Hur man är trogen i ett äktenskap

Du har tagit dungen och gjorde det största engagemanget i ditt liv. Men statistiken visar att i USA, nästan hälften av alla äktenskap i skilsmässa, och en av de främsta orsakerna är äktenskaplig otrohet. Oavsett om du är gift eller en partner i ett engagerat förhållande, är det inte alltid enkelt att vara trogen, men om du åtar dig att vara en trogen make eller partner, kan du göra det.

Steg

  1. Bild med titeln vara trogen i ett äktenskap Steg 1
1. Är överens om att lita på varandra. När du har tagit dina löften, gör du inte något för att bryta det förtroendet.Du har båda tagit löften att vara trogen på alla sätt till varandra. Nu är det dags att tro på varandra och lita på din partner. Misstanke och tvivel gör inte att en make fuskar, men om en make uppvisar höga grader av någon av dessa till den andra, stavar det problem för förhållandet. Ställ in rimliga gränser och stanna inom dem - det här främjas förtroende, Och ju längre du bor i de gränser du har kommit överens om, desto mer förtroende kommer du att bygga när tiden går vidare.
  • Ditt beteende tidigt kommer att ställa in tonen för resten av ditt förhållande. Om du ställer in en troston, förtroende och tro på varandra och ger varandra en riktig känsla att ditt förhållande är solid och oskadligt, kommer det att bli en stor tröst för dig och hjälpa dig genom svåra tider. Om du bevisar dig själv värdig för hans / hennes förtroende idag, om tio år om någon anklagar dig om något, kommer han / hon att avfärda det, vet att du skulle aldrig förråda honom / henne på grund av din historia tillsammans.
  • Å andra sidan, om du gör något som du inte borde ha gjort, kan du inte förvänta dig att din make litar på dig helt. Du har tvivel i hans / hennes sinne, och det har gjort honom / henne osäker. Det enda sättet att korrigera det är att göra allt i din makt (genom riktiga handlingar) för att visa honom / henne att de kan lita på dig.
  • Bild med titeln vara trogen i ett äktenskapssteg 2
    2. Acceptera det faktum att du inte längre är singel. Nej, det kan du inte kom och gå som du vill, oavsett hur mycket det kan ranka. Du har en ansvar till din make eller partner nu, och ju tidigare du accepterar det, desto färre slagsmål och argument har du har. Agerar som om du är ledig och ansvarig för ingen kommer ganska mycket att se till att du kommer att vara singel igen - snart. Istället, kom ihåg din kärlek till din make och kärleken din make har för dig, din engagemang och dina löften. Exempel:
  • Om du håller med om något gör det exakt det. Ändra inte det om det inte är absolut nödvändigt, helst på grund av omständigheter som du inte kan kontrollera.Om det händer, ring och meddela din make i ändringen omedelbart - vänta inte tills han eller hon är orolig eller arg.
  • Fastän "checkar in" eller rapporteringsändringar i planer kan gnugga dig på fel sätt, lära dig att du måste offra några saker om du ska lyckas som ett lag - kom ihåg att det hjälper din make För att hålla förtroendet som hon eller han har i dig.Att vara ansvarig för din make hjälper dig att hålla dig nära, och det hjälper till att bygga trohet och tro.
  • Bildbeteckningen är trogen i ett äktenskap Steg 3
    3. Förstå att din make inte försöker sätta dig i ett koppel. Det är helt enkelt en fråga om att hedra ditt engagemang, och låta din make veta när du ska börja oroa dig. Om du inte ville bli omhändertagna eller vara ansvarig för någon annan, borde du inte ha gift.
  • Bild med titeln vara trogen i ett äktenskapssteg 4
    4
    Bära din vigselring alltid. Undvik att ta ringen i de flesta situationer, även om dina vänner säger till dig. Några undantag är när du spelar sport, diska eller om det kan skadas eller orsaka skada på jobbet.Kom ihåg att sätta tillbaka det genast!
  • Lämna din ring på skickar en tydlig signal till alla andra utanför din fackförening. Det påminner dig om att du är "tagen" och de flesta kommer att veta bättre än att överträffa.
  • Om någon misslyckas med att lyssna på din rings tecken, visa det för dem och var noga med att de vet att du verkligen är gift och att du inte är intresserad av att flörta alls. Om du presenterar din ring och tydligt att du är gift och lyckligt så fungerar inte, och den personen fortsätter att driva dig, sluta kontakt med den personen på en gång, om möjligt. (Om det är din brors hustru, kan du ha svårt att göra det, men begränsa kontakten till grupper och aldrig vara ensam med henne.Om hon lyckas isolera dig från resten av familjen, befria dig snabbt - vänligen om möjligt, men obevekligt om det behövs.I alla fall, vara helt klart.)
  • Bild med titeln vara trogen i ett äktenskapssteg 5
    5. Närma dig intimitet med din make. Om någon av er upplever problem med intimitet, prata det genom - och det tidigare desto bättre. Att vara intima genom att älska gester, kramar, kyssar och sexuella relationer är en viktig del av att hålla de två av er bundna. Även dagliga söta nothings viskade till varandra och beröm för de saker du älskar om varandra regelbundet är garanterade sätt att hålla bränderna brinnande och de ursprungliga minnena av varför du föll för varandra verkligen levande.
  • Bild med titeln vara trogen i ett äktenskap Steg 6
    6. Rör inte upp problem där det inte finns någon. Gör skadliga saker för att se hur din make kommer att reagera är en dålig idé. Problemet är att testa din makas reaktion på flirta eller betala andra människor för mycket uppmärksamhet skapar ett klimat av tvivel om din ärlighet, och introducerar ångest och turbulens. Välj inte slåss bara för att se vad hon / han säger eller gör.
  • Bild med titeln vara trogen i ett äktenskapssteg 7
    7. Undvik även utseende av felaktighet. Om du träffar någon som försöker komma vidare till dig och kanske till och med vem som är attraktiv för dig, inte panik. Bara visa inget intresse och säga det klart för den personen. Förklara att du är väldigt glad i ditt äktenskap och har ingen avsikt att straffa.Säg exakt dessa ord.Sedan ursäkta dig och gå någonstans där det finns andra människor runt.Låt inte dig själv höras av den personen igen.
  • Ta dig inte in i någon situation där även en whiff av lust är nära. Det är naturligt att hitta dig själv attraherad till andra, även personer än din make.Men låt inte dig vara ensam med någon så här, och gå inte ut ur din väg för att se honom eller henne.Da inte dagdröm eller e-post, Underhålla inte begreppet att vara med någon annan - om det inte är någon som Katy Perry eller Ryan Reynolds.Någon ouppnåelig är en dum krossa (fortfarande, du borde inte obsessera över en förälskelse så här till nackdel för ditt äktenskap).Någon på jobbet, eller på en fest (jag.e., i samma rum med dig) är en hot till ditt lyckliga äktenskap.
  • Ha en flyktplan. Tänk till exempel att om en viss person som lockar dig kommer nära dig, kommer du att gå på toaletten och då kanske en annan grupp människor - eller till och med huvudet hem.
  • Bild med titeln vara trogen i ett äktenskap Steg 8
    8. Berätta för någon som försöker locka dig till en entanglement med dem att du inte är intresserad, period. Ge inte en halvhjärtad "Gee, jag är verkligen lockad till dig, men jag är gift" svar. Detta skickar a fel meddelande - det står, "Om bara min dumma make inte var i vägen, då kunde du och jag koppla upp." Den som vet är du gift och fortsätter att komma vidare till dig kommer inte att tveka att springa över din make om hon / han tycker att du är intresserad. Det som är viktigt är att du är gift, och ditt engagemang är för din partner eller make / maka.Sätt ner foten hårt och gå bort, lämnar inget utrymme för tvivel eller hopp.Oroa dig inte för att låta honom eller henne lätt.
  • Människor som försöker uppmuntra en person att dally med dem vet fullt ut, att den andra personen är gift är ofta mycket olyckliga människor, och de bryr sig inte om att se någon annan glad. Fråga dig själv den här frågan: "Varför är det inte någon speciell i sitt liv?"Ofta är det för att de helt enkelt inte är glada att vara lyckliga.Kom ihåg att om de inte har något emot att skada ditt äktenskap, kommer de inte att hänga efter spänningen att vara med dig som slits av.
  • Bild med titeln vara trogen i ett äktenskapssteg 9
    9. Ta din make med dig. Om du vet att du kommer att vara i en situation där du inte kan undvika en person som fortsätter att komma vidare till dig, ta din make med. Att veta att din partner tittar kommer att hålla dig i linje och förhoppningsvis kommer att avskräcka eventuella tvivelaktiga handlingar från den andra personen.
  • Bild med titeln vara trogen i ett äktenskap Steg 10
    10. Lämna situationen. Det spelar ingen roll om det är ett jobb eller en vänkrets. Om du har försökt ditt bästa för att sätta stoppen på intresset har någon i dig - och värre än, om du har börjat returnera dessa känslor, måste du lämna situationen omedelbart.Om det är arbetsrelaterat, begär antingen en överföring eller begär att den andra personen överförs, eftersom den äventyrar ditt äktenskap. Om det är en vänkrets, sluta hänga med de vänner där du fortsätter att träffa den här personen. Fönstret inte och klaga - kom ihåg, ditt mål är det 40: e bröllopsdagen, och bortom. Inget jobb, ingen kyckling eller kille, ingen mängd av ego boosting är värt att förstöra din chans till det. Kom ihåg: Några ögonblick av nöje är inte värt att kassera en livstid av lycka med den speciella personen.
  • Bild med titeln vara trogen i ett äktenskapssteg 11
    11
    Stanna hemma. Studier har visat att män som fuskar börjar spendera tid hemifrån, som att arbeta sent på kontoret, gå ut för drycker efter arbete mm. Begränsa denna vana - ta med arbetet hem med dig, planera diskussioner med andra arbetskamrater efter timmar med hjälp av videokonferenser på din bredband och ta din make till middag istället för dina kollegor.
  • Bilden med titeln är trogen i ett äktenskapssteg 12
    12
    Göra planer för din framtid tillsammans och revidera dessa planer regelbundet. Var noga med att inte bara planera, utan att också göra de spännande och fantastiska saker du har planerat tillsammans. Skaka saker upp nu och då och gör saker ingen av er har gjort tidigare. Gå till platser tillsammans som spänningen och excitera dig, gör saker tillsammans som skrämmer och väcker dig och kastar i oväntade godis, utflykter och överraskningar för varandra här, där och överallt.
  • När barnen kommer, var noga med att hålla din make som nummer en prioritet. Du kan älska dina barn absolut utan att undaka din kärlek till din make. Det har varit en tendens i vår nuvarande barns besatta kultur (delvis, det handlar om att hänga på ens egen barndom) för att sätta barnens intressen inför det spousal kärlekslivet. Det är obalanserat och kommer att sluta anstränga allas gränser, blandade smothered barn. Var en kärleksfull förebild för dina barn så att de växer upp och ser föräldrar vars kärlek till varandra och ömsesidig respekt uthåller sig över hela den röriga blöjor, Bossy Tweens och Curfew-Breaking Teens!
  • Bild med titeln vara trogen i ett äktenskapssteg 13
    13. Kommunicera! Om du känner dig skjuten bort, på grund av brist på uppmärksamhet eller bidrag. Kommunicera dessa känslor till din make, din partner kan till och med känna sig på samma sätt.
  • Exempel: Du gör allt hushållsarbete och din make bidrar inte. Din make verkar inte intresserad av dig och du känner dig skjuten bort när du försöker få uppmärksamhet. Du känner att något saknas i det sätt som din make behandlar dig. Du känner att något saknas i det förhållande som du känner är viktigt.
  • Tips

    Minns alltid vad som gör att du älskar din andra hälften. Söta minnen tenderar att binda känslorna.
  • Kom ihåg att du älskar din make på grund av de små sakerna som de gör och även om någon ser bättre ut ett ögonblick, älskar din make dig tillbaka för alla de små sakerna du gör.
  • Om andra runt dig pratar med dig om andra kvinnor / män som kan vara av intresse för dig, berätta för dem att du verkligen inte är intresserad av det, för att du är väldigt nöjd med din make och att han / hon uppfyller alla dina behov. Detta skickar dem ett meddelande och de kommer sluta försöka påverka dig att göra ett felval, vilket kan leda till din skilsmässa. Kom ihåg: Du vill inte vara runt människor som inte tar äktenskapets löften allvarligt. Det är möjligt att de är cheaters som inte kan begå och hata människor som kan försöka "ta ner dig" till deras nivå.
  • Bli inte arg om du inser att någon annan hittar din make attraktiv, särskilt om din make inte gör något för att uppmuntra det. Njut av det faktum att hon / han kommer hem med du.
  • Du kan båda träffa människor som är attraktiva för dig och som frestar dig oavsett hur mycket du älskar din make. Lura inte dig själv för att tro att det är ofarligt att flörta med dessa människor. Innan du vet det kommer du att bli på väg mot skilsmässa domstolen. Du har en skyldighet att ta bort dig själv från sådana situationer. Kom ihåg dina löften.
  • Ta inte "50% av äktenskapen slutar i skilsmässa" som en ursäkt. Det är 50% av äktenskap... inte gifta människor. Människor som har haft en skilsmässa är statistiskt mer benägna att ha en annan, driva upp percentilen. Vara engagerad i att inte ha ens en skilsmässa, eller om du redan är skild, vara skyldig att inte ha en annan.
  • Ett stort äktenskap är inte skapat på kort tid. Förvänta dig utmaningar och arbeta dem tillsammans. Hjälp alltid och respektera varandra. Ta dig tid att reflektera tillsammans.
  • Om du någonsin do Stray, det kommer att bli ett allvarligt slag mot ditt äktenskap.Du måste bestämma om du ska bekänna eller bära din mörka hemlighet till din grav ensam.Många människor gynnar total ärlighet, men vissa känner att bekännelsen helt enkelt hjälper cheateren obehälle hans / hennes skuld.Vad du än bestämmer, gör det inte om dig.Gör det om vad som är riktigt bäst för ditt äktenskap.
  • Ibland, särskilt nu i den moderna åldern, kan partners förhandla gränser med andra människor. Många par har makar som tillåter varandra att kyssa andra människor så länge de kommer hem till varandra. Diskutera dina gränser till varandra tydligt!
  • Varningar

    Misstanke och tvivel i din makas sinne kommer att undergräva och förstöra tro och förtroende. Undvik dem till varje pris och undvik att komma i situationer som skapar dem.
  • Glöm inte att ett gott äktenskap tar arbete. Om du anger ett äktenskap med tankar om äkta salighet, behöver du definitivt överväga dina fakta "små skillnader", och, om de är långsiktiga acceptabla. Det kommer verkligen att komma ner till din vilja att göra tillsammans vad det kan medföra att hålla ditt äktenskap en lycklig.
  • Hantera saker som inte fungerar i ditt förhållande innan De blir massiva hinder. Och undvik att vara nedslående, oförskämd eller disloyal i de tankar och ord du använder när du pratar med och om din make. Om du börjar känna det här sättet, sök hjälp att arbeta igenom vad som händer.
  • Divulger en tidigare otrohet till din make bär den verkliga risken att sluta ditt äktenskap. Det kan också orsaka din make en hel del emotionell smärta, trauma och lita på problem som de aldrig kan komma över, oavsett om de lämnar dig eller inte. Tänk på huruvida du säger din make av de rätta skälen - om det bara är att lugna någon skuld du känner över affären, det är en mycket dålig anledning. Om affären är lång över och du har varit trogen eftersom den slutade, men fortfarande känner dig skyldig och tror att du borde berätta för din make, måste du bestämma huruvida din skuld är värt det trauma du kommer att ta med din make. Ibland betalar priset en person för att begå äktenskapsbrott mot en make som de verkligen älskar är att de måste tyst leva med skulden för alltid.
  • Treatyour Make / maka som du vill behandlas.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande