Hur man känner för att äta frukost första på morgonen

Alla vet att frukost är den viktigaste måltiden på dagen, men det är också det enklaste att hoppa över. Men med en bra frukost är det visat att göra dig mer alert hela dagen och kan hålla dig från att snacka dig till lunch. Försök ändra din rutin eller göra dina frukostalternativ lite mer välsmakande, och du kan bli en frukost person på nolltid.

Steg

Metod 1 av 2:
Ändra din rutin
  1. Bild med titeln Undvik att sova och gissa under dagen Steg 11
1. Undvik att äta något i 2 till 3 timmar innan du går och lägger dig. Det blir svårare för dig att känna sig hungrig första sak på morgonen om du inte avslutar din middag förrän innan du går och lägger dig. Syfte att få din middag färdig 2 eller 3 timmar före sänggåendet, och undvik snacking efter middagen för att hjälpa till att bygga din aptit till frukost.
  • Om du känner dig hungrig före sänggåendet, försök att dricka ett glas vatten först, eller bara snacka på något litet. Välj några äppelskivor, vissa ostbitar eller en banan i stället för något mer betydande.
  • Vissa studier har funnit att äta mindre på natten och mer under dagen kan hjälpa till med viktminskning och allmän hälsa.
  • Bild med titeln känner som att äta frukost första på morgonen steg 2
    2. Få 7 till 9 timmars sömn varje natt. Om du vaknar i mitten av en sömncykel eller måste dra dig ur sängen på morgonen, kanske du inte har tid eller önskan att äta en bra frukost. Se till att du är Få minst 7 timmars sömn Varje natt, och att du lämnar dig själv att äta frukost nästa morgon.
  • Försök gå och lägg dig lite tidigare än du brukar, så att du kan vakna lite tidigare.
  • Bild med titeln Undvik att sova och gissa under dagen Steg 6
    3
    Vakna upp tidigare Så du har gott om tid till frukost. Om du måste skynda ut dörren på morgonen för att undvika att vara sent, är det lätt att göra det till en ursäkt för att hoppa över frukost. Om du vill börja äta frukost först, sätt ditt larm runt 20 minuter tidigare än du brukar se till att du får gott om tid att äta.
  • Sätt ditt larm ut ur armens räckvidd, så du måste vakna och gå ut ur sängen för att stänga av det eller slå snooze-knappen.
  • Bild med titeln känner som att äta frukost första på morgonen steg 4
    4
    Övning i 30 minuter till 1 timme före frukost. Om du inte känner dig hungrig när du först vaknar, är det ett litet övning ett bra sätt att bygga upp din aptit. Prova går för en körning, eller ens bara gör några push-ups eller situps Första på morgonen innan du sätter dig ner till frukost.
  • Det kan hjälpa till att dricka ett glas juice eller ha något litet som en banan före din morgon träning. Se vad som är bäst för dig och gå med det.
  • Metod 2 av 2:
    Välja en bra frukost
    1. Bild med titeln känner som att äta frukost första på morgonen steg 5
    1. Blanda dina frukostalternativ. Om du äter samma sak till frukost varje dag, det kan vara lätt att bli uttråkad med dina alternativ och välja att hoppa över det helt och hållet. Försök planera framåt när du handlar så att du kan variera dina frukostalternativ baserat på vad du är i humör för. Här är några enkla förslag:
    • Försök och få flera typer av spannmål, eller olika toppings för din spannmål eller müsli för lite lätt variation.
    • Bestrida ägg och välj ett av de många sätten att förbereda dem.
    • Få något mer intressant än vitt bröd för att ersätta dina morgonkolhydrater. Prova scones, crumpets, bagels, franska toast våfflor eller hemlagad kex.
    • Köp några frusna frukostmat, som vissa bakverk eller frukostpizzor, för något speciellt du kan laga upp snabbt.
  • Bild med titeln känner som att äta frukost första på morgonen steg 6
    2. Prova en flytande frukost först. Att äta en stor måltid första på morgonen kan ta lite tid att anpassa sig till, antingen när det gäller aptit eller tid. I stället försök att göra en frukt smoothie, eller till och med dricka ett glas juice första på morgonen. Detta kommer att hjälpa dig att få dig att äta tidigt, och kan till och med kickstart din aptit och få dig att äta något annat.
  • Använd vad som helst frukter och vätskor du vill ha när gör din smoothie. En del av det roliga anpassar det till vad du är i humöret för!
  • Håll lite frusen frukt eller bär i kylskåpet som du kan kasta in i en smoothie utan att behöva skära upp eller förbereda. Detta kommer att påskynda smoothie-processen, och förkylningen kan hjälpa dig att väcka dig!
  • Bild med titeln känns som att äta frukost första på morgonen steg 7
    3. Välj något du kan förbereda i förväg. Om du inte äter frukost eftersom du går tom för tiden på morgonen, försök planera framåt natten innan så du har mindre att organisera. Gör några frukostmuffins eller förbereda några övernattningshavare För att minska mängden arbete du måste göra på morgonen.
  • Det finns gott om olika hälsosam frukost som du kan förbereda i förväg. Se vad du kan hitta eller komma med.
  • Bild med titeln känner som att äta frukost första på morgonen steg 8
    4. Håll några frukostalternativ som du kan äta på språng. För morgnar som du är i mer rush än vanligt kan det hjälpa till att hålla några granola barer, bananer, eller något liknande att du kan äta på väg ut genom dörren. Detta kommer att sluta från att du hoppar över frukost på jämn de mest stressiga morgonen, och gör det till en lätt vana att behålla.
  • Trail mix och färsk eller torkad frukt är också bra alternativ för en snabb frukost.
  • Bild med titeln känner som att äta frukost första på morgonen steg 9
    5. Har rester eller andra icke-frukostmat till frukost. Det finns inget att säga att du måste äta spannmål, rostat bröd eller andra frukostmat till frukost. Om du inte är i humör för en skål med havregryn, gräva i några rester från föregående natt, eller något annat som finns i ditt kylskåp.
  • Så länge din frukost har något protein och idealiskt några kolhydrater, bör det ställa dig upp för dagen eller åtminstone få dig till lunchtid.
  • Bild med titeln känner som att äta frukost första på morgonen steg 10
    6. Sprid din frukost på morgonen. Medan du börjar dagen med en stor frukost är bra för manuella arbetare och bönder, men du kanske inte använder allt som energi så snabbt om du sitter på ett kontor. Istället för en stor frukost, sprida några frukost snacks under din morgon. Detta hindrar dig från att hoppa över frukost utan att behöva ha en stor aptit så snart du vaknar.
  • Försök att äta en liten skål med spannmål när du först går upp, en banan på vägen till jobbet och en granolabar eller några nötter efter en timme eller så. Blanda upp det och se vad som fungerar bäst för dig.
  • Tips

    Försök att undvika att hoppa över frukost alls, eftersom det kan vara lättare att bilda en vana om du kan motivera det en gång.
  • Allting kan vara frukost!
  • Bo på en Bed & Breakfast berömd för sina stora frukostspridningar.Inte bara kommer det här som din aptit men det kommer att inspirera dig.Kasta i en spa-behandling och förhoppningsvis den nya, avslappnade du kommer att gå hem Brimful av önskan att göra en anständig frukost!
  • Om du är rökare eller tung kaffedryckare, ta en dusch först. Vakna upp till något annat än kemikalier som faktiskt försämrar en aptit hjälper dig att få kontroll - lägga till lite spannmål och frukt till din koffein och nikotin frukost.
  • Om din mage är känslig för syran från apelsinjuice, försök att lägga till vatten eller till och med äppeljuice för att späda det.
  • Varningar

    Om du alltid är väldigt svag på morgonen eller alltid vakna med huvudvärk eller illamående, bör du se din läkare för att diskutera andra hälsoproblem.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande