Hur man är den tjejen alla är avundsjuk på

Du vill alltid vara tjejen som alla beundrar och gör tjejer avundsjuk. Studier visar att tjejer gör sig redo på morgonen för att imponera på andra tjejer. Nu är det som flickor pojkar inte hotas av, men är imponerade av med dessa enkla tips.

Steg

  1. Bild med titeln vara den tjejen alla är avundsjuk på steg 1
1. Vara aktiv och passform. Du behöver inte göra en sport, försök bara att vara upp och flytta i minst 1 timme om dagen. Ibland är fysisk träning det för dig. Ge inte bara upp, det kan vara mycket arbete, men när du är äldre kommer du att vara tacksam för en passform. Söta butter, är viktiga för att locka en kille uppmärksamhet, men det behöver inte vara enorm. Seventeen Magazine är en bra läsning, och det ger dig hälsotips i varje problem.
  • Bild med titeln vara den tjejen alla är avundsjuk på steg 2
    2. Borsta och floss tänderna på morgonen och natten. Drick alltid vatten under hela dagen, det håller ditt andetag fräsch. Tugga mintgummi eller ha mints med dig. Ta en dusch varje dag och efter varje träning ut. Tvätta ditt ansikte med ett fantastiskt ansiktsvask. Om du har akne, spendera pengar för att få ett riktigt bra ansikte, eftersom akne inte är attraktivt! Se till att raka dina ben varje dag, oavsett om det är gym eller om du vill ha shorts. När du kommer ut ur duschen, lägg en fin luktande lotion på och spraya dig med matchande parfym. Spraya parfymen medan du är i en handduk och efter att du klär dig. Några bra lotioner och parfymer kommer från bad och kroppsarbeten.
  • Bilden med titeln vara den tjejen alla är avundsjuk på steg 3
    3. Tvätta håret dagligen med en bra schampo och balsam, och aldrig skimp på den ena eller den andra. Få ditt hår trimmat eller skär varje 6 veckor. Detta förbättrar hårväxten och blir av med fula split-ends. På helgerna försöker du ta reda på vilka produkter som är bäst för ditt hår. Om du rätar ditt hår, bära det naturligt på helgerna, och räta inte det varje dag eller du kommer att få splittrade ändar. Bära vilken frisyr gör att du känner dig mest bekväm. Om du väljer, djupt tillstånd ditt hår en gång i veckan, förbättrar detta hårets hälsa och det tenderar att lägga till glans. Friskt hår växer också snabbare.
  • Bild med titeln vara den tjejen alla är avundsjuk på steg 4
    4. Alltid ha dina naglar gjort professionellt. På sommaren, ha dina naglar gjort i ljusa färger (jag.e. varm rosa, lila, turkos). På våren har du naglarna gjort i pastellfärger (i.e. greener, baby pinks och blues). På hösten har du naglarna gjort i jordtoner (i.e. greener, apelsiner, röda). Och på vintern, ha dina naglar gjort i mörkare färger för att göra dem pop (jag.e. Mörkröd, mörkblå, mörk lila). Kom ihåg franska manikyr är bra för någon säsong.Kom ihåg, naturligt är alltid också.
  • Bild med titeln vara den tjejen som alla är avundsjuk på steg 5
    5. Överväg att få dina öron genomborrad. En piercing är bra, men om du vill ha en liten diamant eller färgad stud får en sekund. På så sätt har du möjlighet att bära en eller två örhängen. Eller försök att ha ett perfekt par örhängen och smycken för varje outfit.
  • Bild med titeln vara den tjejen som alla är avundsjuk på steg 6
    6. Använd smickrande smink. Smink bör användas för att förbättra din skönhet, inte att täcka upp brister, så försök att rensa din hud. Mascara är ett måste ha såväl som läppglans. Om du har finnar kan du täcka dem med hjälp av omslaget. Se bara till att du använder rätt färg för din hud.
  • Bild med titeln vara den tjejen som alla är avundsjuk på steg 7
    7. Bära några söta kläder som komplimangerar din figur. De kläder du har på dig ska få dig att känna dig bekväm. Försök att välja dina kläder natten innan du går till skolan eller en händelse, så på morgonen har du mer tid att fokusera på smink och hår.Var inte skrämmad av andra tjejer outfits om de är riktigt söta. Bara komplimangera henne, och bli den bättre personen. Använd henne som en förebild och försök att hitta outfits i butikerna istället för att bara köpa skjortor och byxor
  • Bild med titeln vara den tjejen alla är avundsjuk på steg 8
    8. Kom ihåg att vara säker och att du ser vacker ut. Lägg till din egen personliga stil i dina kläder, hår eller smink. Få höjdpunkter, bära ljusfärgad eyeliner eller ögonskugga, eller ha samma halsband med varje outfit.
  • Tips

    Lyssna inte på vad andra killar eller tjejer säger, för när tjejer gör roligt med andra tjejer har de låga självkänsla och försöker få någon att känna sig dålig.
  • Låt inte en kille påverka alla dina beslut. Någon där ute kommer att älska dig för dig.
  • Håll dig aktiv, människor respekterar andra människor som tar hand om sina kroppar.
  • Om du bär glasögon, överväga kontakter. Även om vissa människor är glasögon söta.
  • Braces är inte en dålig sak. Så småningom kommer de att få dig att se ännu bättre än du redan gör. Ändra färgen på dina band varje säsong!
  • Låt inte någon få dig att känna dig dålig om dina hängslen, din kropp eller ditt hår.
  • Du är vacker som du är, och du borde inte lyssna på någon som berättar annars.

    Varningar

    När människor blir avundsjuk på dig, kan du få mycket hat. Det bästa sättet att hantera det är att ha en solid grupp av vänner bakom dig.
  • Var snäll! Människor kommer att gilla dig bättre om du ler och är vänliga
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande