Hur man daterar i gymnasiet

Ung romantik. Om du vill lära dig att förhandla om den knepiga datingsvärlden som är din lokala mellanskola, kan du lära dig några knep och tips för att få det att gå så smidigt som möjligt. Du kan lära dig hur du frågar någon på rätt sätt, och hur man spenderar tid tillsammans när du är utan bil eller inkomst.

Steg

Del 1 av 3:
Frågar någon ut
  1. Bild med titeln Datum i Middle School Steg 1
1. Var säker på att du vill datera. I mellanskolan känner du vanligtvis en rush av alla slags känslor. Dina hormoner går vilda, och du märker sannolikt medlemmar av motsatsen, eller samma kön, för första gången. Men dating i mellanskolan borde inte vara din prioritet. Fokusera på saker som vänskap, skola och utveckla din egen unika personlighet mer än du fokuserar på att hitta någon hittills.
  • Om du vill datera, prata med dina föräldrar om det och söka deras vägledning. Se till att du får datum innan du går framåt.
  • Om du inte vill datera är det helt bra. De flesta mellanskolans relationer finns i stort sett online och i fantasin, vilket innebär att du borde ta vad andra säger med ett stort saltkorn. Do inte datera om du inte vill.
  • Bild med titeln Datum i Middle School Steg 2
    2. Hitta någon som du gillar. Vem krossar du på sistone? Vem verkar som om de skulle vara trevliga att vara runt, mer än en vanlig typ av vän? Vem är du lockad till? Försök hitta någon du tror skulle göra för ett roligt datum, någon du kan tänka dig att hänga med, kanske mycket. Någon du inte skulle ha något emot att kyssa.
  • Se till att de inte har ett datum redan, och går inte med någon. Det kan vara besvärligt att fråga någon som redan går ut med någon.
  • Se till att du redan pratar med den här personen under veckan, så att du inte kommer att vara så besvärliga, och förhållandet kommer att fungera bättre, eftersom du redan vet ett anständigt belopp om personen.
  • Bild med titeln Datum i Middle School Steg 3
    3. Hitta rätt tid att fråga. Medan det alltid är bra att fråga något så enkelt som, "Vill du gå ut med mig?" Det är ibland ännu bättre att ha en viss anledning i åtanke, så du kan ha en ursäkt för att prata.
  • Är en dans som kommer upp? Fråga någon till en dans är ett av de vanligaste sätten att fråga någon ut på ett datum. Om det går bra kan du ibland stanna ett par efteråt. Om inte, har du kul ändå.
  • Vad sägs om ett homecoming spel? Eller ett annat sportspel? Fråga om du kan gå tillsammans?
  • Kanske en ny film kommer ut snart att alla pratar om. Be någon att gå med dig till filmen.
  • Bild med titeln Datum i Middle School Steg 4
    4. Se till att du ser bra ut. Om du ska sätta dig där ute, vill du se till att du ser ditt bästa ut. Se till att dina kläder är rena och trevliga, så du kan se bra ut och känna dig trygg nog att fråga någon ut.
  • Dusch den morgonen och gör ditt hår, uppmärksam på det lite mer än normalt. Du behöver inte se ut som en filmstjärna, så du vill inte överdriva det, men ta lite tid att se ditt bästa ut.
  • Bild med titeln Datum i Middle School Steg 5
    5. Vänta tills du har ett privat ögonblick. Försök hitta en minut som du två kan vara tillsammans för att fråga. Ibland kan det vara en bra chans för detta, eller rätt efter skolan. Om du inte kan tyckas hitta en tid när personen är ensam, fråga bara, "Hej, kan jag prata med dig för en sekund?"
  • Försök att göra det personligen, om du kan, istället för över telefonen. För många människor, frågar någon ut via text eller chattar en dålig idé, medan det kan fungera för andra. Om du chattar regelbundet med någon, kan det vara bra.
  • Det finns alltid en chans att du blir skjuten ner. Om det händer framför en massa människor, blir det värre än om det händer i privat.
  • Bild med titeln Datum i Middle School Steg 6
    6. Presentera dig själv, om det behövs. Om du har blivit lockad till någon som inte vet vem du är, kommer de troligen att säga "Nej" Om du bara går upp och be dem att gå ut. Den bästa första idén är förmodligen att presentera dig kort och låt dem veta vad din anslutning är.
  • Hej, jag är ____. Jag är i din historia klass. Jag undrade..."
  • Bild med titeln Datum i Middle School Steg 7
    7. Be om ett datum, ut ur det blå. När du har ett tillfälle, klippa bara på jakten och fråga. Du behöver inte ge det mycket tanke eller försök att vara smart. Var bara snäll, gratis och tydlig. Inga linjer.
  • Säg något som: "Jag har märkt dig under en lång tid, och du verkar som en riktigt söt, cool person. Jag tycker jätte mycket om dig. Vill du gå till dansen med mig?"
  • Vänta inte att bli frågad, eller antar att någon kommer att fråga dig, oavsett om du är en pojke eller en tjej. Det är helt bra för tjejer att fråga pojkar i gymnasiet, eller i alla åldrar.
  • Bild med titeln Datum i Middle School Steg 8
    8. Se till att det är okej med alla dina föräldrar. Eftersom du är underår är det fortfarande viktigt att få dina föräldrars tillåtelse om saker som dating, liksom föräldrarna till den person du frågar ut. Fråga bara, och följ sedan deras önskemål.
  • Detta är särskilt viktigt om du kommer att be någon att gå ut i allmänhet med dig. Det måste vara bra med alla dina föräldrar, speciellt om du kommer att ta en tur.
  • Du kan alltid spendera tid i skolan tillsammans med någon, oavsett hur dina föräldrar känner för det. Det är bättre att ha tillstånd, självklart, men Romeo och Juliet var i åldern skolan, trots allt.
  • Del 2 av 3:
    Spendera tid tillsammans
    1. Bild med titeln Datum i Middle School Steg 9
    1. Har telefon eller facetime / skype datum. Att prata med ditt datum kan vara lika mycket roligt och lika viktigt för en ung romantik som faktiskt går någonstans. Ställ in datum på FaceTime eller Skype eller någon annan chatttjänst, eller prata i telefon.
    • Ordna något du kan göra tillsammans, även om du inte är tillsammans. Om du båda har en show du gillar, titta på det samtidigt och prata om det i telefon. Eller bara lämna FaceTime / Skype-fönstret öppet medan du gör läxor tillsammans.
  • Bild med titeln Datum i Middle School Steg 10
    2
    Text varandra. Se till att du får text med ditt datum, sedan närstående nummer och börja skriva. Du kan prata och skratta tillsammans, även om du inte är faktiskt tillsammans.
  • Försök att vara en bra konversationist och ge dig datum något att svara på. Skriv inte bara "Hallå." Ställ en fråga, göra en observation, ha något riktigt att prata om. Skriv inte svar på ett ord med ett datum. Om du inte kan prata just nu, säg det.
  • För några bra artiklar om textning av en förälskelse eller ett datum klickar du på här eller här.
  • Bild med titeln Datum i Middle School Steg 11
    3. Gör det snapchat tjänsteman, om du vill. Massor av gymnasiet kommer att hända främst på snapchat. Om du går ut med någon, måste du diskutera hur mycket av det du vill vara offentlig, och hur mycket av det du vill vara privat tillsammans med den person du daterar och är respektfull. Kom ihåg: Massor av människor kan se det.
  • Det är viktigt att lätta upp på den digitala PDA. Det tillfälliga Kissy-Face Emoji-utbytet är OK, men inte mer än en gång varje par dagar.
  • Bild med titeln Datum i Middle School Steg 12
    4. Var riktig med ditt datum. Det enda sättet du behöver agera när du är med ditt datum, när du pratar med ditt datum, och när du tänker på något att säga är att bara agera naturligt. Var dig själv. Skämt runt, gå av, försök inte vara någon du är inte.
  • Ge uppriktiga komplimanger, när de är förtjänta. "Jag trodde du såg riktigt nice idag" kommer alltid att uppskattas när du menar det.
  • Agera detsamma runt ditt datum som du agerar runt dina vänner, vilket är vad ditt datum ska vara, såvida du självklart inte fungerar som en total dweeb med dina vänner. Poängen är, om du inte är vänner, borde du förmodligen inte vara dating.
  • Bild med titeln Datum i Middle School Steg 13
    5. Gå långsamt. I Middle School utvecklar du fortfarande och mognar, och olika människor kommer att utvecklas och mogna snabbare än andra. Du kanske känner en rush av motstridiga känslor och som dina hormoner rasar ur kontroll. Det beror på att de är. Det är viktigt att ta ett steg tillbaka, lugna ner, och låt sakerna gå långsamt. Du har hela ditt liv framför dig hittills.
  • Ibland är det ok att försöka för en kyss, när tiden är rätt, men bara om båda människorna är bekväma. Var öppen och ärlig med den person du är med.
  • Ibland verkar mellanskolans romanser förödande när de är över. Försök att koppla av. Du kommer att se tillbaka på det här på mindre än två eller tre år och skratta.
  • Bild med titeln Datum i Middle School Steg 14
    6. Ge ditt datum lite utrymme. Om du är "seende" någon i gymnasiet, det är bra, men det betyder inte att du är gift. Vem ditt datum pratar med på snapchat, eller sitter med till lunch borde inte vara en källa till din besatthet. Du är två personer som gillar att spendera tid tillsammans. Det är allt.
  • Bli inte desperat och behövande medan du daterar någon. Inga texter eller snapchatmeddelanden som säger saker som, "Var är du????"
  • Tillbringa tid med dina egna vänner, vilket gör en separat tid att göra saker som du tycker om att göra ensam. Det kommer alltid att vara dags för dating.
  • Bild med titeln Datum i Middle School Steg 15
    7. Försök att få några datum i det verkliga livet. Massor av gymnasieskolan är inte mycket långa, och är mestadels på internet och i skolan. Det är ok. Det är svårt att göra mycket när du inte har några pengar och du har ingen bil. Men om du verkligen gillar att spendera tid med någon, försök att göra en punkt att spendera lite realtid med varandra, inte bara posta på den andra historien eller sidan.
  • Del 3 av 3:
    Pågår datum
    1. Bild med titeln Datum i Middle School Steg 16
    1. Gå till dans. Ett av de bästa och enklaste sätten att gå på ett datum i mellanskolan är att gå till en dans tillsammans. Det ger dig en stor anledning att fråga och en rolig sak att göra tillsammans. De flesta danser i gymnasiet är precis efter skolan, vilket innebär att du inte behöver störa några föräldrar för en åktur.
    • Om du är rädd för att dansa, träna. Pumpa upp några låtar i ditt sovrum, eller på dina hörlurar och arbeta på dina drag före tid. Du behöver inte vara super-slät, men du vill undvika att se dorky.
    • Om din skola inte har många danser, kan du gå till andra skolevenemang tillsammans, särskilt fotboll eller basketbollsspel. Gå till någon efterskola klubb, eller en skola spelar tillsammans som ett datum.
  • Bild med titeln Datum i Middle School Steg 17
    2. Gå till en film tillsammans. Fråga ditt datum om de skulle vilja se en ny film, kanske natten det kommer ut för att göra det som en händelse. Du kan till och med få biljetterna i förväg, och kanske planerar att få en bit att äta, eller en glass, efter filmen, om du är tillåten.
  • Att gå på bio kan vara ett bra sätt att göra ett datum lite mindre besvärligt. Du behöver inte prata för mycket, så det är ett bra val om du känner dig nervös.
  • Om du har en äldre syskon, se om de kör dig till datumet istället för dina föräldrar. Vägkylare.
  • Bild med titeln Datum i Middle School Steg 18
    3. Sitta tillsammans vid lunchen. Medan det kanske inte verkar som ett datum, är ett av de absolut enklaste sätten att du kan umgås med någon du daterar i gymnasiet att spendera tid tillsammans vid lunchen. Hitta ett lugnt bord där du kan sitta ihop, eller sitta tillsammans med dina vänner och låta alla se hur ¨Gustingly "söta du två är. Bra kul på något sätt.
  • Erbjuda att göra små saker för ditt datum, som kasta bort sitt bricka för dem, eller håll ut stolen. Det kan tyckas gammalskola, eller som något som dina föräldrar skulle göra, men det är bra att få någon att känna sig speciell.
  • Bild med titeln Datum i Middle School Steg 19
    4. Ordna att gå hem från skolan tillsammans. Om du inte får se varandra i skolan, spendera lite tid tillsammans efteråt genom att gå hem, om du kan. Det är ett bra sätt att kunna få lite privat tid och prata utan en massa människor runt.
  • Se till att båda dina föräldrar vet att du gör det här, och bara gör det om du normalt skulle gå hem från skolan. Om de vet att du är tillsammans kan du dröja ett tag. Gå långsamt.
  • Du kan också gå någon annanstans, om det är bekvämt och du är tillåtet. Gå till köpcentret, eller till någon annan butik för att gå runt efter skolan. Du kan också ordna en annan icke-skoltid du kan gå på en promenad tillsammans, kanske i en park i närheten.
  • Bild med titeln Datum i Middle School Steg 20
    5. Fråga dina föräldrar om ditt datum kan komma över till ditt hus. Har ditt datum över till middag någon natt, eller kom och titta på en film i ditt hus. Detta kan vara ett bra sätt att låta din familj träffa någon du daterar, och låt ditt datum träffa din familj. Stort steg i ett förhållande!
  • Du måste prata med dina föräldrar om det här, för att de förmodligen inte vill att du två ska låsas upp i ett rum tillsammans, men kanske kommer de att låta dig ha vardagsrummet för dig själv.
  • Tips

    Lyda dina föräldrar medan du är dating, se till att du får datum.
  • Var inte rädd att prata med din partner.
  • Om du är rädd eller obekväm i relationen, låt dem veta. Om du känner dig osäker, låt honom / henne veta, kontakta en vuxen och förklara problemet. Kommunikation är nyckeln.
  • Försök att ge dem sitt begärda utrymme. Om de någonsin försöker bryta det på grund av okända skäl, ta det ut ur dem, för det kan bugga dig i flera år precis från den där lilla faktorn.
  • Var artig för den person du gillar.
  • Bara för att du började datera igår, betyder inte att du kan kyssa dem imorgon.
  • Tänk på att ett mellanskoleförhållande inte är så moget, så många saker som högskolan eller unga vuxna inte är samma för gymnasiet.
  • Försök att göra vänner med sina vänner och låt dem träffa din.
  • Varningar

    Bli inte för inblandad för snabbt.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande