Hur man tjänar din flickväns förtroende

Som relationer framsteg kan du känna lite stall om det saknas förtroende från vardera sidan. En brist på förtroende behöver inte innebära slutet på ett förhållande, men det kan vara en nackdel om det inte övervinns. Förtroende kan skapas, tjäna och byggas om ett hälsosammare, starkare förhållande.

Steg

Metod 1 av 3:
Tjäna förtroende i ditt förhållande
  1. Bildbeteckningen är en bättre flickvän Steg 1
1. Prioritera vänskap över allt annat. Grunden för något bra förhållande är grunden att du bygger på den. Att känna varandra som vänner först är ett bra sätt att tjäna tillit långsamt som du förhållandet utvecklas organiskt.
  • Att ha en stark vänskap som en kärna till ditt förhållande kommer att hjälpa dig att berätta för varandra och ge tid och uppmärksamhet åt varandra lätt medan vi ser fram emot att vara med varandra.
  • Ge din partner den bästa gåvans vänskap, gåvan av total och fullständig acceptans. Acceptera henne som hon är utan att förvänta dig något i gengäld för att stärka ditt förhållande genom att stärka din vänskap.
  • Bild med titeln Behandla din flickvän Steg 8
    2. Följ igenom och var en man av ditt ord. Ditt ord är ditt band, så när du säger saker eller gör löften, se till att du är en handlingsman. Om du inte kan, lova eller det kommer att orsaka mer ont än någonting.
  • Löften kan vara små eller stora i perspektiv men inser att det är långsiktigt och kan påverka både dig och hennes framtid.
  • Om du berättar för din flickvän kommer du att göra det till hennes födelsedagsfest, var där. Om du erbjuder att hjälpa henne att flytta sina saker till en ny plats, gör det. Ord och handlingar som matchar att upprätta förtroende.
  • Bild med titeln vara romantisk steg 9
    3. Berätta alltid sanningen. Sanningen gör ibland ont, men dess smärta är tillfällig jämfört med smärta från lögner eller förräderi. Få din partners förtroende genom att vara 100% sanningsenlig 100% av tiden. Ärlighet främjar förtroende för relationer.
  • En lögn är en lögn, stor eller liten. Ompröva henne att du var med dina killar vänner den andra natten när du verkligen var med en tjej från klassen som en del av studiegruppen. Svara aldrig på en fråga med en lögn.
  • Förräderi, även den minsta sorten, kan spåra ett förhållande och få din flickvän att misstänka dig helt, speciellt om det berör ett ärr från ett tidigare förhållande som ännu inte har läkt. Och det är svårt att återhämta sig från.
  • Bild med titeln Approach Women Överallt Steg 8
    4. Kommunicera med henne för att låta henne veta om dina UPS och Downs. Friska relationer är ett resultat av hälsosam, ärlig kommunikation. Det är alltid bättre att höra förstahand vad som hände, och att söka förlåtelse då. Att vara öppen sträcker sig för att låta henne veta relevant information också.
  • Inte presentera fakta från början gör att du ser vilseledande och som om du gömde något. Även något litet kan se tio gånger sämre om du inte är ärlig om det från början.
  • Att hålla din flickvän i slingan för att stödja dig under utmaningar är lika viktigt i glädje också. Inte bara kommer du att känna dig som om du spelar, men hon kommer att känna att hon gör det också för att du delar de speciella stunderna, som att få en kampanj eller ta emot ett acceptbrev från en skola du har dött för att komma in, med dig också.
  • Bild med titeln vara en bättre flickvän Steg 7
    5. Involvera din flickvän i din dag till dag. Att hantera någon med förtroendefrågor innebär att man handlar om misstanke om du lämnar ut vissa detaljer. Gripa en oskyldig kopp kaffe med en kvinnlig vän kan höja misstankar för en flickvän som har problem med förtroende om du glans över detaljer och hon måste höra det från någon annan.
  • Bara vara kommande och på dagen för staten: "Jag tar tag i kaffe med Sasha idag. Häftigt?"Det är ett enkelt sätt att vara ärlig när hon visar henne att hennes åsikt är viktigast.
  • Om du inte gömmer sig behöver hon inte vara onödigt berörda, så håll henne uppdaterad om vad du gör med motsatt kön, även om du bara är vänner.
  • Metod 2 av 3:
    Övervinna din flickväns förtroendefrågor
    1. Bild med titeln Byggt förtroende i ett förhållande Steg 5
    1. Se till att du litar på henne.Utan ditt förtroende för din flickvän kommer hon definitivt inte att kunna lita på dig. Förstå att vissa saker faller utöver förtroende, inklusive att sätta dig i frestande situationer.
  • Bild med titeln uppmanar en kvinna Steg 2
    2. Berätta för henne att ingen annan i världen vet om dig. Åtgärder som det parade med din konsistens i följande genom med dina ord kommer att hjälpa henne långsamt men säkert utveckla förtroende för dig.
  • Bildbeteckningen är en bättre flickvän Steg 5
    3. Var din flickväns supportsystem. Som pojkvän till någon som har förtroende problem är det inte ditt jobb att fixa henne eller hennes situation. Istället är det ditt jobb att spela en stödjande roll.
  • Fråga henne för sin historia och lyssna på hennes rädsla. Från en beröringsplats fråga henne: "Jag vet att du har skadats tidigare, kan du dela med mig vad som exakt hände?"
  • Föreslå att hon ser någon professionellt eller läser böcker för att hjälpa henne med att hantera strategier och hjälpa henne att upptäcka varför hennes förflutna spelar en så stor roll i det nuvarande förhållandet du har med henne.
  • Bilden med titeln lockar en kvinna Steg 7
    4. Öva tålamod med sina förtroendefrågor. Din flickvän försöker sannolikt lika svårt som du ska komma över hennes brist på förtroende, så lita på henne och processen. Be henne att lita på dig kommer inte att skapa förtroende. Istället, förlita sig på tålamod att vara din guide för att hjälpa förhållandet att stiga över förtroendefrågor.
  • Vägen till förtroende är en lång process som kommer att stöta på motgångar och hinder under vägen. Det är också en långsam process, så förvänta dig inte en övernattning i hennes förmåga att lita på dig mer.
  • Om det tar henne ett tag att ta ner hennes vakt för dig, vara förståelse och patient om det. Uppmuntra henne att dela mer delar av sig själv genom att dela mer personliga uppgifter om dig själv.
  • Bild med titeln vara romantisk steg 16
    5. Vara förenlig med hur du visar hennes kärlek. Göra tid för ditt förhållande. Ge hennes kärlek, uppskattning och stöd i någon form eller annat dagligen.
  • Fråga henne hur hon gör eller om hennes dag. När hon känner sig avlägsen eller drar sig ur rädsla, fråga henne försiktigt hur du kan hjälpa till: utrymme, närhet?
  • Behandla henne med mjuka kyssar, söta komplimanger och romantiska datum dag eller datum nattutflykter.
  • Metod 3 av 3:
    Ombyggnad av förtroende efter en förräderi
    1. Bild med titeln Bygg tillit i ett förhållande Steg 9
    1. Var ursäktande och äga upp till dina misstag. Avslöja oavsett hemligheter du kanske har hållit, men notera att hon inte behöver veta varje detalj om dina indiscretions.
    • Var ärlig om dina intentioner med din flickvän nu. Du kanske har gjort ett misstag, men du älskar henne och vill göra saker. Till exempel: "Jag vet att jag ljög om vem hon var för mig och jag vet att oärligheten skadade dig, men jag lovar ingenting hände och jag vill verkligen göra saker med dig för att jag älskar dig. Du är den enda kvinnan jag vill ha. Jag är ledsen att jag äventyrade det med mina handlingar. Snälla förlåt mig."
    • Ge sitt utrymme. Om hon vill ha tid att bestämma vad hennes nästa drag är, tillåta henne så mycket som hon behöver.
  • Bild med titeln Byggt förtroende i ett förhållande steg 10
    2. Förklara dina motivationer i din förräderi. Det låter din flickvän veta att du har en anledning bakom varför du gjorde vad du gjorde och hjälper till att återuppbygga förtroendet som förlorades.
  • Prata om vad som gjorde dig göra vad du bestämde dig för att göra. Vad kände du? Rädd? Överväldigad? Osäker? Relä dessa känslor till din partner för att få sympati och förståelse. Till exempel: "Jag kände mig som om det var okej att gå ut med en annan tjej eftersom jag ärligt, jag har blivit kopplad från vårt förhållande senast och jag har bara velat ha en paus. Kanske var det själv-sabotage på ett sätt ... "
  • Prata om varför förräderi inte kommer att hända igen i framtiden. Avslöja hur hennes smärta har gjort dig känner - hur uppvaknande det har varit osv.Till exempel: "Jag ser hur distraught och förolämpade du känner av mina handlingar. Jag vill inte vara den som gör ont någonsin igen. Jag vill inte göra det här någonsin igen. Det öppnade verkligen mina ögon om vad jag har med dig och vad jag inte vill förlora."
  • Bild med titeln Approach Women Överallt Steg 14
    3. Förlåt dig själv för vad du har gjort. Om din flickvän kan flytta förbi förräderi, acceptera din ursäkt och förlåta dig, men du är inte, bara hälften av förhållandet hålls.
  • Bild med titeln Approach Women Överallt Steg 13
    4. Lindra förhållandet tillbaka till det normala. Omfamna oavsett eventuellt besvär där det kan finnas. Gå tillbaka till vem du var som en lojal, kärleksfull pojkvän.
  • Notera hur mycket svårare det är att tjäna tillbaka tillit när du är den som orsakade att gå vilse.
  • Förlita sig på de negativa känslorna som kom fram till följd av din förräderi och potentialen i förlusten av förhållandet att hålla dig från att göra det igen.
  • Video

    Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.

    Tips

    Var inte för dömande.Försök alltid att se saker ur hennes perspektiv och fråga vad som håller henne från att lita på dig i en viss situation.
  • Respektera hennes känslor. Det kan tyckas att hon helt inte litar på dig, men hon har sina egna skäl varför. Till exempel känner hon inte okej med den kontors kompis till din som ofta kallar dig - det bästa är att introducera henne till den kontorsmateriet så att hon kommer att känna sig trygg och det kommer att göra henne stopdoubting.
  • Gör inte en tjej ett löfte, om du vet att du inte kan hålla det.
  • Be henne inte lita på dig. Snarare övervinna hennes förtroendefrågor.
  • Se till att ansträngningen att lita på varandra är ömsesidig och att du litar på henne så mycket som du försöker få henne att lita på henne.
  • Bara för att någon inte litar på dig i en viss situation, betyder inte att de inte älskar dig.Alltid vara tålmodig om det här problemet, det är väldigt försök.
  • Kom ihåg: tjejer älskar romantik. Det finns inget som en tjej gillar mer än en trevlig ljusmiddag. Var en enastående pojkvän och tänker faktiskt på din flickvän och hennes behov. I gengäld borde hon göra detsamma
  • Hålla dina löften. För att göra detta, se till att dina löften är realistiska, och du är villig att följa igenom innan du gör dem.
  • Ge henne positiv förstärkning. Din flickvän kan ha blivit misshandlad i det förflutna, varför hennes vakt är uppe.
  • Vara konstruktivt på ett mjukt och produktivt sätt, om någonsin. Du behöver inte bli en mute bara för att din flickvän har förtroendefrågor. Om det blir för mycket, känner du dig fri att uttrycka dina känslor också, men gör det med så många "jag känner" uttalanden som möjligt för att undvika att komma från en skuldplats.
  • Varningar

    Var försiktig med tecken på missbruk. En brist på förtroende som din flickvän kan ha är ingen ursäkt för henne att misshandla dig på något sätt. Det betyder, inget namn som ringer, verbalt missbruk eller fysiskt våld av något slag från henne. Att ha förtroendefrågor är inte en ursäkt för att vara en dålig person.
  • Avstå från att coddling henne till pacifierande punkt. Istället, bara ge till förhållandet vad du förväntar dig att komma i gengäld.
  • Om du har förrått din flickvän och letar efter henne att lita på dig igen och fortsätta till förhållandet, förstå att hon bara kan lämna. Även om otrohet är orsaken till de flesta relationer som slutar, människor slutar relationer på grund av att de är också och andra små handlingar av förräderi. Respektera hennes beslut och gå vidare med ditt liv.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande