Hur man skapar en överflöd mentalitet

Mycket av samhället verkar byggas på en knapphet mentalitet. Det är en mentalitet som berättar för människor att det saknas i livet, att möjligheterna är få och långt ifrån. Det är givetvis användbart för marknadsföring och annonsörer, för att om folk tror att det saknas, kan du få dem att köpa saker - så kan ekonomin och samhället fortsätta att trivas.

Sharcity Mentality kan vara ganska smärtsam för individen och skapa mycket onödig rädsla, ångest och desperation. En överflöd mentalitet, å andra sidan, berättar att det alltid finns nya chanser och möjligheter. Detta lindrar mycket av det tryck du kan känna om du har en knapphet mentalitet som får dig att tro att du bara har ett skott just nu. Eller det får dig att känna dig som ett fullständigt misslyckande bara för att du snubblat och saker fungerade inte. En överflöd mentalitet kan hjälpa dig att förbättra din prestation sedan med det, du skapar mycket mindre tryck och ångest i ditt eget sinne.

Här är några tips för att skapa och förstärka din egen överflöd.

Steg

Bild med titeln Skapa ett överflöd mentalitet Steg 1
Bild med titeln Skapa ett överflöd mentalitet Steg 1
1. Leta efter symptomen på en knapphetsmentalitet. Om du har en knapphet mentalitet så kommer du förmodligen Ta saker för allvarligt. Du kanske tänker på dig själv: "Om jag misslyckas kommer himlen att falla". Det är dock inte, och du vet det och måste påminna dig själv. Men du tror att det kommer att bli alltför nervös och poof! Du har uppmanat det misslyckandet eftersom din negativitet blir ett hinder på din väg till framgång. Om det är ett spel, så kan du fumla med bollen. Om det är en tentamen, kanske du inte har kunnat sova och kommer att fungera dåligt på provet. Om det är ett datum, kan du komma över som alltför behövande och nervös och inte som ditt vanliga, mer avslappnade själv.Återfå din bemyndigande genom att komma ihåg alla möjligheter du har fått och veta att det är allt ett flöde som alltid kommer att fortsätta.
  • Bild med titeln Skapa ett överflöd mentalitet Steg 2
    Bild med titeln Skapa ett överflöd mentalitet Steg 2
    2. Fokusera på överflöd, inte på bristen. Vad du fokuserar på, kommer du att se i din värld. Eftersom du inte kan ta i allt omkring dig, kommer ditt retikulära aktiveringssystem - ditt fokussystem i sinnet - att ta in fokus vad du fokuserar på dina tankar på.

    Detta gör det möjligt för dig att se överflöd i din värld som du kanske saknar just nu. Om du till exempel har brist på pengar, fokusera inte på din brist. Fokusera och tänka på överflöd av möjligheter i världen att tjäna pengar. Snart kommer idéer och möjligheter att göra det att hända att "dyka upp" i din värld. Det är nästan lite freaky hur saker som håller lösningar för dig - kanske böcker eller bekanta - som har varit där i bakgrunden ganska länge, bara en dag hoppar plötsligt ut på dig.
  • Bild med titeln Skapa ett överflöd mentalitet Steg 3
    Bild med titeln Skapa ett överflöd mentalitet Steg 3
    3
    Uppskatta. Ett snabbt sätt att återgå från den ganska normala vanan att tänka på vad du inte har är helt enkelt att uppskatta. Uppskatta din mat, liv, ditt tak, dina vänner och familj och så vidare. Detta kan inte bara göra ett surt humör till en mer positiv inom några minuter, men det kan också hjälpa dig att märka möjligheter du har missat eller glömt. Och det kommer att skapa en mer öppen atmosfär inom dig, en känsla som gör det lättare att fokusera på överflöd. Så, gör en vana att uppskatta något i ditt liv i några minuter varje dag.
  • Bild med titeln Skapa ett överflöd mentalitet Steg 4
    Bild med titeln Skapa ett överflöd mentalitet Steg 4
    4
    Bli organiserad. När du inte känner dig riklig eller bra om dig själv eller livet i allmänhet, kan det innebära att du helt enkelt inte är i ordning. Ha ditt hem rena, din kläder vikta, din Digitala filer på plats, och din ekonomi organiserade. Ha någon order och disciplin, och du börjar se resultat.
  • Bild med titeln Skapa ett överflöd mentalitet steg 5
    Bild med titeln Skapa ett överflöd mentalitet steg 5
    5. Få en överflödig vibe från andra människor. Eftersom du får en knapphet mentalitet från, säg, reklam och media, kan du ändra din ingång för att ändra din mentalitet. Skära ner på att titta på nyheterna. Spela in dina favoritprogram och hoppa över reklamfilmerna. Eller bara skära ner på din TV och mediekonsumtion, period.

    Byt den knapphet som du får från den ingången. Hur gör man det? "Häng ut" med människor som har en överflöd mentalitet. Läs, lyssna på och titta på personligt utvecklingsmaterial. Förutom att läsa dina favoritpersonliga utvecklingsbloggar, läs succeshistorier i böcker och tidskrifter. Ha en positiv attityd till överflöd och framgång för dina vänner, familj och medarbetare. Umgås med människor i det verkliga livet som har mer av en överflöd mentalitet och mindre av en knapphet mentalitet. Var selektiv med vad du lägger i ditt sinne. Skapa din egen miljö av överflöd.
  • Bilden med titeln Skapa ett överflöd mentalitet Steg 6
    Bilden med titeln Skapa ett överflöd mentalitet Steg 6
    6. Dela rikedom. Ett mycket bra sätt att erkänna hur mycket du har är att dela den. Känner du att du inte gör tillräckligt med pengar? Ge några borta. Inte tillräckligt kärlek? Ge några borta. Inte tillräckligt med validering, uppskattning, erkännande? Ge allt bort. Det är svårt för något att känna sig knappa när du ger bort det.
  • Bilden med titeln Skapa ett överflöd mentalitet Steg 7
    Bilden med titeln Skapa ett överflöd mentalitet Steg 7
    7. Skapa win-win-situationer. Människor med en knapphetens mentalitet tenderar att se varje relation är Win-Lose, som i: "Det är antingen du eller jag, kompis, och jag vill att det ska vara mig." Människor med en överflöd mentalitet, å andra sidan, försöker skapa ömsesidigt fördelaktiga relationer där båda parter kan vinna. I stället för att vinna ett argument, till exempel, försöka nå konsensus att du båda kan vara nöjd med. I stället för att konkurrera, samarbeta.
  • Bild med titeln Skapa ett överflöd mentalitet steg 8
    Bild med titeln Skapa ett överflöd mentalitet steg 8
    8
    Påminn dig själv. Det är väldigt lätt att glida tillbaka i dina gamla tankemönster. Du glömmer bara vad du ska tänka på. Ett användbart verktyg för att hålla dig från att glida är att använda externa påminnelser. Du kan till exempel använda skriftliga anteckningar som publiceras på platser som du inte kan undvika att se flera gånger varje dag - din arbetsyta, kylskåp och speglar - eller sätt ett armband på din handled. Att se ord eller citat som påminner dig om din nya överflödans mentalitet kan hjälpa dig att snacka tillbaka till rätt huvudutrymme igen.
  • Bild med titeln Skapa ett överflöd mentalitet Steg 9
    Bild med titeln Skapa ett överflöd mentalitet Steg 9
    9. När du möter din största förlust kan det innehålla din största möjlighet. Om du förlorar ditt jobb och är nära att förlora ditt bostad, kan du sälja allt du inte gillar, vill eller omedelbart måste skära tillbaka på dina fysiska ägodelar. Det betyder mindre att flytta, så börjar det också vara där du alltid ville leva. Du måste hitta ett sätt att leva, så det kan lika bra vara entrénivå i vad du alltid ville göra istället för att bara leta efter ett jobb, något jobb. Skjuta högt. Dessa kriser är punkten i livet där allt som höll dig tillbaka kan lämnas bakom och rör sig mot något bättre än du någonsin har haft några offer meningsfullt. Det är väldigt annorlunda att vara frugal och leva litet eftersom du bara börjar eller lever en reducerad livsstil som ses som ett misslyckande. Använd chansen att ge dig något som pengar inte kan köpa, som tid och frihet.
  • Video

    Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.

    Tips

    När känslan av knapphet är stark, kom ihåg tidigare tider när du hade ett överflöd. Inse att du kan återskapa liknande omständigheter igen.
  • Lär dig att möta den verklighet som bor på ditt medel. Många människor har vana att kopiera och avundar andra med större medel. Gör det kan förstöra din dag eller ditt liv. Det är därför viktigt att leva inom dina resurser medan du letar efter sätt att förbättra dem. Du kommer att vara fri från stress och otillbörlig konkurrens utan någon tillfredsställelse.
  • Ett verkligt exempel på överflödets mentalitet är "copyleft" Rörelse, vilka Focuses för att lossa begränsningarna av traditionella upphovsrätt. Fler och fler människor licenserar sitt arbete med GFDL, Kreativa commons, eller till och med frigöra det i det offentliga området. Till exempel beslutade Leo Babauta, grundare av den populära Zen-vanalbloggen, att släppa ut allt sitt innehåll i allmängods. Många programmerare delar programvara och program fritt i den öppna källans anda.
  • Varningar

    Bli inte så transporterad med en överflödig mentalitet som du blir en människobehagare Vem låter människor utnyttja din generositet. Kom ihåg att omge dig med människor som också har en överflöd mentalitet, som ger så mycket som de tar, annars "parasiter" kommer att tömma dig och så småningom lämna dig med en knapphetsmentalitet.
  • Var noga med att inte nå en punkt där du befinner dig kustt genom livet utan mål eller syfte för dig själv.Kom ihåg att "fånga dagen".
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande