Hur man är en bra flickvän

Oavsett om du är i ett nytt förhållande eller du närmar dig din femårsjubileum, finns det många saker du kan göra för att förbättra din roll i relationen. För att vara en bra flickvän måste du vara öppen och ärlig med din partner, stödja sina önskemål och behov, och villiga att visa din kärlek och tillgivenhet för dem. Tänk på att du också bör sträva efter att behålla ditt eget självständighet för att njuta av ett hälsosamt förhållande.

Steg

Metod 1 av 3:
Vara öppen
  1. Bild med titeln vara en bra flickvän Steg 1.jpeg
1. Var inte öppen i de allra tidiga dagarna. Lättnad i ett förhållande handlar om att det finns gott om plats för de två av er att lära känna varandra och lita på att du är rätt för varandra. Om du försöker för tidigt till "göra" Något mer av ditt förhållande än det redan är, för tidigt tryck kan skrämma bort dem och förstöra vad som är "där" är en bra sak. Istället vara tålmodig och inse att det tar tid att vårda ett solidt och varaktigt förhållande. Om du vill vara en bra flickvän, undvik följande saker:
  • Tryck inte på dem för att klassificera ditt förhållande för tidigt. Du behöver inte ha etikettens flickvän eller pojkvän efter ett par datum - det här riskerna för att de ska känna att beslutet inte var deras egna. Vara tålmodig och låt dem göra sitt eget sinne om när definitionerna, som att gå stadigt, exklusivt förhållande, allvarlig dating etc börjar vara bandied om. Om de två är kompatibla, kommer ditt förhållande att utvecklas snart nog.
  • Börja inte prata om äktenskap eller starta en familj innan du ens träffat sina nära vänner och föräldrar. Att höja sådana problem för tidigt kan skapa spänning från början och kan stalla eller till och med upphöra med ett annat produktivt och omtänksamt förhållande.
  • Känn inte behovet av att visa upp eller imponera på dem. Du behöver inte bevisa något till dem - du behöver helt enkelt vara närvarande och engagera sig i att lyssna, vara uppmärksam och dela dina intressen.
  • Bild med titeln vara en bra flickvän Steg 2.jpeg
    2
    Var ärlig. Medan du är ärlig för din partner är väldigt viktigt, för att vara viktigast, är det lika viktigt att du är ärlig med dig själv. Om du överreagerar eller gör ett misstag, kan du bekräfta ditt fel och be om ursäkt. Om du känner dig sårbar eller upprörd kan du sortera igenom dina känslor och verbalisera dem till dem på ett icke-anklagande sätt.
  • Och det viktigaste här är att du kommer att vara öppen om dina känslor så mycket som möjligt. Till exempel, om de gör eller säger något som stör dig, är öppna om hur det påverkar dig, utan att anklaga eller be dem att ändra.
  • Om du etablerar solida kommunikationslinjer från början, vet du förr snarare än senare om detta förhållande kommer att uthärda eller fibla ut.
  • Bild med titeln vara en bra flickvän Steg 3.jpeg
    3
    Tala om. Var inte rädd för att göra dina önskemål, behov och åsikter, även när de kan störa dina partners ". Du inte och borde inte existera enbart för att behaga dem. Dessutom visar du att du är din egen person med dina egna behov, önskningar och tillvägagångssätt för livet, att hålla dem intresserade av att lära känna och förstå dig som en person. Om du är bekväm med att tala ditt sinne, så är de bekväma med att tala sinne också.
  • Kom bara ihåg att uttrycka dig själv som inte angriper någons åsikt eller livsstil på något sätt - du kan var ödmjuk och utesluter samtidigt med hjälp av säkerhetsstrategier och kvarvarande om sina känslor också.
  • Bild med titeln vara en bra flickvän Steg 4.jpeg
    4
    Var dig själv. Skapa inte en falsk du bara för att imponera på dem. Det kan vara frestande om du tror att de föredrar en annan typ av tjej, men vanligtvis är det bara att cobble tillsammans utdrag av saker sagt eller föreslog och du kommer sannolikt att vara fel. Trots allt vill de datera du, inte någon föreställd form av perfektion. Och om du verkligen känner dig frestad att ändra saker om dig själv, eftersom de insisterar på att du skulle vara bättre tunnare, längre, snyggare, tystare, vad som helst, då är det en bra indikation på att du inte är kompatibel.
  • Om de faktiskt säger sådana saker till dig i ett badgerande, bestående sätt, är det inte kärlek, men ett försök att styra dig.
  • Låtsas inte att du delar deras intressen om du inte gör det. Det kan vara roligt eller "säker" att göra det ursprungligen men det är extremt skadligt när de lär sig att du inte riktigt älskar vad de älskar - de kunde basera sina tankar om din roll i sin framtid på något som inte är riktigt och det kommer att hamna så gott som möjligt du.
  • Metod 2 av 3:
    Att vara stödjande
    1. Bild med titeln vara en bra flickvän Steg 5.jpeg
    1. Ta ett intresse för deras intressen. Kom ihåg vad de gillar att göra och vad de tycker om att prata om. Du behöver inte agera som om du älskar sina hobbyer, men försöker åtminstone förstå varför de är så fan. Om de älskar ett band, försök att förstå varför. Om de bara älskar att vara lekfulla och omogna, kom ihåg att det bara kan vara deras sätt att släppa ut stress. När du lär dig att acceptera sitt unika sätt att vara, lär du dig också mer om dig själv och i sista hand om du kan se dig själv att spendera resten av ditt liv med den här personen.
    • Du behöver inte intressera dig för Allt av deras intressen. Om de tycker om att titta på baseball men du kan bara inte komma in i det, det är också bra.
    • Bara fråga om deras intressen och prata om de saker som är viktiga för dem kan vara tillräckligt.
  • Bild med titeln vara en bra flickvän Steg 6
    2. Lär dig att arbeta som ett lag. Som i ett hälsosamt förhållande, kommer du att uppleva din andel av konflikter, lite små, några stora. Kom ihåg att vara sant mot dig själv och försök att överge någon betydande själviskhet. Ett förhållande är en fråga om lagarbete och ett symbiotiskt förhållande, inte en parasitisk, där en fest ger och den andra tar bara utan att ge tillräckligt med tillbaka. I ett lag har du varandras rygg, du undergräver inte varandra och du väljer öppet varandra framför andra.
  • I tider av svårigheter kan ett teaminriktning hjälpa dig att arbeta genom problem på ett mindre emotionellt fäst sätt, eftersom båda tar ansvar för att fixa saker istället för att förvänta sig en eller den andra att fixa saker.
  • Undvik att ha en "ett spår" förhållande där bindningen handlar om en sak. Håll ditt förhållande starkt genom att föra sortiment och mångfald i förhållandet. Prova olika och nya saker tillsammans. Förhållandena handlar om att ha kul tillsammans, lära sig och växa tillsammans.
  • Bild med titeln vara en bra flickvän Steg 7.jpeg
    3. Komplimanger dem mer än du kritiserar dem. Om allt du säger omkring dem är en kritik eller en attack, ser de inte fram emot att träffa dig och de börjar ompröva vara med dig. Samma sak måste du inte alltid hålla med dem bara för att de är din partner. Taktfulness är en bättre strategi i mogna relationer och etablering av gränser och att göra kompromisser är viktiga förhållningsstrategier för att lära sig och anta.
  • Även om du kan ta upp en giltig kritik när det känns rätt, borde du säga minst fyra positiva saker om dem för alla negativa saker du säger.
  • Inte nag dem bara för att du är i dåligt humör eller saker går inte perfekt.
  • Bild med titeln vara en bra flickvän Steg 8.jpeg
    4. Lär dig att kompromissa med. Om du vill vara en bra flickvän måste du lära dig att kompromissa istället för att slåss eller vara arg den andra du inte får dig. För att kompromissa med, måste du båda kunna lugnt och rationellt diskutera en situation när du förstår den andras perspektiv. Försök att förstå var din signifikanta andra kommer i stället för att blint fokusera på vad du tycker du behöver.
  • Du vill inte vara den tjejen som alltid får sin väg bara för att din partner hellre skulle ge in än att stå ut eftersom du blir så arg och upprörd när sakerna inte går på väg.
  • Bild med titeln vara en bra flickvän Steg 9
    5
    Ge varandra utrymme. Du bör stödja din partner, men du borde också kunna "var där" för dem i ande när du inte är faktiskt runt. Om du vill vara en bra flickvän måste du göra tid att göra din egen sak, att umgås med dina flickvänner, och att se din partner. De borde veta att du tänker på dem och rota för dem även om du inte är runt. Om du känner dig osäker och tvivlar på styrkan i ditt förhållande den andra du är ifrån varandra, då har du ett problem.
  • Du bör stödja din partner om de bara vill ha en natt med sina vänner istället för att försöka intrånga. Det är viktigt att låta din signifikanta andra ha tid att spendera med sina vänner och umgås utan dig.
  • Om du känner dig berättigad till all tid och uppmärksamhet, lära dig Hur man inte är en obsessiv flickvän. Var inte en alltför skyddande flickvän - låt dem gå ut utan att de känner sig kollade.
  • Kom ihåg att de inte behöver dig för allt och att du är separata människor såväl som ett par. När de behöver lite utrymme, ta inte det personligen-erkänna det för vad det är - deras tid att föryngra och dela olika intressen med andra. Men se till att de vet att du alltid är där för dem. De behöver veta att du alltid kommer att vara där.
  • Metod 3 av 3:
    Att älska
    1. Bild med titeln vara en bra flickvän Steg 10.jpeg
    1
    Vara tillgiven. Det finns olika sätt att visa din kärlek - vissa är mer uppenbara än andra och hur du närmar dig detta kommer att bero på hur öppet tillgiven du gillar att vara personligen. Affection är nära men inte detsamma som intimitet - tillgivenhet handlar om öppet att du bryr dig om den här personen och kan visas någon gång på dag eller natt, offentligt eller privat. Tänk på hur du gillar att visa kärlek till människor du bryr dig om, som att hålla händerna, röra en arm, snabba kyss på kinden, en kram, stroking hår, stödjande ord, nämna hur stor någon är framför andra människor, etc.
    • Husdjursnamn som "Bebis" eller "Sötnos" är ett sött sätt att visa din kärlek till din partner. Försök att inte överdå detta, dock. Det kan vara en stor avstängning om du ringer dem "herr. Cuddlebjörn", speciellt i allmänhet. Av allt, bra kommunikation är den vitala delen av något förhållande, så se till att de vet hur mycket du gillar dem.
    • Regelbundna lovey-dovey-texter och e-postmeddelanden kan vara ett plus, men för många blir överväldigande och du kan verka klibbig. Dessa typer av saker visar att du är i dem, och du vill att den ska vara för evigt, men kom inte så mycket som du skrämmer dem!
  • Bild med titeln vara en bra flickvän Steg 11.jpeg
    2. Vara förförisk. Var inte rädd att vara förförisk. De flesta tycker det är oemotståndligt när en tjej är sexig, stilig och självsäker. Förtroende innebär att vara lycklig inom din egen hud - du kommer att utstråla detta utan att försöka om du accepterar dig själv och känner dig säker på ditt eget värde. Du behöver inte tvinga dig att vara den mest populära, bubbliga personligheten om det inte är din stil - snarare, var det bästa du på showen genom att ta hand om dig själv och lita på att du är värd deras uppmärksamhet.
  • Bild med titeln vara en bra flickvän steg 12.jpeg
    3. Ge dem gåvor. När du är i ett förhållande är det roligt att ge varandra små gåvor. Alla älskar att få presenter och ge dem en visar att de betyder mycket för dig. Överdriv inte det - bara ge dem en gåva när du känner att du älskar och vill låta dem veta hur mycket de betyder för dig. Du vill inte att de ska tro att du försöker köpa sin tillgivenhet.
  • Gör dem något för hand. En pappersblomma, ett artsy hjärta, något kreativt som speglar din personlighet, så att när de tittar på det, kommer de att tänka på dig och leende. Om du är den musikaliska typen, eller spela ett instrument, gärna spela dem en sång eller två (bonuspoäng om du spelar en sång som du skrev själv). Lägg till en privat video av din sång till YouTube.
  • Bild med titeln vara en bra flickvän Steg 13
    4. Bli inte avundsjuk. Du borde älska, men inte till den punkt där du börjar se röd den andra din partner talar till, eller ens bara nämner, en annan tjej. Ingenting kommer att göra din signifikanta andra snabbare än en flickvän som är så osäker på att hon inte kan stå tanken på andra kvinnor som finns i universum. Din partner kommer att uppskatta dig ännu mer om du är snäll mot sina kvinnliga vänner istället för att prata om hur ful eller irriterande någon tjej du ser är.
  • Om de är ute med sina vänner, skriv inte dem varannan sekund för att se till att de inte pratar med andra tjejer. Detta kommer bara att få din partner att se hur lite du litar på dem.
  • Förhållande hjälp

    Lyssna tips

    Stöd WikiHow och Lås upp alla prover.

    Provgåva idéer för pojkvän

    Stöd WikiHow och Lås upp alla prover.

    Provparkuponger

    Stöd WikiHow och Lås upp alla prover.

    Present ideér

    Provgåva idéer för pojkvän

    Stöd WikiHow och Lås upp alla prover.

    Video

    Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.

    Tips

    Försvara din partner. Att visa lojalitet och support är en viktig del av att bygga ett förhållande.
  • Uppskatta alla saker som är bra i ditt förhållande. Alla känns mer bekväma när det är uppskattning. Skulle du inte? Lär dig att tacka dem för saker de gör även av det betyder att säga tack för en tur hem. De saker som de gör för er alla liknar respekten de har för dig. Inte alla kvinnor har ett bra förhållande, uppskattar din.
  • Låt dem veta att de är rätt när de är. Detta är en stor förtroende booster, precis som att erkänna fel när du är skyldig är ett bra sätt att utjämna över konflikt i ett förhållande. Lär dig dessa färdigheter tidigt och du har grunden för ett starkt och delningsförhållande.
  • Var inte för påträngande! Tvinga dem inte i saker som gör dem obekväma.
  • Försök inte ändra dem. Låt dem bara veta saker som du gillar, om de älskar dig, kommer de att försöka göra det nästa gång. Om de är så väldigt annorlunda än den person du tänker spendera ditt liv med, överväga att hitta den personen istället och behandla detta förhållande som en gåva av lärande.
  • Om din partner verkar passiv mot dig betyder det inte nödvändigtvis att de inte gör det kärlek du. Det betyder troligtvis att de är blyga eller introverda. Kanske har de aldrig varit i ett förhållande innan och bara inte vet hur man ska agera. Eller kanske de bara är den typ av person att skrika från hustaken, men de känner sig fortfarande djupt för dig. Prata med dem om vad som orsakar dem att agera så och förstå sig. Kanske förväntar de dig att ta mer initiativ, för du har haft mer erfarenhet av relationer än de har. Eller kanske är det verkligen bara deras sätt och du måste vänja dig.
  • Förstå att alla relationer är olika och att det inte finns något universellt sätt att vara en bra flickvän eftersom alla har olika smaker.
  • Låt aldrig någon berätta för dig hur du ska leva ditt liv och definitivt inte en partner. Låt dem inte trycka dig - istället, var öppen om saker, inklusive effekterna av eventuella krav som de gör på dig. Likaså, berätta inte för dem hur man heller leva sitt liv.
  • Låt inte dina vänner försöka hantera ditt förhållande. Det är ditt förhållande och ingen annans. Visst, de kommer att ha sina åsikter, precis som du får dina åsikter om sina relationer. Men du behöver inte lyssna på varje råd från dina vänner om du inte vill. Och inse att det ibland handlar om deras inkompatibilitet med din partner och det är okej - inte alla måste klicka perfekt. Helt enkelt gå med på att höra dem och fråga dem i sin tur för att försöka "samsas" med dem.
  • Var noga med att prata om eventuella problem som du kan ha och sortera dem som ett par. De borde ta hand om och skämma bort dig så väl som du ser efter och skämmer bort dem.
  • Försök att komma överens med sina vänner och familj. Det här är troligen människor som betyder mycket för dem, och de har goda åsikter om dig från människor som de bryr sig om kommer att betyda mycket. Försök att göra vänner med sina vänner och syskon. Se till att du är respektfull för sina föräldrar och se till att de gillar dig. Försök att göra små saker, som att bli nära med sin mamma eller shoppa med sin syster.
  • Se till att du litar på din partner, om du inte kan göra det, kanske du vill arbeta med det. Tillit är en av de grundläggande nycklarna till ett förhållande, och ditt band kommer att trivas när förtroendet har upprättats.
  • Om din partner är ny, tryck inte dem in i någonting. Annars kan de känna att de bara används.
  • Om din partner kontrollerar eller tvingar dig att göra något som du inte vill göra, än det är förmodligen dags att bryta upp. Låt dem inte styra dig.
  • Var inte rädd för att göra det första draget. Se bara till att du är redo. Även chasen är en stor del av förhållandet.
  • Ljug inte för din partner, eftersom du kommer att bli fast i en webbsida som du inte kan fortsätta med. Var ärlig, men om de alltid ljuger för dig, försök inte hämnas. Istället, överväga att prata om det med dem.
  • Tänk på hur du ska betala för saker. När du är ute till middag, tänk på huruvida det skulle vara lämpligt för dig att betala, för att de ska betala eller dela upp räkningen. Vilket alternativ är bäst att bero på dynamiken i ditt förhållande.
  • Varningar

    Jalousi är en mycket farlig känsla. Gör inte avsiktligt dem avundsjuk. Som kommer att resultera i att det i slutändan undergräver förtroende för lång sikt.
  • Var inte osäker på ditt utseende. Om de träffar dig, tror de självklart att du är attraktiv.
  • Jämför inte din nuvarande partner till din tidigare. Ingen uppskattar sådana jämförelser, även om du försöker få din nuvarande partner att verka bättre. De är inte ärter i en pod och du är inte domare av människor i förhållande till varandra - tänk på hur mycket det här nuvarande relationen fungerar för dig i nuet.
  • Flör aldrig med sina vänner! Oavsett hur varmt de är för dig, måste du försäkra dem om att de är den enda personen för dig. Om du känner behovet av att flörta med dem, indikerar det att du inte är redo att bosätta sig i ett monogamiskt förhållande.
  • Gör inte hemliga test på din partner för att se vad de ska göra. Det är förödmjukande, respektlöst och orättvist. Plus, du vill inte att de skulle göra det för dig. Detsamma gäller för att tvinga din partner med sex.
  • Ljug aldrig. Var inte bara ärlig, men var öppen med saker också. Lämna inte saker osynliga, även om det kan vara besvärligt, för det kan leda till problem i ditt förhållande nerför vägen. Det finns en sådan sak som att ligga av underlåtenhet - ibland behöver du säga något för att rensa luften där det lämnar det osynligt skulle leda dem att tänka på de felaktiga sakerna.
  • Var inte irriterande. Irriterande inkluderar konstanta samtal, blir arg när de spenderar tid med vänner, plågar dem att spendera mer tid med dig, whining, klagar över andra människor hela tiden och frågar om validering hela tiden (till exempel slutar dina meningar med "tror du inte det?"), etc.
  • Titta inte på deras telefon om de inte klargör att det är okej. Förvänta detsamma i omvänd.
  • De vill ha lite utrymme ibland så bli inte förolämpad om de ber om det.
  • Känna skillnaden mellan konstruktiv kritik och kritik som helt enkelt lägger avfall till en persons karaktär, för att du föredrar att de skulle agera annorlunda än de är.
  • Det är bra att dela med sig av dina flickvänner när de pratar om dem, men kom ihåg att vara respektfulla för dem genom att inte dela saker som är pinsamt, konfidentiellt eller oförskämt. (Gör inte kyss och berätta!) Du kan hålla dina flickvänner uppdaterade om hur förhållandet går, men håll dem från att bli involverade i ditt förhållande, om inte missbruk eller andra farliga aktiviteter äger rum, i vilket fall berätta allt och låt dem hjälpa dig att lämna dem. Men om du bestämmer dig för att du vill dela privat information om förhållandet, se till att de vet om det och får göra detsamma med sina vänner - men låt dem inte prata om dig som ett objekt.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande