Hur man lyckas i ett förhållande med en gemini

Att ha ett framgångsrikt, roligt förhållande är roligt och givande. Om du tror att du behöver veta hur man hanterar alla som är födda under tecknet på den sociala Gemini på ett visst sätt, på grund av deras uppenbarligen unika personlighetsdrag, kommer den här artikeln att hjälpa till. För att ha ett framgångsrikt förhållande till något slag med någon Tvilling, måste du vara villig att blanda din rutin, hålla din Gemini stimulerad och låt honom eller henne vara neurotisk och opålitlig utan att komma ner för hårt. Oroa dig inte - de positiva egenskaperna hos en Gemini överväger de negativa!

Steg

  1. Bild med titeln lyckas i ett förhållande med en Gemini steg 1
1. Ta inte dig själv för allvar. En sak som irriterar Gemini, är människor som tar sig för allvarligt och kommer inte att njuta av minst en del humor. Alla Geminis älskar absolut att skratta, de tycker om att vara sarkastiska, och de vill ha en bra tid. Så om du har en Gemini-vän, skäm bort dem i det här, för om du inte gör det, kommer de att göra förolämpning efter ett tag och sedan plötsligt bestämma för att avsluta förhållandet utan varning (på grund av att de känner sig missförstod).
  • Bild med titeln lyckas i ett förhållande med en Gemini steg 2
    2. Vara osjälvisk för att komma överens med Geminis som är extremt (mycket) intelligenta, mycket smart och otroligt resursfulla. De älskar att dela sina gåvor med världen och de har en stark önskan att göra en positiv skillnad. Geminis vill göra ett bestående intryck med alla de vet och kommer i kontakt med. Geminis är mycket lojala mot sin familj och vänner och i många fall kommer att offra mycket för att se dem lyckliga. Geminis själva är osjälviska individer och förväntar sig att andra är på samma sätt.
  • Bild med titeln lyckas i ett förhållande med en Gemini steg 3
    3. Prova att argumentera. Geminis är mästare i kommunikation, i alla avseenden. Du kan aldrig vinna ett argument med en Gemini. Ju mer du argumenterar med en Gemini, desto mer kommer du att driva sin eld för att argumentera ännu mer (för att de älskar att debattera sig för skojs skull, det är i sin natur), så det finns det ingen mening att försöka vinna ett argument. Geminis kan artikulera väl och validera varje rörelse de gör. De har också förmåga att se alla sidor av ett argument.
  • Bild med titeln lyckas i ett förhållande med en Gemini steg 4
    4. Ljug aldrig för en Tvillingar, för det är inte en bra idé. Geminis har en ovanlig förmåga att veta när människor är oärlig och när de tar reda på att du håller information, var bedräglig (de behöver veta) eller bara rakt ut Ljuger det blir mycket länge, tills du kan få förtroende tillbaka. Geminis är omtänksam individer, men de kommer inte att tolerera oärlighet eller liggande på någon nivå.
  • Bild med titeln lyckas i ett förhållande med en Gemini steg 5
    5. Respektera din Geminis värdighet. Människor födda omkring 20 maj - 21 juni är alla väldigt värdiga och är mycket respektfulla för alla människor. Ja, de tycker om att ha en bra tid, men de har också alla en mycket allvarlig, professionell / affärsmässig demeanor och den bör respekteras. Geminis är kameleoner och kan anpassa sig till en given situation och på grund av deras mångsidighet kan de åstadkomma mer än något annat stjärntecken.
  • Bild med titeln lyckas i ett förhållande med en Gemini steg 6
    6. Skäm bort din Gemini-vän med bra samtal. En sak som kan irritera en Gemini är en person som inte kan engagera dem i konversation. De finner de som saknar konversationsförmåga för att vara väldigt vardagliga. Har intressanta saker att prata om och komma ihåg, en Gemini gillar att lyssna lika mycket som de tycker om att tala. Geminis är mycket intelligenta, så inte bara ramble om saker du inte vet om, för att de har mycket kunskap om olika ämnen och kan berätta när du är pretentiös.
  • Bild med titeln lyckas i ett förhållande med en Gemini steg 7
    7. Undvik att vara cocky eller arrogant. Geminis gillar inte människor som är arroganta och som visar sig, för de känner det här mycket obehagliga, oattraktiva och inte blir. Geminis gillar inte människor som är för bossiga. De är alla starkt oberoende och tolererar inte någon som stampar på sin frihet, de behöver sin autonomi. Geminis hatar med samma rutin och gillar att ändra saker oftare än inte. Geminis är mycket rationella och analytiska. De uppskattar inte människor som har tunnelvision, människor som bara ser saker i svartvitt, och människor som inte är öppna för andra synpunkter, eftersom de bara inte arbetar i den tankegången och anser att det är svaghet.
  • Varningar

    Livet med en Gemini är aldrig ett tråkigt ögonblick, så om du gillar kontinuitet kan du ha valt fel person om du inte är villig att acceptera detta.
  • Gemini kärlek att vara argumenterande.
  • Gemini och Scorpio = Argue hela dagen.
  • Det finns 2 typer av Gemini, a "hög" Gemini och a "låg" Gemini. Se till att du får reda på vilken du är med snabb. A "låg" Gemini använder sitt sinne på alla fel sätt och kommer att vara mycket bra på att manipulera människor runt honom. Dessa typer av Gemini är mästare av bedrägeri och som en konsekvens kommer du aldrig att kunna lita på dem. Ett förhållande utan förtroende är en som är dömd att misslyckas.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande