Hur man blir en bättre person och blir närmare gud

Har du problem bli en bättre person, gör du känna sig förlorad i den här världen? Känner du dig som om du har någon att prata med dig, skulle du må bättre, och känner du att du är ensam? Du har aldrig varit ensam. Gud har alltid tittat ner på dig och hållit dig säker. Vem som helst kan bli en bättre person och bli närmare Gud med dessa steg.

Steg

  1. Bildbeteckningen blir en bättre person och blir närmare Gud Steg 1
1. Sätt alla dina skillnader åt sidan och börja med en ny ren skiffer. Det kan vara svårt men du måste göra det. För att bli en bättre person måste du göra det här steget, för det här är det viktigaste steget. Om du inte gör det här steget kommer du att få ingenstans.
  • Bildbeteckningen blir en bättre person och blir närmare Gud Steg 2
    2. Be om förlåtelse. Du har gjort fiender i ditt liv, kom ihåg att alla gör det. Om du någonsin har gjort något skadligt för någon eller de tror att du gjorde något fel, måste du be om förlåtelse. Även om du tror att du inte har gjort något fel, fråga bara om förlåtelse ändå. Om någon inte förlåter dig, måste du tänka på dig själv att du gjorde din del och var stolt och gå vidare.
  • Bildbeteckningen blir en bättre person och blir närmare Gud Steg 3
    3
    Hitta gud. Det sätt du hittar Gud betyder inte att du måste gå till kyrkan. Du hittar Gud med inte ditt sinne utan ditt hjärta. Du ser det enda sättet du hittar Gud är om du frågar honom i ditt liv, men du måste vara sanningsenligt ärligt med det här steget eftersom Gud vet om du ljuger. När du frågar honom i ditt liv och accepterar honom i ditt liv är det här den stora vändpunkten i ditt liv.
  • Bildbeteckningen blir en bättre person och blir närmare Gud Steg 4
    4. Erkänna att Gud är ditt liv. När du har gjort det kan du glömma ditt förflutna och se fram emot din framtid och be Gud att hjälpa dig varje dag. Nu när du har Gud är det här den del där djävulen försöker komma till dig, för att han inte vill att du ska göra bra saker han vill att du ska ignorera Gud och göra hemska saker. Detta stadium är alltid tufft eftersom du måste slåss tillbaka och säga nej till djävulen. Du måste be Gud att vara med dig mer än någonsin under den här delen av ditt liv.
  • Bildbeteckningen blir en bättre person och blir närmare Gud Steg 5
    5. Var medveten om att den svåra delen kommer att vara över. Ingen är perfekt Så du kan fortfarande göra några saker fel men här är den goda delen. Du har fortfarande Gud och be honom att förlåta dig dina synder och han kommer att. Nu låter det inte fantastiskt? Fatta ett beslut att bli en bättre person och acceptera Gud i ditt liv eller inte.
  • Tips

    Varningar

    Vissa människor kanske inte tar dig allvarligt först, men då kommer de att lära dig att acceptera vem du är och då tar de dig allvarligt igen.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande