Hur man fångar en fusk flickvän

Om ditt förhållande är på klipporna kan du misstänka att din flickvän ser någon annan. Detta kan vara en svår period, men hur kan du veta om dina misstankar är riktiga, eller bara paranoia? Det är viktigt att leta efter rätt typ av tecken, beter sig på ett ansvarsfullt och respektfullt sätt, och lär dig att prata om ditt förhållande med din partner på ett öppet och hälsosamt sätt, snarare än att snooping runt.

Steg

Del 1 av 3:
Letar efter varningsskyltar
  1. Bild med titeln Fånga en fusk flickvän Steg 1
1. Titta på tecken som hon kan förlora intresse för dig. Människor fuskar av olika skäl, men det händer vanligtvis när någon är olycklig i deras förhållande. Om du misstänker att din flickvän kan se någon annan, titta på varningsskyltarna att ditt förhållande kan flagga lite. Titta på att se om din flickvän:
  • Samtal mindre ofta
  • Verkar distraherad när du är tillsammans
  • Klänningar annorlunda
  • Avbryter dina planer regelbundet
  • Ligger till dig om var hon går
  • Bild med titeln Fånga en fusk flickvän Steg 2
    2. Titta på hennes telefon och textvanor. När du är ute tillsammans, spenderar din flickvän mest av sin tid med huvudet begravd i sin telefon istället för att få ögonkontakt med dig? Verkar hon alltför upptagen med att prata med någon i synnerhet?
  • Massor av textning kan vara ett tecken på ett roving öga, eller bara att hon textar sin mamma. Försök att komma ihåg vem hon pratar med är hennes verksamhet. Om du måste säga något som, "Jag hoppades vi kunde spendera lite tid tillsammans nu, inte med våra telefoner, om inte det finns någon nödsituation. Det är ok? Är allting okej?"
  • Försök inte att spricka förbi sitt telefonlösenord och börja gräva runt i hennes personliga saker. Om du känner behovet av att spionera på din partner, är ditt förhållande redan i dålig form, och du borde sluta det.
  • Bild med titeln Fånga en fusk flickvän Steg 3
    3. Titta på hennes sociala nätverksvanor. Facebook, Twitter, Snapchat och andra sociala nätverk och texting apps gör fusk mycket mer komplicerat. Om du misstänker att din flickvän kan fuska på nätet, kan du till och med öppna några falska datingsplatskonton för din egen att kontrollera och se.
  • Du har märkt att hon skickar många kommentarer på en manlig kollega bilder? Freak inte ut. Hon kan posta vad hon vill, på den som vill posta på den. Det betyder inte att hon fusk, men det betyder att hon kan förlora något intresse eller engagemang i ditt förhållande.
  • Aldrig, under några omständigheter, ska du försöka logga in på din flickväns e-post, Facebook-sida eller annan lösenordsskyddad information. Bryter mot förtroende eftersom du är misstänkt betyder att du är i ett dåligt förhållande.
  • Bild med titeln Fånga en fusk flickvän Steg 4
    4. Titta på avbeställda planer eller konstiga planer. Om din flickvän börjar uppträda på ett sätt som står för det sätt som hon brukar agerar, det kan vara orsak till larm. Det är svårt att säga exakt vad det här kan bestå av, men hålla ett öga ut för allt som verkar vara vanligt för att hon ska göra.
  • Om du har planer tillsammans, och din flickvän avbryter eller ändrar dem plötsligt, kan det vara ett tecken på något som händer.
  • Om din flickvän börjar hänga speciellt sent med människor som hon brukar inte hänga med, kanske du vill prata om det.
  • Bild med titeln Fånga en fusk flickvän Steg 5
    5. Försök att prata med sina flickvänner. Om din flickvän har andra tankar om ditt förhållande, eller har även tagit upp med någon annan, kommer hon troligen att prata om detta med någon. Om du spelar dina kort, kommer de troligen att tyvärr vara ledsen för den position hon sätter dig in, och de kan komma rena.
  • Kom inte med anklagelser, kom med uppror. Berätta för sina vänner att du har märkt att hon verkade riktigt avlägset senast, och du är inte säker på varför. Fråga dem om de vet något som kan hjälpa dig att fixa förhållandet.
  • Om de säger nej betyder det inte att de är "på den." Det kan bara innebära att din flickvän inte är fusk. Försök att koppla av.
  • Bild med titeln Fånga en fusk flickvän Steg 6
    6. Leta efter varningsskyltar i ditt förhållande och din inställning till den. Är du den bästa partnern du kan vara? Bidrar du till relationen på ett positivt sätt? Gör du allt du kan för att göra relationen arbete? Är du en respektfull, snäll och ger partner? Det är möjligt att din partner inte fuskar, men känner sig mindre entusiastisk om förhållandet i allmänhet, eftersom själva förhållandet går nedförsbacke, inte för att det finns någon annan att dra henne bort.
  • Bild med titeln Fånga en fusk flickvän Steg 7
    7. Observera om hon är paranoid om du fusk. Ibland kommer en person som lurar, eller vill fuska, projicera sina egna lutningar på sin partner.
  • Del 2 av 3:
    Går undercover
    1. Bild med titeln Fånga en fusk flickvän Steg 8
    1. Blick på sin telefon, på sylan. Massor av fusk bevis finns på någons mobiltelefon eller mobil, men kolla in andras egendom måste göras noggrant och taktfullt för att undvika att korsa linjen.
    • Om du måste titta, gör det "av misstag." När hennes telefon är ute, blickar på det när ett meddelande kommer in för att se vem det är från ögatets hörn. Om det finns en lång sträng av texter från någon misstänkt, kan du ha en bra anledning att prata.
    • Du kommer att bryta någons förtroende helt om du hämtar sin mobiltelefon och börjar rulla igenom meddelandehistoriken. Och om du inte hittar något, blir du jerk.
  • Bild med titeln Fånga en fusk flickvän Steg 9
    2. Ändra din rutin. Om du är orolig kan din flickvän röra sig på din plats när du inte är kvar, kan du regelbundet ändra din rutin, för att komma hem vid udda tider när du brukar vara ute.
  • Ha en bra anledning att poppa in. Ta ut på lunchen om du brukar ta lunch nära ditt jobb eller skolan. Eller dyka upp tidigt när du kommer hem, bara för en överraskning.
  • Om du inte bor tillsammans, dyka inte upp på någons dörr när du inte ska vara där. Det kan komma av krypare än någonting annat.
  • Det är viktigt att veta att fånga din flickvän i handlingen kan vara ganska traumatisk. Det är vanligtvis bättre att prata om det innan du tillgriper Jerry Springer Tactics.
  • Bild med titeln Fånga en fusk flickvän steg 10
    3. Om du inte hittar något, sluta titta. Om ditt förhållande lider och är oroad över det, fokusera på att utvärdera det och antingen göra det bättre eller slutar det, inte på att gå på någon form av fuskkors. Vara större än det. Bättre än, pry inte i första hand. Om du har några problem med din partner, ta det till dem först.
  • Obsesse inte. Om du tänker på att placera pinhole-kameror på platser tror du att hon fuskar på dig eller överväger sluten krets-tv, måste du avsluta detta förhållande nu och hitta en friskare.
  • Bild med titeln Fånga en fusk flickvän Steg 11
    4. Utvärdera ditt förhållande, oavsett vad du hittar. Om din flickvän är otrogen, tänk på varför, och huruvida du vill avsluta förhållandet eller inte. Om din flickvän inte fuskar, tänk på vad som kan ha förändrats i ditt förhållande att du blev misstänkt.
  • Om du bara lider av Paranoia som visade sig vara falsk, prata det med din flickvän och komma ren. Be om ursäkt. Prata om ditt förhållande på ett öppet, ärligt och tillitligt sätt. Arbeta med att bygga tillbaka det förtroende du kanske har förlorat.
  • Om din flickvän lurade, fråga henne vad hon vill göra, och försök att bestämma om en otrohet betyder slutet på ditt förhållande eller inte. Om det är över för henne, är det över Oavsett. Om hon vill arbeta ut, måste du bestämma om det är värt det eller inte.
  • Del 3 av 3:
    Ha prat
    1. Bild med titeln Fånga en fusk flickvän Steg 12
    1. Behålla lugnet. Om din flickvän fuskar på dig, gissa vad? Det är inte världens ände. Faktum är att du kanske tar det som en bra sak. Om din flickvän kände behovet av att fuska, det betyder att ditt förhållande var ouppfyllt på något sätt, eventuellt brutet bortom reparation. Nu kan det vara över, och du kan både sluta slösa bort din tid i ett förhållande som inte fungerar. Håll dig lugn, ta ett stort andetag och försök hålla ett coolt huvud.
    • Lämna scenen, om det behövs. Om du fångar din flickvän, gå bara bort. Om du hittar någon form av bevis, gå bort. Ring en vän, eller en familjemedlem och prata ut det.
    • Det sista du någonsin vill göra är att lura ut våldsamt eller irrationellt. Var den större personen i detta förhållande. Håll dig lugn och bestäm vad du vill göra.
  • Bild med titeln Fånga en fusk flickvän Steg 13
    2. Fråga henne om hon är glad, fråga henne inte om hon är fusk. Att bryta upp är svårt. Din flickvän känslor för dig kanske har hållit henne från att berätta för ditt ansikte, för att undvika smärtan i uppbrytningen. Så, verkligen, huruvida din flickvän är otrogen, är det ett dåligt tecken på att du har kommit till den här punkten ändå. Det är fortfarande viktigt att försöka vara objektiv och ärlig med varandra.
  • Fråga din flickvän stora frågor. Vad vill du ha av detta förhållande? Vad får du inte från det här förhållandet? Vad kan jag kunna förändras för att få det att fungera bättre?
  • Försök att vara så specifik som möjligt. Du behöver inte svaret på en fråga som, "Varför fuskade du på mig?" eller "Vad gjorde du med honom?" Fokusera på saker som är viktiga för att gå framåt, inte titta tillbaka.
  • Bild med titeln Fånga en fusk flickvän steg 14
    3. Fråga henne vad hon vill ha. Försök att hålla sakerna fokuserade på hennes känslor och inte på det sätt du känner. Att bli lurad på ont, och du kanske vill uttrycka dina känslor och hash det med din partner, men ta ett steg tillbaka och fokusera din energi där det kommer att vara viktigt.
  • Om hon redan har gett upp i förhållandet, är det liten punkt att bär din själ till någon som inte bryr sig. Gå ut på henne. Förhållandet är över, om en part har gett upp det.
  • Om hon vill arbeta ut, kan du prata om hur du känner och bestämmer om du vill. Försök att tänka på om du kommer att kunna förlåta en otrohet, eller förtroendebarriären är bruten utöver reparation.
  • Om dina misstankar var fel, men du har allvarliga problem, är det fortfarande viktigt att ha det här samtalet.
  • Bild med titeln Fånga en fusk flickvän Steg 15
    4. Lyssna vad hon måste säga. Även om du tror att du vet hur du känner, kan du bli förvånad. Ge din flickvän en möjlighet att prata, och verkligen försöka höra hennes sida av historien. Det betyder inte att du måste acceptera en ursäkt, men det är fortfarande viktigt att ge henne chansen att prata. Du kan alltid avsluta förhållandet.
  • Anta inte att du vet varför din flickvän kanske eller kanske inte har lurat. Anklaga inte eller försök att föreläsa din flickvän på något sätt. Hör henne ut.
  • Om det behövs kan du prova någon form av konversationsspel. Ställ in en timer på den och lovar att du kommer att uttrycka dig, dom fri, i 15 minuter, utan att den andra personen avbryter. Hålla fast vid det.
  • Bild med titeln Fånga en fusk flickvän Steg 16
    5. Dela dina känslor när tiden är rätt. Om du ska arbeta med ditt förhållande måste du konfrontera hur du skadades av en otrohet, om man inträffade. När du gör det kommer det att vara upp till dig. Det är vanligtvis bäst att höra hennes sida av saker först och sedan bestämma om du vill dela dina känslor, eller bara kalla det slutar.
  • Prata med en betrodd vän om hur du känner dig först. Att få lite perspektiv på vad som hände kan vara svårt för dig själv. Prata om vad som hände, sparar några grafiska detaljer och få lite extra inmatning.
  • Många tycker det är svårt, om inte omöjligt, att komma förbi en episod av fusk. Om du känner att du inte kan stå tanken på att vara med någon som har lurat på dig, gör det inte. Bryta upp.
  • Tips

    Ibland måste du ta ett steg tillbaka och fråga dig själv om du är för misstänkt. Det faktum att din flickvän kan vara plötsligt upptagen med något annat betyder inte nödvändigtvis att hon fuskar på dig. Och tänker att hon är fusk kommer i sin tur att ge en självuppfyllande profetia eftersom du betonar henne för mycket och hon tycker att förhållandet är inte vad hon vill, så hon väljer ut ur det.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande