Hur man gör en toe touch

Toe Touch är ett klassiskt cheerleading drag. Du behöver i princip hoppa från en crouch när du höjer och sprider dina ben. Detta trick dyker upp i många vanliga cheerleading och gymnastiska rutiner, så det kan hjälpa till att lära det tidigare snarare än senare. Läs vidare för att lära dig hur man gör en Toe Touch!

Steg

Metod 1 av 3:
Förberedelser för en Toe Touch
  1. Bild med titeln Gör en Toe Touch Steg 1
1. Förstå Toe Touch Jump. För att utföra detta standardgymnastiska drag måste du svänga dina armar ner och böja benen i en kruka, springa upp i luften med en skarp rörelse. Du kommer att förlänga dina armar i en "T," och du kommer att sprida och höja benen i ett slags antenn "delar upp." Du kommer till tårna, men du behöver inte faktiskt röra dem. Utöver övning av själva rörelsen kan du förbereda oss för en framgångsrik tå röra genom att sträcka alla musklerna och senor som du kommer att använda: dina quads, dina kalvar, ryggen, dina armar, dina axlar.
  • Bild med titeln Gör en Toe Touch Steg 2
    2
    Nudda dina tår. Denna grundläggande sträcka kallas ibland som en "Toe touch" också, och det är ett bra sätt att förbereda dig för cheerleading "Toe touch" flytta. Börja med att stå med fötterna ihop, ryggen rakt, och dina händer hänger löst på dina sidor. Böj framåt i midjan och nå händerna ner mot tårna. Nå så långt du kan, håll sedan dina armar och händer stadigt där de faller. Gradvis böja och orda i midjan och nå längre ner varje gång, tills du kan röra på tårna.
  • Var noga med att hålla knäna raka. Att böja knäna gör det lättare att röra tårna, men det hjälper dig inte att bygga flexibilitet.
  • Du kanske inte kan röra tårna på den första dagen, eller alls. Allas kropp är annorlunda. Även om du inte fysiskt kan röra dina tår, bör handlingen att nå ytterligare och längre mot marken förbättra din flexibilitet.
  • Bild med titeln Gör en Toe Touch Steg 3
    3
    Gör jumping jacks. Dynamisk sträckning är ett av de bästa sätten att förbereda sig för ett aktivt drag som Toe Touch. Hopping Jacks är relativt lätta att göra, och de simulerar några av de rörelser som du går igenom när du utför din Toe Touch. Försök att snäppa skarpt genom hopparna - du vill vara snäv och exakt, inte lös och slarvig.
  • Bild med titeln Gör en Toe Touch Steg 4
    4. Sträcka först. Sitta på marken med benen ut framför dig. Sedan sprida långsamt dina ben i en "V," Så långt de kommer att gå utan att lyfta dem från marken. Nå försiktigt dina armar ner mot en fot och luta sig in i sträckan så långt som känns bekvämt. Tryck på tå och håll den i 10-60 sekunder. Sedan räta upp och upprepa med den andra foten.
  • När du har sträckt varje sida, försök böja din torso framåt och förlänga armarna ner i mitten av benet "V." Försök sedan böja framåt med en arm som når ner varje ben. Håll och upprepa dessa poserar tills du inte längre känner dig tätt.
  • Bild med titeln Gör en Toe Touch Steg 5
    5. Sträcka dina höftböjare. Du måste rotera dina höfter bakåt när du hoppar för att sprida dina ben på det sätt du vill ha. Bygg styrka i dina höftfogar innan du försöker tå röra för att minska risken för att dra en muskel. Sitta på marken med dina ben spridda och ryggen rakt och placera en hand av varje knä. Då, peka på tårna och höja benen några inches av marken.
  • Håll inte den här sträckan för länge. Lyft dina ben, sedan sänka dem - lyft sedan dem igen och sedan sänka dem. Utföra 10 repetitioner av lyft-lägre cykeln, ge dig en kort paus innan du fortsätter.
  • Arbeta dina höftböjare varje par dagar för att bygga makt och flexibilitet. Detta är ett av de viktigaste motionerna som du behöver för din tå. Ta det seriöst!
  • Metod 2 av 3:
    Utför tån
    1. Bild med titeln Gör en Toe Touch Steg 6
    1. Börja med dina armar över huvudet. Nå upp och bred i en hög "V," eller lås dina händer rakt ovanför axlarna. Förbered dig för att svänga dina armar ner för momentum. Denna rörelse ska bygga den kraft som du behöver hoppa högre.
    • Du kan också börja med att hålla händerna ihop framför bröstet. Om du utför Toe Toe-touch som en del av en rutin, men det kommer dock att gälla mest för att svänga dina armar först.
  • Bild med titeln Gör en Toe Touch Steg 7
    2. Sväng dina armar in och ner. Ta med händerna i en jämn rörelse, rakt ut framför din kropp. Böj knäna i en liten crouch. Vila din vikt på bollarna på dina fötter, som ett springbräda för hoppet. Knyta dina nävar och låt dem hänga ner innan knäna - redo att svänga tillbaka upp.
  • Bild med titeln Gör en Toe Touch Steg 8
    3. Snap in i en "T." Sväng dina armar upp och ut i en "T" position på dina sidor. Försöka "knäppa" skarpt i form - rörelsen ska vara tätt och exakt, inte vätska och lös. Dina armar ska bilda en skarp vinkel: rakt ut från axlarna, perfekt parallellt med marken och vinkelrätt mot din torso. Håll dina nävar knutna. När du bildar "T," börja stiga upp ur din halvkrok.
  • Du får veta att sänka dina armar för att få dina ben högre. Stör inte. Det kommer bara att göra din form att se slarvig ut.
  • Bild med titeln Gör en Toe Touch Steg 9
    4. Hoppa. När dina armar når nivån på "T," använd armens svängningsmusik för att brista upp i luften. Hoppa av bollarna på dina fötter och håll tårna pekade. Försök att göra språnget en vätska rörelse: från crouch till "T" att hoppa.
  • Bilden med titeln Gör en Toe Touch Steg 10
    5. Sprid dina ben när du hoppar. Så snart du lämnar marken, sväng dina fötter ut bredvid. Rulla dina höfter bakåt för att avslöja dina inre lår. Försök att ta med fötterna något högre än dina höfter.
  • Den rullande rörelsen kan hända naturligt, men märker det sätt som det känns kan hjälpa dig att få mer kontroll över din teknik.
  • Bild med titeln Gör en Toe Touch Steg 11
    6. Nå för tårna. Samtidigt som du sprider dina ben, nå dina armar ut mot tårna. Böj framåt lite, om det hjälper. Oroa dig inte för att faktiskt röra dina tår - bara nå ner dina ben så långt du kan. Vid "topp" Eller Zenith of the Toe Touch Jump, du borde nå perfekt tå-touching form.
  • Bild med titeln Gör en Toe Touch Steg 12
    7. Snap tillbaka ner. Från toppen av ditt hopp, snäppa dina armar och benen tillbaka tillsammans när du börjar falla till marken. Mark med fötterna, dina knän är lite böjda, ryggen rakt, dina nävar hålls framför knäna, och dina armar sträcker sig helt framåt. Håll den här positionen ett ögonblick, och stå upp rakt. Du har slutfört en Toe Touch!
  • Metod 3 av 3:
    Förbättra en Toe Touch
    1. Bild med titeln Gör en Toe Touch Steg 13
    1. Öva med motståndsband. Om du har tillgång till motståndsband, wrap dessa lösa gummiska loopar runt dina anklar när du arbetar på din tå. Försök sedan att utföra dina tå beröring som vanligt. Det blir mycket svårare att fullt ut förlänga benen. Bandarna kommer dock att föra dina ben tillbaka och snabbt när de är spridda, vilket kan hjälpa dig att perfekta den skarpa "snapping" rörelse. Som en extra bonus bör detta stärka dina ben.
  • Bild med titeln Gör en Toe Touch Steg 14
    2. Räkna tid när du tår. Om du ska göra en tå röra som en del av en cheerleading eller gymnastik rutin, behöver du förmodligen göra det till slaget av en sång. Försök ge var och en "placera" av tånen röra ett nummer från en till åtta. På 1 och 2, håll dina händer knäppta framför dig 3, sväng i "Hög "V""Pose, och håll den genom 4- på 5, snäpp ner i crouch-on 6, starta ditt hopp och sväng armarna i "T"- På 7, slå toppen av ditt hopp- och land på räkningen av 8.
  • Lyssna på en kort del av låten på Loop och försök att Ta reda på tempot - Antalet slag per minut (BPM). Räkna till åtta i huvudet som låtslingorna: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8. Försök att nå varje position av tå beröring i tiden med sångens slag.
  • Även om du inte gör en tå röra till en sång, kan räkningen att räkna med att rymma rörelserna. Öva räkning i ditt huvud tills du inte behöver tänka på siffrorna separat från positionerna.
  • Bild med titeln Gör en Toe Touch Steg 15
    3. Arbeta på din Toe Touch varje dag. Det bästa sättet att förbättra är att träna regelbundet. Sträcka före och efter att bygga styrka och flexibilitet. Se till att du har gott om utrymme för att utföra hela hoppet!
  • Överväg att träna flytten framför en spegel så att du kan analysera och förbättra din blankett. Annars, försök att arbeta på din form med en partner, för feedback - kanske en tränare, en vän eller en annan medlem av ditt gymnastik / jubellag.
  • Video

    Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande