Hur man daterar en tvilling

Dating an enäggstvilling kan lägga till lite mer komplikation för ett annars vanligt förhållande, beroende på tvillingens närhet och deras vilja att spela några pranks på dig för att göra det svårt att berätta för dem. Och medan vissa föräldrar av tvillingar knappt kan berätta för dem, hur kommer du att hantera? Eller kommer du att bli lockad till båda tvillingarna? Dating En tvilling kan leda till några mycket besvärliga ögonblick, minst sagt, så här är några praktiska steg för att hjälpa din datingupplevelse med en tvillinglöpning smidigt.

Steg

1
Bild med titeln Twindate1.jpg
Markera ditt territorium. Fråga ditt tvillingdatum att sticka ut om du har problem med att berätta de två. Be honom eller henne att bära en specifik halsband eller hatt, eller något annat som gör välsmakande humor. Om det inte fungerar eller om han eller hon inte kommer att samarbeta, skilja och fokusera på en unik funktion. Födelsemärken, ärr, och andra funktioner som ett skratt eller rubbning gör varje person annorlunda från en annan, inklusive deras tvilling.
  • Observera att det inte tar dig väldigt länge när du är runt båda tvillingar att veta vem som är vem och att kunna berätta för dem lätt.
  • 2
    Bild med titeln Twindate2.jpg
    Undvik att göra den andra tvillingen känna som ett tredje hjul. Tvillingar har vanligtvis ett bättre speciellt band än vanliga syskon. Så när du kommer in i bilden, kan tvillingen känna sig skyldig genom att lämna den andra bakom eller ensam.
  • Bild med titeln Twindate3.jpg
    I stället för att känna att du måste vara runt den andra tvillingen hela tiden, organisera specifika händelser för att gå på ett dubbeldatum, eller skapa gruppgods.
  • Du kanske gillar att fråga en av dina vänner att spendera tid med den andra tvillingen. Han eller hon kan till och med börja datera en av dem!
  • Bild titled Twindate4.jpg
    Och när du är ensam med dem, avbryta sin fysiska närhet genom att sätta dig in mellan dem.
  • 3
    Bild med titeln Twindate5.jpg
    Fokusera på "huvudsaklig" ämne. Det är inte fel att du är fysiskt dras till båda. Men din kille eller tjej uppskattar förmodligen inte dig att dabbling med och öga hans eller hennes dubbla.
  • Kom ihåg att behandla ditt tvillingdatum som en enda födelseperson. Vad skulle vara utmanande, skadligt eller olämpligt i den situationen är densamma för att datera en tvilling.
  • 4
    Bild titled Twindate6.jpg
    Sätt din fot ner på några knep. Några tvillingar kan tro att det är roligt att spela tricks på deras betydande andra. Stå aldrig för något av detta.
  • Ett svar på trickery kan vara: hemligt varumärke din beau med ett märke utan honom eller henne att veta. Kyssa hans eller hennes kind medan du bär den röda läppstiftet, till exempel, sätter en liten klibbig punkt på hennes topp, eller till och med ge honom / henne en hickey. Då om han eller hon kommer tillbaka utan märket, vet du att han är Tweedle-dum, inte tweedle-dee och du kan ringa ett slut på prankningen.
  • Eller bara röstar din motvilja mot någon sådan pranking.
  • Bild med titeln Hot Date Två tvillingar
    5. Tänk på om extrem närhet mellan tvillingar är ett problem för dig eller är något som du kan leva med. Din närvaro kommer inte att bryta det obligationen, så lärande att hantera det är din bästa strategi. Om det inte fungerar för dig, det är ett tecken på att dra dating till ett slut.
  • Som med någon dating, Kontrollera dina egna känslor och känslor om att vara med ditt tvillingdatum som en person i sin egen rätt.
  • Tänk på hur många personer med enstaka födelse har ett problem med att tydligt definiera vem de är i livet. Om du normalt inte daterar en person som har problem med självgränser, kommer ditt tvillingdatumets närhet med hans eller hennes tvilling förmodligen att bli en anledning till oro för dig.
  • Om du hittar en tvilling är mycket skyddande av den andra tvillingen, även när du är runt, och berättar för dig "ta hand om min baby syster bra, annars", eller "Behandla min bror ordentligt", Detta kan vara en varningssignal som skyddet kommer att förstöra ditt förhållande. Prata med ditt tvillingdatum om det och bestämma hur du känner efter att ha hört svaren.
  • Ständigt stridande Över närvaron av en tvilling i ditt dating är livet ett varningsskylt. Om din tvilling berättar att deras tvilling alltid kommer först i sitt liv, är det här signalerna att tvillingen inte lyckats skilja sina behov och framtida resan från hans eller hennes tvilling. Det kan kräva mer tid, eller du kan överväga att gå vidare.
  • 6. Undvik att göra antaganden om tvillingar. Identiska tvillingar är fortfarande unika individer och deras intressen, smaker och hobbyer kan vara väldigt annorlunda än varandra. Också, inte alla tvillingar träffas, eller har en intensiv nivå av närhet, på samma sätt som några enskilda födelsesjöar inte klarar sig bra. Det bästa att göra när du gör en tvilling är att sätta antagandena åt sidan och titta på dina egna känslor om den tvilling du är dating.
  • Tips

    Var inte rädd för att fråga ditt tvillingdatum för bekräftelse av saker som har hänt mellan "två av er" Om du inte är säker. Till exempel, om ditt datum tvilling försöker välja en kamp med dig eller spelar ett otäckt skämt på dig, och du är orolig att det var ditt datum, prata det igenom.
  • Det är en bra idé att prata om markreglerna för information som är konfidentiell om dig och ditt datingförhållande. Många tvillingar korsar den linjen utan att tänka, så drar uppmärksamhet åt det framsidan kan varna ditt datum till ämnen som du inte vill ha delat med tvillingen.
  • Varningar

    Ömsesidig motvilja mellan dig och tvillingdatumets tvilling kan göra saker mycket obekväma för ditt datum. Försök att sortera ut det.
  • Om du inte kan känna igen ditt datum kan han / hon bli mycket skadad. Vill du ha om din tjej / pojkvän inte bryr sig om hon dog du eller din bästa vän?
  • Saker du behöver

    • Ett halsband, hatt, etc. För att skilja din tvilling i början
    • En klibbig plats, eller liknande att göra en "markera" Om du undersöker en prank
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande