Hur man daterar en självsäker tjej

Förtroende är en av de mest attraktiva egenskaperna i en annan person. Men dating en självsäker tjej är inte utan sina utmaningar. Hon kommer inte att bli imponerad av de vanliga flirta och spel som du kan vara van vid, så du kan behöva jobba lite hårdare. Viktigast, men du måste ha gott om ditt eget förtroende.

Steg

Del 1 av 3:
Frågar henne ut
  1. Bild med titeln Presentera dig själv och företag kraftigt steg 3
1. Gör ett bra första intryck. Du behöver inte se ut som om du har gått av banan, men du bör vara stolt över ditt utseende när du planerar att fråga en självsäker tjej. Det beror på att hon sannolikt gör ett försök att se bra ut och kommer att förvänta sig detsamma från ett potentiellt datum.
  • Ta hand om alla grundläggande groomingvanor, så du verkar ren och snygg när du pratar med henne.
  • Du behöver inte bära de dyraste, trendiga kläderna, men din outfit ska vara ren och passar bra.
  • Bilden med titeln lockar en pojke steg 11
    2. Närma sig henne. En självsäker tjej kommer vanligtvis att vilja att du också är säker, så du kan inte vänta på att hon ska prata med dig. Visa henne att du har gott om ditt eget förtroende genom att ha modet att gå upp till henne och starta en konversation.
  • Om du har problem med att arbeta upp förtroendet för att närma sig en tjej, försök att göra det i en situation där hon är mer benägna att vara mottaglig, till exempel på en fest eller bar. I de flesta fall är hon mer benägna att vara vänlig när hon är i en social miljö.
  • Kom ihåg att le och behålla ögonkontakt när du går för att prata med henne. Om du håller ögonen ner och fidget, kommer hon att veta att du är nervös.
  • Bild med titeln Få pojken du gillar steg 5
    3. Vara direkt. Trygga tjejer är direkta, så det är vad de vanligtvis vill ha i sina partners. Det betyder att du inte borde komma med lite lama ursäkt för att närma sig henne, som att låtsas att du behöver riktningar eller hennes råd om vad du ska få din väns flickvän till sin födelsedag. Istället, gör det klart från början att du är intresserad av henne och vill göra en anslutning.
  • Om du inte formellt har introducerats, kan du gå upp till henne och säga: "Jag såg dig över rummet och var tvungen att komma över och presentera mig själv."
  • Om du redan känner varandra kan du närma dig henne och säga, "Jag har tänkt på dig sedan den sista gången vi pratade."
  • Du kan också försöka erbjuda en komplimang som gör ditt intresse klart, till exempel "du vet, ditt leende lyser upp i rummet" eller "Du är den vackraste tjejen i rummet, händerna ner."
  • Bild med titeln Få någon pojke att bli kär i dig Steg 7
    4. Var nyfiken. En självsäker tjej kommer att vilja veta att du är verkligen intresserad av henne och vem hon är, så du borde inte nödvändigtvis fråga henne strax efter att du närmar dig henne. Istället starta en konversation för att lära känna henne bättre. Undvik enkla ja eller inga frågor som kan sakta ner en chatt. Open-ended frågor är ett bättre alternativ eftersom de ger henne ett tillfälle att verkligen uttrycka sig själv.
  • Om hon är i skolan kan du fråga henne vad hennes favoritklasser är och varför.
  • Om hon är en frekvent resenär kan du be henne att rekommendera några kan inte-miss destinationer.
  • Var uppmärksam på vad hon säger, och använd den för att bygga upp för att hålla konversationen att gå. Till exempel, om hon nämner att hon är en stor fotbollsfläkt, kan du berätta för det stora spelet som du gick till förra helgen.
  • Bilden med titeln Få pojken du gillar steg 6
    5. Bjud ut henne. När du väl har fått känna varandra lite, är det dags att begära ett datum. Var inte vag - fråga "Vill du kanske gå ut någon gång?"Kommer inte att imponera på en självsäker tjej. Istället, gör ett konkret erbjudande, som "Vill du komma ihop i morgon?"
  • Det är bäst att inte göra ditt första datum något formellt som middag. Istället, gå till något avslappet, som att ta en kopp kaffe eller en promenad genom en lokal park. Som kommer att hålla sakerna avslappnad och lågmäld.
  • Försök att fråga henne på ett datum som innehåller en aktivitet. På det sättet har du mycket att prata om under datumet.
  • Del 2 av 3:
    Bygga ett förhållande
    1. Bild med titeln övertyga din pojkvän att öppna upp till dig Steg 7
    1. Spela inte spel. När du försöker göra henne avundsjuk genom att nämna din ex eller flirta med andra tjejer på sociala medier kan tyckas som ett bra sätt att få henne uppmärksamhet, kommer en självsäker tjej inte att känna sig hotad av andra tjejer. Faktum är att hon är mer benägna att bli irriterad så att ployen kommer troligen att bli tillbaka på dig ändå.
    • I stället för att spela spel, försök bara vara dig själv. Fokusera på att ha naturliga konversationer som gör det möjligt för dem att lära känna varandra bättre.
    • Det är oundvikligt att tidigare relationer kommer att komma upp i konversation när du daterar någon - och det är okej. Det blir bara ett problem om du försöker använda din ex för att få en uppkomst av din nuvarande flickvän.
  • Bild med titeln övertyga din pojkvän att öppna upp till dig Steg 5
    2. Kontrollera dina osäkerheter. Eftersom hon vanligtvis inte blir avundsjuk eller irrationell, kommer en självsäker tjej inte att förstå om du gör det. Försök inte gå igenom sin telefon när hon inte ser eller gissar hennes sociala media lösenord så att du kan gå igenom hennes konton. Försök istället vara säker på ditt förhållande och lita på din flickvän.
  • Om du är oroad över att det finns ett problem i ditt förhållande, till exempel hennes förhållande till en ex, fråga henne bara om det. Hon uppskattar det direkta tillvägagångssättet, och är mer benägna att vara ärlig med dig.
  • Kom ihåg att motsatser lockar, så även om du är mer reserverad, kan du fortfarande ha ett roligt, hälsosamt förhållande med någon som är naturligt självsäker. Det kan till och med göra dig mer självsäker, med tiden.
  • Bild med titeln Få pojken du gillar steg 3
    3. Vara avgörande. När det gäller att fatta beslut i relationen, kommer en självsäker tjej att inte vilja göra allt arbete själv. Hon kommer att förvänta dig att veta vad du vill och kunna uttrycka det tydligt.
  • Även när det gäller ett enkelt beslut, som var du ska gå till middag, säg inte, "jag vet inte" eller "Jag bryr mig inte."Erbjuder ett konkret förslag, så de två av er kan fatta ett beslut tillsammans.
  • Bild med titeln övertyga din pojkvän att öppna upp till dig Steg 8
    4. Erbjuda komplimanger. Bara för att en tjej är självsäker betyder inte att hon inte gillar att höra om hennes styrkor från andra människor ibland, så låt inte dessa saker gå osynliga. Vara stödjande och berätta om de saker du gillar bäst om henne regelbundet.
  • Begränsa inte dina komplimanger till hennes fysiska utseende. Visst, hon kommer att uppskatta att hon är söt, men hon vill sannolikt värderas som en komplett person. Komplimanger hennes intelligens, styrka, vänlighet och andra positiva egenskaper så ofta som du berättar för henne att hon ser vacker ut i en viss klänning.
  • Del 3 av 3:
    Navigeringsproblem
    1. Bild med titeln Undvik hjärtesorg i ett förhållande Steg 3
    1. Var inte rädd för konflikter. Om du är både stark, självsäker individer, så kommer du inte att vara oense. Det är faktiskt en del av ett hälsosamt förhållande eftersom meningsskiljaktigheter tillåter dig att lära av varandra. Nyckeln är att fokusera på de problem som du inte håller med om och inte angriper varandra.
    • När du är frustrerad kan det vara lätt att tillgripa namnet som ringer och låga slag. Gör ditt bästa för att undvika att sjunka till den nivån eftersom en självsäker tjej förmodligen inte tolererar den typen av beteende.
    • Håll din ton i åtanke. Om du skriker för att försöka få din poäng över, är chansen att din flickvän inte kommer att höra dig. Men om du behåller en lugn, jämn ton som du förklarar dina känslor, är hon mycket mer sannolikt att ta det du säger till hjärtat.
  • Bild med titeln Få någon pojke att bli kär i dig Steg 6
    2. Var ärlig. En självsäker tjej kommer förmodligen att kunna uttrycka sig ganska bra, så hon har inga problem att säga hur hon känner eller vad hon tycker om ditt förhållande. För ett hälsosamt, balanserat förhållande måste du göra detsamma och berätta sanningen om hur du känner. Hon vill inte gissa hur du känner för henne eller hur begått du är till förhållandet.
  • Du måste vara villig att öppna upp till henne även om du inte är säker på hur hon kommer att reagera. Att hålla i dina känslor kan bara leda till större problem på vägen.
  • Om du känner att ditt förhållande inte är en prioritet för henne eller hon, värderar inte din åsikt, berätta för henne. Hon kanske inte är medveten om att hon får dig att känna det sättet, så det enda sättet att vara säkert är att uttrycka dina känslor. Om det visar sig att hon inte är så engagerad i förhållandet som du är, är du bättre att veta det, så du kan bestämma om du ska gå vidare.
  • Bild med titeln Få pojken du gillar steg 4
    3. Lyssna noggrant. Att vara en bra lyssnare är en del av att utveckla effektiva kommunikationsförmåga, vilket innebär att du inte ska avbryta eller prata över henne. Hon kommer att vilja ha en partner som tar sina känslor och åsikter på allvar, och du kan inte göra det om du inte hör vad hon säger.
  • Om du har problem med att verkligen bearbeta vad hon säger, försök omformulera vad hon just sagt i dina egna ord för att se till att du lyssnar och förstår vad hon säger till dig.
  • Bilden med titeln Minskar dina chanser att missbrukas i ett intimt förhållande steg 3
    4. Erkänna när du har fel. En självsäker tjej har inget problem med att äga upp till sina misstag, så hon kommer att förvänta sig detsamma från dig. Om du har skadat hennes känslor eller glömd om ett datum, ber om ursäkt och försök att lära av misstaget.
  • Bild med titeln Vistas i kärlek Steg 11
    5. Försök att kompromissa med. I ett förhållande mellan två starka, självsäkra människor, ge och ta en nödvändighet. Om du gör små medgivanden för henne i en konflikt eller oenighet, är det mer troligt att hon kommer att göra detsamma för dig, så båda kan känna att du har lika med att säga i förhållandet.
  • Håll inte poäng. Inte alla kompromisser betyder att du möter i mitten. I vissa fall kan du behöva erkänna mer än hon gör och vice versa. Om du komprometterar lite mer än henne om vad du ska göra på fredagskvällen betyder det inte att hon "är skyldig" dig nästa gång du inte är oense. Målet är att hitta en lösning som gör båda av er så lyckliga som möjligt från fall till fall.
  • Tips

    Om du inte känner dig särskilt säker på att närma sig flickor, gör övningen perfekt. Ju mer du gör det, desto bekvämare kommer du att vara. Det hjälper dig också att inse att att ha en tjej vänd dig ner är inte världens ände.
  • Se till att du har egna intressen. Hon kommer förmodligen att vara bekväm att spendera tid ensam, gör sin egen sak, så du kan inte förvänta henne att spendera varje minut med dig.
  • En självsäker tjej har vanligtvis många mål och drömmar som hon vill åstadkomma. Uppmuntra henne, så hon vet att hon kan lita på att du är en stödjande partner.
  • Varningar

    En självsäker tjej har inget problem att ringa dig när du skruvar upp, så om du inte kan hantera den typen av ärlighet och direkthet, kanske hon inte är den för dig.
  • Förvänta dig inte en självsäker tjej att jaga efter dig. Om hon inte tror att ditt hjärta är i relationen, blir hon snabb att kalla det slutar.
  • Om du börjar spela spel, kommer en självsäker tjej förmodligen inte att hålla sig fast. Hon är övertygad om att hon kan hitta någon annan, så hon är inte rädd för att gå vidare.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande