Hur man är passande och sexig

Din känslomässiga och fysiska välbefinnande är omöjliga att separera. En aktiv livsstil har allt att göra med hur passform du är och hur sexig du känner. Inte bara övar ökar din energi, immunitet och humör, det kan också förbättra ditt sexliv. Övning kan leda till högre nivåer av upphetsning och en lägre sannolikhet för erektil dysfunktion.Övning är inte allt: Att äta bra, sova bra, och öva mindfulness är alla integrerade delar av en hälsosam livsstil. Att bli passform och sexig handlar om att vara bra om dig själv.

Steg

Del 1 av 2:
Komma i form
  1. Bild med titeln vara passform och sexig steg 1
1. Få regelbunden aerob träning. Friska vuxna bör få minst 150 minuters måttlig aerob aktivitet eller 75 minuters kraftig aerob aktivitet i veckan. Bryta din övning upp i kortare steg över hela veckan. Aerob träning gör dig helt hälsosammare. Det hjälper dig att behålla en hälsosam vikt, sänker din risk för hjärtsjukdom och sänker din risk för upphandlande virala sjukdomar.
  • Aerob träning gör dig också lyckligare. Att få regelbunden motion kan göra dig mer energisk, självsäker och avslappnad.
  • En måttlig aerob aktivitet är en du kan prata genom, till exempel en snabb promenad, en långsam cykeltur eller balsaldans.
  • En aerob aktivitet anses vara kraftfull om det tar upp andan och pratar är svårt. Detta kan innehålla snabb cykling, löpning eller simning av varv.
  • Bild med titeln vara passform och sexig steg 2
    2. Tona dina muskler. Styrketräning ökar din magra muskelmassa. Det lär också din kropp att bränna kalorier mer effektivt. De flesta vuxna drar nytta av att göra träningssträning övning minst två gånger i veckan. Din styrketräningsrutin bör arbeta alla dina stora muskelgrupper: lyft inte bara en hantel! Du kan stärka tåg hemma genom att göra crunches, lunges och squats.
  • Styrketräning kan göras med viktmaskiner på ett gym. Det kan också göras med vikter, plaströr eller utan rekvisita alls.
  • Ta en klass eller titta på en övningsvideo innan du börjar på en ny form av motion. Om något gör ont, sluta.
  • Bild med titeln vara passform och sexig steg 3
    3. Sträcka efter att du har tränat. Aerob och styrketräning motiverar att dina muskler ska kontrakt. Tillbringa några minuter som sträcker dina stora muskelgrupper efteråt för att öka cirkulationen och upprätthålla flexibilitet. Sträck långsamt, utan studsande, och inte ha smärtsamma poser.
  • Sträcker sig innan du tränar kan minska din prestanda, eller till och med öka risken för skada.
  • Bild med titeln vara passform och sexig steg 4
    4. Hitta en träningsrutin du kan njuta av. Om du har en rutin du inte tycker om, blir det svårare för dig att hålla upp det. Prova olika sätt att integrera övning i ditt liv för att se vad som exciterar dig. Om du gillar att gå till gymmet, till exempel, är det meningsfullt att få ett gymmedlemskap. Om du inte är säker, erbjuder många gym testmedlemskap.
  • Är du socialt motiverad? Släpp in på några träningsklasser på Community Center, eller gå online och hitta en möte-grupp. Be en vän att ta promenader med dig, eller dela dina fitnessmål online.
  • Föredrar du att svettas ensam? Försök cykla eller springa i ditt grannskap, eller på ett spår. Du kan göra många soloövningar i ditt eget hem, eller till och med på ditt kontor.
  • Bild med titeln vara passform och sexig steg 5
    5. Ät bra och drick vatten. Att vara passform, frisk och sexig, äta en mängd olika livsmedel. Att äta ett brett utbud av livsmedel hjälper dig att få de näringsämnen som din kropp behöver. Ät frukter och grönsaker varje dag, och se till att du inte hoppa över dina kolhydrater eller protein. Du behöver kolhydrater för att träna och protein för att hjälpa dina muskler att växa och reparera. Drick vatten före och efter att du tränar, och när du är törstig.
  • Om du vet när du kommer att träna, kan du hydratisera dagen framåt. Drick ett extra få glas vatten dagen innan du engagerar dig i ansträngande träning. Om din urin är klar, är du förmodligen hydrerad.
  • Undvik högt bearbetad mat och dryck, som mikrovågsugn och läsk. Förbered din egen mat hemma så ofta du kan: hemlagning är nästan alltid mer näringsrik än färdigförpackad eller restaurangmat.
  • Det är viktigt att du blir hydratiserad så att du kan bygga och tona dina muskler.
  • Del 2 av 2:
    Känner sexig
    1. Bild med titeln Var passform och sexig steg 6
    1. Öva mindfulness. Att vara sexig måste du känna dig självsäker och avslappnad. Känsla stressad, frånvarande, eller ner på dig själv kan förstöra din sexiness. Mindfulness är en övning att uppmärksamma dina tankar, sinnen och känslor i ögonblicket, utan tolkning eller dom. Att utöva mindfulness, var uppmärksam på dina sinnen.
    • Fråga dig själv "Vad luktar jag, ser, hur mår jag, hur känner min kropp?"
    • Öva mindfulness genom att uppmärksamma när någon pratar med dig. Försök att ta i varje ord de säger.
    • Meditera på din andning. Känna andan kommer in och ut ur dig. Lägg märke till vilka delar av din kropp som stiger och faller. När ditt sinne vandrar, påminna dig om att vara uppmärksam på andan.
    • Studera ett vardagligt objekt. Tillbringa lite tid varje dag tittar på något du ser hela tiden, till exempel din tandborste. Försök att märka nya detaljer.
    • Gör en tankefulness övning när du känner dig själv spänd eller negativ. Om en oönskade tanke kommer till dig, bekräfta det försiktigt. Vänd sedan din uppmärksamhet åt de saker du känner och känner.
  • Bild med titeln vara passform och sexig steg 7
    2. Klä för att imponera på dig själv. Bra hygien och bra grooming kommer att få dig att må bra och se bra ut för andra. Klä i rena kläder som du gillar. Du behöver inte spendera mycket tid på att klä på dig: du kan känna dig bra i en outfit du bär hela tiden så länge du gillar det sätt du ser ut i den. Dusch efter att du har tränat eller när du skulle vilja känna dig fräsch och schampo inte mer än tre gånger i veckan.
  • Du kommer att känna sexigare om du bara bär kläder du verkligen gillar. Gå igenom din garderob och bli av med allt du inte riktigt bär eller bär bara av förpliktelse.
  • Använd kläder som känns bra på din hud. För en sensuell presentation, bära silke och mjuka bomullar. Kläder som passar till din kropp men inte obekväma det kommer att få dig att känna och se sexig ut.
  • Bild med titeln Var passform och sexig steg 8
    3. Ta en dansklass. Inte bara kan dans hjälpa dig att passa, det kan också öka ditt självförtroende och hjälpa till att förbereda dig för framtida datum. Hitta en typ av dans som appellerar till dig, och du är sannolikt att hitta personer som delar dina intressen. Om du är en älskvärd dork, registrera dig för en klass av kontradans. Om du vill lära dig rörelser kan du använda när du går ut, ta en hip-hop-klass. Leta efter listor på ditt lokala community center, eller online.
  • Bild med titeln vara passform och sexig steg 9
    4. Var uppmärksam på dina känslor. En av de mest attraktiva egenskaperna hos en potentiell partner är känslomässig stabilitet, gör dina humör upp och ner? Förlorar du dina vänner ofta? Att öva mindfulness kan vara till hjälp, men det kan också besöka en terapeut eller rådgivare.
  • För att hitta rätt typ av terapeut, ring en universitets psykologiavdelning och be om rekommendationer, eller fråga din vårdpersonal för råd.
  • Bildbetat var passform och sexig steg 10
    5. Lyssna uppmärksamt på andra. Om du vill att någon ska hitta dig sexig, lyssna på dem när de pratar. Heterosexuella män, i synnerhet, väckas av erfarenheten av att vara uppmärksamt. Om du gör en allmän praxis att lyssna uppmärksamt och svara utan dom kan du vara allmänt uppfattad som sexig.
  • Bild med titeln vara passform och sexig steg 11
    6. Få den sömn du behöver. Att känna sexig och hålla sig i form, få en god natts sömn. Vuxna behöver 7-8 timmars sömn en natt, med så få avbrott som möjligt. Sömnbrist kommer att störa din fitness, din immunstyrka, din vikt och din mentala hälsa.
  • Varningar

    Allas kropp har olika behov. Om du har en befintlig hälsokomplikation, prata med din läkare innan du startar en ny träningsregim.
  • Kontakta en läkare innan du försöker gå ner i vikt. Försök inte förlora mer än din läkare rekommenderar.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande