Hur man hanterar din bästa vän att förändras sedan han fick en flickvän

Om du har en vän för någon tid, måste du ta itu med den personen som dateras. När din bästa vän har en ny flickvän är det som en ny person inleds i familjen. Saker förändras-för bättre eller sämre. Din vän kanske inte vill umgås så ofta. Eller kan han börja plocka upp nya hobbyer eller intressen baserat på hans flickväns preferenser. Han kan till och med tjäna en ny grupp vänner genom henne. Detta kan vara svårt att hantera, men du kan lära dig att vara en stödjande vän och hantera förändringarna som en bra sport.

Steg

Del 1 av 3:
Justering till det nya förhållandet
  1. Bild med titeln Ta reda på om någon älskar dig Steg 11
1. Visa stöd för förhållandet. Även om det betyder att du sväljer ditt ego, var verkligen glad helt enkelt för att han är glad. Även om du inte är stolta över sitt val av en flickvän, behåll dina negativa åsikter till dig själv och låt dem lära känna varandra.
  • Ett enkelt och okomplicerat sätt att visa stöd kan vara att säga något som "Hej, man, det ser verkligen ut som Vanessa gör dig lycklig. Så länge hon gör dig glad, är hon okej med mig!"
  • Det värsta du kan göra är att låtsas den nya flickvän inte existerar eller vägrar att prata om det. Om han känner att det är en bra sak, är det viktigt att du öppet visar stöd för förhållandet.
  • Bild med titeln Fånga någon som fuskar online steg 26
    2. Lära känna henne. Kom ihåg varför du gillar och litar på din bästa vän, chansen är att han är en bra kille och är ganska kompetent att välja en tjej hittills. Du kan bara sluta känna henne, eller inte. Du behöver inte gilla henne för att stödja din vän.
  • Du kan välja att umgås med de två som helst för att se vad hon är som. Du kan ställa frågor om var hon är från, hennes familj, hobbyer eller mål. Att göra detta kommer att visa för din vän att du gör ett försök att lära känna henne.
  • Kom ihåg att du inte behöver vara hennes vän för att stödja din vän, känner dig lycklig om förhållandet. Det är ditt jobb som en vän att ha det bästa för din vän, men du får inte välja vad som är bäst för honom.
  • Bild med titeln Glöm din ex steg 7
    3. Försök att vara glad för din vän.Du är där för att vara en vän, inte en förälder, terapeut, beskyddare eller något annat. I en sann vänskap borde du vilja att din vän är glad. Om han är glad, dela i glädjen. Om han inte är glad, det är verkligen för honom att räkna ut.
  • Var ärlig med dig själv. Verkar din vän verkligen som den nya flickvännen? Kan du upptäcka några tydliga indikatorer som hon är en dålig person? Om du svarade "ja" och "Nej", Då är hon förmodligen ett anständigt val för honom just nu. Visa din lycka genom att fråga honom om förhållandet, bjuda in dem som ett par till sociala evenemang och spendera tid med dem tillsammans.
  • Bild med titeln Glöm din ex steg 6
    4. Håll några negativa åsikter av din väns flickvän till dig själv. Om du inte är frågad är det förmodligen i ditt bästa intresse att hålla munnen stängd om vad du inte gillar om din väns nya flickvän. Han eller hon kan bara skjuta budbäraren och du hamnar på den dåliga sidan.
  • Var medveten om att eventuella negativa känslor du har mot henne kan vara knutna till att du inte gillar den tid du saknar med honom istället för ett verkligt problem med henne. Låt inte dina känslor moln alla råd du känner att du behöver ge till din vän.
  • Del 2 av 3:
    Underhålla din vänskap
    1. Bild med titeln vara romantisk på telefonen Steg 7
    1. Cherish den tid du och din vän spenderar tillsammans. Det borde handla om kvalitet och inte fokusera på att få "lika" tid. Den bästa delen av vänskapen är att älska och cherishing de stunder du har med din bästa vän. Ditt förhållande ska inte förändras för mycket, för att han är i ett nytt förhållande.
    • I all verklighet är du inte flickvännen. Du kommer inte att vinna slaget för att få samma tid och kan sluta utan en vän alls om du tvingar problemet.
    • Se till att din vän vet att du njuter av tiden och det är viktigt för dig. Samtidigt, behåll goda gränser om honom som inte begår att spendera tid med dig och senare backar ut för att se sin flickvän. Var realistisk om hur han kommer att balansera din vänskap och den nya flickvännen.
  • Bild med titeln vara romantisk på telefonen Steg 3
    2. Var öppen för dubbel eller gruppdatum. I stället för att kämpa för tiden, se om det är möjligt för åtminstone en del av tiden du är tillsammans för att inkludera dina partners. På så sätt får du möjlighet att spendera tid med din bästa vän och få ett främre säte till hur glad hon gör honom. Ju mer du spenderar tid med dem tillsammans, desto säkrare kan du känna dig om hans nya relation.
  • Även om du inte är säker på den här nya tjejen, kommer din vän att uppskatta den ansträngning du lägger ut för att lära känna henne. Åtminstone får du spendera tid med din vän, du skulle inte annars komma till eftersom han skulle vara med henne.
  • Bild med titeln vara cool så att tjejer märker dig Steg 9
    3. Föreslå att du har en dag med flickvännen. Om du har några reservationer om din PALs nya Gal, kan du lindra dina bekymmer genom att spendera lite en-på-en-tiden med henne. Tala om för din vän att du hoppades att lära känna henne bättre och se om han tycker att det är en bra idé för dig två att planera en utflykt.
  • Gå någonstans du skulle gå med din vän - kanske parken, arkaden eller till en sportevenemang. Du kommer inte att, självklart, men att gå någonstans ensam kan hjälpa dig att lära känna henne bättre, och så lätta dina bekymmer.
  • Bild med titeln Fånga någon som fuskar online steg 24
    4. Bli van vid att höra om relationer upp och ner. En stor del av att vara en bra vän är stödjande. Det kan vara svårt att höra om de stora delarna av hans förhållande så att du kan hitta dig själv med fokus på det värsta av det värsta. Falla inte i fällan att prata illa om hennes lyssna och låt honom leda konversationen.
  • Del 3 av 3:
    Övervinna svartsjuka
    1. Bild med titeln tas allvarligt steg 7
    1. Fråga varför du känner dig hotad av din väns nya relation. En del av detta kan vara knutet till bristen på strukturen i din vänskap eftersom både familj och romantiska relationer kommer med struktur och framtida förväntningar.
    • Inse att förändringar i dina vänskap är en del av att växa upp och bli äldre. Eftersom var och en hittar kärlek och starta dina egna familjer, kan den tid du har för vänner minska. Det förändrar emellertid inte värdet av den tiden.
    • Det kan vara svårt att först se hur du passar in i sitt liv om det romantiska förhållandet är nytt och de är verkligen fokuserade på framtiden "Vi".
  • Bild med titeln Ta reda på om någon älskar dig Steg 7
    2. Avstå från att starta ett förhållande impulsivt. Om du är den enda som är singel, kan du bli frestad att komma i ett förhållande. Du är inte i tävling med honom för sin tid eller för någon nivå av lycka bunden att vara i "Kärlek."
  • Känsla avundsjuk är normalt, så var medveten om att du kanske inte gillar att leta efter en ny romantik så mycket som du hoppas kunna bekämpa de svartsjuka känslorna. Du behöver inte vara i ett förhållande bara för att din bästa vän är.
  • Bild med titeln utveckla interpersonella färdigheter steg 11
    3. Kom till villkor med dina egna känslor för din vän. Om din bästa väns nya flickvän orsakade dig att känna dig avundsjuk, kanske du vill undersöka om du var intresserad av din vän romantiskt. Det är ganska vanligt att känna något för en vän, och sedan har de känslor som utmanas när ett datum kommer in i bilden. Du kan ha nått en dödsfall i ditt förhållande där du inte kan vända tillbaka.
  • Du måste bestämma om du vill berätta för din vän om dina känslor. Detta kan vara en risk eftersom det kan tyckas som om du bara försöker bryta upp sitt nya förhållande. Tänk på, även att känslor är flyktiga. Du kanske inte vill berätta för din vän om du tror att det finns en chans att dina känslor är tillfälliga.
  • Tala om en vän att du har en förälskelse kan drastiskt ändra ditt förhållande. Å andra sidan kan det vara svårt för dig att stå och titta när han daterar en annan person. Prata med någon du litar på och fråga den här personen för råd om vad du ska göra. Handla inte irrationellt - Tänk på dina alternativ innan du tar några åtgärder.
  • Bild med titeln Få en ointresserad tjej att falla för dig Steg 1
    4. Förvänta dig att behöva dela din väns tid med sin flickvän. Det finns fortfarande bara 24 timmar på en dag och nu finns det fler människor som försöker dela upp dessa timmar. Förutse en förändring och du kommer mindre sannolikt att kastas av dina fötter när han plötsligt inte har så mycket tid att umgås med dig.
  • Det beräknas att ett nytt romantiskt förhållande kostar dig två vänskap. Detta händer på grund av det faktum att du plötsligt har mindre tid för vänner. Om din kille vän är viktig för dig, måste du vara beredd på mindre tid med honom, om du vill fortsätta vara vänner.
  • Bild med titeln hänger med killar (för tjejer) Steg 2
    5. Känna igen att du inte behöver konkurrera om uppmärksamhet. Du tjänar en annan roll i sitt liv än den nya flickvän och inte i direkt konkurrens. Försök att vara säker med den kunskap som de två av er var vänner förut, och du kommer förmodligen fortsätta att vara vänner - om hon stannar eller går.
  • Bild med titeln Play Horse (basketspelet) Steg 3
    6. Balansera din tid genom att hänga med andra vänner. Du och din bästa vän kan alltid ha spenderat varje sekund varje dag tillsammans. Nu måste han dela sin tid. Var cool om detta och bara schema i sociala aktiviteter med andra vänner eller familjemedlemmar som också värderar din närvaro. Att göra detta kan hjälpa dig att känna mindre avvisad av din väns nya relation.
  • Chansen är att du kanske har försummat några andra relationer till förmån för att spendera tid med din bestie. Ta din nyupptäckta fritid och använd den för att återansluta med de du har försummat. De kommer säkert att uppskatta extra tid och uppmärksamhet.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande