Hur man bygger förtroende för långdistansförhållanden

I grund och botten är ett förhållande som en banan: ju mer du skalar desto mer kommer du att smaka på sötheten. Detta är särskilt sant för långdistansförhållanden. Dessa relationer tar tålamod, kommunikation, uthållighet, engagemang och framförallt förtroende. När du inte kan se din partner varje dag eller till och med varje vecka är det viktigt att lita på din kärlek och styrkan i ditt förhållande att hålla dig både glad och frisk.

Steg

Del 1 av 3:
Bygga förtroende
1. Lär känna din partner bra. Du måste vara säker på din kunskap om och kärlek till din partner för att bygga ett förhållande som du både kan tro på. Lär dig hur du förstår din partner, hur man tolkar vad hon säger och plocka ut sina känslomässiga stater. Du borde kunna berätta när något stör henne, och vet vad som gör henne bättre.
  • Fråga varandra. Fråga om vad din partner gillar och ogillar, vad hon vill göra under det närmaste året eller fem år, där hon har varit, vem hennes vänner är-någonting kan gnista en historia och få en bra konversation att gå. Vänd det här till ett spel genom att hålla reda på hur många frågor du frågar och försöker nå 1000 först.Bild med titeln Byggt förtroende för långdistansrelationer Steg 1Bullet1
  • Spela spel för att lära känna varandra. Att spela två sanningar och en lögn, berätta för din partner två sanna saker och en falsk sak om dig själv, och har hennes gissning som är lögn. Eller gör en quiz om dig själv och skicka den till henne. Låt henne göra detsamma och tävla för att få de mest svaren rätt.Bild med titeln Byggt förtroende för långdistansförhållanden Steg 1Bullet2
  • Använd flera kommunikationsmetoder. Att prata i telefon är bra för vissa typer av konversationer. E-post uppmuntrar mer omtänksamma diskussioner om viktigare ämnen, medan textning är bra för en snabb, lätthjärtad chatt. Använd mer än en kommunikationsmetod för att lära känna alla sidor av din partner.Bild med titeln Byggt förtroende för långdistansförhållanden Steg 1Bullet3
  • Bild med titeln Bygg tillit på långdistansförhållanden Steg 2
    2. Förbinda sig för förhållandet. Diskutera ämnen som vad du vill komma ut ur förhållandet och var du ser det. Begå förtroende och kommunikation som upprätthåller ett långdistansförhållande. Förstå de svårigheter du kommer att möta och prata om dem med din partner, men i slutet av dagen, om förhållandet kommer att fungera, behöver du båda helt ägna åt det, utan tvekan.
  • Bild med titeln Bygg tillit på långdistansrelationer Steg 3
    3. Vara pålitlig. Uppmuntra din partner att lita på dig genom att alltid bevisa dig värdig för hennes förtroende. Följ igenom på dina löften, även de små som att ringa henne vid en viss tid eller svara på ett meddelande. Om du någonsin upptäcker att du inte kan följa igenom på ett löfte, ha en mycket bra anledning till att förklara detta för henne, och be om-inte efterfrågan - hennes förlåtelse.
  • Del 2 av 3:
    Upprätthålla förtroende
    1. Bild med titeln Bygg tillit på långdistansrelationer Steg 4
    1. Prata med din partner ofta. Det är svårt att tro på ett förhållande när du aldrig pratar med din partner, och det är svårt att bygga ett förhållande när du inte vet vad som händer i din partners liv. Se till att du pratar ofta så att du kan delta i hennes liv, och du kan känna hennes närvaro i din. Regelbunden kommunikation är nyckeln till att upprätthålla alla relationer, men det är särskilt sant för långdistans.
  • Bild med titeln Bygg tillit på långdistansrelationer Steg 5
    2. Var öppen med din partner. Ärlig och öppen kommunikation är lika viktig som att prata ofta. Om något oroar dig, ska din partner vara den första som vet. Om hon känner sig upprörd eller frustrerad, ska hon vara bekväm att öppna upp till dig. Om du är konsekvent öppen med din partner, kommer hon att lära sig att lita på vad du säger och kommer att känna sig mer bekväm i förhållandet. Var helt ärlig med din partner och lita på att hon kommer med dig.
  • Bild med titeln Bygg tillit på långdistansrelationer Steg 6
    3. Lär känna din partners vänner och familj. Detta gör att du bättre kan förstå din partners dagliga liv, och att vara vänlig med folket i hennes liv kan hjälpa er att känna dig mer involverade i varandra. Hennes vänner kommer också att uppskatta chansen att lära känna den person som tar upp så mycket av sin tid och energi. Detta ökade engagemang med din partner hjälper dig att bygga förtroende i ditt förhållande.
  • Bild med titeln Byggt förtroende för långdistansrelationer Steg 7
    4. Ge ditt partnerutrymme. Även om du kanske vill spendera varje ögonblick av varje dag som pratar med henne, känner igen att hon behöver tid och utrymme för att leva sitt eget liv. Tryck inte på henne för att ge dig mer av hennes tid och energi än hon är bekväm med. Lita på att hon kommer till dig när hon behöver, och låta henne vara en egen person i ditt förhållande.
  • Att hitta rätt balans mellan personligt utrymme och regelbunden kommunikation är kanske den svåraste delen av ett långsiktigt förhållande - och balansen är annorlunda för varje par. Experimentera och checka in med varandra regelbundet för att se vad som fungerar och vad som inte gör det. Arbeta tillsammans för att hitta en balans som låter dig båda vara så glada och så hälsosam som möjligt.
  • Bild med titeln Bygg tillit på långdistansförhållanden Steg 8
    5. Incheckning med din partner regelbundet. Diskutera hur du båda känner om hur ditt förhållande går. Prata om du känner dig lycklig, bekväm och självsäker i förhållandet, och vad var och en av er kan göra för att göra det ännu bättre. Om en av er känner missnöjda av någon anledning, diskutera problemet och arbeta tillsammans för att räkna ut en lösning som du är bekväm med. Rekommitte med din partner och förhållandet, med hänsyn till vad som helst, om någon, har diskuterat.
  • Regelbundna incheckningar ger dig ett sätt att göra ändringar i förhållandet eller till och med sluta med ömsesidig förståelse och utan onödig smärta, det om och när det blir nödvändigt. Även om det kan tyckas tråkigt, pessimistiska, eller till och med dumma, är långdistansrelationer mycket arbete och det här är ett bra sätt att se till att det fortfarande fungerar för er båda.
  • Bild med titeln Bygg tillit på långdistansförhållanden Steg 9
    6. Anta goda avsikter. Din partner kommer sannolikt att göra eller säga något som kan förvirra eller larma dig. Hon kanske inte returnerar ett samtal, eller hon kan göra en snudd eller stötande kommentar när du pratar med dig. Hoppa inte till slutsatser om hennes avsikter när det händer - förutsatt att hon gömmer något eller medvetet antagoniserar dig är ett bra sätt att förolämpa henne och skada ditt förhållande. Antag istället att det finns en helt giltig, rimlig förklaring till vad hon gjorde, och fråga henne om det nästa gång du pratar. Alltid antar goda intentioner kommer att främja förtroende och god känsla, och är avgörande för att upprätthålla ett långdistansförhållande.
  • Del 3 av 3:
    Undvika vanliga fallgropar
    1. Bild med titeln Bygg tillit på långdistansförhållanden Steg 10
    1. Aldrig anklaga din partner för att vara otrogen. Detta kan inte betonas tillräckligt. Ett långdistansförhållande, ännu mer än något annat förhållande, är baserat på ömsesidigt förtroende, och anklagar din partner för att fuska, eller ens att vilja fuska, förstör det förtroendet på båda sidor av förhållandet. Antag aldrig att din partner har varit otrogen och konfronterar aldrig honom eller henne om det. Om du är öppen med varandra och engagerade i ditt förhållande, kommer hon att bekänna någon otrohet till dig, och då kan du hantera det på ett hälsosamt och positivt sätt. Om du anklagar honom eller henne, introducerar du misstankar på båda sidor av förhållandet, i slutändan och oåterkalleligt skadar det.
  • Bild med titeln Bygg tillit på långdistansrelationer Steg 11
    2. Adress oenigheter lugnt och rationellt. Som med alla relationer är det oundvikligt att du vid någon tidpunkt kommer att bli irriterad eller arg på varandra. När detta händer, adressera konflikten lugnt. Diskutera din oenighet. Göra ett försök att förstå hennes sida och förklara för honom eller henne hur du känner. Arbeta tillsammans för att komma med en lösning, och se till att du är både nöjd med upplösningen. Betrakta meningsskiljaktigheter som ett tillfälle att bygga upp ditt förhållande, snarare än något som kan riva det.
  • Bild med titeln Bygg tillit på långdistansrelationer Steg 12
    3. Tänk på det offra du båda gör. Förstå att ett långdistansförhållande är svårt för er båda och kräver mycket arbete och ansträngning, när det finns många andra saker du kan göra med den tiden och energi. Om din partner är värt offret, bör du gärna göra det. Men låt inte förhållandet konsumera ditt liv. Du behöver tid att ägna sig åt att arbeta, skolan, familjen och ditt sociala liv förutom ditt förhållande. Om det känns som om du inte kan ge tillräckligt med tid till dina andra vänner och aktiviteter, kan det vara dags att arbeta med din partner för att omvärdera ditt förhållande.
  • 4. Utöka dina konversationer för att hålla dem från att bli tråkig. Om det enda du pratar om är vad du gjorde den dagen, är du bunden att bli uttråkad ganska snabbt, och det kan snabbt ta upp värmen ur ditt förhållande. Utöka dina konversationer genom att ställa frågor, undervisa din partner om något nytt du lär dig, diskutera böcker och filmer du har haft, eller spela ett spel tillsammans.
  • Gå på virtuella datum. Titta på en film tillsammans online, spela en MMORPG eller annat online-spel tillsammans, eller äta samma måltid medan du är i telefon tillsammans. Detta kan simulera den delade upplevelsen som du får från att dö i person, och det hjälper dig att bygga dina konversationer.Bild med titeln Byggt förtroende för långdistansförhållanden Steg 13Bullet1
  • Ta en online-klass tillsammans. Detta kommer att stimulera konversation och utmana dig intellektuellt, vilket kan lägga till ny energi till förhållandet.Bild med titeln Byggt förtroende för långdistansförhållanden Steg 13Bullet2
  • Gå tillbaka till början av ditt förhållande, där du bara lärde känna varandra. Fråga samma sorters frågor, och fokusera på att lära sig nya saker om din partner. Det kommer alltid att finnas saker om henne att du inte vet, och det kan vara ett bra sätt att förnya ditt intresse för förhållandet.Bild med titeln Byggt förtroende för långdistansförhållanden Steg 13Bullet3
  • Bild med titeln Bygg tillit på långdistansförhållanden Steg 14
    5. Planera ditt nästa besök. Även om du inte kan se varandra ofta, har du alltid en plats och datum för nästa besök. Detta ger dig båda något att se fram emot. Det kan styra ditt förhållande och hjälpa dig att gå vidare tillsammans utan att nödvändigtvis medföra bestämda långsiktiga planer. Få ut det mesta av dina besök, även om de är sällsynta, och alltid tänka på nästa.
  • Tips

    Kommunikation i alla relationer är nyckeln. Men kommunikation i långdistansrelationer är särskilt viktigt. Prata ofta - prata varje dag. Dela även de vanligaste sakerna så att den andra personen känns ansluten till dig.

    Varningar

    Långdistansrelationer är mycket svåra och tar mycket arbete, så var helt säker på att du är villig att göra vad som krävs innan du begår förhållandet.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande