Hur man väljer rätt flickvän

Att välja att starta ett förhållande med flickan du har ditt hjärta är ett stort beslut, men också en som öppnar dörren till många spännande möjligheter. På grund av den emotionella investeringen som är involverad i något seriöst förhållande, är det självklart att du vill välja din flickvän noga. Lyckligtvis, med lite hjälp från WikiHow, kommer du att kunna hitta en vinnare på nolltid! Se steg 1 nedan för att komma igång.

Steg

Del 1 av 3:
Söker positiva drag
  1. Bild med titeln Välj rätt flickvän Steg 1
1. Välj en tjej du gillar att vara runt - framför allt. Det kan tyckas som en no-brainer, men det är något alltför många glömmer! Även om nästan alla relationer kommer att ha svåra lappar, bör relationer ge lycka till båda parter (för det mesta). Din flickvän borde vara någon som du vet kan ta fram positiva känslor i dig. Om den tjej du överväger att starta ett förhållande med gör att du önskar att du var någon annanstans eller får dig att bli spänd eller olycklig, vill du seriöst ompröva. Fråga dig själv följande frågor:
  • Kan jag vara mig själv runt den här personen, eller måste jag lägga upp en "trevlig" främre?
  • Är det här som jag naturligtvis tycker om att prata med?
  • Verkar vi njuta av den tid vi spenderar tillsammans?
  • Bild med titeln Välj rätt flickvän Steg 2
    2. Välj en flickvän som demonstrerar självrespekt. Vi vet alla hur det gamla ordspråket säger: "Du kan inte älska någon annan om du inte älskar dig själv." Heed detta råd - Välj en flickvän som älskar sig och har en hälsosam självbild. Sådana tjejer kommer sannolikt att vara känslomässigt stabila och har rimliga, realistiska prioriteringar som är kompatibla med ett förhållande.
  • Hur vet du om en tjej älskar sig själv? Vanligtvis kommer en person med en hälsosam mängd självrespekt kommer att ha vissa (om inte alla) av följande egenskaper:
  • Korrekta hygienvanor
  • Förtroende för sina egna förmågor
  • En avslappnad, äkta upplevelse
  • En förmåga att hitta humor i sig utan att vara alltför självförskjutande
  • Bild med titeln Välj rätt flickvän Steg 3
    3. Prioritera känslomässig attraktion, men utes inte fysisk attraktion. Om du inte känner en riktig känslomässig anslutning till din flickvän spelar det ingen roll hur söt hon är - ditt förhållande kommer att bli en tråkig. Du vill välja en flickvän främst baserad på en känslomässig attraktion, snarare än en fysisk. Fråga dig själv: "Skulle jag fortfarande vilja vara i ett förhållande med den här tjejen om hon fick utslag på hennes ansikte?" Om så är fallet, har du förmodligen en attraktion som är mer än huden djupt!
  • Det sägs, det finns absolut inget fel med att cherishing din s.O.s skönhet, så om du har en känslomässig förbindelse med någon som du också är fysiskt lockad till, desto bättre! Fysisk attraktion är verkligen en ingrediens i ett hälsosamt förhållande - det är bara inte den viktigaste ingrediensen.
  • Bild med titeln Välj rätt flickvän Steg 4
    4. Välj en tjej med god humor. Skratt är en del av nästan alla hälsosamma förhållande! Att dela ett skratt är ett av de bästa sätten att bilda en snabb känslomässig bindning med någon, så ju mer du och din flickvän kan göra varandra skratta, desto bättre. Försök att välja en flickvän med vilken du regelbundet kan njuta av öppna, icke-tvungen skratt och lite godmodig reta.
  • En sak att tänka på är att olika typer av människor kommer att njuta av olika typer av komedi. Om du till exempel njuter av raunchy humor, men flickan du har dina ögon är något mer oskyldig, du kan vara i butik för lite mindre obekvämhet. Det här är inte att säga att två personer med olika sinnen av humor inte kan lära sig att uppskatta varandras "- bara att det är något att vara medveten om.
  • Bild med titeln Välj rätt flickvän Steg 5
    5. Välj en tjej som är oberoende och självförsäkrad när det gäller sina egna intressen. Tjejer, som killar, borde ha sina egna intressen och prioriteringar förutom sin partner. Välj en flickvän som visar att hon satt på att leva ett rikt, uppfyllande liv oavsett Du startar ett förhållande genom att arbeta mot sina egna mål. En tjej som detta erbjuder en givande datingupplevelse - trots allt är det lätt att vara intresserad av människor som är intressanta.
  • Bättre fortfarande, någon med sina egna intressen kommer sannolikt att kunna lära dig saker du inte annars har lärt sig.
  • Bild med titeln Välj rätt flickvän Steg 6
    6. Välj en tjej som vill ha samma saker från ett förhållande som du gör. Detta är en av de vanligaste (men mest förebyggbara) recepten för relations katastrofer. Innan du börjar datera (eller direkt efter att du har startat) är det en bra idé att prata om vad varje partner göra från förhållandet. Tänk på att vissa relationer som annars kan fungera kan hamsträngas av skillnader i varje partners prioriteringar. Nedan är bara några av de saker du vill överväga med din potentiella flickvän:
  • Exklusivitet - Kommer du två att begå varandra, eller är ditt förhållande en avslappnad med möjligheten till flingor med andra människor?
  • Framtida mål - Har antingen partner planer som kan störa förhållandet (e.g., flytta till skolan eller arbeta, gå på en lång sabbatical, etc.)?
  • Andra åtaganden som kan påverka din dating - har antingen partner övertygelser eller värderingar som kommer att lägga gränser på förhållandet (e.g., Religiösa övertygelser, hushållsregler, etc.)?
  • Del 2 av 3:
    Undvik negativa egenskaper
    1. Bild med titeln Välj rätt flickvän Steg 7
    1. Undvik tjejer som inte vill begå. Om du letar efter en dedikerad flickvän, slösa inte tid med någon som är ointresserad i ett engagerat förhållande. Ett förhållande med denna typ av tjej kan vara roligt ett tag, men kan sluta i hjärtat när hon blir intresserad av någon annan. Om din prospektiva flickvän verkar ovilliga att komma överens om ett exklusivt förhållande eller platt ut vägrar möjligheten, se någon annanstans.
    • Undantaget till denna regel är det självklart att om varken av du vill begå, kan du teoretiskt ha ett vardagligt, icke-exklusivt förhållande. Still, tillvägagångssätt denna möjlighet med försiktighet - kan du Verkligen ärligt, ärligt stå för att se tjejen du gillar med någon annan?
  • Bild med titeln Välj rätt flickvän Steg 8
    2. Undvik tjejer som är materialistiska. Vissa tjejer, som vissa killar, har inte de hälsosammaste prioriteringarna när det gäller den relativa betydelsen av människor och saker. Som regel kommer goda flickvänner inte att titta på att du ska bröt försöka behaga dem. Medan de presenteras, tokens, av kärlek och snygga nätterna har sina plats, borde de inte vara ett ständigt krav på någon. Om tjejen du tänker på att dating verkar mer intresserad av saker hon kommer att få som ett resultat av att vara en flickvän än att faktiskt vara en flickvän, passera på dating möjlighet.
  • Försök att fråga dig själv frågor "Skulle den här personen fortfarande gilla mig om jag inte hade råd att ta henne ut?" och "Kan vi njuta av varandras företag utan att spendera några pengar?" Om du inte kan svara "ja" För många av dessa frågor kan ett förhållande med den här personen ha en materiell grund, snarare än en känslomässig.
  • När det gäller att placera krav på en betydande annan, bör skillnaden mellan vad som är normalt och det som inte är normalt vara uppenbart. Självklart, speciella tillfällen, som födelsedagar, helgdagar, årsdagar, etc. är orsak till firande.
  • Bild med titeln Välj rätt flickvän Steg 9
    3. Undvik tjejer som inte är villiga att uttrycka sig. Det gamla relationen adage "Kommunikation är nyckeln" - upprepas ofta, men av god anledning. När det gäller flickvänner vill du ha någon som är villig att vara öppen och ärlig med dig, framförallt När det gäller några problem än vad som kan påverkas eller ditt förhållande som helhet. Medan det kan verka Överflödigt önskvärt att ha en flickvän som alltid agerar glad, även om hon inte är, är det faktiskt den sista typen av person som du vill datera, eftersom negativa känslor, om de är dolda och lämnade till Fester, kan bygga upp i allvarliga problem för ditt förhållande.
  • Bild med titeln Välj rätt flickvän Steg 10
    4. Undvik tjejer som inte värderar du. Det här är väldigt viktigt. Relationer är en tvåvägsgata, så det är lika viktigt för dig att behandla din flickvän med respekt och tillgivenhet som omvänden är. Om flickan du tänker på dating verkar inte som att hon kommer att kunna göra samma investering av tid och emotionell energi i dig som du planerar att i henne, är ett förhållande förmodligen inte en bra idé.
  • Kom ihåg, relationer är lika mycket om du Som de handlar om din partner. Relationer bör vara möjligheter för dig att göra ditt (redan bra) livet ännu bättre med någon du bryr dig om och respekterar, inte bara för att göra din partner glad.
  • Del 3 av 3:
    Bedömning av din kompatibilitet
    1. Bild med titeln Välj rätt flickvän Steg 11
    1. Lär känna hennes vänner. Du kan berätta mycket om någon från de människor som de omger sig med.Allas personlighet och åsikter bestäms i viss utsträckning av sina kamrater, så scout ut flickans vänner du är intresserad av att få en känsla av vad hon kan vara. Lära känna en potentiell flickvän flickvänner är nästan alltid en bra idé - inte bara kan de hjälpa dig att räkna ut om en tjej är rätt för dig, men om du är vän med dem och låt dem veta om din förälskelse, kan de också öka dina chanser att få ett datum.
    • Tänk också på det faktum att, även om du hittar en tjej att vara inget som hennes vänner, theseara fortfarande människor du kommer förmodligen att sluta spendera en anständig tid runt.
  • Bild med titeln Välj rätt flickvän Steg 12
    2. Försök att få en känsla för det som får henne att skratta. Som nämnts ovan är en bra humoristisk känsla ett stort plus i någon signifikant, men en persons idé om vad som är roligt är inte nödvändigtvis detsamma som en annan. Miscatched sinnen av humor kan ibland leda till enorm besvärlighet - till exempel, om en person tycker att något är roligt och det andra tycker att samma sak är stötande, skadas känslor är en mycket riktig möjlighet. Försök att få en mening för huruvida flickan du har ögon på har en liknande humor som du gör - helst, du borde både kunna göra varandra skratta med lätthet.
  • Försök att testa för en ömsesidig humor genom att hänga med den här tjejen (i ett tryck, icke-romantiskt sammanhang) och sprickande små skämt. Om du får ett bra svar kan du gå vidare till riskfyllda skämt, men undvika racy eller kontroversiell humor tills du faktiskt daterar.
  • Bild med titeln Välj rätt flickvän Steg 13
    3. Försök att hitta gemensamma intressen. Den gamla clichéen "Paret som spelar tillsammans stannar tillsammans" har någon sanning till det. Om du och en potentiell flickvän gillar åtminstone vissa Av samma saker har du enklare tid att hitta saker att göra tillsammans, vilket leder till Funner-datum, lyckligare helger och övergripande mindre tristess inom relationen. Lyckligtvis är det inte svårt att ta reda på vad någon gillar att göra, eftersom det här är väldigt vanligt "småprat" ämne. Fråga bara!
  • Det här är inte att säga att två personer med olika intressen inte kan vara tillsammans. Faktum är att en av fördelarna med att träffa någon att prova nya saker - saker som din partner gillar att göra som du annars aldrig har utforskat.
  • Bild med titeln Välj rätt flickvän Steg 14
    4. Bedöma sin mognadsnivå. Olika människor, även om de är samma ålder, kommer naturligtvis att vara på olika mognadsnivåer. Detta är särskilt sant under ungdomar, när bara ett års tid kan medföra massiv förändring i en tonårs liv. Om du letar efter en flickvän vill du ha en som är ungefär på samma nivå av mognad som du. Generellt sett är mogna människor mer öppna för "allvarlig", långsiktiga relationer, medan mindre mogna människor tenderar att gynna tillfälliga, lätta relationer. Två partners som annars är anpassade till varandra kan förvänta sig mycket olika saker från ett förhållande om de är på olika nivåer av mognad, så överväga huruvida flickan du tänker på verkar otillbörlig med dig i detta avseende eller inte.
  • Fråga dig själv:
  • "Verkar den här personen planera för sin framtid mer (eller mindre) än jag?"
  • "Har den här personen olika idéer än jag om hur "allvarlig" Ett idealiskt förhållande är?"
  • "Går den här människans framtida planer en annan löptid än min egen?"
  • Bild med titeln Välj rätt flickvän Steg 15
    5. Tänk på flickans relationshistoria (och din egen). Detta är en stor. Även om det är helt möjligt för en person att ändra sina förhållningsvanor över tiden, är det omöjligt att förutsäga framtiden - bara för att analysera det förflutna. Om en person har en historia av vissa relationsproblem är det en allvarlig möjlighet (men definitivt inte en visshet) att dessa problem kan dyka upp i din relation. Till exempel, om en tjej du är intresserad av har en historia av snabbt "bli uttråkad" Med sina pojkvänner och gå vidare är det något du bör tänka på allvar innan du kommer ihop. Det är alltid viktigt att överväga eventuella problem med framtida relationer innan man väljer en flickvän (utan, givetvis, antar en dömande eller cynisk inställning till den här tjejen, som uppenbarligen inte kan kontrollera hennes förflutna).
  • Det är också lika viktigt att ta en mycket uppriktig titt på din egen dating historia. Vilka typer av flickvänner, om någon, har du valt i det förflutna? Har du haft egna återkommande problem? Verkar din potentiella flickvän som att hon är den typ av person du historiskt sett "letade efter"?
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande