Hur man ökar en mans ego

Alla behöver ett förtroendehöjning ibland. Din man kan ha varit genom en svår tid nyligen som ledde till lägre självkänsla än vanligt. Eller du kanske bara känner behovet av att få honom att känna sig så fantastisk som du tror att han är. Oavsett vad din anledning är, är det möjligt att få din man att känna sig självsäker och glad på nolltid. För att öka en mans ego kan du visa honom uppskattning, komplimang och / eller flört med honom (som om du behöver en anledning till).

Steg

Metod 1 av 3:
Komplimangerar honom
  1. Bild med titeln Boost en man
1. Berätta för honom hur bra han ser ut. Varje kille gillar att höra att han ser bra ut, även om du har varit i ett förhållande under lång tid. Även om han inte är säker på hans utseende, vänligen låt honom att du lockas till honom. Ge honom en specifik komplimang varje par dagar, som hur bra han ser ut i en viss tröja.
  • Om han går till gymmet, säg "dina träningspass har verkligen blivit avstod på sistone. Du ser oemotståndlig."
  • Det skulle inte skada för att andra människor skulle dölja över hans goda utseende. Det betyder inte att han skulle vilja ha dessa människor. Det skulle bara få honom att må bra att någon tycker att han är attraktiv, det är inte intimt inblandat med honom.
  • Bild med titeln Boost en man
    2. Berömma hans prestationer. Göra en stor sak ut ur det när han uppnår något. Det kan vara ett kampanj, ett färdigt konstprojekt, eller något så enkelt som att avsluta en hushållsuppgift som tog ett tag för honom att slutföra. Låt honom veta hur stolt över honom är du. Du kan göra honom till sin favoritmiddag, ge honom en present, eller kasta honom en överraskningsfest. Det kommer att få honom att känna sig speciell.
  • Om han nyligen har befanns, säg "Jag visste att du skulle få den kampanjen. jag är så stolt över dig. Hur vill du fira?"
  • Bild med titeln Boost en man
    3. Be om hans råd. Tänk på något du har kämpat med ett tag. Kanske har du haft en kamp med en vän och är inte säker på hur man löser det. Eller det kan vara något större. Till exempel, kanske du erbjöds ett jobb men är inte säkra på att du borde ta det. Fråga honom om hans råd. Sedan komplimangerar hans förmåga att ge dig hjälpsamma och tankeväckande råd.
  • Du kan begära råd när det gäller något litet, som att välja en outfit. Fråga honom vilken klänning eller outfit han tycker att du ska bära.
  • Du behöver inte ta hans råd, men att fråga om det kommer att få honom att känna sig värderad.
  • Genom att visa sårbarhet omedelbart kommer den andra personen att känna sig närmare dig.
  • Bild med titeln Boost en man
    4. Komplimanger sin förmåga i sängen. Män är ofta mycket fysiska varelser. Ett fysiskt förhållande är inte allt, men det skulle öka sitt ego att veta att han är tilltalande dig. Du kan berätta för honom att han är det bästa du har haft eller kan ha. Eller berätta för honom specifika saker du gillar det han gör.
  • Till exempel kan du berätta för honom att du älskar hur omtänksamt han är när det gäller dina behov.
  • Bild med titeln Boost en man
    5. Skryta på honom till andra. Helst bör du göra det framför andra människor medan han är runt. Du kan säga något om hur han nyligen fick en kampanj, eller hur bra han har varit med barnen. Att veta att du är stolt nog av honom att skryta kommer att vara ett omedelbart ego boost.
  • Du kan säga "Han har alltid varit en bra partner, men han har varit särskilt bra nyligen. Jag känner mig så lycklig att ha honom!"
  • Även om du skryter medan han inte är runt, kan det komma tillbaka till honom. Det kommer att få honom att må bra om en vän berättar för honom att du komplimangerade honom när han inte var där.
  • Metod 2 av 3:
    Flirta med honom
    1. Bild med titeln Boost en man
    1. Skratta på sina skämt. Att göra en man känner att han har en bra humor är säker på att öka sitt ego. Du kan ha olika sinnen av humor, men motstå inte att skratta när han gör eller säger något riktigt roligt. Tvinga inte falskt skratt eftersom det kan få honom att känna att du syndar honom. Också skratta inte åt honom när han faller eller gör något oavsiktligt roligt.
    • Säg något som "du är hilarisk" när han spricker ett skämt.
  • Bild med titeln Boost en man
    2. Titta på honom från ett trångt rum. Få din man att känna att du inte kan ta dina ögon av honom. Detta fungerar särskilt bra när du är i ett rum fullt av människor som lätt kan få din uppmärksamhet. Stirra inte på honom hela tiden. Det här kan få honom att känna att du spårar sina rörelser. Istället, le på honom eller blinka på honom ett par gånger när du är separerad.
  • Bild med titeln Boost en man
    3. Visa honom att du hittar honom attraktiv. Utanför att komplimentera sitt utseende, visa honom vilka egenskaper han har som du tycker är attraktiv. Låt honom veta när han gör något som slår på dig. Berätta för honom att han ser för bra ut att motstå. Var inte rädd för att visa din önskan om honom.
  • Innan han lämnar för dagen, säg "Wow! Du ser extra snygg idag! Men jag sa också det igår för att du alltid ser bra ut."
  • Bild med titeln Boost en man
    4. Skicka honom en text under dagen. Det kommer att få honom att må bra att veta att du inte kan sluta tänka på honom när du är ifrån varandra. Bombardera inte med texter hela dagen eftersom det kan bli irriterande. En eller två texter kommer att räcka. Du kan säga något så enkelt som "tänker på dig."Eller du kan berätta för honom hur mycket du vill ha honom.
  • Skicka honom en text som säger "Kan inte vänta tills jag ser dig ikväll."Föreslå att du ska hjälpa honom att lindra stressen på en lång dag.
  • Du kan skicka en text som berättar för honom att du inte kan sluta tänka på den fantastiska tiden du hade tillsammans igår kväll.
  • Bild med titeln Boost en man
    5. Initiera intimitet. Fysiskt visa din man att du inte kan motstå honom genom att vara den som initierar intimitet. Det måste inte nödvändigtvis vara sexuellt. Du kan ge honom extra kyssar, kramar och cuddles. Men det är också en bra idé att förföra honom om du känner dig bekväm med den.
  • Du kan ta upp det här med att ha på sig underkläder eller hänge i en av hans fantasier.
  • Metod 3 av 3:
    Uppskattar din man
    1. Bild med titeln Boost en man
    1. Berätta för honom när han har gjort något rätt. Låt inte de små sakerna gå obemärkt. Du behöver inte komplimangera varje liten sak, men lite beröm för det dagliga han gör kommer att få honom att må bra. Du kan låta honom veta hur mycket du uppskattar honom att byta blöjor, göra skatter eller göra middag.
    • Du kan säga något i linje med "du har varit så hjälpsam runt huset idag. Jag uppskattar det så mycket."
    • Du behöver inte ens berätta för honom att du uppskattar dessa saker. Du kan ersätta ord med en hög fem eller näve stöta ibland.
  • Bild med titeln Boost en man
    2. Låt honom veta att du är tacksam för hans engagemang för dig. Att vara lojal i ett partnerskap förväntas, men det gör inte ont för att låta din man uppskatta sitt engagemang för dig. I en värld där förräderi verkar vanligt, berätta för honom att han får dig att känna dig lycklig. Om du har en familj tillsammans, berätta för honom att du uppskattar hans engagemang för dina barn. Låt honom veta att hans engagemang gör en stor skillnad i din familjs liv.
  • Till exempel kan du säga "Jag ser hur mycket hårt arbete du lägger in för den här familjen. Det hårda arbetet går inte obemärkt av någon."
  • Bild med titeln Boost en man
    3. Gör något han gillar. Utanför att berätta för honom att du uppskattar hans intressen och talanger, försök att göra något med honom. Det kommer att vara ett förtroende för honom att veta att du vill lära dig mer om vad han spenderar tid. Om han gillar att spela baseball, be honom att lära dig grunderna. Om han njuter av ett visst videospel, lär du dig hur du spelar det och sedan överraska honom genom att spela det med honom.
  • Det kan också vara något så enkelt som att laga honom italiensk mat till middag, även om det inte är din favorit.
  • Bild med titeln Boost en man
    4. Omfamna sina brister. Han kan ha svårt att acceptera sina brister, vilket ger sitt ego ner. Pekar ut brister händer ibland, men försök att avstå från det. Istället berätta för honom att du uppskattar sina brister och lär honom hur man uppskattar dem också. Kanske kan han vara lite för avundsjuk på människor ibland. Säker på att det är irriterande, men genom att omfamna det, kan du arbeta tillsammans för att åtgärda problemet.
  • Om han är lite osäker kan du säga "Jag vet att du känner dig lite mindre än självsäker, men förstår att du inte behöver känna det sättet. Jag tror att du är bra. Hur som helst kan vi arbeta tillsammans för att hjälpa dig att övervinna den känslan."
  • Vissa brister bör inte omfamnas. Till exempel, kanske är han vild avundsjuk till den punkt där du förlorar vänner. Det här är en fel som bör påpekas och ändras så snart som möjligt.
  • Bild med titeln Boost en man
    5. Låt de små sakerna gå. Ja, det är svårt att låta små problem gå ibland. Kanske fortsätter han att lämna sin våta handduk på badrumsgolvet. Eller, han släppte ägget även efter att du berättade för honom att vara extra försiktig med den väskan. Saker händer. Visst, det finns några saker som inte borde släppas, men försök att låta de små sakerna gå. Det kommer att få honom att känna sig mer självsäker om varje misstag han gjorde inte utropade.
  • Om vissa problem kvarstår, som inte städa upp efter sig själv, är det okej att försiktigt ta upp problemet. Försök att undvika nagging.
  • Bild med titeln Boost en man
    6. Fråga honom om hjälp. Du är naturligtvis en skicklig och oberoende person, men det gör ofta en man att må bra att veta att du behöver honom. Det är inte nödvändigt att be honom att be om hjälp för varje liten sak, eller det kan bli irriterande för honom. Istället, uppmanar ibland att han hjälper till med ett problem, du är helt säker på att han skulle veta hur man löser.
  • Till exempel, om hans jobb är att fixa datorer, be honom att hjälpa till med din långsamma dator.
  • Om han är bra på att fixa saker, be honom att fixa ett wobbly bord.
  • Tips

    Skratta inte direkt efter att du kompletterar honom eller säger det i en sarkastisk ton. Som kan utlösa en negativ känsla och kommer att göra honom osäker.
  • Fake inte dina komplimanger och handlingar. Det kan få honom att känna att du syndar honom om han fångar på.
  • Varningar

    Om han reagerar negativt mot något du gör, tryck inte det.
  • Aldrig vara nedlåtande till en man när han ökar sitt ego. Allt du gör bör vara äkta så han ifrågasätter inte din motivation.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande