • Bild med titeln Deal med att bli besviken över din förälskelse Steg 3
    3. Låt inte den här personen ta ner dig eftersom han / hon inte ens är värt det. Speciellt inte om du inte gillar vem förälskelsen verkligen är som person - det här inkluderar inte hur du trodde att den här personen var.
  • Bild med titeln Deal med att bli besviken över din förälskelse Steg 4
    4. Överväga positiva av situationen. Tänk på exakt vad det handlade om din förälskelse som besviken dig, och hur det skulle ha påverkat dig om du hade gått på för att ha ett förhållande med dem.Det är troligt att om något om dem speciellt sätter dig av dem romantiskt - då skulle saken / sakerna ha gjort dig mycket otillfredsställd eller olycklig på något sätt.Om så är fallet, räkna denna erfarenhet som en lycklig flykt - och kom ihåg att det finns andra fiskar i havet.Bara för att du råkade ha en stark förälskelse på en person, betyder inte att det aldrig kommer att hända med dig igen med någon annan.Det är även möjligt att nästa gång krossan kommer att visa sig för att inte vara den besvikelse som den här har.
  • Bild med titeln Deal med att bli besviken över din förälskelse Steg 5
    5. Om du ser den här personen mycket, försök att inte undvika dem. Att undvika är verkligen frestande och vi alla gör det, men på lång sikt gör det verkligen de flesta situationer värre.Det gör det också svårare att få det som har hänt ur ditt sinne.Om du är i någon form av regelbunden kontakt med dem, försök bara ditt bästa för att behandla dem som du skulle ha någon annan ledig bekantskap eller vän.Det gör inte bara saker som är mindre besvärliga för dem, men det kommer att komma tillbaka till vanligt mycket lättare för dig.
  • Bild med titeln Deal med att bli besviken över din förälskelse Steg 6
    6. Rabatterar inte helt tanken på att vara vänner i framtiden. Om inte det är en mycket bra anledning till detta (jag.e. De behandlade dig dåligt på något sätt).Även om du känner dig avstängd av dem romantiskt betyder det inte att du inte kan prova detta - om du i allmänhet kommer med dem med rimligt bra eller känna att det är en bra chans att du kanske.Du kan få en riktigt bra vänskap ut ur denna erfarenhet.
  • Bild med titeln Deal med att bli besviken över din förälskelse Steg 7
    7. Det viktigaste att komma ihåg fortsätter att älska dig själv. Oavsett hur besviken den här personen fick dig att känna, kom ihåg att bry sig om dig själv och dina behov är mycket viktigare än att bo på den här andra personen.
  • Tips

    Kom ihåg att a "krossa" behöver inte vara lika allvarlig som en "pojkvän" eller a "flickvän".
  • Om du verkligen vill ge den här personen en andra chans kan du, men kom ihåg att den här personen kanske inte är rätt för dig och vara ett riktigt dåligt inflytande.
  • I framtiden försök att lära av denna erfarenhet och försök att inte bara döma en person med hur snygg de är. Utseende är lurande.
  • Ibland kan det vara majorly besviken eller hjärtbruten av en förälskelse leda till depression.Se de relaterade wikihow-artiklarna längst ner på den här sidan för att lära sig olika sätt att hantera detta.
  • Varningar

    Du tror att den här personen kan vara ett mycket dåligt inflytande? Då försök inte låta dem påverka dig på ett negativt sätt!
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande