Hur man gör 7-minuters träningspass

Är du i 62 procent av vuxna som inte uppfyller de rekommenderade riktlinjerna för fysisk aktivitet? 7-minuters träning har utvecklats av världsledande forskare och har visat sig vara effektivare än längre svårare träningspass. Den består av 12 olika övningar, menade att man görs i 30 sekunder vardera, med ett 10 sekunders vilaintervall mellan var och en.

Steg

  1. Bild med titeln Gör 7-minuters träningssteg 1
1
Utför hoppa jacks. Även känd som Side-Straddle Hop, är det här en hoppningsövning där du svänger dina armar och ben utåt. Det är bra för att släppa endorfiner.
  • Bild med titeln gör 7-minuters träningssteg 2
    2
    Håll en vägg sitta. Denna övning utförs genom att luta sig på en vägg i en sittande läge. Du borde ha två rät vinklar - på dina höfter och på knäna. Även känd som den romerska stolen, fördelar denna övning dina quadriceps muskler.
  • Bild med titeln gör 7-minuters träningssteg 3
    3
    Gör armhävningar. Formellt känd som press UPS, är det en övning där du ligger på golvet med en rakt tillbaka och höjer din kropp upp och ner. Det är bra för att nytta av din axel och bröstmuskler.
  • Bild med titeln gör 7-minuters träningssteg 4
    4
    Utför bukcrunches. Hänvisas oftast som sit ups, är crunch den vanligaste formen av motion för att öka din abs. Gör den här genom att ligga på golvet med knän böjda och lyfta upp din rygg.
  • Bild med titeln gör 7-minuters träningspass 5
    5
    Utföra steg upp på en stol. Detta involverar den enda fullständiga rörelsen att lyfta en fot och sätta ner den på platsen. Det är bra att hålla eller utveckla mager ben - öka höjden när du förbättrar.
  • Bild med titeln Gör 7-minuters träningssteg 6
    6
    Bära genom squats. Crouch eller sitta med knäna böjda. Denna övning är utmärkt för att ha den perfekta rumpan.
  • Bild med titeln gör 7-minuters träningspass 7
    7
    Dra av triceps dips på en stol. Officiellt kända som bänkdips, börja med att placera dina händer axelbredden ifrån varandra på en bänk. Lägg fötterna så långt ut som möjligt och sänka din kropp upp och ner från golvet. Håll dina axlar tucked in.
  • Bild med titeln gör 7-minuters träningspass 8
    8
    Knyta i plankpositionen. Kallad en främre håll, svävar eller bukbrygga, är denna övning bra för dina kärnmuskler. Håll ett tryckläge, bara utöva din vikt på underarmarna, armbågarna och tårna. Upprätthålla en rakt tillbaka medan du gör träningen.
  • Bild med titeln gör 7-minuters träningssteg 9
    9
    Gör high-knä på plats. Jog snabbt på plats lyfter dina fötter så högt som möjligt. Körning är speciell för antennfasen när båda fötterna är i luften samtidigt. Denna övning är utmärkt för att tona dina ben.
  • Bild med titeln gör 7-minuters träningspost 10
    10
    Utföra lunges. Placera dig själv med en fot framför, med knäna böjda och den andra foten. Håll fötterna platt på golvet. Alternativa föttermönster. Denna övning är populär bland idrottare.
  • Bild med titeln gör 7-minuters träningssteg 11
    11
    Gör båda push-ups och sidotrotationer. Håll din kropp i ett tryckläge och utföra en. Lyft sedan din högra arm och peka den på taket och returnera den till mattan. Alternativa olika armar.
  • Bild med titeln gör 7-minuters träningssteg 12
    12
    Koppla in i sidokangen. Börja med att ligga på din högra sida och stödja dig med din högra underarm, med din armbåge planterad vid sidan. Höj dina höfter så att de är i en rak linje med ditt huvud. Alternativa olika sidor.
  • Tips

    Ironiskt nog är 7-minuters träning 7:40.
  • Fokusera på andning.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande