Hur man övertygar din make för att följa dina förväntningar

Någon sa att den största tillgången av någon person är en stödjande partner. Hur bygger du och underhåller ett sådant förhållande?

Steg

  1. Bild med titeln övertyga din make för att följa dina förväntningar Steg 1
1. Föregå med gott exempel. Din partner kommer att observera dina vanor och beteenden och börja efterlikna dem. Om du ignorerar din make och låt ditt humör flyga av kroken, kommer din make att reagera dåligt för dig. Om du visar respekt och tillgivenhet, kommer din partner att återvända samma till dig. Fatta beslut som är i bästa intresse för båda. Ingen person kan förpliktas att göra budgivning av en annan, men han eller hon kan samtycka till att följa i ett kärleksfullt förhållande.
  • Bild med titeln övertyga din make för att följa dina förväntningar Steg 2
    2. Respektera din partner. Din make lovar inte för att bli din slav. Du lovar inte att följa hans eller hennes budgivning heller. När din make inte gör som du vill, bör du alltid svara med respekt och kärlek, aldrig fientlighet. När du var gift, gjorde du vissa löv av lojalitet: att hedra, älska, vårda och så vidare. Genom ditt osjälviska beteende, övertyga din make i din uppriktiga lojalitet och respekt.
  • Bild med titeln övertyga din make för att följa dina förväntningar Steg 3
    3. Tala upplyftande ord. Lägg aldrig ner din make. Stöd till din partner i allmänhet och privat. Tala ord av välsignelse, hitta aldrig fel. När du frågar din partner att göra något, använd en ton av röst fylld med respekt och tillgivenhet. Använd ord som tillåter din partner att göra sitt eget beslut, och inte känna sig tvungna eller manipulerade. Tala som du vill att din partner ska tala med dig.
  • Bild med titeln övertyga din make för att följa dina förväntningar Steg 4
    4. Lyssna. Den sanna hemligheten med effektiv kommunikation vet inte hur man uttrycker dig själv, men lärande uppmärksamhet. När din make börjar prata, säg, "Ett ögonblick." Stäng av alla distraktioner, möta din partner, göra ögonkontakt, säg då, "Varsågod. jag lyssnar." Det är möjligt att höra ord och inte faktiskt lyssna mentalt. Lyssna på både orden och avsikten med din partner. Lyssna som du vill att din partner ska lyssna på dig.
  • När du lyssnar på din make, syftar du till att förstå deras synvinkel. Förstå hela historien innan du skickar dom eller erbjuder en idé.
  • Säger saker som "Jag förstår," "Vänligen fortsätt," eller "jag hör dig" signaler till din make som du lyssnar, utan att du behöver för att begå en åsikt.
  • Bild med titeln övertyga din make för att följa dina förväntningar Steg 5
    5. Ha det så kul. Lys upp. Om varje ögonblick av varje dag är tung och dyster, måste du överväga att ändra din typ av tillvägagångssätt till ämnen. Tillbringa tid med din make när du inte diskuterar "företag". Ange en tid på dagen eller plats som du bara pratar om personliga frågor. Din partner behöver en paus från beslutsfattande för att göra tydliga beslut.
  • Bild med titeln övertyga din make för att följa dina förväntningar Steg 6
    6. Erbjuda en känsla av säkerhet. Bygg en hemmiljö där det är säkert att vara oense. Uppmuntra din make att uppleva personlig utveckling och oberoende tillväxt. Ett hälsosamt förhållande handlar inte om en persons dominans eller böjer en andras vilja, men individer kommer till ett avtal om varandra.
  • Tips

    Berätta alltid för din partner sanningen.
  • Det handlar inte om att ta bort någons självständighet, men istället ger den personen friheten att välja att följa.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande