Hur man köper nötkött att steka

Framgången av en rostbiff middag gångjärn i stor utsträckning på typen och kvaliteten på biffen själv. Om du inte börjar med rätt slags nötkött, kan din grillad bli tuff, tjuv eller smaklös. Inte alla nedskärningar av nötkött är lämpliga för rostning, vilket är en metod för att laga köttupptäckt-i en ugn med liten eller ingen fuktighet. För att spara tid, vet vilka köttfärs som är lämpliga för rostning innan du går till slaktaren.

Steg

Del 1 av 2:
Välja rätt klipp
  1. Bild med titeln Köp nötkött att steka steg 1
1. Välj ett snitt av nötkött som kommer från revbenet, den korta länden eller selokineringen av styrningen. Dessa är alla på framsidan och bakbenen längs djurets övre del. Nedskärningar av grill från dessa områden är mer ömma och smakrika än andra nedskärningar och tenderar att steka väl. Omvänt, bitar av kött som har bindväv eller liten marmor bröd inte brett väl.
  • Revben, topp sirloin, tri-tip och tenderloin alla gör utmärkta rostval. Bifffilé kommer från direkt under ryggraden, som är minst bearbetade muskeln på djurets kropp och därmed den ömsesidiga. De flesta väljer detta klipp av nötkött över någon annan, även om det har mindre smak än en revben.
  • Undvik köttskärningar från de regioner som får mest motion, till exempel de bakre benen. Det här är billigare men lägre i kvalitet.
  • Bestäm kötta ömhet genom att försiktigt trycka på varje potentkt del med fingrarna. Om det är mjukt till beröring och innehåller färre muskler grupper inom varje snitt, är det en anbudsskärning. Du kan också leta efter en fin köttkorn.
  • Bild med titeln Köp nötkött att steka steg 2
    2. Välj nötkött med lite synligt fett för den mest intensiva smaken. Synligt fett är också känt som marmor. Förutom sin anslutning till smak är mer marmor ledande för att rosta. Omvänt tenderar smalare sänkningar att ha en blantsmak. För en fin balans av jämn rostning och saftig smak, välj skär med lite marmor, men inte så mycket att de är riddled med fett.
  • Strip-loin eller ribeye har vanligtvis en stor balans av ömhet och smak.
  • Om du föredrar anbudsrök, gå med Filet Mignon.
  • Bild med titeln Köp nötkött att steka steg 3
    3. Köp en första sänkning av revrekt för mindre fett. När slaktare skär ribbröd, gör de det i 2 stycken: den första skärningen och den andra snittet. Den förra är skuren från revbenen närmast den korta länden, som är smalare och innehåller mer av rib-ögonmuskeln.
  • Identifiera förstklippa revbenen med deras längre ribblängd.
  • Första klippköttet kallas också den lilla änden.
  • Bild med titeln Köp nötkött att steka steg 4
    4. Köp en andra snitt av Rib Roast om du föredrar mer fett. Det andra snittet kommer från revbenen närmast axeln. Vissa människor tycker att den andra snittet är mer smakfullt eftersom det har mer av det fettmarmorerade skiktet som ligger på kanten av rosten.
  • Andra snittribben är kortare än förstklippta bitar.
  • Den andra snittet är också känt som den stora änden.
  • Bild med titeln Köp nötkött att steka steg 5
    5. Välj din grillstorlek baserat på antalet portioner du behöver. Roasts kommer i olika storlekar. En bra tumregel är benfria roasts kommer att ge två 6 uns (170 g) portioner per 1 pund (450 g) kokt kött. En ben-i-stek kommer att ge mellan en till en och en halv 6 uns (170 g) portioner per 1 pund (450 g) kokta stek, så välj din grillstorlek i enlighet därmed.
  • Om du köper en revben, är en bra mätare 2 personer per ben. Detta är en ganska generös uppskattning som ofta tillåter rester.
  • Del 2 av 2:
    Välja kvalitetskött
    1. Bild med titeln Köp nötkött att steka steg 6
    1. Välj USDA Prime Grade Beef för det mest anbud och smakfulla snittet. I USA finns det 3 United States Department of Agriculture (USDA) Kvaliteter av nötkött tillgängliga för konsumenter: Prime, Choice och Select. Nötkött inspekteras och märktes därefter beroende på mängden marbling i varje snitt. Endast cirka 3 procent av nötkött är märkt som "främsta," Men det är känt för sin smak och ömhet.
    • Hitta Prime Beef på Gourmet Supermarkets, High-end Butcher Butiker, och några medlemskap lager butiker.
  • Bild med titeln Köp nötkött att steka steg 7
    2. Köp USDA Choice Grade Beef för en kvalitetsskärning till ett billigare pris. Choice Grade Beef gör upp ca 57 procent av nötköttskärningar. Denna klass är betecknad som "måttlig" mängder av marmor. Om du inte har råd med (eller hitta) Prime Cuts, Choice är det näst bästa.
  • Hitta Choice Nötköttskärningar från medlemmar Lagerbutiker och avancerade stormarknader.
  • Undvik att välja köttfärger, som bara har liten marmor. Dessa nedskärningar erbjuds vanligtvis i standard stormarknader.
  • Kom ihåg: Ju högre biffens betyg, desto högre pris.
  • Bild med titeln Köp nötkött att steka steg 8
    3. Köp märkesvaror om de är USDA-val eller Prime. Många nötköttsproducenter varumärke sina biffprodukter och hävdar att de är gjorda till en högre kvalitetsstandard än icke-märkesbiff. Vissa människor hävdar emellertid att deras smak är identisk med icke-märkta nötkött. Om du ska betala för märkesvaror, var noga med att de har en USDA-försegling för att säkerställa kvalitet.
  • Exempel på märkesbearbetningsprodukter inkluderar Meyer Natural Angus Beef, Certified Angus Beef (CAB) och IBP-ordförandens reservcertifierade premiumbiff.
  • Bild med titeln Köp nötkött att steka steg 9
    4. Välj naturligt eller organiskt nötkött för det hälsosammaste alternativet. När det gäller hur nötkreatur är uppvuxna är mer hälsosamma nötköttsval tillgängliga för konsumenterna än någonsin. Nötkött märkt "naturlig" Innehåller inga konstgjorda ingredienser i nötköttet och bearbetas minimalt. "Organisk" nötkött kommer från nötkreatur som har tagits upp enligt regeringens organiska certifieringsstandarder. Organiska nötkreatur måste höjas utan hormoner eller antibiotika och måste matas en 100 procent ekologisk diet.
  • Undvik konventionell stormarknadsbiff, som ofta kommer från masshöjda nötkreatur som kan ha blivit injicerade med hormoner och antibiotika.
  • Försök att inte använda gräsmatade nötkött för rostning - dess låga fettnivåer gör det mottagligt för överkokande. Om du är bestämd att använda den, steka ditt nötkött vid lägre temperaturer och kappa det med tryffelolja eller olivolja för förbättrad brunning och smak. Detta kommer också att förhindra klibbning och torkning.
  • Gjorde du det här receptet?

    Lämna en recension

    Tips

    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande