Hur man är en bra flygblad i cheerleading

En cheerleading flyer är den person som lyfts upp i luften under en stunt. De är vanligtvis mycket starka och har utmärkt balans medan i luften. Om du är en flygblad eller om att bli en, kan du göra bra genom att hålla din kropp hålls tätt i en stunt, kommunicerar med dina andra cheerleaders och håller dig i form.

Steg

Metod 1 av 4:
Gör stunts
  1. Bild med titeln vara en bra flygblad i cheerleading steg 1
1. Låsa båda benen i en lårstativ. Sätt båda dina fötter på antingen lår av dina 2 baser. Håll benen raka så att dina baser kan fånga på benen och hålla dig upp. Håll din kärna tätt och dina armar i en solid V posera för hela tiden du håller den här stunten.
  • Om du har en spotter bakom dig kan de hjälpa dig att hoppa eller gå upp på baserna.
  • Bild med titeln vara en bra flygblad i cheerleading steg 2
    2. Håll fötterna platt och benen låst i en prep. Placera var och en av dina fötter i händerna på dina baser. Se till att dina fötter är platta och att du inte rullar på sidorna av dina anklar. Håll din vikt centrerad över båda benen och lås knäna så att de blir raka.
  • Använd dina lår för att driva dig uppåt från en squat position till en stående position.
  • Baserna kommer bara att lyfta dina fötter upp till sina hakar. Detta är en förberedande stunt för att få dig bekväm i luften.
  • Bild med titeln vara en bra flygblad i cheerleading steg 3
    3. Håll din kropp tätt i en förlängningsstunt. En förlängning liknar en prep förutom att du drivs högre i luften. Håll dina muskler kläms fast när backspoten drar upp på dina anklar och baserna lyfter fötterna över huvudet.
  • Bild med titeln vara en bra flygblad i cheerleading steg 4
    4. Håll en lår vinkelrätt mot marken i frihet. En frihet är en avancerad stunt. När dina baser driver dig i en prep eller förlängning, dra ett ben uppåt så att din fot berör ditt andra knä. Håll låret i ditt böjda knä vinkelrätt mot marken och håll din kärna tätt för att hålla din balans.
  • Bild med titeln vara en bra flygblad i cheerleading steg 5
    5. Vagga din kropp som du faller för att demontera. För att komma ner från en stunt, håll din kropp tätt när baserna slänger dig i luften. Luta sig tillbaka något och gångjärn i midjan för att låta baserna fånga dig på ryggen i en vagga position. Släpp dina fötter till marken för att stå upp.
  • Håll armarna i nära din kropp så att du inte slår av av misstag en av dina baser.
  • När du är bekväm med en vanlig demontering kan du prova mer avancerade drag. Gör en Toe Touch och snäpp dina ben tillbaka tillsammans innan baserna fånga dig. Eller, när du är driven i luften, luta sig tillbaka, räta ut dina ben, korsa armarna över bröstet och snurra runt en gång.
  • Metod 2 av 4:
    Håll din balans i luften
    1. Bild med titeln vara en bra flygblad i cheerleading steg 6
    1. Lås dina knän när du är i en stunt. Att hålla benen böjda kastar av din balans även när du är på marken. När du är i en stunt, pressa dina benmuskler så täta som de kan gå med dina ben så raka som möjligt. Detta hjälper dig att hålla din balans i luften.
    • Låsning av knäna gör det också lättare för dina baser att hålla dig.
  • Bild med titeln vara en bra flygblad i cheerleading steg 7
    2. Håll din stödfot platt i en stunt. Om du rullar på tårna eller sidorna av dina fötter, slänger du av din balans. Håll fötterna eller foten platt när du håller en stunt för att behålla din balans och din kroppsstyrka. Detta gör det också lättare för baserna att hålla dig uppe.
  • Bild med titeln vara en bra flygblad i cheerleading steg 8
    3. Håll hela kroppen böjt tätt i stuntpositioner. Det är viktigt att hålla varje stuntposition med hela kroppen för att hålla balansen och se till att du inte faller. Börja med att böjda dina bakre muskler så täta som de kan gå. Håll sedan benen, armarna och torso på plats genom att böja dessa muskler också.
  • Försök använda "Pinch-A-Penny" -metoden där du föreställer dig att det finns ett öre mellan dina bum kinder. Krama dem tätt så att din imaginära öre inte faller ut.
  • Bild med titeln vara en bra flygblad i cheerleading steg 9
    4. Undvik att titta ner när du är i en stunt. Det kan vara frestande att titta på golvet medan du är uppe i luften. Men titta ner kan kasta din balans eller till och med få dig att falla. Håll huvudet upp och fokusera på något rakt framåt eller högt upp.
  • Du kanske också verkar som om du saknar förtroende om du tittar på golvet.
  • Metod 3 av 4:
    Utföra med förtroende
    1. Bild med titeln vara en bra flygblad i cheerleading steg 10
    1. Le på publiken som du gör dina stunts. En del av att vara en flygblad sätter på en prestation. Håll huvudet högt och ditt leende utåt som du är i luften. Projekt ditt ansikte uppåt och mot publiken att se mer självsäker.
    • Ser uppåt kommer också att hjälpa dig att hålla din balans i luften.
  • Bild med titeln vara en bra flygblad i cheerleading steg 11
    2. Använd skarpa, exakta rörelser. Dina stunts kommer att kräva att din kropp är i mycket specifika positioner. Se till att dina armar och ben slår varje rörelse starkt och med förtroende. Räta ut dina armar om du håller dem och håller ditt stödben starkt.
  • Om du bedöms i en tävling kommer domarna att belöna dig för dina exakta rörelser.
  • Bild med titeln vara en bra flygblad i cheerleading steg 12
    3. Projekt din röst utåt och uppåt. En stor del av utövandet är jublande och projicerar din röst. Luta huvudet uppåt och ut mot publiken så att din röst kan höras långt borta. Se till att du vet alla skålen av hjärtat så att du kan projicera dem med förtroende.
  • Bild med titeln vara en bra flygblad i cheerleading steg 13
    4. Kommunicera med dina baser och spotter. Dina baser är de människor som håller dig i luften som du gör en stunt, och spotter är den som står bakom dig. Du måste kunna prata med dem tydligt och direkt för att kommunicera om du känner dig osäker. Utveckla en förtroende med dina baser och spotter genom att lära känna dem och berätta om du är osäker på en stunt.
  • Många jubelbussar kommer att berätta för att skrika "ner" om du faller under en stunt. Se till att dina baser vet vad du ska säga om du börjar falla.
  • Bild med titeln vara en bra flygblad i cheerleading steg 14
    5. Prova nya stunts om du är bekväm att göra dem. När du har behärskat några grundläggande stunts, kan din tränare be dig att prova några mer avancerade. Bara prova nya stunts om du känner dig bekväm och självsäker i dina positioner och din kropp. Det är okej att vara nervös när du försöker något nytt, men om du någonsin känner dig osäker, låt dina lagkamrater och din tränare veta.
  • Tränare kommer att uppskatta det om du är villig att prova nya saker.
  • Metod 4 av 4:
    Komma i form och styra din kropp
    1. Bild med titeln vara en bra flygblad i cheerleading steg 15
    1
    Komma i form Innan säsongen börjar. Att vara en flygblad i cheerleading kräver massor av kroppsstyrka för att hålla din balans. Håll upp dina övningar även när du inte är cheerleading att vara redo för säsongen framåt. Öva benövningar, överkroppsövningar och kärnövningar för att kunna göra någon stunt som ställs om dig.
    • Fråga de andra cheerleadersna på ditt lag om de vill träna med dig under lågsäsong. På det sättet kan du alla hålla varandra motiverade för att hålla sig i form.
  • Bild med titeln vara en bra flygblad i cheerleading steg 16
    2. Sträcka varje dag för att bli mer flexibel. Fliers måste kunna göra rörelser som benhissar och splittringarna i luften. Do sträck varje dag så att du håller din flexibilitet upp. Försök att göra stunt flyttningar, som skorpioner och benlyftar, på marken så att du sträcker rätt muskler. Pratice som håller dem när du står på marken för att behålla din balans.
  • Värm alltid upp din kropp i minst 10 minuter innan du sträcker, eller du kan skada dig själv.
  • Bild med titeln vara en bra flygblad i cheerleading steg 17
    3. Öva bra balans på marken. Din balans kommer ständigt att skifta medan du hålls i luften. Först, gör dina stuntpositioner på platt mark. När du har de behärskade, prova dina stunts medan du står på en kudde eller kudde. Detta kommer att efterlikna de balanskorrigeringar du behöver göra medan du hålls i luften.
  • Att öva dina stunts på marken ger dig också mer förtroende för dina kroppsrörelser när det är dags att hållas av dina baser.
  • Bild med titeln vara en bra flygblad i cheerleading steg 18
    4. Var medveten om din kropp. Det kan vara lätt att bli distraherad av flerna bredvid dig, dina baser, eller till och med publiken du utför för. Håll ditt sinne på dina egna kroppspositioner och balans för att se till att du gör dina stunts till bästa möjliga förmåga. Öva gör dina stunts framför en folkmassa så du vet hur man fokuserar när det finns distraktioner runt.
  • Att vara medveten om dig själv hjälper dig också att undvika skada och undvika att skada dina baser.
  • Video

    Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.

    Tips

    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande