Hur man frågar din flickvän att hålla händerna

Ah, kärlek - Ibland är tanken på din flickvän tillräckligt för att sätta fjärilar i magen. Om du tänker på att be henne att hålla händerna, kan du känna dig lite nervös. Den goda nyheten är att det finns saker du kan göra för att fråga henne på ett sätt som känns naturligt och gör henne bekväm. För att göra det lite lättare för dig, har vi sammanställt en hjälpsam lista som du kan använda när du ber henne att hålla händerna.

Steg

Metod 1 av 11:
Vänta tills du är på en privat plats.
  1. Bild med titeln Be din flickvän att hålla händerna steg 1
1. Gör inte henne nervös om offentliga visningar av tillgivenhet. Du behöver inte vara ensam någonstans, men att hålla handen på en riktigt offentlig plats kan göra din flickvän obekväma. Istället, försök att hitta en plats som låter dig komma närmare utan att locka för mycket uppmärksamhet.
  • Till exempel, går genom en park, sitter i en biograf, eller äter tillsammans på en restaurang är alla bra tider att fråga din flickvän att hålla handen.
Metod 2 av 11:
Se till att din hand är snäll och torr.
  1. Bilden med titeln Be din flickvän att hålla händerna steg 2
1. Ingen gillar en fuktig eller klibbig palm. Om du känner dig nervös, är det helt naturligt för dina händer att svettas lite. Innan du gör ditt drag, skriver du diskret dina svettiga palmer på din tröja eller byxor så att de är torra och redo för åtgärd.
Metod 3 av 11:
Håll dig lugn och självsäker.
  1. Bilden med titeln Be din flickvän att hålla händerna steg 3
1
Försök att koppla av och lösa nerverna innan du gör ditt drag. Det är helt normalt att känna sig lite nervös och ängslig innan du försöker hålla din flickväns hand, speciellt om det är för första gången. Försök att tänka positivt genom att föreställa dig hur stor det blir att hålla handen. Du kan också försöka ta några djupa andetag för att lugna ditt sinne. Gör vad du kan för att koppla av dig innan du frågar henne.
Metod 4 av 11:
Var uppmärksam på hennes kroppsspråk.
  1. Bild med titeln Be din flickvän att hålla händerna steg 4
1. Leta efter tecken på att hon är intresserad av att komma närmare dig. Positivt kroppsspråk, som din flickvän lutar in mot dig eller om hon har avslappnat, är öppna armar ett gott tecken! Om hon lutar bort eller har sina armar korsade, kan det vara ett tecken på att hon inte är intresserad av att hålla händerna och du kanske vill tillbaka.
  • Dessutom, om hennes händer är stängda i en näve och hon fortsätter att vända sig från dig, kanske det inte är den bästa tiden att försöka hålla handen.
Metod 5 av 11:
Sätt din hand nära henne.
  1. Bild med titeln Be din flickvän att hålla händerna steg 5
1. Borsta knogar med henne eller håll din hand bredvid hennes. Om du går tillsammans, försök att tillåta din hand att komma nära nog att dra för att försiktigt röra den. Om du sitter tillsammans någonstans, försök att placera din arm och hand så nära du kan så det är super lätt för dig att hålla handen när tiden är rätt.
  • Till exempel, om du är på bio med din flickvän, försök att placera armen bredvid hennes på armstödet så att dina händer är nära varandra.
Metod 6 av 11:
Fråga henne direkt om du inte är säker på hur hon känner.
  1. Bilden med titeln Be din flickvän att hålla händerna steg 6
1. Det är aldrig en dålig idé att se till att hon är okej med att hålla händerna först. Om du verkligen inte vet hur din flickvän känner eller om ditt förhållande fortfarande är ganska nytt, försök att fråga henne om det är okej om du håller handen. Det värsta som kan hända är att hon säger nej. Men hon kommer att vara tacksam att du var vänlig nog att fråga först.
  • Prova något enkelt som, "Är det okej om jag håller din hand?"
  • Du kan också prova något Goofy som att hålla ut din hand och fråga, "Kan du hålla det här för mig?"Eller fråga om du kan titta på hennes hand och sedan faktiskt bara hålla den istället.
Metod 7 av 11:
Ta handen om du känner dig självsäker.
  1. Bild med titeln Be din flickvän att hålla händerna steg 7
1. Gör det! Om timingen bara verkar rätt kan du säga att hon är super in i dig, nå ut och ta hand om handen. Om hon är okej med det, fortsätter hon att hålla din hand. Om inte, kommer hon att dra bort.
  • Om hon drar bort, tvinga inte problemet. Hon kanske inte är redo eller känner sig bekväm ännu.
Metod 8 av 11:
Försök att stöta på henne och hålla handen om du är blyg.
  1. Bild med titeln Be din flickvän att hålla händerna steg 8
1. Om hon är intresserad, fortsätter hon att hålla din hand. Om du känner dig för nervös att fråga henne, prova ett mer lekfullt tillvägagångssätt. Om hon inte drar bort, håll bara hålla handen!
Metod 9 av 11:
Blanda din handhållningsteknik för att hålla det intressant.
  1. Bilden med titeln Be din flickvän att hålla händerna steg 9
1. Ändra saker upp från tid till annan. Det är inget fel med den klassiska tekniken att klämma dina palmer tillsammans, men du kan försöka byta upp det till något som interlocking fingrar, med hjälp av båda händerna för att hålla handen, eller ens bara hålla på 1 finger. Håll det avslappet och naturligt och bara gå med det som känns bra.
Metod 10 av 11:
Använd Hand-Holding för att bygga en bindning med din flickvän.
  1. Bilden med titeln Be din flickvän att hålla händerna steg 10
1. Det är ett bra sätt att skapa en känslomässig och fysisk anslutning. Medan det kan tyckas precis som ett oskyldigt och sött sätt att berätta för någon som du gillar dem, föredrar vissa kvinnor faktiskt att uttrycka sina känslor genom att hålla händerna istället för att kyssa. Oavsett om du fortfarande känner till din flickvän, eller du har varit tillsammans länge, håller händerna ett enkelt och effektivt sätt att bygga och stärka bindningen med henne.
  • Även om du och din flickvän inte känner sig som känslomässigt ansluten som du en gång var, kan hennes hand vara ett bra sätt att försöka återställa dina känslor för varandra.
Metod 11 av 11:
Bli inte upprörd om hon avvisar ditt försök.
  1. Bild med titeln Be din flickvän att hålla händerna steg 11
1. Acceptera hennes beslut och respektera hennes känslor. Om din flickvän drar sin hand bort eller säger nej när du ber henne att hålla handen, bli inte upprörd eller arg. Försök definitivt inte hålla handen ändå. Lugnt acceptera sitt beslut. Vem vet - hon kanske inte är i humör. Hon kanske också vill vänta lite längre innan hon håller din hand. Oavsett fallet, reagera inte negativt.

Tips

Vissa människor har olika åsikter om saker som att hålla händerna. Försök att prata med din flickvän för att se hur hon känner sig om det.

Varningar

Respektera alltid din flickvän önskningar när det gäller fysisk kontakt. Försök aldrig röra henne eller hålla handen om hon inte är okej med den.
Dela på det sociala nätverket:
Liknande