Hur man ses som den heta fina tjejen i skolan

Så, du vill vara det där flicka i skolan - den heta, coola tjejen som alla pratar om? Om du vill vända huvuden behöver du en elegant garderob, avundsvärt hår och en självsäker personlighet. Att vara rolig och snäll kan också hjälpa. När du blir den heta, svala tjejen, kom ihåg att använda ditt inflytande för gott!

Steg

  1. Bild med titeln ses som den heta fina tjejen i skolan steg 1
1. Engagera sig i god hygien. Första saker först, ingen kommer att hitta dig attraktiv om du ser smutsig ut. För att vara attraktiv måste du vara ren. Dusch varje dag och tvätta håret minst tre gånger i veckan. Borsta också tänderna ofta för att hålla andan fräscha och ditt leende vit.
  • Bild med titeln ses som den heta fina tjejen i skolan steg 2
    2. Se till att ditt hår alltid ser bra ut. Håll det snurra och rena. Straighteners och curlers kan vara hårda och skadliga, så använd en värmeskyddande spray och försök att använda värme sparsamt.
  • Bild med titeln ses som den heta fina tjejen i skolan steg 3
    3. Ta hand om ett oönskat hår. Om du är över tolv år och känner behovet av, raka dina ben varje par dagar och plocka dina ögonbryn i en feminin båge. Du kan till och med vilja vaxa din bikini-linje om du planerar att simma, men kom ihåg, det här är inte absolut nödvändigt.
  • Bild med titeln ses som den heta fina tjejen i skolan steg 4
    4. Ha tydlig hud. Drick mycket vatten och äta hälsosam mat, för det här kan göra din hud friskare. Använd också akne kräm / behandlingar för finnar och tvätta ansiktet bra med en produkt som fungerar för dig, vissa människor tycker att tvål torkar ut huden på ansiktet. Använd rengöringsmedel ofta. Använd lotion för att undvika att ha torr hud.
  • Bild med titeln ses som den heta fina tjejen i skolan steg 5
    5. Ta bort din smink varje natt. Om du ska bära smink, tvätta alltid ditt ansikte i slutet av varje dag. Kom också ihåg att mindre är mer. Allt du behöver verkligen är concealer, mascara, tunn eyeliner, neutral ögonskugga, rodnad eller bronzer och en läppprodukt.
  • Bild med titeln ses som den heta fina tjejen i skolan steg 6
    6. Klä upp sig. Oavsett var du ska, för skolan eller vad som helst, Klä inte ner! Läs modetidningar och köp mer fashionabla kläder. Det behöver inte vara dyrt - du kan bära jeans, men se till att du fortfarande ser fantastiskt ut!
  • Bild med titeln ses som den heta fina tjejen i skolan steg 7
    7. Bära några smycken. Överdriv inte det, men det är alltid trevligt att du har vackra örhängen eller armband. Om du vill se klassisk, bära pärla örhängen. Om du vill ha något mer diva-liknande, slitage örhängen.
  • Bild med titeln ses som den heta fina tjejen i skolan steg 8
    8. Göra självsäker. Detta är ett "måste". Om du började se bra ut, är det bästa sättet att få folk att dra åt dig och ditt utseende, visa förtroende. Även om du inte känner dig självsäker, fake det tills du känner dig självsäker. Det betyder att ha bra hållning, huvudet högt, titta på människor i ögonen och gå som du äger platsen, med en liten bit av en sexig sväng i höfterna om det är lämpligt! Människor kommer att se dig som självsäker och kommer att vara intresserad av att närma dig.
  • Bild med titeln ses som den heta fina tjejen i skolan steg 9
    9. Ha något att säga. Gå inte med dumma konversationer som "vilken klass har du?" eller "vad känner du för att göra?". Det är bara den vanliga tråkiga get-to-know-you chit chatt som känns besvärlig... Börja bara med att presentera dig själv, och berätta för roliga historier om dig själv, och prata naturligt, så folk kommer att se dig som en trevlig person att prata med. Bara det.
  • Tips

    Överdriv inte det! Helt enkelt bära eyeliner och en läppprodukt, speciellt om du är under sexton.
  • Inte över klänning antingen, som att ha på sig klänningar och klackar, etc. Bära fina vardagliga kläder, vilket betyder som skinny jeans och en söt skjorta.
  • Le alltid! Det kommer att göra dig verkar och känna sig självsäker. Det kan också göra andras dag,!
  • Sätta på lite ljus doftande lotion, i fall av torr hud, särskilt på knä och armbågar. Deodorant är en måste, speciellt om du har gym den dagen.
  • Har extra kläder i din ryggsäck för att byta efter gym så att du inte luktar dåligt. Håll också parfymen praktiskt bara om du känner behovet av att fräscha upp.
  • Kom ihåg att trender alltid börjar med någon. Du kan göra många vänner på det sättet plus det ökar din popularitet! Om du redan har vänner uppmuntrar dem att göra det med dig.
  • * Även om alla säger popularitet är inte allt, det är alltid bra att vara vänner med alla.
  • Försök att inte bli för fäst vid de populära tjejerna, eftersom de ofta kommer att prata bakom ryggen.
  • Varningar

    Datera inte för popularitet. Att använda en kille är i bästa fall skamlig.
  • Agera inte överkänsla. Folk tenderar att se detta som irriterande efter ett tag, vilket kommer att dyka upp negativt i din popularitet.
  • Datera inte bara "någon" kille, bara för att du tror att han är söt. Du måste se att han är en trevlig person innan han accepterar ett datum med honom. Prata med honom först, och se om han är snäll.En gång i taget, spela hårt för att få.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande