Hur man är sassy

Vad är kul om att vara trevlig och blyg? Du vill vara sassy! Saucy, Vivacious, Bold - Alla egenskaper som är avundsvärd. I stället för att blanda med publiken, sticker du ut. I stället för att gå med flödet skapar du det. Du är tjejen med den kryddiga, ostoppliga attityden i någon situation.

Steg

Del 1 av 3:
Kanalisera din sass
  1. Bild med titeln vara sassy Steg 1
1. Vara lite fräck. Den här tår linjen. Du vill vara säker, inte cocky. Du vill vara ärlig, men inte skadlig. Och du vill vara fräck, men inte oförskämd. Cheeky är när du säger något där orden kan vara lite brash, men du säger det med ett leende på ditt ansikte, och du betyder inte någonting av det. Det är en krydda attityd som kastas i mixen! Det är en ganska vanlig term i brittiska engelska - dess närmaste amerikanska ekvivalent? En sassy smart-ass.
  • Så nästa gång din vän texter du, "Hej, kan jag komma över och leka med din ferret?" och du är sjuk och trött på din väns typsnitt, istället för att svara med "Okej!" du väljer, "Vad?! Jag är en illaluktande?! OFÖRSKÄMD."
  • Vara fräck.
  • Bild med titeln vara sassy Steg 2
    2. Var snabb med en comeback. När Shayla säger att hon lämnar din fest för att gå till en svalare, berättar du att hon kanske vill byta först, så hennes skjorta matchar hennes skor. Igen - det är med ett coy leende och ett skratt - inte en snäpp-snap, hår-kastad retort full av vitriol. Det är bara det när någon annan vill säga något lite mindre än taktfull, visar du att du kan vara lite mindre än taktfull, också. Spela spelet, älskling!
  • Vår kompis William Shakespeare sa det bäst när han sa, "Jag skulle utmana dig till en kamp om wits, men jag ser att du är obevakad." Comebacks är sassy när de är förtäckta som ett faktum eller en fråga, i motsats till att ange din åsikt. De är trevligare på utsidan än de är på insidan. Istället för att säga, "Oi! Håll käften!" Du säger, "Är ditt namn Kanye West? Det är inte? Sluta sedan avbryta mig." Typ av så. Eller nästa gång din vän pratar om hur fantastisk de är, säger du, "Jag skulle vilja hålla med dig, men jag vill inte vara fel." Fart!
  • Bild med titeln vara sassy Steg 3
    3
    Var självsäker. Om det är en sak som är sant för alla sassy tjejer, är det att de är övertygade. Det är att veta och älska dig själv att ha det Gusto att göra din egen sak, att tala ditt sinne, att inte ha personligheten hos en wilting wallflower. Så att bemyndiga din inre sass, ta den självsäkra tjejen inom dig och låt henne ut! För att hon är freaking cool.
  • Om det är självsäkert låter som en utmaning för dig, kan det vara lättast att börja på utsidan. Det är sant att förtroendet kommer från insidan, men lite kan sippra in från utsidan! Klä upp, börja känna dig bra på utsidan, och agera som om du tycker är säker på att du kan agera. Övning gör en vana, trots allt!
  • Bild med titeln vara sassy Steg 4
    4
    Var rolig. Kan lika bra fråga din husdjur som reciterar soliloquies, va? Men du kan inte tänka på det så -- alla har en känsla av humor-alla har saker som de hittar humoristiskt. Det är en mänsklig sak, och det väljer inte för gener. Så lita på din tarm - om det får dig att skratta, gör det förmodligen att någon annan skrattar också!
  • Sassy Girls tenderar att noll-in på två typer av humor: humor på andras bekostnad och humor på deras bekostnad (aka självförstärkande humor). Båda är naturligtvis lätta! Så nästa gång din vän har chokladkaka på deras ansikte hela dagen, berätta för dem, "Du hade chokladkaka på ditt ansikte hela dagen. Eftersom du åt det ensam. Så. Mycket. Ensam." Och då när du har chokladkaka på ditt ansikte hela dagen, berättar du för alla att det är för att du åt det ensam. Så. Mycket. Ensam.
  • Bild med titeln vara sassy Steg 5
    5
    Var direkt och ärlig. När vi slår tio år gamla eller så börjar vi omedvetet lära oss inte säg vad vi har på våra tankar, flickor speciellt. Vi lär oss att vara artig, artig, och vi definitivt Lär dig att undvika pinsamt. Att lära sig att vi förlorar vår förmåga att vara direkt och ärlig. Tja, för att vara sassy, ​​måste du få lite tillbaka!
  • Detta är dock, inte En ursäkt för att vara meningsfull. Sassy är inte betyda. Så när din vän inte drar sin vikt på det gruppprojektet är det inte din plats att säga, "Yo. Kontrollera dig själv innan du förstör vår betyg, Slacker." Istället är du den i gruppen med moxien att säga, "Hallå. Vi arbetar alla våra butts här. Om du inte vill hjälpa, är du mer än välkommen att göra ett projekt ensam, men vi skulle hellre chip in."
  • Ja, vissa människor kommer att ta din direkthet och ärlighet som medelvärde, men de är de människor som förväntar dig att vara en dörrmatta. Så länge du inte går runt skadar känslor till frukost, är du bra.
  • Bild med titeln vara sassy Steg 6
    6
    Vara energisk. Det är något om att vara sassy som är egentligen roligt. Det är lyckligt, det är hoppet, det är roligt, och det är fullt av energi. Om du är dämpad, listlös och unenthusiastic, kan din sassiness lätt bli felaktig för cynicism. En pep till ditt steg håller din sassiness roligt och avundsvärd.
  • Det enklaste sättet att verka energiska (utan att springa runt i rummet, vilket inte är vad vi menar) är att vara närvarande. I stället för att slucka över din telefon och svara på frågor med glaserade utseende eller dagdrömmer i din egen lilla värld, få i ögonblicket. Titta på människor när de pratar och ler och nickar. Fråga frågor. Skämt runt och flörta. Lev i nuet.
  • Del 2 av 3:
    Agerande sassy
    1. Bild med titeln vara sassy Steg 7
    1. Ha så kul! Det här är mycket som ovanstående steg, men det gör inte ont för att ha påminnelsen att vara sassy är mycket om att ha kul. Varför skulle du inte? Du är självsäker, energisk och knäckt folk upp (även om det bara är du). Så var inte rädd för att skapa en atmosfär av fantastisk, oavsett situationen. För med rätt utsikt är allt och du är också.
    • Allvarligt. Var den personen som kan ha kul med någonting. Fick du en extra stor skiva kaffekaka till lunch idag? GÖRA. Hoppsan. Spillade du den kaffekakan på din tröja? Fashion Show Time! Fläckar är alla raseri, du vet.Är Becky tittar på dig roligt, modellerar din kaffekaka fläck? Berätta bara om hon kan rocka pitfläckar, du kan rocka kakans fläckar. (Sagt med ett leende, förstås.)
  • Bild med titeln vara sassy Steg 8
    2. Gör din närvaro känd. Du känner de som lyckas ha någon form av osynlighet? De kan gå in i något rum, och praktiskt taget ingen märker? De håller sig på väggen, slinkar in och slinkar ut, gör knappt ett ljud? Ja, det är inte du. Du är för rambunctious för det. Att vara sassy är något som alla meddelar!
  • Så om du knäcker skämt, berättar historier, eller lägger på lunchfläckmodell, går det för det. Skäm inte bort från alla ögon på dig. Och den bästa delen? Din positiva energi och vivaciousness kommer att hålla någon part som går. Inte alla kan spela den rollen!
  • Bild med titeln vara sassy Steg 9
    3
    Tala om. För att vara Sassy, ​​kommer du att vara den som är bekväm att säga vad alla tänker. Du blir inte generad av att säga att det är - bra eller dålig. Så många människor är rädda för att be om vad de vill ha eller att ge även sina sanna tankar i frågan. Inte du!
  • Så när din lärare ger dig tre dagar för att skriva det 5-sidiga papperet, berättar du att det är en illogisk tid. När din förälskelse berättar ett roligt skämt, är du inte rädd för att berätta för honom hur söt han är. Och när din vän har på sig det par byxor borde hon inte ha på dig, du berättar för henne innan någon annan märker.
  • Bild med titeln vara sassy steg 10
    4. Gör ditt kroppsspråk sassy också. Eftersom du är självsäker, livlig och djärv, behöver ditt kroppsspråk matcha. Vad verkar en sassy tjej som med sin mun stängd? Här är ett par saker:
  • Gå med huvudet högt! Axlar tillbaka och inte slouching. För mycket förtroende för det!
  • Skygg inte bort från ögonkontakt. Du har saker att säga och andra människor gör det också. Varför inte ansluta till dem i processen?
  • Vara flirtig. Le, rör den person du är intresserad av, skratta - du vet hur det går.
  • En ögonrulle eller någon annan kroppsekvivalent (något som "prata med handen," Men mindre 1999) har sin plats att vara sassy, ​​men håll det till ett minimum. Att saker blir negativa ganska lätt.
  • Bild med titeln vara sassy Steg 11
    5. Oroa dig inte vad andra tycker. Bara för posten finns det inte mycket utrymme för det i "vara sassy" domän. Vissa människor kommer att hitta ditt beteende off-putting-Om du är en kvinna, tror några starkt att kvinnor ska vara tysta och blyga. Och förutom det kan vissa människor vara mycket känsliga och hitta din Tell-it-Like-It-är mentalitet att vara skadlig. Detta kommer att hända. Lyssna på anmärkningarna, säker. Vissa kan ha poäng. Men om de inte gör det, betala inte dem något sinne.
  • Att vara sassy är delvis om att veta din publik. Du kan ha en vän som inte kan hantera din sarkasm eller du poking kul på dem. Om så är fallet, känner igen detta. Du borde inte behöva byta dig för någon, nej, men du borde behöva överväga sina känslor.
  • Del 3 av 3:
    Öka din sassy faktor
    1. Bild med titeln vara sassy steg 12
    1. Hitta en förebild. Att vara sassy är inte exakt en stereotyp som är lättillgänglig i det moderna samhället - men det verkar vara långsamt förändrat. Det finns fler och fler kvinnor i media som är starkare, djupare och sassier i minuten. Så hitta en förebild och få lite inspiration. Ibland behöver vi ett exempel att följa!
    • Framträdande exempel som kommer i åtanke? Beyoncé, Ke $ Ha, Rihanna, även Taylor Swift har sina sassy stunder. Kristen Wiig, Jennifer Lawrence, och Tina Fey är också bra. Även om din moster Jean inte är en dålig idé, heller!
  • Bild med titeln vara sassy Steg 13
    2. Klä stilfullt. Om en hobo är sassy, ​​är hon bara oupphörlig och kan vara lite full. Men om en tjej som rockar stilen är sassy, ​​har hon hela paketet. Medan det inte borde ha något att göra med de kläder du bär, hjälper det definitivt. När dina kläder har en stans av attityd, det blir lättare för dig att känna sassen också.
  • "Stilfullt" är uppenbarligen relativ. Om du är i punk-scenen, kommer du inte att tro att haute couture är snygg. Lita på vad det här ordet betyder för dig. Det viktiga att ta bort från det här är att dina kläder har effekt på människor - inklusive dig. Kan du föreställa dig att vara sassy i en Walrus-outfit?
  • Bild med titeln vara sassy Steg 14
    3. Utmana dina rädslor. Det finns något om Sassy som är unafraid. Det är villigt att gå utanför lådan och göra vad som helst som krävs. Så om det är självsäker är lätt om du talar om det är lätt, ta det till nästa nivå och utmana dina rädslor - du blir allt bättre för det. Du kommer att bli djupare och glänsande ljusare. Vad finns det att inte gilla?
  • Så om det är offentligt talande, höjder eller sniglar, utmanar dig själv. Du är inte rädd för att utmana andra, rätt? Du kallar dem, du säger det som det är är ärligt - så du måste vara ärlig med dig själv också. Det är bara rättvist!
  • Dunno var att börja? Vad sägs om wikihow Hur man övervinna rädslan artikel?
  • Bild med titeln vara sassy Steg 15
    4. Testa något nytt. Sassy Girls (och killar!) är dynamiska och allt annat än tråkig. Eftersom de kan hitta glädje och humor i nästan vad som helst, det är inget som de inte är ovilliga att försöka. Så var den i yogaklassen som också praktiserar Krav Maga. Ta med dig Ukulele till Choir Practice. Låt din personlighet springa fri.
  • Bli inte förvånad när alla andra börjar göra Krav Maga eller spela Uke också. De sassy är ofta trendsättarna, gör vad andra människor ofta är för rädda för att göra.
  • Video

    Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.

    Varningar

    Det kommer alltid att finnas några personer som lätt är förolämpade, och kommer att tänka på dig som oförskämd. Låt det inte komma till dig eller förstöra din sass.
  • Vissa människor kan bli avundsjuk och sprida dåliga rykten om dig, men låt det inte ta dig ner. Sassy tjejer bryr sig inte om vad folk tänker - sassy tjejer vill bara ha kul!
  • Överdriv inte det, eller du kan tänka dig oförskämd eller lite av en diva!
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande