Hur man är den mager tjejen i skolan

Om du vill vara den mager tjejen i skolan är det viktigaste att komma ihåg att du behöver ta ett hälsosamt sätt att bli smal. För att nå dina mål, fokusera på att äta en hälsosam kost och få gott om motion. Det finns också några praktiska tips du kan använda för att hålla dig själv från att äta för mycket. Sist men inte minst, det finns massor av enkla knep som du kan dra nytta av att hjälpa dig att se skinnigare ut på ett ögonblick.

Steg

Del 1 av 3:
Lever en hälsosam livsstil
  1. Bild med titeln vara den mager tjejen i skolan steg 1
1. Äta smart. När du planerar måltider, försök att tänka på de typer av livsmedel som din kropp behöver fungera på sitt bästa. Varje dag bör du försöka äta mat från alla de viktigaste matgrupperna: frukter, grönsaker, korn, protein och mejeri.
  • Dina exakta näringsbehov kommer att bero på många faktorer, inklusive din ålder, din vikt och din aktivitetsnivå. Du kan besöka Choosemyplate.Gov för att ta reda på hur mycket av ätmatgruppen Förenta staternas avdelning för jordbruk rekommenderar för någon som du.
  • Bild med titeln vara den mager tjejen i skolan steg 2
    2. Undvik tomma kalorier. Tomma kalorier kommer från mat som är höga i kalorier, men låg i näring. Försök att undvika bearbetade livsmedel och livsmedel som har lagt till sockerarter.
  • Tänk på att du får kalorier från drycker också. Klipp ut läsk och andra sugarydrycker från din Dietcan hjälper dig att gå ner i vikt.
  • Fullfett mejeri och fettkött är också källor till tomma kalorier. Att byta ut dem för fettmjölk och magert kött hjälper dig att minska ditt kaloriintag, samtidigt som du ger dig fördelaktiga näringsämnen och tillåter dig att njuta av samma mängd mat.
  • Bild med titeln vara den mager tjejen i skolan steg 3
    3. Undvik att hoppa över måltider. Det är viktigt att ge din kropp regelbunden näring. Om du hoppar över måltider, kommer du inte ha så mycket energi. Du kan också störa din kropps naturliga metabolism, vilket kan göra det svårare att bibehålla en hälsosam vikt.
  • Bild med titeln vara den mager tjejen i skolan steg 4
    4. Var aktiv. Övning är en viktig komponent till en hälsosam livsstil.Försök spela en sport i skolan för att hålla dig aktiv. Om konkurrenskraftig sport inte är för dig, gör något mer självständigt, som jogging, cyklar, eller övar yoga. Om du inte är van att träna, börja små. Att gå på en kort promenad är ett bra ställe att börja. Du kan också göra enkla övningar, som sit-ups och push-ups, hemma medan du tittar på tv.
  • Helst bör du sikta på 60 minuters träning varje dag om du vill gå ner i vikt. Det behöver inte vara 60 på varandra följande minuter, så var god att bryta upp det i mindre steg.
  • För de bästa resultaten, införliva minst 150 minuters måttlig aerob träning eller 75 minuters intensiv aerob träning i din veckovisa rutin. Måttlig aerob träning kan innehålla aktiviteter som maktvandring eller simning. Intensiv aerob träning inkluderar aktiviteter som att springa eller dansa.
  • Det är också viktigt att göra lite styrketräning för att hålla dina muskler tonade när du går ner i vikt. Lyfter fria vikter, med viktmaskiner, eller till och med lyfter tunga föremål medan du arbetar utanför allt som styrketräning.
  • Bild med titeln vara den mager tjejen i skolan steg 5
    5. Älska dig själv! Det är bra att du vill bli frisk, men försök att inte jämföra dig med andra eller ställa orealistiska mål för din viktminskning. Människor som har en positiv självbild kan bättre hålla sig till hälsosamma vanor.
  • För att hålla en positiv kroppsbild, försök att påminna dig varje dag om alla dina positiva egenskaper, både fysiska och annars. Det är också viktigt att undvika människor som har ohälsosamma relationer med mat och att förstå att media ofta visar kvinnors kroppar på ett mycket ohälsosamt sätt.
  • Tänk på att konsultera en läkare, wellness coach eller nutritionist för att hjälpa dig att gå ner i vikt på ett hälsosamt sätt. En professionell kan hjälpa dig att analysera dina vanor, ta reda på vad som håller dig tillbaka och se till att du inte äventyrar din hälsa på något sätt.
  • Få omedelbar hjälp om du börjar uppvisa några tecken på en ätstörning, som att ha obsessiva tankar om mat, öva matritualer, allvarligt begränsa ditt kaloriintag, som utövar för mycket eller binging och rensning.
  • Del 2 av 3:
    Förhindra övermålning
    1. Bild med titeln vara den mager tjejen i skolan steg 6
    1. Ät mat som innehåller mycket vatten. Mat som vattenmelon, gurka, sallad och buljonger innehåller mycket vatten och relativt få kalorier. Om du äter dessa livsmedel före din huvudmåltid, kan de tillfredsställa dig nog för att förhindra att du är överdriven.
    • Du kan också prova dricksvatten strax före din måltid. Ibland är dina kroppsliga misstag törst efter hunger.
  • Bild med titeln vara den mager tjejen i skolan steg 7
    2. Se till att du inte har några vitaminbrist. Du kan känna dig hungrig om din kropp är cravingnutrients, så det är viktigt att regelbundet se din läkare och få periodiskt laboratorium för att kontrollera om brister. Om du har en vitaminbrist, ta de rekommenderade tillskotten varje dag.
  • Bild med titeln vara den mager tjejen i skolan steg 8
    3. Beröva inte dig själv. Om du aldrig tillåter dig att njuta av mat, är du mer benägna att ge upp dina friska vanor helt och hållet. Nyckeln är att tillåta dig att njuta av små mängder av de livsmedel du längtar efter så ofta.
  • Bild med titeln vara den mager tjejen i skolan Steg 9
    4. Sluta äta när du känner dig nöjd. I stället för att äta tills du inte kan äta mer, försök att vara mer uppmärksam och lägg ner gaffeln så snart du slutar känna dig hungrig.
  • Se till att du inte äter för fort, eller du kanske inte inser att du har fått nog.
  • Det är också viktigt att du är faktiskt hungrig innan du börjar äta. Försök att känna igen om du äter av känslomässiga skäl, eller bara för att du är uttråkad. När du känner igen det, försök att byta ut snacking med ett hälsosammare alternativ. Att gå på en promenad kan vara en stor distraktion!
  • Bild med titeln vara den mager tjejen i skolan steg 10
    5. Styr dina portioner. Försök alltid vara medveten om hur mycket du äter. I stället för att äta ditt mellanmål ur väskan och förlora spår av hur mycket du konsumerat, placera en lämplig del på en tallrik och lägg sedan påsen bort.
  • Del 3 av 3:
    Ser smalare
    1. Bild med titeln vara den mager tjejen i skolan steg 11
    1
    Klä för din kroppstyp. När du sätter en outfit tillsammans, försök att tänka på att balansera dina övre och nedre halvor. Om du är mer botten tung, uppmärksamma den övre halvan av kroppen med ljusa färger eller fetstil. Om du är mer tunga, gör motsatt.
  • Bild med titeln vara den mager tjejen i skolan steg 12
    2. Bära rätt skor. Skor med spetsiga tår och smala klackar kommer att få dina ben att se längre ut och smalare.
  • Denna effekt är ännu mer uttalad om du bär klackar som är samma färg som din hud.
  • Bild med titeln vara den mager tjejen i skolan steg 13
    3. Skapa en kontaktpunkt. Om du vill uppmärksamma bort från en viss del av din kropp, bära kläder som markerar andra sektioner. Till exempel kan du bära en topp som visar nacken och kragebone för att få uppmärksamhet upp till ditt ansikte och bort från den nedre delen av kroppen.
  • För att undvika att dra oönskade uppmärksamhet åt din midsektion, undvik skarpa färgkontraster mellan din topp och din botten. (Detta inkluderar bälten.)
  • Bild med titeln vara den mager tjejen i skolan steg 14
    4. Omfamna shapewear. Om du har några bulgar du vill gömma, investera i några högkvalitativa spandex shapewear. Dessa är diskreta underkläder som kramar dig i och får dig att se direkt slankare, och de kommer i stilar för alla olika kroppstyper.
  • Bild med titeln vara den mager tjejen i skolan steg 15
    5. Välj rätt jeans. Vanliga, rakbenta eller boot-cut jeans i en mörk tvätt är den mest bantning. Undvik stilar med utsmyckningar.
  • Bild med titeln vara den mager tjejen i skolan steg 16
    6. Bära kläder som passar rätt. Se till att dina kläder inte skapar onödig bulk, men klamrar inte heller på din kurva.
  • Om du har en mycket snäv klädesplagg, se till att allt annat är lite looser.
  • Undvik sagging och bulging genom att se till att dina underkläder passar ordentligt.
  • Bild med titeln vara den mager tjejen i skolan Steg 17
    7. Få rätt frisyr. Om du vill att ditt ansikte ska se smalare, undvik kort och stick-raka frisyrer. Långa lås som har några vågor eller lockar till dem kommer att ge dig illusionen av ett slankare ansikte.
  • Höjdpunkter kan också hjälpa ditt ansikte att se smalare.
  • Bild med titeln vara den mager tjejen i skolan steg 18
    8
    Kontur med smink. Om du vill att ditt ansikte ska se direkt slankare, försök att applicera en bronzer till dina kindben och under din käftlinje. Kontrasten kommer att bidra till att accentuera din naturliga benstruktur.
  • Om du vill se smalare i en baddräkt kan du också få en kroppskontureringsspraybrun. Genom att strategiskt tillämpa olika nyanser kan tekniker göra hela din kropp att se smalare. Ring lokala garvningssalonger i ditt område för att se om de erbjuder denna tjänst.
  • Tips

    Det är en bra idé att alltid vara beredd med hälsosamma tilltugg. Detta hjälper dig att hålla dig från att göra dåliga matval medan du är ute.
  • I stället för att bara försöka vara mager, sikta på en hälsosam kropp.
  • Ät inte när du är uttråkad.
  • Varningar

    Respektera dig själv och din kropp genom att inte överdriva det med dieting eller träna. Ätstörningar kan vara mycket farliga och är inte värda det. Tala med en professionell om du tror att du kan vara i fara.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande