Hur man är den bästa tjejen någonsin

Att vara den bästa personen i världen är inte riktigt möjligt, för att alla älskar någon, alla är bra på någonting, alla är olika och skönheten är i ögat av den som ser. Men som syftar till att vara det närmaste du kan "Det bästa" att du kan vara kommer att se till att dina talanger och förmågor framgår av.

Steg

Del 1 av 4:
Ta hand om din kropp
  1. Bild med titeln Detangle African Hair Steg 2
1. Sköta sig själv. Använd grundläggande grooming för att hålla sig ren och snyggt. Borsta ditt hår regelbundet och håll det välvunnet. Borsta tänderna minst två gånger om dagen. Undvik att bli upptagen i skönhetssystem som suger bort tiden Du kan använda mer produktivt för att spela sport, läs en bok, få mer sömn eller uppfinna en ny livsförändrande produkt. I stället hitta snabba och enkla sätt som fungerar bäst för dina behov.
  • Tvål och vatten är lika bra för att hålla rena som någon annan produkt och de är billigare och innehåller mindre okända ingredienser. Känner inte att du måste sladdera på duschgel, badlotion eller illaluktande produkter om du inte riktigt njuter av dessa föremål.
  • Bild med titeln växa ut ditt naturliga hårfärg steg 5
    2. Håll dig i god form. Gå med i ett idrottslag eller bara gå till en körning eller jogga varje dag eller några dagar. Äta hälsosamt, Stuff inte med skräpmat och sitta på datorn hela dagen.
  • Äta säsongsbetonade livsmedel - det här är näringsrikt bättre för dig som de inte har lagrats så länge. Ät lokalt, maten har inte rest så långt och kommer också att vara näringsrik bra för dig.
  • Hitta en sport eller en form av motion som fungerar för dig. Antag inte att du måste använda gym, jogga eller göra crossfit om du inte tycker om dem. Det finns gott om sätt att hålla sig aktiva och må bra om vad du gör för att hålla dig i form. Leta efter dina önskade och länka upp med vänner som också njuter av samma aktiviteter.
  • Om du inte vill gå ut för att träna, vet du att du fortfarande kan göra enkla övningar på Hone. Du kan crunches, sitta upp, push ups, curl ups och pull ups. Du kan också titta på en fitness dvd och följa med dem.
  • Bild med titeln butik för smink steg 8
    3. Informeras om skönhetsprodukter. Antag inte att du måste använda dem och alltid informeras om vad produkterna är gjorda av och vad ingredienserna kan betyda för din hälsa och välbefinnande. I vissa fall kan produkter orsaka allergiska reaktioner, vilket inte är friskt för dig. Kolla in den säkra kosmetikwebbplatsen på http: // safecosmetik.org / och hudens djupa kosmetikdatabas på http: // ewg.org / skinaep /, Så att du kan göra informerade val om sminkprodukterna du väljer att använda.
  • Del 2 av 4:
    Ta hand om ditt sinne
    1. Bild med titeln övertyga dina föräldrar för att få dig ett iPhone steg 10
    1. Håll dina betyg upp. Ha bästa betyg som du kan genom att studera på ett fokuserat och målmedvetet sätt. Försök så svårt som möjligt i skolan - tänk aldrig "Det är bara ett test." Tänk istället "Detta är ett prov! Vad händer om det räknas? Även om det inte räknas för mycket, vill jag göra det bästa jag kan, för min egen skull!"
  • Bild med titeln Komplett en hög volym arbetsbelastning Steg 6
    2. Använd ditt intellekt. Lär dig att tänka kritiskt, fråga frågor och antar ingenting. Världen är fylld med polariserade åsikter som orsakar argument dagligen, och mycket av detta är slöseri snarare än produktivt eftersom det förutsätter att det bara finns två sidor på något argument, när det i själva verket är en mängd olika åsikter, idéer och lösningar. Sök dem ut, för att vara välinformerade och fullt medvetna. Lär dig att upptäcka skillnaden mellan allvarligt tänkande och blabbermouths. Ta alltid reda på fakta innan de når slutsatser om människor, situationer och incidenter.
  • Om din skola inte tillgodoser kritiskt tänkande, leta efter online kurser från välrenommerade universitet och högskolor som gör det. Ta en kurs i din egen tid.
  • Bild med titeln Förbered dig för din period Steg 1
    3. Var självsäker. Älska vem du är och vet att du är vacker utan att behöva ändra din kropp eller själv hjälper dig till Var mer självsäker och självförsäkrad.
  • Säg vem du är och vara vad du säger! Inse att du över tiden kan förändras betydligt och det kallas mognad - en sådan personlig tillväxt är normal när du fortsätter att lära dig mer om dig själv, andra människor och världen i allmänhet. Du är alltid ett pågående arbete, så var beredd att vara en livslångt lärare. Om någon föreslår att du är falsk eller insincere för att förändras över tiden, var försiktig så att du inte förvirrar det här med de naturliga förändringarna som varje person genomgår och någon som faktiskt är tillräckligt med att ständigt ändra sitt sinne. Det här är två väldigt olika saker.
  • Ändra inte för en pojke, eller vara vänner med "populära tjejer." Var bara dig själv. Gör dem som du för vem du är. Inte för att du försöker agera annorlunda. Bara du! Alla ändringar du gör bör göras eftersom du vill bli det bästa du kan vara, inte för att någon har kritiserat dig.
  • Lär dig att förstå andras motiv. Inte alla har uppriktiga eller äkta skäl att föreslå att du är ett visst sätt. Människor har många anledningar som handlar om sig själva, som svartsjuka, rädsla, en känsla av att leva genom någon annan, etc. Var inte rädd för att sanna andras motiv och bara acceptera kritik som är rättvis bedömning och relevant för att förbättra dig själv.
  • Del 3 av 4:
    Ta hand om dina dagliga handlingar
    1. Bild med titeln Emulera Dylan Schoenfield Steg 16
    1. Håll dig organiserad. Är organiserad är nyckeln till att vara den bästa tjejen någonsin. Även de vackraste och lyckligaste tjejerna kan fångas upp i röran. Lägg ut dina kläder varje morgon, gör din säng, håll ditt rum rent och har alltid det projekt som beror på nästa dag i skolan!
  • Bild med titeln Deal med din tonårs ilska Steg 3
    2. Ta upp avkopplingsövningar för att hålla dig lugn. Detta kan vara yoga, meditation, poolens pool, går en promenad, etc. Gör vad som helst hjälper dig att hitta ett lugnt utrymme mitt i ditt livs busyness. Detta gör det möjligt för dig att klara av tider av stress bättre, till exempel under tentor eller relationer.
  • Koppla av. Daglig meditation eller bekräftelser kan vara användbara för att hålla dig både avslappnad och fokuserad på det syfte som du har valt själv.
  • Del 4 av 4:
    Ta hand om dina relationer
    1. Bild med titeln Emulera Dylan Schoenfield Steg 3
    1
    Vara likadant. Var likbar genom att vara bästa vänner med alla utan att föredra en klick. Försöka vara utåtriktad och Lycklig, Var en kraft för gott runt andra människor. Skaffa vänner, och stanna upptagen. Inte bara kommer det att göra dig bäst, men det kan öka din glädje runt andra människor och det kan förhindra stress.
    • Undvik skvaller och skvaller. Det är bra att dela information och nyheter med varandra, men inte pynta och vända det till medel, tanklösa och ovänliga ord om andra människor. Du skulle inte vilja det om någon förolämpade dig så gör det inte tillbaka. Någon dag, det kommer tillbaka till dem och det kan lätt också vara du.
    • Sprid inte rykten - istället stoppa sådana saker i sina spår genom att kräva att veta vem som skulle vara så ovänligt att säga sådana saker och att du inte tror att det finns en ounce av sanning i begagnade nyheter.
    • Vara en försvarare. Försvara människor Vem är i den svagare positionen genom att säga det uppenbara att mobbningen, tanklös eller genomsnittlig person är ovänlig, saknar på sätt och saknas i fakta.
  • Bild med titeln Skriv ett partnerskapsavtal Steg 24
    2. Vara inblandad. Håll dig uppdaterad med trender, du behöver inte följa dem. Bara fortsätt med vad som händer, fortsätt med drama i skolan, delta inte i det. Att veta vad som händer kommer att låta dig få fingret på pulsen, för att undvika drama och att vara på toppen av allt som kan påverka dig.
  • Bild med titeln Förbered dig för att återvända till skolan efter ett utökat brott steg 14
    3. Lyssna på de saker som dina föräldrar säger och frågar om dig. Om du lyssnar på dem, kommer de att uppskatta din respekt och kommer i sin tur att lyssna på dig också. Om du hjälper dina föräldrar runt huset och genom att vara en bra lyssnare, kommer de att behandla dig som ansvarig. Detta kommer att gynna dig mycket.
  • Tips

    Om du inte gillar en trend eller inte vill göra något som populära tjejer gör, behöver du inte. Du kan fortfarande vara populär och rolig medan du håller din egen stil.
  • Hatare kommer alltid att finnas. De är osäkra, de svaga, de intellektuellt lat och de hänger i förpackningar. Använd deras meanness för att sporra dig till godhet, alltid. Ta inte någon av det personligen - även om de slår en ömt plats, inser att de bara spottar i dig vad de inte kan hantera inuti sig själva. Med andra ord är sådana personer faktiskt ganska uppmärksamma och det ligger något som så småningom kan vänligen föreslå att de kanske vill delta i sig själva. Var noga med att vänta på rätt ögonblick, men när det kommer att ha störst effekt.
  • Akta dig för personer som hävdar att du är "för känslig", "för blyg", "för högt" och godhet vet vad. Vem gjorde dem arbiter av "idealflicka"? Deras egna fördomar, och inget mer. Borsta det, du är vem du är och du strävar alltid efter att förbättra det.
  • Människor kan reta dig, men det är en vanlig sak. Vissa människor kan vara menliga för dig om hur du ser ut. Men det är inte det du ser ut som om det är på vem du är på insidan. Människor kan inte se vad du är på insidan eftersom de inte har en nyckel till dina känslor.Så om du är positiv och vara snäll och du oroar dig inte om vad andra människor tycker om dig då blir du en bättre person och kommer att kunna fortsätta med ditt liv.
  • Bara för att någon inte är bra för dig betyder inte att du borde göra detsamma genom att bli arg och skvaller om dem. Försök att hålla dig borta från dem.
  • Varningar

    Bully inte andra människor. Det kommer bara att förstöra någon annans självrespekt och få dig att se dåligt ut.
  • Inte någonsin chef folk om eftersom det inte hjälper dig att vara en bättre person.
  • Det kommer alltid att vara jalous Vem gillar inte hur du klär dig eller vad du gör men du måste bara ignorera dem och försöka omge dig med de människor du älskar.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande