Hur man utövar yoga andning

Vi tar ofta grunda andetag, eller andas genom munnen och vårt membran används sällan.Vi använder ofta bara en bråkdel av våra lungor och våra kroppar får inte tillräckligt med syre.Med yoga andning utövar vi ordentlig andning.

Steg

  1. Bild med titeln Övning Yoga andning Steg 1
1. Sitta ner med ryggen rakt eller ligga på ett golv.Koppla av din kropp, töm ditt sinne och vara medveten om andan.
  • Bild med titeln Övning Yoga Andning Steg 2
    2. Andas in. Med yoga andning tar vi syret i solen plexus. Vi är medvetna om andan och vi tar djupa andetag, genom näsan.Denna typ av andning stärker kroppen och ökar utbudet av syre till hjärnan.Andning-in att trycka luften i magen, känna magen expandera.Syreet går in i den lägsta delen av dina lungor, sedan mitten och sedan toppen.Ditt bröst och buk kommer att expandera.Andas långsamt och djupt syre till den lägsta delen av dina lungor och övningar ditt membran.Under en inandning kommer din membran att flytta nedåt.
  • Bild med titeln Övning Yoga andning Steg 3
    3. Andas ut.Följ din andedräkt ut ur din kropp, töm din mage först, nedre lungorna, följt av övre lungor.Låt dina axlar helt slappna av. Under en utandning flyttar ditt membran upp, komprimerar lungorna och trycker ut luften.
  • Bild med titeln Övning Yoga Andning Steg 4
    4. Ta en yoga andedräkt. Detta görs med följande rytm: 7 (sekunder eller hjärtslag) Inandning -1 retention - 7 utandning - 1 retention
  • Bild med titeln Övning Yoga andning Steg 5
    5. Upprepa denna andningsövning när du vill.Den yogiska andningen lär oss att andas genom näsan, för att förlänga vår utandning, öka vår fysiska och psykiska hälsa.Öva och det kommer att bli din normala andning, vilket kräver ingen särskild ansträngning.
  • Video

    Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.

    Tips

    Placera en hand på bröstet och den andra på buken.Medan du andas kommer du att känna en våg av luft som reser genom din kropp som lyfter bröstet och buken.
  • Om du sitter Cross-Legged, håll axlarna avslappnad.Om du är nybörjare, sitta på en kudde, det kommer att lyfta dina höfter och göra det enklare att hålla ryggen upprätt.
  • Medan du sitter, gör ett försök att anpassa ditt huvud, nacke och ryggrad, så att ryggraden är helt rak.Huvudet är lite lutat framåt, och höfterna kommer att skjutas något framåt.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande