Hur man kommer överens med dina lagar

Äktenskap betyder att du får en helt ny sida av familjen. Så hur kommer du med dessa nya svärföräldrar?Medan förhållandet kan vara mycket närmare än vad du förhandlat för, kan du göra stora poäng med din fru eller make genom att utveckla ett vänligt förhållande med dina svärföräldrar.Allt som krävs är några ge-and-ta, goodwill och ett stort hjärta.

Steg

Del 1 av 3:
Öva positiv kommunikation med dina svärföräldrar
  1. Bilden med titeln Komma med med dina lagar Steg 1
1. Lyssna på dina svärföräldrar.De kommer sannolikt att vara fulla av berättelser om sina liv, antingen idag eller i år.Låt dem berätta för sina berättelser och göra dig en raption av en.Du kan lära dig något intressant, och det kommer att få dem att känna sig bra att lyssna på också.Många av berättelserna kan handla om din partner, och du kan lära dig mer om dem i processen.
  • Uppmuntra dina svärföräldrar att kommunicera med dig.Bjud in dem att "berätta om livet när du växte upp," till exempel.
  • Bild med titeln Komma med med dina lagar Steg 2
    2. Inte bicker meningslöst.Familjer kämpar ofta om politik, religion, eller rätt kurs för att ta aktuella händelser.Försök inte att ändra någon som sitter på deras sätt.På samma sätt, försök inte att korrigera någons sociala vanor.Om de spottar, förbannar eller väljer näsan i allmänheten, inte är skyldig att ringa dem ut på den.
  • Dina svärföräldrar är sannolikt ganska äldre än du, och folk tenderar att vara mindre mottagliga för nya idéer och inbjudningar att förändras när de når senioritet.Respektera sina beslut och perspektiv, även om du inte håller med dem.
  • Försök att inte hitta fel med dem.Skapa inte en lång lista med våld som du regelbundet slår ut när du klagar mot andra eller själv om dina svärföräldrar.Om dina litany av problem blir oanvändbara, kanske du bör överväga att prata med dem med din partner, och sedan, om det behövs, med dina svärföräldrar direkt.
  • Bild med titeln Komma med med dina lagar Steg 3
    3. Behandla din svärfar och svärmor som du skulle din far och mor.Behandla din svärson och svägerska som du skulle dina egna syskon.Var vänlig, hjärtlig och naturlig runt dem.Var ärlig och öppen i din kommunikation.Slappna av när du är med dem.Känn inte som om du testas eller studeras av dem.Dela med dem dina innersta känslor och tankar, om det är lämpligt.Trots allt är dina svärföräldrar familj.Att se dem som sådana kommer att gå långt för att hjälpa dig att komma överens med dem.
  • Bilden med titeln Komma med dina lagar Steg 4
    4. Dela inte dina spousal problem med dina svärföräldrar. De kommer alltid att ta sitt barns eller syskon sida, och låta dem veta om problem på hemsidan kommer bara att göra dem oroa.Ingen vill höra denigrerande tales om sin egen son eller dotter - att höra sådana saker kommer sannolikt att få dem att bli defensiva. Träna dina problem privat med din make.Försök inte att dra din makas familj till saker eller få dem att välja sidor.
  • Del 2 av 3:
    Anpassning till ditt skadeståndsbeteende
    1. Bild med titeln Komma med med dina lagar Steg 5
    1. Kom ihåg att ställa in gränser tidigt. Många söner och döttrar är extra tillmötesgående i början för att vinna godkännande och göra ett bra intryck. Medan ett sådant beteende är naturligt när man är nervös och ny till familjen är det viktigt att etablera gränser snarare snarare än senare. Detta kommer att göra förhållandet mycket enklare i framtiden.
    • Till exempel, om din svärmor ständigt uppmanar sig själv över hela timmar, insisterar på att hon gör arrangemang innan de kommer över.Prata med din partner om att göra förslaget istället för att göra det självhörande att vissa gränser måste ställas in kommer att låta bättre från ditt svärföräldrar "än från dig.
    • Med hjälp av den tidigare situationen som ett exempel kan du föreslå din make som han eller hon säger "mamma, skulle du göra mig en tjänst?Vi älskar att ha dig över till huset men behöver tid att förbereda sig för din ankomst ordentligt och se till att vi har tillräcklig tid att ägna åt dig.Kan du snälla låt mig eller min make veta att du vill komma över innan du gör det?Tack."
    • Om dina svärföräldrar erbjuder råd om att höja dina barn, bör du lyssna tålmodigt och tänka på det.De ger dig råd från erfarenhet, och det kan vara värt verkligt övervägande.Tacka dem för deras råd och informera dem du kommer att prata saken med din make.Senare, i privat, bör du och din make besluta huruvida de råd som du behöver erbjuda eller inte.Om du väljer att avvisa det, gnugga inte det i ansiktet - helt enkelt inte göra det.Dina svärföräldrar är nådig och kommer att låta saken blekna.
  • Bilden med titeln Komma med med dina lagar Steg 6
    2. Justera dina förväntningar.Att möta din partners familj kan kräva att du går utanför din komfortzon.Antag inte att deras familjens dynamik kommer att vara densamma som din.Kanske är din familj reserverad och visar inte mycket fysisk tillgivenhet, medan din partners familj är boisterous och tenderar att krama och kyssa varandras kinder med gusto.Försök att göra saker på deras sätt när du är på sin gräs.Kom ihåg, "när i Rom..."
  • Bilden med titeln Komma med med dina lagar Steg 7
    3. Göra semester och evenemang en samarbetande ansträngning.När det är din partners födelsedag, till exempel, ringa dina svärföräldrar i förväg och bjuda in dem för att hjälpa dig att planera måltider, spel och hosting.Kanske kan din svärföräldrar ta med bestick och servetter, medan du tar med kakan och snacks.Kanske kan du hitta plats för att vara värd för festen om de grillar kycklingen.Att dela ansvaret på detta sätt visar att du litar på dem och vill att de ska vara inblandade, vilket hjälper dig att växa närmare över tiden.
  • När du ändrar eller justerar planer, gör det med ditt samtycke.Avlägsnar inte ensidigt planer.
  • Låt inte dina svärföräldrar diktera vad din familj gör.Till exempel, om du har kommit överens om julafton med dem, borde du och din familj dela juldagen ensam (förutsatt att du vill).Informera dina svärföräldrar att "vi hade en riktigt trevlig tid igår på julmiddag - vi ville att barnen skulle stanna inne i dag och njuta av sina nya leksaker."Om de är adamant om att besöka, söker en kompromiss som att ha dina svärföräldrar besök din familj i ditt hus.
  • Del 3 av 3:
    Få din rättvisa förtroende
    1. Bilden med titeln Komma med dina lagar Steg 8
    1. Erkänna föräldrarnas rädsla.När människor ser sina barn ålder, oroar de sig mer att de kommer att växa längre bort från sina barn.Föräldrar vill ofta ha en aktiv roll i sitt barns liv i alla åldrar.När ett barn gifter sig, kan de känna att de förlorar kontrollen över barnet.Denna rädsla är bara en del av en större rädsla för att förlora kontrollen över sina egna liv när de åldras och blir fysiskt svagare och ibland senescent.
    • Ta itu med dina rättsliga rädslor direkt.De kanske inte kommer rätt ut och säga att de är oroliga för att förlora kontakten med sitt barn eller förlora sin tillgivenhet.Försäkra dina svärföräldrar att du vill att de ska förbli en aktiv del av din makas liv.Du kan uppmuntra din make att försäkra dem om detta själva, liksom.
    • Uppföljning på dina löften.Besök dina svärföräldrar regelbundet med din make och bjuda in dem att gå med dig under familjesamlingar, helgdagar, årsdagar och speciella tillfällen.
  • Bilden med titeln Komma med med dina lagar Steg 9
    2. Tillbringa tid med dina svärföräldrar.Mere exponering för någon eller något under en lång tid kan inspirera tillgivenhet.Undvik inte din mamma eller svärfar, särskilt.När din partner föreslår ett besök, ta tid för det och följa med dem där.Dina svärföräldrar blir mer bekväma med dig över tiden, eftersom de lär dig bättre, också.
  • Besök dina svärföräldrar regelbundet med din make och bjuda in dem att gå med dig under familjesamlingar, helgdagar, årsdagar och speciella tillfällen.
  • Bilden med titeln Komma med med dina lagar Steg 10
    3. Gör gynnar för dina svärföräldrar.När människor åldras, kan de behöva mer hjälp runt huset med underhåll som raking bladen, klippa gräset och sätta in och ta bort fönsterluftkonditioneringsapparater med de förändrade årstiderna.Gör dig tillgänglig för att hjälpa dem när de behöver det.Vänta inte bara på att de ska fråga dig, proaktiv och föreslår att mamma / pappa "Jag skulle vilja komma över och ge dig en hand med oljebyte.Hur fungerar nästa helg?"Detta kommer att städa dig till dem och få dem att känna att du kan ta hand om sitt barn också.
  • Bilden med titeln Komma med med dina lagar Steg 11
    4. Erbjudandet presenterar till dina svärföräldrar.Begränsa inte din gåva-givande till jul och födelsedagar.Om du inte besöker mycket hittar du något omtänksamt att dina svärföräldrar skulle vilja.Det hjälper till att känna till insamlingsvanorna i dina svärföräldrar.Till exempel, om din svärfar spelar golf, kan du överväga att få honom en ny golfhatt eller uppsättning golfbollar när du går på affärsresor.Om din svärmor har bakning eller matlagning, ta med sina nya kokböcker eller högkvalitativa, lyxiga ingredienser med vilka att piska upp något bra.
  • Ge gåvor vid tidpunkten för årsdagar och eventuella speciella tillfällen.
  • Bild med titeln Komma med dina lagar Steg 12
    5. Hitta gemensamma markhobbyer, vanor eller intressen - och dela det med dina svärföräldrar.Dra till exempel en bok från hyllan av sitt hus nästa gång du besöker.Det här är inte bara ett bra sätt att döda din tristess under en stor familj att komma ihop, men visar också att du uppskattar och har ett intresse för de saker de är intresserade av
  • Om din svärfar åtnjuter golf, bjuda in honom ut för nio hål.Om han njuter av baseball, köp några biljetter och bjuda in honom för en-på-en-gång, eller bjuda in din svärmor tillsammans med din make för en fullfamiljsutflykt.
  • Om din svärmor har en grön tumme, gå över till hennes plats för att hjälpa henne ogräs hennes trädgård och växtfrön.När skörden är klar kan du hjälpa till att dra veggiesna upp.
  • Bild med titeln Komma med med dina lagar Steg 13
    6. Komma med din make.Se till att din make är glad nog att rapportera bra.Medan det inte är realistiskt att förvänta dig att ditt förhållande blir perfekt hela tiden, håller ditt förhållande på en jämn köl ett bra sätt att skapa förtroende för dina svärföräldrar.Behåll öppna kommunikationslinjer, ge varandra kärlek och prata med varandra som ett lag.
  • Tips

    Le när du ser dem.
  • Var inte rädd för att fråga dem för gynnar också om du behöver dem.
  • Varningar

    Försök att inte ha någon finansiell transaktion mellan dem. Pengar kan förstöra relationer.
  • Godkänn inte att arbeta för din egendoms familjeföretag.Detta skapar en extra spänning.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande