Hur man är oemotståndlig

Att ha en annan person som och vill att ditt företag kan göra livet sötare. Oavsett om du är romantiskt lockad till personen eller bara vill verkligen njuta av hans eller hennes företag, vilket gör dig oemotståndlig kan vara en viktig del av att etablera en vacker vänskap och relation. Genom att ta hand om ditt fysiska utseende och odla en positiv och livlig personlighet, kan du göra dig oemotståndlig för någon.

Steg

Del 1 av 2:
Upprätthålla ditt utseende
  1. Bild med titeln vara oemotståndlig steg 1
1. Känna igen kraften i visuell stimulering. Studier har visat att en persons utseende kan vara ett viktigt inslag i någon typ av attraktion, särskilt eftersom det är det första vi märker. Se till att den bild du presenterar är ren, dras ihop och belyser dina tillgångar kan hjälpa till att inleda andra till dig.
  • Att ta hand om sitt utseende kan vara en kraftfull form av attraktion för många.
  • Bild med titeln vara oemotståndlig steg 2
    2. Dusch regelbundet. Att hålla din kropp ren kan göra underverk för att hålla ditt utseende snyggt. Att ta en dusch de flesta dagar i veckan kan avvärja kroppslukt och göra ditt utseende fräscha och tilltalande.
  • Du behöver inte duscha varje dag nödvändigtvis, men att hålla smuts, olja och svett i bukten kan hålla dig luktande fräsch.
  • Dusch i varmt vatten med en lätt doft tvål eller duschgel. Välj en doft som du gillar, men se till att det inte är för tungt så att andra inte är överväldigade av doften.
  • När du har dusch, fuktar du din ansikts- och kroppshud med en produkt som är formulerad för din hudtyp. Moisturizer hjälper till att främja en hälsosam, glödande hud, vilka studier har visat kan vara en kraftfull form av attraktion för andra.
  • Se till att sätta på antiperspirant och / eller deodorant för att eliminera eller hålla kroppslukt i bukten. Kroppslukt kan snabbt stänga av någon till vilken du vill visa dig oemotståndlig.
  • Om du deltar i sport eller andra aktiviteter som får dig att svettas, överväga duscha efter varje gång för att avvärja kroppslukt som kan utvecklas från svett.
  • Bild med titeln vara oemotståndlig steg 3
    3. Borsta och floss tänderna. Oral hygien är viktig för din övergripande hälsa, men kan också vara viktigt om du pratar med andra ofta. Borstning och tandtråd regelbundet kan inte bara behålla hälsan hos dina pärlande vita, men också hålla dålig andedräkt i bukten, vilket kan vara en avstängning för någon du försöker attrahera.
  • Borsta och floss tänderna minst två gånger om dagen, speciellt när du står upp och före sängen.
  • Borsta och floss efter måltiden om du kan. Att ha mat fast i dina tänder kan vara oattraktivt, men främjar också bakteriens tillväxt, vilket kan orsaka dålig andedräkt som kan göra andra inte vill prata med dig. Om du inte har en tandborste, tugga en bit gummi, som kan hjälpa till att ta bort skräp och bakterier.
  • Kom ihåg att kaffe, te, vin och tobak kan fläcka tänderna, vilket kan förringa din oemotståndlighet. Om du konsumerar någon av dessa produkter, borsta tänderna eller tuggummi efteråt för att minimera färgning.
  • Bild med titeln vara oemotståndlig steg 4
    4. Stanna på en hälsosam vikt. Inte bara bibehåller en hälsosam vikt viktig för ditt övergripande välbefinnande, men det kan bidra till att förbättra din oemotståndlighet. Du kommer att projicera en bild av någon som tar hand om sin hälsa, och det kan också få dig att känna dig mer självsäker, vilket också är oemotståndligt. Dessutom kan både kost och motion ge dig glödande hud, vilket också förbättrar din attraktivitet.
  • Att hålla din vikt inom ett hälsosamt område kan vara lätt. Att äta hälsosam, balanserad och vanliga måltider främjar din övergripande hälsa.
  • Du bör konsumera cirka 1 800-2 200 kalorier dagligen, beroende på hur aktiv du är. Få kalorier från näring-täta hela livsmedel, inklusive hela korn, frukter och grönsaker, mejeri och leanproteiner, som alla kan hjälpa till att bibehålla vikt och hjälpa dig att glöda från insidan ut.
  • Regelbunden motion kommer också att bidra till att bibehålla din vikt, främja din övergripande hälsa och hjälpa dig att glöda från insidan, eftersom det främjar blodflödet. Dessutom kan objektet med din kärlek också ha sport!
  • Bild med titeln vara oemotståndlig steg 5
    5. Använd smickrande mode. Kläder kan förbättra någons utseende och också vara en utgångspunkt för konversationer. Bär kläder och mode som smickrar din figur och personlighet kan göra dig mer oemotståndlig för andra.
  • Du behöver inte köpa dyra saker för att smickra ditt utseende. Köp några viktiga välgjorda bitar och du kan mixa och matcha dem.
  • Kläder är ofta massproducerad för att passa några olika kroppstyper. Överväg att få objekt skräddarsydda för att passa din kropp, som kan accentuera eller markera dina funktioner medan du döljer delar du kanske inte gillar.
  • Tillbehör kan också hjälpa till att dra ihop en outfit. En slående klocka eller bälte är bra alternativ.
  • Undvik överdrivning med ditt utseende. Ser ut som en lite förbättrad version själv, inte en ytlig eller idealiserad karikatyr av hur du tror att du ska titta. Till exempel, behåll smink och hår enkelt och snyggt.
  • Bära en fin, lätt parfym eller cologne. Doft är nära knuten till minnet och om en person luktar den eller något liknande kan det påminna honom om dig och vill vara runt dig oftare.
  • Del 2 av 2:
    Odla ett oemotståndligt förhållande med andra
    1. Bild med titeln vara oemotståndlig steg 6
    1. Ha förtroende för dig själv. De flesta tycker om att vara runt andra som är övertygade och bekväma i sin egen hud. Att ha förtroende för dig själv kan göra dig allt mer oemotståndlig för någon person du kanske vill locka.
    • Undvik att vara arrogant eller pretentiös. Detta drag kan förringa din oemotståndlighet. Förblir själv: lugn, cool och samlad.
    • Till exempel, om du är en utmärkt fotograf, kan du säga något som "Jag är en riktigt ivrig amatörfotograf och har faktiskt haft något av mitt arbete som visas i utställningar. Kanske kunde jag visa dig några av mina fotografier någon gång. Jag skulle gärna höra din åsikt."Detta projicerar inte bara ditt självförtroende, utan också drar den andra personen i din konversation.
  • Bild med titeln vara oemotståndlig steg 7
    2. Se personen i ögat. Fånga någons blick och hålla det är flirtigt och kan hjälpa personen att komma ihåg. Ser personen i ögat när du pratar eller ens om du inte är tillsammans i det ögonblicket kan du göra dig oemotståndlig och dra henne närmare dig.
  • Undvik att stirra på personen om du inte är tillsammans. Att hålla dina blickar i några sekunder är tillräcklig.
  • När du talar med föremålet för din kärlek - var det romantiskt eller bara någon du vill veta bättre, titta på dem i ögat så länge du är tillsammans. Detta signalerar den person som du är helt engagerad och intresserad av henne och vad hon måste säga.
  • Bild med titeln vara oemotståndlig steg 8
    3. Lyssna intensivt under konversationer. Det är viktigt att lyssna noga på vad andra säger. Detta hjälper inte bara att visa ditt intresse, men ger dig också möjlighet att senare referera kommentarer, vilket ytterligare verkställer ditt intresse. Det kan hjälpa dig att verka mer oemotståndlig för den andra personen.
  • Betydande konversationer om gemensamma intressen kan hjälpa till att skapa ett viktigt obligationer som kan göra dig oemotståndlig för den andra personen.
  • Att ha gemensamma intressen är ett kraftfullt sätt att odla attraktion. Låt den andra personen på dina hobbyer och intressen också. Detta visar din dynamik, som kan hjälpa till att locka andra till dig.
  • Bild med titeln vara oemotståndlig steg 9
    4. Visa ditt självständighet. Att inte vara oberoende eller kan hålla din egen kan göra dig mindre attraktiv för andra. Att visa att du har åsikter och inte lita på andra för ditt välbefinnande kan göra att du verkar vara attraktiv och oemotståndlig för nästan alla och hjälper till att hålla intresset.
  • Dumma inte ner dig själv för någon. Använda din hjärna visar att du är oberoende och kan bilda åsikter utan att bli svängda av andra. Till exempel, om du har en viss politisk tro, håll dig till din åsikt och tillbaka med fakta och detaljer istället för att tyst ge den andra personen.
  • Att stanna självständigt och inte göra dig för tillgänglig kan etablera intrigen och få dig att verka desto mer oemotståndlig. Till exempel, acceptera inte alla erbjudanden att komma ihop. Säg att du har något annat på den föreslagna tiden och be om att omplacera. Detta gör att du verkar populär och kan göra en annan person att vara omkring dig ännu mer.
  • Bild med titeln vara oemotståndlig steg 10
    5. Agera på ett positivt och roligt sätt. Alla tycker om att vara runt någon som är positiv och rolig. Att hålla saker ljusa och trivsamma kan hjälpa till att rita andra till dig och verkar oemotståndliga och brusande.
  • Även om varje person har en tillfällig dålig dag, försök inte fokusera på detta så mycket som möjligt. Detta kan hjälpa till att förstärka din oemotståndlighet och hjälpa till att upprätthålla intresset.
  • Bild med titeln vara oemotståndlig steg 11
    6. Projekt positivt kroppsspråk. Trygga och vänliga rörelser kan locka människor till dig och få dem att stanna i din allmänna närhet. Att använda positivt kroppsspråk kan bidra till att förstärka din oemotståndlighet och få dig att må bra också.
  • Ha bra hållning genom att stå och sitta höga projekt förtroende, liksom ett äkta leende.
  • Att se avslappnad och försäkrad är attraktiv för andra och kan sporra "copycat känslor" som ytterligare lockar personen till dig.
  • Andra positiva åtgärder som kommer att få andra att känna att de inte kan motstå dig är: Steady Eye Contact, stänga av dina palmer upp, nicka och peka fötterna mot den person du talar om du talar.
  • Bild med titeln vara oemotståndlig steg 12
    7. Odla dina konversationsförmåga. Att prata och engagera sig med andra verbalt är en viktig del av något förhållande. Genom att arbeta med dina konversationsförmåga kan du fördjupa och stärka ditt förhållande. Olika sätt Du kan odla dina konversationsförmåga inkluderar:
  • Realisera dina personliga styrkor och vad du har att erbjuda. Du kan dra på dessa om du känner dig obekväma i sociala inställningar.
  • Fråga en betrodd vän om vad hon tycker kan du förbättra i konversation såväl som vad du gör bra.
  • Innehåller anekdoter om nya och intressanta erfarenheter.
  • Håll dig positiv och optimistisk med din kommentar.
  • Håll dina kommentarer kort och till den punkten. Kom ihåg att ingen tycker om att lyssna på någon gloat om hans prestationer.
  • Bild med titeln vara oemotståndlig steg 13
    8. Utveckla din humoristiska sida. Humor är något som både män och kvinnor hittar sexiga och oemotståndliga. Genom att integrera skämt eller anekdoter i dina konversationer som är roliga kan du locka någon person till dig själv.
  • Tvinga inte humor, som vanligtvis faller platt. Istället, försök att se humor i enkla saker och använda de situationer som en ingångspunkt för ett skämt eller anekdot.
  • Vara så naturlig som möjligt. Att ha förtroende för att låta din humor skina igenom kan hjälpa dig att vara rolig.
  • Du kan också odla din humoristiska sida med:
  • Använd ditt kroppsspråk att uttrycka humor. Ansiktsuttryck, kroppsställning och rörelser, och tonen av röst kan alla påverka hur roligt du verkar.
  • Öva att berätta skämt eller humoristiska anekdoter. Du kan enkelt omvandla vardagliga situationer till roliga historier eller skämt. Öva ofta så att din humor blir mer raffinerad och andra naturen.
  • Situationshumor kan framkalla mer skratt än att dra på konserver skämt från andra människor.
  • Din humor kommer sannolikt att falla platt någon gång. När det händer, använd situationen för att göra ett annat skämt som kan få konversationen påbörjad igen.
  • Video

    Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande