Hur man är cocky

Känner du att ingen uppskattar dina talanger? Är du trött på andra människor som går över dig? Det är dags att få cocky! Följ stegen i den här handboken för att uppfinna dig själv som en självsäker, tabell. Du kommer att lära dig att uppskatta dig själv, tänk och agera med självsäkerhet, och viktigast av allt, strut ner på gatan som du äger platsen.

Steg

Del 1 av 3:
Tänkande cocky
  1. Bild med titeln vara kockig steg 1
1. Tro att du är bäst. Cockiness kommer från ett förtroende (många skulle säga "arrogans") att du är den mest kompetenta, mest intressanta, snyggaste personen i rummet (även om du inte är!) Du måste också tro på omvänden - att de flesta människor du möter är alla tråkiga, tråkiga och / eller inkompetenta. Om du verkligen tror att du är nummer ett och att nästan alla andra inte kan röra dig, kommer följande steg att bli mycket enklare. De kan till och med börja falla på plats på egen hand.
  • Försök att mentalt höja och vörda de saker du är bra på medan du ger lite betydelse för de saker du är dålig på.Är du en bra student men en dålig idrottsman? Tänk sedan så här: "Jag är den smartaste personen jag vet. Jag ska landa ett sött jobb en dag. Vem bryr sig om dessa kötthuvudspånar som människor tycks tyckas så mycket? Sport är inte viktiga - dessa killar kommer att tvätta min bil på bara några år."
  • Bild med titeln vara kockig steg 2
    2. Ta det för givet att alla älskar dig. En cocky person är partiets liv - någon part. Han / hon är anledningen till att människor har kul. Håll denna mentalitet på sociala sammankomster - eftersom alla redan gillar dig, kan du hoppa över tråkigt och få rätt till de intressanta ämnena, som dig själv! Antag en viss nivå av förtrogenhet med alla - om alla är din vän, kan du hoppa direkt i sina konversationer och till och med lätt att reta dem (som en vän skulle.)
  • Till exempel, låt oss säga att en kukig person har just anlänt till en fest. Hon ser en semi-nära bekantskap med en konversation med någon i hörnet. Den kukiga personen kan utan tvekan smyglöst smyga på sin bekant, som återstår bara ur sin synvinkel, då chime in till konversationen oväntat som en chockerande, rolig prank. Antagandet av förtrogenhet är avgörande - en mindre kockig person kan helt enkelt ha gått upp till sin bekanta, gjorde en besvärlig, stiltad introduktion, och ursäktade sig själv från konversationen.
  • Uppriktighet är nyckeln här. Människor ser naturligtvis till andra för sociala signaler, så ju mer du Med vänliga hälsningar, är du centrum för uppmärksamhet, ju mer andra människor kommer också.
  • Bild med titeln Be Cocky Steg 3
    3. Låt dina åsikter vara kända. Den enda gången en kukig person är obeslutsam är när han / hon bestämmer vilken supermodell som ska fråga först. Cocky människor har en stark åsikt om nästan allt och de är nästan aldrig rädda för att dela det. De oroar sig inte för att förolämpa andra eftersom de känna till att de har rätt - om någon annan inte vill erkänna det, det är inte den kockiga personens problem. En kukig person är inte rädd för en bra debatt - trots allt, han är säker på att vinna för att han vet han har rätt.
  • Å andra sidan kommer en kukig person aldrig att skämma sig själv genom att bli alltför emotionellt investerad i ett argument. Han känner inte att slösa bort energi som skriker eller tillgriper personliga förolämpningar. Trots allt har han rätt - så varför skulle han behöva?
  • En kukig person kommer inte att avstå från att korrigera någon ur artighet.Låt oss säga att hans historia lärare felaktigt säger att öst och västra Tyskland återförenades 1989, inte 1990. Han kommer att höja sin hänga och artigt (men fast) förklara lärarens misstag: "Ursäkta, jag tror att Tyskland formellt återförenades 1990. Min mormor var där."
  • Bild med titeln vara kockig steg 4
    4. Antag att alla tycker att du är het. Att veta att någon önskar dig är en stor förtroende booster - föreställ dig hur ditt förtroende kommer att skyrocket om du bara antar det alla Tänker att du är heta saker! Ta stor stolthet i ditt utseende och din charm. Har du en ny outfit för första gången? Håll huvudet högt - var övertygat om att alla beundrar dig. Ge ett lockande leende till killen som du är intresserad av. Om du tror att alla redan är kär i dig, har du ingen anledning att oroa dig.
  • Verkligen kockiga människor utövar en luft av lätt förtroende, så även om du har lagt stor ansträngning i ditt utseende eller beteende, fungerar som om det är enkelt. Om du kompletterar ett djärvt stilval, säg "Åh det här? Bara något jag hittade i garderoben" hellre än "Det tog mig fyra timmar att sätta ihop, så jag hoppas verkligen att det ser bra ut!"
  • Bild med titeln vara kockig steg 5
    5. Låt inte hatare få dig ner. Rocka dina brister. Det är ledsen, men sant: oavsett hur utmärkt du är, du kommer så småningom att gå in i människor som vägrar att ge dig den respekt du förtjänar. Du kan till och med springa in i den enstaka personen som Gillar dig inte. Stör inte med sådana småbarn. Om de inte älskar dig, är det något fel med dem, inte du.
  • Haters syftar ofta till att få en reaktion av dig. Ge inte hatare vad de vill ha genom att låta dem få dig arg eller förvirrad. Tillfälligt avfärda dem med en linje som, "Du är bara avundsjuk eftersom du delar min oklanderlig smak i allt."
  • Bild med titeln vara kockig steg 6
    6
    Bli säker. Cockiness är en överdriven form av personligt förtroende. För att vara verkligen cocky, måste du ha en bra självförtroende grund för att arbeta med. Cockiness utan verkligt förtroende kommer över som patetisk inställning, som är motsatt av vad du vill ha. Snarare än att tyckas som om du inte är orolig för vad folk tror, ​​verkar du vara orolig för vad alla tycker.
  • Om du inte är säker, finns det inget magiskt sätt att bli så över natten, men att börja nerför vägen mot förtroende, börja med att arbeta mot prestationer som gör dig stolt. Den goda känslan du får från att göra dessa prestationer kommer att göra större prestationer, och i slutändan blir mer skickliga, erfarna och självsäkra.
  • Del 2 av 3:
    Agerar cocky
    1. Bild med titeln vara kockig steg 7
    1. Låt alla veta hur fantastisk du är. Var inte rädd för att dela din storhet. Om du har hänga med att tänka på dig själv som den bästa hunden är det dags att börja sprida ordet. Här krävs en liten finess - om du bara går runt och berättar för alla du möter att du är bra och de är sopor, kommer folk att tro att du är en mobbning eller en psykopat. Istället, använd bara de möjligheter du får i normala konversationer för att glida i Cocky Mentions of Yourself.
    • Till exempel, om dina vänner diskuterar förra helgens stora fotbollsmatch, kanske du säger, "Ja, Beckhams mål var okej, men hans passande spel var ganska slarvig. När Jag spelade klubbfotboll, jag skulle inte ha låt bollen komma bort från mig så ofta."
    • När du är i en tävling mot någon, är det väldigt kockigt att engagera sig i ett litet papperskorgen. Om du konkurrerar mot ett romantiskt intresse kan det till och med vara lite flirtigt. Var noga med att hålla sig borta från låga slag - om du är väldigt grym kan du bli straffad eller utstötad.
  • Bild med titeln vara kockig steg 8
    2. Ta komplimanger som en mästare. Om du får en komplimang (och du vill), ta det medan du absolut erkänner att du redan vet att du är bäst. Istället för att säga, "Verkligen? Gee tack!" När du får en komplimang, säg istället "Tack, det är bra att höra." Du vill ge andra människor intrycket att du inte är förvånad över att alla är avundsjuk på dig. Visa världen som du förväntar dig att vara adored.
  • Bild med titeln Be Cocky Steg 9
    3. Visa dina prestationer av. Verkligen kukiga människor har saker att vara cocky om. Var stolt över vad du än har uppnått i livet.Ta med dessa saker när du får chansen. När du gör en ny prestation, njut av din seger. Fira med dina vänner. Agera särskilt självsäker och självförsäkrade efterord. Du kan även överväga att ändra ditt utseende efter att du har uppnått något (inom anledning.) Efter en stor sport seger, kan du till exempel bära din Jersey eller Letterman Jacka till skolan nästa dag.
  • Varnas - gnugga en motståndares näsa i hans eller hennes misslyckande är inte Bra kockigt beteende. Det är pinsamt för alla inblandade, särskilt du. Att vara en öm vinnare Reeks av lågt förtroende - Cocky Folk vet att de kommer att vinna i förväg, så de är inte svåra på sina motståndare när deras förutsägelse blir sanna.
  • Bild med titeln vara kockig steg 10
    4
    Få några seriösa vänner. En kukig person behöver inte ha miljontals falska vänner och hängare. Faktum är att en person som oroar sig för mycket om hur många vänner han / hon har verkar osäkert - motsatsen till cocky. Du borde dock ha en posse av människor du kan med säkerhet kalla homie, hund, knopp eller pal. Kunskapen om att du har människor du kan vända dig till när livet blir tufft kommer att göra dig mer självsäker och villig att ta risker. Också goda vänner är stora följeslagare eller vingeor för dina kukiga sysslor!
  • Bild med titeln Be Cocky Steg 11
    5. Vara generös med din kärlek. Korrekt tillämpad kan känslan av beröring användas skapa ett bestående intryck som du är övertygad om din kropp. Men om du är för generös med när och var du rör folk, kommer du att märkas ett kryp. Denna distinktion kan vara en tunn linje, så att börja med små, enkla visar av kärlek. När hälsning någon, ge honom eller henne en kram istället för ett handslag. Om någon säger något roligt, rör försiktigt sin axel när du skrattar. Stå nära någon du gillar, borstar upp mot honom eller henne "av misstag." Att göra dessa små tillgivna gester kan gå långt för att visa att du är säker och inte orolig för folks reaktioner på din kärlek - i ett ord, Cocky.
  • Cocky Touching är bra för flirta Så länge det används inom anledning. Justera ditt kroppsspråk för att passa dina partners "- om det i någon tidpunkt är obehagligt eller krypat ut, lätta på dina show of affection.
  • Bild med titeln vara kockig steg 12
    6
    Flört som en spelare. Cocky folk vet att de är allmänt önskade, så de har inga problem med att flirta med de människor som de är "in i." De närmar sig romantiska intressen utan tvekan. De är coola och övertygade när de pratar med människor som de "gräv." De är aldrig rädda för att bli avbuffade. Trots allt vet de att människor ska smickras av möjligheten att träffas av en absolut stud!
  • Cocky folk areshameless när de flirta. Vara skandalös! Låt en person du är intresserad av att veta exakt hur du känner, medan du stannar bara med saker som du tycker kommer att krypa honom eller henne ut.
  • Bild med titeln vara kockig steg 13
    7. Gå vidare Från livets oundvikliga svårigheter.Ingens liv är perfekt. Även de mest säkra, självförsäkrade människorna i världen måste hantera periodiska motgångar och problem. Ta dessa som de kommer - det finns inget sätt att undvika varje svårigheter i livet. Känn inte behovet av att hålla upp en kukig fasad när du skadar. Om du till exempel förlorar en älskad släkting, kommer din normala cockiness att verka mycket onaturlig och tvungen. Alla Har tillfälliga dåliga stavar - om du låtsas att du inte gör det, gör du bara om det är svårare att gå vidare. Ge dina problem den uppmärksamhet de förtjänar och du kommer så småningom tillbaka till ditt gamla kukiga själv.
  • Cockiness är delvis självbedrägeri.Cocky människor skapar idealiserade visioner av sig själva och och verkar som om dessa "perfekt" Visioner är verkligheten, när de faktiskt inte är. Tillfälliga svårigheter är stora möjligheter till självreflektion. Fråga dig själv frågor som "På vilka sätt har jag haft en orealistisk bild av mig själv?" och "Har jag varit för kaxig?" Livets svårigheter kan fungera som kontroller på Out-of-Control Egos och hålla oss från att bli otillräckliga narcissister.
  • Del 3 av 3:
    Ser cocky
    1. Bild med titeln vara kockig steg 14
    1. Håll en stark, säker hållning. Ett bra sätt att telegrafera till alla i rummet som du är kockig är att visa detta drag med Tryggt kroppsspråk. Du vill ha en bred, uppriktig ståndpunkt som ditt standard sätt att stå. Håll axlarna tillbaka och huvudet upp medan du håller bröstet. Det låter galen, men det fungerar - byte från en slouched eller slumped standardställning till en mer värdig kan göra en tydlig skillnad på hur människor tänker på dig (och hur du tänker på dig själv.)
  • Bild med titeln Be Cocky Steg 15
    2. Visa din cockiness på ditt ansikte. Cocky folk vet att de är den coolaste personen att gå jordens ansikte - deras ansikten bör återspegla detta. En kukig person är ständigt road med sig själv. Hålla en stolt leende På ditt ansikte närhelst du kan. När du interagerar med någon, speciellt om det är någon du är intresserad av romantiskt, kanske du vill lägga till lite ondskoushet mot ditt uttryck, som om du anser att konversationen är ett roligt spel.
  • Dessa relativt små förändringar i ditt uttryck kan orsaka betydande förändringar i ditt beteende. Låtsas att känna ett visst sätt kan faktiskt få dig att känna det sättet, vilket kommer att göra din cockess verkar allt mer naturligt.
  • Bild med titeln Be Cocky Steg 16
    3. Visa din cockiness på det sätt du flyttar. Cocky Människor vet alltid vad de gör och var de går. Dina rörelser bör återspegla detta. Gå med förtroende - Håll huvudet upp och dina axlar tillbaka när du tar ganska snabba framsteg mot var du vill gå. När det är möjligt, gå i en rak linje till önskad plats. Sakta ner eller dawdle om du inte stöter på något eller någon som intresserar dig.
  • Helst vill du skapa intrycket att allt du gör är viktigt, så gå som om du behöver göra ett viktigt möte. De flesta kommer naturligtvis att anta att du är Viktig.
  • Bild med titeln vara kockig steg 17
    4. Visa upp dina bästa funktioner. Cocky folk vet att de är heta! Klä för att visa upp de hetaste aspekterna av din kropp. Om du har bra, muskulära armar, bära korta ärmar för att få damerna swooning. Har du långa, sexiga ben? Visa dem med några snäva jeans! Var inte blyg - du är den snyggaste personen du vet, så det skulle vara en disservice inte att flaunt vad du har.
  • Bild med titeln vara kockig steg 18
    5. Visas fet, inte defensiv. Cocky människor har förtroende för sina åsikter - hur de gestar och ställer sin kropp bör återspegla detta. Alltid ansikte och gör ögonkontakt med vem du pratar med. Generellt bör du placera dig så att framsidan av din kropp står inför den som du är förlovad med - en bra regel är att hålla din navelknapp pekad på den som är mest intressanta för dig vid ett givet ögonblick. På det här sättet, även om du måste tillfälligt avvärja din blick av någon anledning, är den fulla vikten på ditt kroppsspråk fortfarande att bära på vem du pratar med.
  • Visas inte defensiv under konfrontationer. Till exempel, om du är engagerad i ett argument eller debatt, korsa inte dina armar och titta bort. Istället peka din kropp direkt mot din motståndare och ser honom eller henne i ögat.
  • Göra gester med förtroende. Om någon frågar dig vilket sätt som är norr, istället för att väcka med ett finger som hålls nära din kropp, förläng hela armen.
  • Tips

    Tvivla aldrig på vad du säger vara självsäker och vara kockig.
  • Har alltid bra hållning. Om du någonsin fångas med något fel med dig, kommer det att hållas mot dig.
  • Aldrig, någonsin vara tråkig. Alltid ha något intressant i åtanke att prata om eller göra.
  • Kom ihåg att bära solglasögon inuti skolan, anser inte dig själv en dunce.
  • Varningar

    Fungera inte som en wannabe. Wannabes försöker agera alla cocky, men de vet inte alla detaljer om det. De kommer bara att försöka kopiera dig.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande