Hur man är en bra flickvän i gymnasiet

Grundskola relationer handlar om att ha kul! För att vara den bästa flickvän kan du vara, behöver du veta hur man pratar med den person du daterar och hur man respekterar dem. Det är också viktigt att undvika vissa beteenden som kommer att lägga en spjäll på något förhållande. Kom ihåg, det finns ingen sådan sak som en perfekt flickvän, speciellt om det bara är din första eller andra gången som daterar någon. Så slappna av, var dig själv och ha kul!

Steg

Metod 1 av 3:
Bygga ett starkare band
  1. Bild med titeln vara en bra flickvän i gymnasiet steg 1
1. Vara själv runt den person du daterar. Låt dem veta den riktiga du så de två av er kan bygga ett öppet, ärligt förhållande. Vad är meningen med att träffa någon om du måste förfalska det hela tiden? Om de inte gillar och respekterar vem du är, så är de inte rätt för dig ändå.
  • Till exempel, om du är i en viss typ av musik som inte är populär bland andra människor din ålder, lyssna på det ändå och var stolt över att du har en så unik smak för musik!
  • Bild med titeln vara en bra flickvän i gymnasiet steg 2
    2. Överraska dem med små saker att hålla det intressant och visa dig vård. Håll ditt förhållande fräscha av överraskande den person du daterar med enkla gåvor och gester. Överraskande dem ibland kommer att visa dem hur omtänksamt du är och hur mycket de menar för dig.
  • Till exempel, om du känner till deras favoritband, överraska dem med en cool t-shirt!
  • Som ett annat exempel, plantera en liten behandling eller söt anteckning i sin skåp i skolan.
  • Bild med titeln vara en bra flickvän i gymnasiet steg 3
    3. Uttryckligt intresse för deras intressen och lustar. Att ställa frågor och prata med dem om deras favorit saker kommer att visa att du bryr dig om dem och vill dela i sina lustar. Till exempel, om den person du daterar är verkligen i grafiska romaner, kanske du frågar, "Vem är din favorit karaktär i den här?" eller "Det är en intressant omslagsdesign, kan du visa mig lite cool konst från den där?"
  • Men låtsas inte vara till något bara för att de är in i det. Var ärlig och säg något som, "Jag kan verkligen inte komma in i grafiska romaner, men jag älskar hur passionerad du handlar om berättelserna och konsten."
  • 4. Stödja sina ambitioner. Uppmuntra dem att driva de saker som de är intresserade av att göra, och hjälpa dem att utmana sig själva och motivera sig i riktning mot deras mål.
  • Kom ihåg att det är en skillnad mellan att vara stödjande och vara påträngande. Ge dem förslag, råd och moraliskt stöd, men låt dem följa sina egna idéer också!
  • Bild med titeln vara en bra flickvän i gymnasiet steg 4
    5. Ge dem hälsningar Att visa dem att du beundrar dem. Berätta för den person du använder vad du gillar om dem för att få dem att må bra och visa dem som du bryr dig. Till exempel, om de gjorde ett mål under ett fotbollsspel, kanske du säger, "Du är så atletisk, bra jobb!"Eller, om de gjorde något trevligt för någon annan, kunde du säga något som," det var verkligen sött av dig. Jag har tur som har dig!"
  • Överdriv inte det! Att ge någon för många komplimanger kan komma ut som falskt eller desperat.
  • Bild med titeln vara en bra flickvän i gymnasiet steg 5
    6. Visa den person du är tillgivenhet med kramar, kramar och kyssar. Ta möjligheter att hålla sin hand, krama dem, eller krama dem. Det kan vara obekvämt först om du är både blyg, men en liten kontakt kommer att skapa en känsla av fysisk närhet som kommer att stärka ditt band.
  • Se till att de är bekväma med fysisk närhet genom att fråga först. Till exempel kan du säga, "Vill du hålla händerna?"Eller" kan jag kyssa dig?"
  • Om personen du är dating är redan en snygg-feely-person, känner dig fri att gå in för en överraskning kyss om du vill!
  • Om du inte är bekväm med att röra eller kyssa men de är, låt dem veta att du inte är där än. Om de är en bra partner, förstår de.
  • Bild med titeln vara en bra flickvän i gymnasiet steg 6
    7. Sätta ansträngning i ditt utseende för att imponera på den person du är dating. Lägg lite ansträngning i din outfit och grooming för att visa dem att du vill att de ska vara fysiskt attraherade till dig. När allt kommer omkring vill du förmodligen försöka imponera på dig också!
  • Till exempel, stil ditt hår och ha en smickrande outfit. Om de fick dig en tröja, tillbehör eller någon annan bärbar gåva, bära den runt dem för att visa din uppskattning.
  • Gå inte överbord och hålla din stil lämplig för tillfället. Till exempel, bär inte en snygg klänning och klackar om de två är tillfälligt hängande för en film på soffan.
  • Bild med titeln vara en bra flickvän i gymnasiet steg 7
    8. Ge dem tid och utrymme att vara med sina vänner och familj. Smaka inte den person du är dating! Följa dem runt hela dagen eller tvinga dem att prata med dig hela dagen varje dag kommer bara att låta dem känna sig irriterad. Om de börjar trycka bort eller göra sarkastiska kommentarer om hur du alltid är ute, det är ett tecken på att du måste ta ett steg tillbaka och låt dem göra sin sak!
  • Till exempel, om de ska hänga med sin grupp av vänner och inte direkt bjuda in dig, försök inte tagga. Berätta för dem att ha en bra tid och gå på med dina egna vänner.
  • Bild med titeln vara en bra flickvän i gymnasiet steg 8
    9. Presentera dem för dina föräldrar och, om möjligt, träffa deras. Introducera dem till dina föräldrar Låt dem veta att du är stolt över vem de är. Det kommer också att låta dem se en sida av dig att de kanske inte får se på skolan eller någon annan gång dina föräldrar inte är runt. Att dela dina föräldrar med varandra kommer att stärka ditt förhållande.
  • Du kanske frågar, "mina föräldrar sa att de är glada att träffa dig! Vill du komma över till middag på torsdag?"
  • Tvinga dem inte att presentera dig för sina föräldrar. Låt dem träffa din först och kanske de kommer att återkräva genom att bjuda in dig för att träffa deras.
  • Metod 2 av 3:
    Kommunicera med den person du daterar
    1. Bild med titeln vara en bra flickvän i gymnasiet steg 9
    1. Prata öppet om eventuella förväntningar som du har. Fråga dem frågor om ditt förhållande så att du vet vad de förväntar sig av dig som en flickvän. Även om du är orolig, kommer det att bli en besvärlig konversation, kom ihåg att prata öppet kommer att hålla extremt besvärliga och obekväma situationer som händer i framtiden.
    • Till exempel kanske du frågar, "Tror du att vi ska planera att gå på ett datum varje helg?"Eller" Hur ofta tror du att vi ska prata i telefon?"
  • Bild med titeln vara en bra flickvän i gymnasiet steg 10
    2. Dela dina tankar och känslor med den person du är dating. Ett förhållande handlar om kommunikation, så tala öppet om vad du tänker och känner. Det kommer också att öppna dörren för att de delar sina tankar och känslor med dig, vilket kommer att stärka ditt förhållande.
  • Till exempel, om du känner dig upprörd om någonting hemma, kanske du säger något, "jag känner mig snäll, eftersom mina föräldrar har varit riktigt arg på varandra hela veckan. Kämpa dina föräldrar mycket?"
  • Säg inte saker du inte menar (som "jag älskar dig") bara för att du tycker att det är vad en flickvän ska göra. Var ärlig om dina känslor!
  • Tror inte att du måste dela alla dina djupaste mörkaste hemligheter med dem. Om du verkligen litar på dem, dela bort! Men om du har några tvivel, håll det till dig själv.
  • Bild med titeln vara en bra flickvän i gymnasiet steg 11
    3. Prata öppet om eventuella problem mellan er två. Om ditt förhållande har slagit en grov lapp, prata det! Även några ord kan vara en relationsbesparare. Det är bäst att prata med dem personligen, men om du inte är modig nog att ta upp det, skriv dem eller chatta online.
  • Om du planerar att prata personligen, skicka dem en text som säger: "Kan du träffa mig på klocktornet efter skolan för att prata?"Eller" vi måste prata om någonting. Kan jag ringa dig senare ikväll?"
  • Metod 3 av 3:
    Undvik förhållande fallgropar
    1. Kom ihåg att du förtjänar alla dessa saker från din partner, också! Ett förhållande är inte ensidigt, och du borde aldrig känna vrede för de saker du gör för att vara en bra flickvän. Medan inte alla kan göra allt, borde du vara på lika villkor i ditt förhållande. De borde stödja dig, och ta hand om dig också!
  • Bild med titeln vara en bra flickvän i gymnasiet steg 12
    2. Var inte meningsfull för den person du är dating. Många mellanskolor kan börja med lekfull retning som en form av flirtation, och det är okej. Men låt inte oskyldiga retningar bli fram och tillbaka mobbning. Ett förhållande där två personer är mestadels menande för varandra är inte hälsosam.
  • Om din partner är meningsfull för dig regelbundet, undvik att vara meningsfull och säg något som, "Om du inte slutar säga dessa saker för mig, kommer jag inte att bli din flickvän eller din vän längre."
  • Bild med titeln vara en bra flickvän i gymnasiet steg 13
    3. Fuska inte på dem som ett sätt att bryta upp eller göra dem arg. Om du vill bryta upp med den person du daterar, är det bättre att berätta för dem direkt. Fusk på dem för att undvika att ha en hård konversation kommer att komma ut som feg. Och om de gjorde något för att göra dig arg, fuska inte på dem för att exakt hämnas-det kommer bara att få dig att se dåligt ut!
  • Även om de lurade på dig (eller hotade), är det inte okej att fuska på dem! Om du inte kan prata med dina problem kan det vara dags att bryta upp.
  • Bild med titeln vara en bra flickvän i gymnasiet steg 14
    4. Kritisera inte sina vänner och familj. Undvik att säga menar saker om människor de bryr sig om eftersom det kan leda till att de ska driva dig bort. Vara stödjande för dem och de människor de älskar. Och om du inte gillar deras vänner, häng inte med dem och håll det till dig själv.
  • Om de bjuder in dig att umgås med dem och deras vänner och du är inte säker på om du gillar dem eller inte, ge dem en chans. Försök hitta något du har gemensamt och gå därifrån.
  • Om någon de är nära (från sin mormor till en annan vän) är det viktigt att du är fri att dela det med dem. De kanske kan prata med den personen, eller de kan inse att någon de tyckte var en vän är inte så trevlig.
  • Bild med titeln vara en bra flickvän i gymnasiet steg 15
    5. Ge inte in till grupptryck att agera ett visst sätt eller göra vissa saker. Om andra par är din ålder gör fysiskt intima saker du inte är redo för, tvinga dig inte att göra de saker som passar in eller "snälla" dem. Det kommer bara att få dig att känna sig irriterande och leda till en sur uppbrott.
  • Om den person du daterar pressar dig att ha sex eller ta droger, bör du berätta för dem ärligt om du inte vill (om du inte är redo eller det är inte något du är i). En bra partner kommer att förstå och respektera dina beslut.
  • Video

    Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.

    Tips

    Skämt runt med dem-det finns inget snitt än en tjej som har en bra humor.
  • Se till att de gillar dig för din personlighet, inte bara ditt utseende.
  • Håll kontakten med dem om en av er är sjuk eller ut ur staden.
  • Varningar

    Blackha inte den person du träffar saker eller bor i förhållandet.
  • Bli inte obsessiv eller stjälka din partner när de inte är med dig.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande