Hur man tillämpar crest 3d vita remsor

Istället för att gå till en tandläkare för en dyr blekningsbehandling, omvandla ditt leende hemma. Crest 3D vita remsor är lätta att använda för att avlägsna gulning från sodavatten och andra saker. Innan du tar dem ut ur lådan, lära dig hur du får ut det mesta av dem. Bära remsorna under en kort tid varje dag tills du märker en förändring. Med upprepad användning kan du njuta av att ha tänder som ser ljusa och rena ut.

Steg

Del 1 av 3:
Sätta på remsorna
  1. Bild med titeln Applicera Crest 3D White Strips Steg 1
1. Vänta 30 minuter efter borstning dina tänder att applicera blekningsremsor. Någon plack och bakterier på dina tänder kommer i vägen för vitare behandling, så rengör definitivt tänderna om de är smutsiga. Annars behöver du inte borsta tänderna alls. Fluoriden i de flesta tandkräm är också ett problem och kan irritera ditt tandkött när de kombineras med väteperoxiden i de vita remsorna.
  • Om du absolut måste borsta tänderna, försök använda en fluorfri tandkräm. Det är mindre benägna att blockera väteperoxiden från att nå dina tänder. Använd också en ny tandborste för att undvika att sprida plack.
  • Bild med titeln Applicera Crest 3D White Strips Steg 2
    2. Flock bort något fast i dina tänder. Allt som fångas i dina tänder kommer att sluta blockera väteperoxiden, oavsett om det är plack eller en förlorad mat. Eftersom ett besvikelse är det inte kul, ta tid att rosa. Det fungerar bäst när du görs efter varje gång du borstar. Du kan göra det rätt innan du lägger till de vita remsorna för att säkerställa att tänderna är snygga och rena.
  • Nå mellan var och en av dina tänder med strängfloss eller ett alternativ. Gör flera pass, borsta flossen mot dina tänder för att lossa mat och plack. Skölj din mun ut med ett glas vatten för att avsluta.
  • Bild med titeln Applicera Crest 3D White Strips Steg 3
    3. Ta bort remsorna från plastfodret i lådan. Blekningsremsorna kommer i par, en remsa för dina övre och nedre uppsättningar av tänder. Varje par är fast vid en bit av plast. När du drar remsorna ut ur lådan, skal dem bort från plasten. Det är bäst att vänta och sätta dem på en i taget.
  • Varje par består av en längre och kortare remsa. Den längre remsan är för dina övre tänder och den kortare är för lägre tänder. Det är lätt att berätta för dem bara genom att titta på dem.
  • Bild med titeln Applicera Crest 3D White Strips Steg 4
    4. Placera gelsidan av remsan upp mot dina tänder. Remsorna är typ av bandaids och har en klibbig rygg. Den klibbiga sidan är den som fastnar på plastfodret, så lyft inte den tills du är redo att sätta remsan i munnen. Se till att den här sidan är den som går in i munnen först.
  • Börja med någon av remsorna, med tanke på vilken som går var. Det är vanligtvis lättare att börja med den mindre, men det spelar ingen roll så länge du lägger dem på rätt plats.
  • Bild med titeln Applicera Crest 3D White Strips Steg 5
    5. Rikta in remsan med kanten på tandköttet. Håll fast på ändarna av remsan när du flyttar den över tänderna. Centrera remsan mellan främre tänder, uppsättningen av 4 stora mitt i mitten av munnen. Flytta också remsan upp till ditt tuggummi. När det är på rätt plats, kommer kanten på remsan att vara rätt mot ditt tuggummi.
  • Om du har problem med att placera remsor, försök vikla dem i hälften innan du tar bort dem från plastfodret. Detta skapar ett veck som du sedan positionerar mellan dina främre tänder. Det är ett litet knep för att hjälpa dig att hålla reda på remsens mittpunkt.
  • Bild med titeln Applicera Crest 3D White Strips Steg 6
    6. Tryck på remsan platt och vik den mot dina återstående tänder. Sätt tryck på remsan för att hålla den på plats, använd sedan dina naglar för att trycka på den platt. Börja med dina främre tänder och arbeta hela vägen till baksidan. Whitening Strip kommer fortfarande sticka ut ovanför tänderna, så ta hand om det genom att försiktigt lägga det tillbaka i munnen. Vik den över tänderna och tryck på det igen för att hålla den på plats.
  • När du använder en blekningsremsa, tryck på den så tätt som du kan mot dina tänder. På det sättet stannar kemikalierna på tänderna istället för att läcka in i munnen.
  • Om du har problem med att få remsorna att hålla, dab dina tänder med en ren trasa eller pappershandduk för att eliminera fukt. Gelén på remsorna är väldigt klibbiga, så vidhäftningsproblem är inte för vanliga, men det finns en chans att saliv kan komma i vägen.
  • Del 2 av 3:
    Bär vita remsor
    1. Bild med titeln Applicera Crest 3D White Strips Steg 7
    1. Lämna vita remsor på dina tänder i 30 minuter. När du lyckas få remsorna i munnen, behöver du inte göra något annat än vänta. Du är inte tänkt att äta eller dricka något annat än vatten medan du väntar. Det skulle förstöra vitningsprocessen. Luta dig tillbaka, slappna av, eller gå om resten av din dagliga rutin tills det är dags att skala av remsorna.
    • Det finns inga restriktioner för att äta och dricka efter att du har tagit de vita remsorna. Så länge du inte gör det medan du bär remsorna, stannar inte dina tänder från att bli ljusare.
    • Tänk på att Crest också gör flera olika typer av 3D-vita remsor. De 1 timmes expressremsor, till exempel, är avsedda att stanna i munnen under en hel timme. Kontrollera instruktionerna i rutan för mer information.
  • Bild med titeln Applicera Crest 3D White Strips Steg 8
    2. Applicera remsor upp till två gånger om dagen till för snabbare vitare. Vita remsor är avsedda att användas varje dag. Generellt behöver du inte använda mer än ett enda par om dagen men kan om du vill. Efter att ha tagit bort den första uppsättningen av remsor, sätt på det andra paret. Vänta hela 30 minuter innan du tar bort dem.
  • Kontrollera Crest rekommendationer på rutan för instruktioner om hur ofta du kan använda remsorna. Om du är osäker, en gång om dagen är mycket.
  • Att använda flera remsor om dagen kan öka tandkänsligheten. Det betyder att du inte får njuta av det kalla soda eller varmt kaffe utan lite påminnelse om smärta. Försök inte använda mer än 2 uppsättningar av remsor om dagen.
  • Bild med titeln Applicera Crest 3D White Strips Steg 9
    3. Bära nya remsor i upp till 20 dagar för att slutföra blekning av dina tänder. Kasta bort det gamla paret av remsor efter att du tar bort dem från munnen. De har ingen väteperoxid kvar för att bleka dina tänder, så sätt nya på varje gång. Du kommer sannolikt att märka att tänderna blir vitare inom cirka 3 dagar. Fortsätt gå i upp till 20 dagar för att få full nytta av ett vitare leende.
  • Den rekommenderade användartiden kan variera från produkt till produkt, så var noga med att kolla Crests instruktioner. Den 1 timmes express typ av 3D-remsor, till exempel, fungerar lite snabbare och behöver bara bäras i 7 dagar.
  • Del 3 av 3:
    Ta bort och återanvända remsor
    1. Bild med titeln Applicera Crest 3D White Strips Steg 10
    1. Skal de använda remsorna genom att lyfta dem med fingret. Hitta kanten på varje remsa mellan gumlinjen och tänderna. Kanterna är lätta att hitta om du agerar som om du skrapar något av dina tänder med din fingernagel. När du hittar kanten, välj på den för att lyfta den av dina tänder. Resten av remsan kommer att följa.
    • Remsorna är verkligen som tänder bandaids. De bryter inte ifrån varandra, så du behöver inte oroa dig för att lämna bitar bakom. Den bästa delen är att de, till skillnad från bandaids, skadar de inte alls!
  • Bild med titeln Applicera Crest 3D White Strips Steg 11
    2. Skölj eller borsta tänderna för att eliminera klibbighet från borttagna remsor. Remsorna lämnar lite klibbigt goo bakom, men det är ett litet pris att betala för ett bra leende. Det är gelén som håller remsorna på plats. Om du föredrar att fräscha upp lite, borsta tänderna som du normalt skulle. Annars swish och spotta ut vatten tills dina tänder känner sig rena.
  • Ett annat alternativ är att torka gelén av dina tänder med en trasa eller vävnad. Du kan också låta gelen upplösas naturligt. Det är ofarligt, men du kan känna lite obekväm som lämnar det där längre än du behöver.
  • Bild med titeln Applicera Crest 3D White Strips Steg 12
    3. Återanvända behandlingen när den bär på ungefär ett år. Tyvärr är vita behandlingar inte permanenta. Om du vill att dina tänder ska vara vita, måste du gå igenom processen igen. Även om blekningen från dessa remsor tenderar att vara ca 1 år, beror det också på vad du äter och dricker. Du kan se dina tänder gula tidigare än det.
  • Kaffe, te, rött vin och mörka läsk är ganska effektiva på att färgas tänderna. Om du dricker den typen av saker, kan du behöva använda fler vita remsor innan året är uppe. Rökning fläckar också tidigt tänder.
  • Tips

    Även om 3D-vitremsor är säkra för allmän användning, håll kontakten med din tandläkare för att ta reda på vad de rekommenderar och håller koll på din muntliga hälsa.
  • För det varna det är möjligt, kontrollera utgångsdatumet innan du använder remsor. Remsor som är föråldrade är inte lika effektiva som nyare.
  • Kontrollera alltid Crests rekommendationer för mer specifika instruktioner. De gör flera olika typer av 3D-vita remsor, så de exakta stegen kan variera något.
  • Vita remsor arbetar på naturliga tänder men inte någon form av tandläkare. Som inkluderar fyllningar, kepsar och falska tänder.
  • Skumning händer när ditt saliv reagerar på väteperoxiden. Det är normalt och inte skadligt, så torka skummet och spita ut överskott av saliv.
  • En liten bit av väteperoxid kommer inte att skada dig om du sväljer den. Så länge du inte äter vitare remsor, behöver du inte oroa dig för någonting som kommer in i munnen.
  • Varningar

    Överflödig användning av vita remsor kan skada dina tänder och tandkött. Följ alltid anvisningarna på rutan för att undvika tuggummi Spotting och känsliga tänder.

    Saker du behöver

    • Blekningsremsor
    • Tandborste
    • Tandkräm
    • Flock
    • Vatten
    • Glas
    • Pappershandduk (tillval)
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande