Hur man är attraktiv för tjejer

Att vara attraktiv för tjejer handlar om att räkna ut dina bästa egenskaper och göra dem glans. Att driva dina lustar och vara snäll och respektfull kommer du att få dig en lång väg. Du behöver inte ändra vem du ska vara mer attraktiv. Du vill bara jobba med att vara det bästa du du kan vara!

Steg

Metod 1 av 3:
Presentera ditt utseende
1. Bli fysiskt passande. Många tror att du måste lyfta vikter för att få passform. Detta är inte fallet. Du kan göra ett fullt träning utan ett gymmedlemskap. Push-ups arbetar ditt bröst och triceps massivt medan crunches fungerar din abs. Du vill också försöka gå ut ur huset för ditt kardio genom att cykla, springa eller simma.
 • Sit ups genom att sätta din kalv / fötter på platsen för en stol, med ryggen på marken. Lägg sedan händerna på baksidan av ditt huvud och flytta huvudet mot taket.
 • Träning inte bara toner din kropp för att främja din attraktivitet, det ger dig också mer energi och självförtroende.
 • 2. Klä sig för att locka till sig. Dressing din ålder berättar mycket om din personlighet. Det är bevisat att en kille som klär sig som han är 16 är inte lika attraktiv som en kille som har ett moget utseende. Du behöver inte bära en sportrock, men en enkel uppgradering till din stil hjälper. Investera i Chinos och trevligare jeans istället för att fortsätta att bära gammal slitna denim. Gå till smala skärningar i både din topp och botten. Prova flera färger och välj de som accentuerar dina attribut (hår, hud och ögonfärg) mest.
 • Titta efter dina skor. Kassera dina sneakers efter att de börjar riva eller förluka sin tråd. Ta hand om dina läderskor genom att behandla dem två gånger om året.
 • Också en bra sak att ta hänsyn till är känslan av dina kläder. När du bryter pekbarriären, gillar tjejer som saker som är trevliga och det är också viktigt att du känner dig fysiskt bekväm i dem.
 • En teknik för att locka någon är att ha på sig en iögonfallande outfit.
 • Vetenskapligt är kvinnor mer benägna att lockas till en man som bär röd. Det är samma anledning att en polis är mer benägen att dra över en röd sedan över en blå sedan. Röd fångar ögat.
 • 3. Underhålla din personliga hygien. Ta hand om din kropp och lukta trevligt. Ta en dusch varje dag och använd schampo och tvålprodukter som komplimangerar din kropp. Hitta en deodorant som luktar bra med en nypa muskler. Tänk på en touch av Köln för de speciella datumen, men använd aldrig mer än två squirts. Borsta tänderna regelbundet, minst två gånger om dagen och använd andra tandhygienrelaterade föremål som floss och munvatten.
 • Överväg att använda lotion för de kallare månaderna så din hud blir fuktig och frisk till beröringen.
 • 4. Upprätthålla god hållning. Det här är något enkelt som kommer att öka din dagliga presentation. Det är lätt att sakna detta när de flesta jobb kräver att du slår över en dator på ett skrivbord. Rätning av din hållning kommer att få dig att se längre, starkare och mer självsäker.
 • Föreställ dig att din övre torso är gjuten på en kapphängare.
 • Bild med titeln vara attraktiv för tjejer Steg 5
  5. Ät bra. Att äta bra hjälper inte bara med din kroppsbild, men det hjälper dig själv på flera sätt. Förbättring av din kost kan öka din energi, förtroende och ditt allmänna välbefinnande. Dessa faktorer kommer att hjälpa till att pryda andra egenskaper hos dig själv att en kvinna kan hitta attraktiva. Börja små och var noga med att dricka tillräckligt med vatten varje dag (ca åtta glasögon).
 • Öka mängden frukter och grönsaker du konsumerar.
 • Undvik carb Tunga måltider som bröd, potatis, pasta och ris. Du kan äta dessa så länge de är parade med andra livsmedel som håller högre näringsförmåner.
 • Metod 2 av 3:
  Ha en bra personlighet
  1. Driva en passion. Kvinnor lockas till män med en passion i sina liv. Det är attraktivt att bo utanför cookie cutter rutinen av ät, arbete, sömn och upprepa.Plocka upp en hobby och planera för att ändra din hobby till din passion. Prova din hand på ett musikinstrument, ett hantverk som keramik, matlagning, skrivning, löpning, bergsklättring och mer.
  • När du uttrycker en uppriktig passion, svarar hon positivt.
  • Livet är för kort inte vara passionerat om någonting. Var inte Bashful och prova lyckan på något. Det finns inget att förlora om du inte kommer in i extrema sporter.
 • Bild med titeln vara attraktiv för tjejer Steg 7
  2. Prata med kvinnor oftare.Bara slappna av när du pratar med en tjej. Kvinnor gillar det när en kille är direkt - de är inte sinnen läsare. Att prata med någon du inte vet kan producera mycket ångest för vissa. Du kan närma dig någon utan att öppna dig själv för att utvärderas. Så småningom kommer du att vara säker på att prata med dem i en normal konversation. Prova några av dessa signaler:
 • Fråga en liten tjänst som "Kan du titta på mina saker medan jag får kaffe?"Detta skapar attraktion från den person som gör favoriten.
 • Ställa en fråga. Använd vilken situation / plats du är i din fördel. Fråga en relevant fråga som "Har du sett det här bandet innan?"Eller" du tror att Texas kan vara ett land?"Var nyckfull om du känner det.
 • Expertips
  Eddy baller

  Eddy baller

  Dating Coacheddy Baller är en dating coach baserad i Vancouver, British Columbia, Kanada. Coaching sedan 2011, Eddy specialiserar sig på förtroendebyggnad, avancerade sociala färdigheter och relationer. Han driver sin egen dating konsult och coaching service med namnet erövra och vinna, den enda BBB-ackrediterade dating coaching verksamhet i Vancouver. Erövra och vinna hjälper män över hela världen har kärleken lever de förtjänar. Hans arbete har presenterats i konstnären, LifeHack och POF.
  Eddy baller
  Eddy baller
  Dating Coach

  Vår expert samtycker till: Istället för att stanna hemma eller gå ut med dina killar vänner, gå ut till platser där du möter nya människor. Tryck dig själv för att starta konversationer överallt du går, särskilt med kvinnor. Då, när du träffar en kvinna som du verkligen gillar, kommer att prata med henne, verkar mindre skrämmande och mer naturligt.

 • Bild med titeln vara attraktiv för tjejer Steg 8
  3. Öva respekt och vänlighet. Ett bra sätt att bevisa att en kvinna visar henne att du inte bara respekterar henne, men alla kvinnor. Det är för vanligt för killar att se att plocka upp tjejer som en machokonkurrens istället för att vilja lära känna en kvinna. Du kan visa respekt genom att lyssna på vad hon måste säga, respektera sitt personliga utrymme, se till att inte avbryta henne, och avstå från att göra uttalanden som "du vill inte göra det, det är en kille sak."
 • Gör aldrig roligt med en tjej när du försöker reta dem. En liten bit av skämt är okej, men undvik allt som kan tas som offensiv av någon.
 • Generositet går också långt. Ingen gillar en kille som är för snygg att ha en bra tid. Detsamma kan sägas om någon som vägrar att ge en dollar från tid till annan.
 • Bild med titeln vara attraktiv för tjejer Steg 9
  4. Ta risker för att ha kul. Var en rolig person genom att agera på spontanitet. Det är attraktivt och mer intressant att vara runt någon villig att gå på ett äventyr. Detta kan också visa henne hur intressant du kan vara.
 • Att vara dum och ha kul visar också att du är säker och inte rädd för att ta risker.
 • Bild med titeln vara attraktiv för tjejer Steg 10
  5. Var intellektuellt nyfiken. Försiktigt att inte vara en kunskaps- och allt eller alltför pretentiöst. De flesta tjejer kommer att tycka om en kille som läser från tid till annan och är intresserad av världen runt honom. Sätt ner videospelet och hämta en bok. Försök att komma till vana att läsa nyheterna varje morgon. Du får mer att lägga till i en konversation när du är på toppen av aktuella händelser.
 • Inte varje tjej bryr sig om det här.
 • Bild med titeln vara attraktiv för tjejer Steg 11
  6. Använd din känsla för humor. Att få någon att skratta är en bra sak och det är attraktivt. Det är en av de mest önskvärda egenskaperna kvinnor letar efter i en man. Ändra inte din humor för att vädja till någon i synnerhet. Din naturliga humor kommer att locka den typ av person som du kommer att kunna slappna av.
 • Skratt påverkar människor på kemisk nivå. Det ökar nivån av serotonin i våra hjärnor som orsakar att vår hjärnans funktion fungerar mer effektivt.
 • Bild med titeln vara attraktiv för tjejer Steg 12
  7. Vara en självsäker person. Det har inte alltid att göra med ditt utseende, men hur du tänker på dig själv. Ha förtroende för att du kommer att uppnå dina mål. Ändra din mentalitet: Om du tror att du är attraktiv kommer du att vara attraktiv. Att tänka positivt är det första steget, men då att "agera" positivt kommer att öka din självkänsla ännu mer. Detta kan vara enkelt som att prata med människor på ett positivt sätt och fokusera din energi till att agera på det här sättet.
 • Har ambitioner för ditt liv. När du har en seriös körning för ditt liv, kommer kvinnor att märka.
 • Ändra en av dina dåliga vanor. Börja små som att vakna utan att slå snooze två eller tre gånger eller dricka 64 uns vatten om dagen. Börja små och gradvis arbeta för att förbättra dig på större sätt.
 • Gör något du har förknippat. Det finns ingen tid som den nuvarande. Det kan till och med vara en liten sak som att städa ditt rum.
 • Metod 3 av 3:
  Bestämma vem du lockar
  1. Bild med titeln vara attraktiv för tjejer Steg 13
  1. Leta efter signaler av flirta. Det finns några universella signaler som används ofta. Detta är en klassisk flört som används av kvinnor: en tjej ler på dig och lyfter sedan ögonbrynen snabbt medan de låser sig i ögonkontakt. Lita inte på någon att initiera flirta. Detta kommer inte alltid att hända kandidat. Vara på utkik efter ögonkontakt och ett leende.
  • Var inte rädd för att göra den första flörta med någon.
 • 2. Sök ut någon i din liga. Killar och tjejer är vanligtvis lockade till dem som är i sin liga. När människor daterar ut ur sin liga, lider relationerna vanligtvis på grund av svartsjuka eller brist på intresse. Ta en stund att titta på dig själv i spegeln och fråga dig själv hur attraktiv är jag? Detta kan vara svårt för vissa och de flesta behöver hjälp om de inte förstår vad "League" de faller in. Ditt fysiska utseende tar inte hänsyn till allt.
 • Din attraktivitet beror också på din personlighet (inklusive din humor), dina dansrörelser, dina hobbyer, dina vänner, ditt familjeliv och mer.
 • Det finns framgångsrika relationer där parternas medlemmar är ute av varandras liga. Ta det med ett saltkorn och vet att det är lättare att hålla det i åtanke för dig.
 • I allmänhet, om du känner en koppling till någon, har du förmodligen ett skott. Du är också förmodligen i samma "League" om du känner någon typ av kemi. Bara gör det!
 • Bild med titeln vara attraktiv för tjejer Steg 15
  3. Aldrig blyg från en möjlighet. Begränsa dig aldrig till var du ska försöka locka någon. Du vet aldrig när den magiska gnistan lyser upp. Det finns fortfarande en chans även om du arbetar sent och på tunnelbanan på natten.Aldrig blyg bort från ett tillfälle att locka en kvinna.
 • Flirta på en ovanlig plats som en tunnelbana eller väntrum visar förtroende. Du vet aldrig förrän du försöker det.
 • Kom inte av som för stark. Det är viktigt att gripa ögonblicket, men gör det på ett sätt där tjejen inte känner sig obekväma.
 • Använd aktivt lyssnande när du pratar med någon. Detta ger dig mer av ett tillfälle och visar henne du bryr dig. Lyssna på att få information, för att förstå henne, för njutning och att lära sig.
 • Video

  Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.
  Dela på det sociala nätverket:
  Liknande