Hur man flirta med flickan du gillar

Så du gillar en tjej, och du vill att hon ska gilla dig tillbaka. Kanske är du blyg? Kanske vet du bara inte vad du ska göra?

Steg

  1. Bild med titeln Flirt med tjejen du gillar steg 01
1. Se till att hon är tillgänglig. Du vill inte flörta med en tjej som har en pojkvän. Flirta med en tagen tjej är ett stort nej-nej. Och lite av en avstängning som hon kanske tror att du är desperat.
  • Bild med titeln Flirt med tjejen du gillar steg 02
    2. Välj rätt tid. Detta kan vara så brett som ett område från en fest, till att hon gick i hallen, eller helt enkelt uttråkad ute under urtaget. Var medveten om vad hon gör i det ögonblicket. Försök inte att flörta när hon är upptagen med att prata eller ha kul, det kommer att göra henne agitated eftersom du tränger in. Den bästa tiden skulle vara en fördröjning i en konversation eller sannolikt när hon är ensam. Då behöver du inte oroa dig för att du avbryter eller stjäl henne bort. Men bultar inte henne där hon är genom att låsa på armen eller dronera med en tråkig konversation.
  • Bild med titeln Flirt med tjejen du gillar steg 03
    3. Söka gemensamma intressen. Detta är nyckeln till att närma sig henne utan att hon dör för att lämna. Om du både gillar fotboll, kommentera ett nyligen spel. Om du både som en populär show, prata om igårs episod. Men kom ihåg, tjejer hatar det när pojkar ljuger för att verka intressanta. Och de kommer att ta reda på det. Lie inte och säg att du absolut älskar att titta på en viss show och sedan få fångas i en fråga som någon dedikerad tittare skulle veta. Var riktig, inte förfalska det. Om hon inte kan acceptera dig för vem du är, förtjänar hon inte dig.
  • Bild med titeln Flirt med tjejen du gillar steg 04
    4. Få ögonkontakt. Se hennes väg, men stirra inte! Om dina ögon möts, sänk inte dina ögon i ödmjukhet. Lås dina ögon med sina vackra och du hittar det svårt att titta bort. Bara se till att dina ögon inte är bugged ut. Håll dem avslappnade, lägg till ett leende, även en liten våg. Detta kommer att visa att du är intresserad.
  • Bild med titeln flirta med tjejen du gillar steg 05
    5. Ha god hygien. Närma inte henne när du har utarbetat. Allt du kommer att åstadkomma med oljigt hår, hemskt andetag och starkt b.O. ser hur snabbt hon kan springa iväg. Dusch med tvål, tvätta håret, borsta tänderna och tunga och applicera ett ljust lager av Köln.
  • Bild med titeln Flirt med tjejen du gillar steg 06
    6. Starta en konversation. Det kan vara i klassrummet, i hallen, utanför, var som helst. Precis så länge hon inte redan är engagerad i en, kan du starta en lätt konversation. Det är bäst att börja med en fråga, så är hon omedelbart förlovad och du har hennes uppmärksamhet.
  • Bild med titeln flirta med tjejen du gillar steg 07
    7. Leende! Grin inte från öra till öra varje sekund, men var inte heller ett isblock. Varmt leende periodiskt.
  • Bild med titeln Flirt med tjejen du gillar steg 08
    8. Bryta pekbarriären. De "Pekbarriär" är en linje de flesta killar är rädda för att korsa eftersom det betyder fysisk kontakt med någon som de inte vet väldigt bra. Men den här raden är inte så svår att korsa om du vet hur. Ljus, oskyldig kontakt fungerar bäst. Borsta en hårsträng ut ur ögonen, håll handen för att leda henne någonstans, en snabb kram eller en mjuk axel gnugga när tröst kommer att gå långt. Var noga med att göra snabba handen, men inte grov henne och håll inte henne på ett ställe. Detta kommer att skrämma henne och arbeta motsatt sätt du önskar.
  • Bild med titeln Flirt med tjejen du gillar steg 09
    9. Gör skämt och var rolig. Tjejer älskar roliga killar och om du får henne att skratta så är det ett gott tecken hon inte ångrar att spendera tid med dig. Om du måste, skämma dig lite lite. Detta betyder inte att gas eller glida i lera för andras underhållning. Om du snubblar lite eller förlorar din balans, och hon skrattar, det är ett bra sätt att le och ge en lekfull nudge och säga, "Skratta inte," eller något av det slags.
  • Bild med titeln Flirt med tjejen du gillar steg 10
    10. Var dig själv. Håll inte tillbaka ditt sanna jag från henne. Visa vem du verkligen är och ha kul med flirten. Slösa inte tid på att tänka på underbara aspekter av ditt liv för att göra dig att låta dig låta bli mer intressant. Var du! Som tidigare, om hon inte kan acceptera det, finns det någon där ute en miljon gånger bättre vem som kan.
  • Bild med titeln flirta med tjejen du gillar steg 11
    11. Ha kul med det. Du har ingen skyldighet att flörta med henne. Du gillar henne! Så gör det din egen erfarenhet. Om du båda gigglar, ler och har kul, så gör du det rätt. Om det är besvärligt, skratta om det! Säga, "Ja det här var ju pinsamt..." Chansen är, hon kommer att le och hålla med, och det blir ett lätt inre skämt.
  • Bild med titeln Flirt med tjejen du gillar steg 12
    12. Koppla av. Så länge du är bekväm, självsäker, och förberedd, gör du bra. Och det kan till och med leda till något mer.
  • Tips

    Var rolig. Crack Jokes, gör lite lätt retande, skratta mycket. Tjejer älskar en lekfull kille.
  • Var självsäker. Det finns inget mer av en avstängning än en kille som mutters under hans andedräkt eller gör inte bra ögonkontakt
  • Dusch, borsta ditt hår och tänder och klä dig snyggt. Det betyder inte en smoking, men det betyder inte att gå upp till henne i en svettig t-shirt och basketbyxor.
  • Kontrollera alltid om hon är tillgänglig för att tala. Om hon är upptagen, prova en annan gång. Det finns en tid och plats för allting.
  • Var inte rädd för "Ta en för laget" och skämma dig lite lite. Detta kan leda till en bra konversation med fin flirta.
  • Bryt pekbarriären genom att använda mjuka, oskyldiga och korta beröringar.
  • Varningar

    Vara ren. Närma inte hennes luktande som en dumpster! Använd en kompis för att godkänna om du luktar och ser presenterbara eller inte.
  • Ljug inte för att försöka göra dig mer spännande eller djup, oftare än, du kommer att bli fångad, och du kommer att skapa en stor röra.
  • Försök inte flörta när hon är upptagen. Detta kommer att irritera henne.
  • När du försöker bryta för att röra barriär, gör inte fondle, grope eller manhandla henne. Flickor är känsliga för lätta beröringar, och ett mjukt slag av att driva en hårsträng bakom örat kommer att uppnå det syfte du önskar.
  • Flör inte med en tjej om hon är i ett förhållande. Detta kommer att få henne att tro att du är desperat, och kan få dig till allvarliga problem med sin pojkvän.
  • När du är pinsam själv, överdriv inte det. Du kommer att komma ut som klumpig, irriterande eller båda.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande