Hur man daterar tjejer

Du har nog redan fått reda på att det inte finns någon nyckel till dating tjejer, eftersom varje tjej är annorlunda. Det som imponerar en tjej kan avvisa en annan, men det är bara en chans att du måste ta när du träffar datingscenen. Oavsett en tjejs personliga preferenser finns det några universella regler för dating som hjälper dig att landa det andra datumet, och kanske till och med en tredjedel. Läs vidare för att ta reda på hur du gör ditt datingsliv en framgång.

Steg

Del 1 av 4:
Vara ditt bästa
 1. Bild med titeln berätta om en kille är intresserad av dig Steg 2
1. Projektförtroende. Ett av de mest Attraktiva egenskaper till kvinnor är palpabelt förtroende. Flickor kommer att vara intresserade av dig om du verkar ha mycket att ha på dig: du är inblandad i aktiviteter, du har vänner, du talar din åsikt, och du har långsiktiga mål.
 • Förtroende kan härröra från många platser. Du behöver inte vara en basketstjärna för att locka en tjej - bara bli involverad i något som visar dig bäst. Vilken aktivitet tillåter dig att skina?
 • Det finns stor skillnad mellan förtroende och arrogans. Trygga människor är beundrade av andra för sin talang, men också deras nåd och ödmjukhet. Om du är säker på dig själv, hittar du inte behovet av att skryta om det.
 • Bild med titeln Hitta en fru Steg 10
  2. Vara äkta. Låtsas inte vara någon du inte är - tjejer kommer att kunna se rätt genom det. Det är inget fel med att läsa på ett band som du vet en tjej gillar så att du kan få en konversation om det senare, men låt dig inte få veta hur du spelar gitarr om du inte är beredd att spela en sång på ett ögonblick. Var riktig, och du behöver inte ljuga.
 • Bilden med titeln lockar tjejer utan att prata med dem Steg 2
  3. Presentera dig själv. Varje tjej har olika preferenser, eller "typer", men oroa dig inte för mycket om att försöka bära alla de senaste trenderna. Klä på lämpligt sätt för situationen - ingen ärmlös tröja på en martini bar, till exempel - och överdriv inte det med Köln. Om du visar upp till en fest klädd på ditt personliga bästa och känner sig självsäker, kommer du att agera på det sättet - och det är en bra chans att tjejen du försöker imponera kommer att glömma att hon ens har en typ.
 • Del 2 av 4:
  Lära känna henne på en djupare nivå
  1. Bild med titeln vara en gentleman steg 17
  1. Bor inte för mycket på en tjejs utseende. Alla gillar att få komplimanger, speciellt när de uppenbarligen gått ut ur deras sätt att klä upp och se bra ut, men det borde inte vara huvudämnet av konversation. Ge tjejen du skulle vilja datera en chans att vara mer än den söta klänningen och klackar hon har på sig.
  • Speciellt undvika att göra sexuella kommentarer om en tjejs utseende när du försöker datera henne. Håll dig till smakfulla kommentarer om hennes kläder, hår eller le.
 • Bilden med titeln lockar en kvinna steg 1
  2. Vara en uppriktig conversationalist. Undvik plocka upp linjer, eftersom de inte låter uppriktigt. När du pratar med en tjej, säg något du faktiskt menar. När hon svarar, låtsas inte bara lyssna, lyssna verkligen och försök att flytta konversationen till en plats som känns "riktigt."
 • Självklart bör konversationen vara lämplig för inställningen. Om du är i en bullriga bar, kan tjejen chatta upp kanske inte vara i humör att prata om personliga eller filosofiska ämnen. Det borde fortfarande vara möjligt att säga något meningsfullt om musiken, publiken, eller känslan av kvällen som visar henne du njuter av ögonblicket med henne.
 • Bild med titeln Approach Women Överallt Steg 7
  3. Låt henne bli bekväm. När du just träffat en tjej och du vill fråga henne på ett datum är det väldigt viktigt att hon känner sig bekväm att vara med dig med dig. Njut av hennes quirks och unika egenskaper, och försök att inte vara dömande.
 • Om du säger något kritiskt, även i Jest, kan det komma på fel sätt och göra henne närbild.
 • Fråga många frågor och följa upp med kommentarer som låter henne veta att du lyssnar och bryr dig om vad hon säger.
 • Skämt runt för att hålla sakerna roliga, men undvika att göra roligt med tjejen, hennes vänner, hennes familj eller något annat som skadar hennes känslor här tidigt i spelet.
 • Del 3 av 4:
  Vara ett bra datum
  1. Bild med titeln vara en gentleman steg 14
  1. Sätta ansträngningar i ditt första datum. Ta henne någonstans speciell. Det behöver inte vara dyrt, men det borde vara klart att du sätter lite på det. Dela din favoritrestaurang med henne, eller ta henne till en vacker scenisk plats för en picknick. Om du vet att hon gillar ett visst sportlag, köp biljetter till ett spel.
 • Bild med titeln Få killar att tycka om dig för din personlighet och inte ditt utseende steg 5
  2. Bli inte för nervös. Fokusera inte för mycket på datumets struktur. Istället försök att verkligen ha en bra tid att lära känna någon du nyligen träffat. Tänk på allt du behöver lära dig om henne, och allt hon måste lära sig om dig. Om du njuter av sitt företag nu är chansen att hon njuter av din.
 • Bild med titeln Behandla din flickvän Steg 7
  3. Bli fysisk. Oavsett om du placerar din hand på ryggen medan du väntar i linje för biljetter, håll händerna under en film, eller gå tillbaka till din plats efter middagen, kommer någon form av fysisk touch att öka den intimitet du känner med tjejen du är dating. Bara se till att det är allt konsensuellt.
 • Del 4 av 4:
  Vara pålitlig
  1. Bild med titeln Behandla din flickvän Steg 9
  1. Ring henne när du säger att du vill. Om du avslutade ditt första datum med ett löfte att ringa, följ upp inom de närmaste dagarna.
  • Om du återspeglade på datumet och inser att du inte längre är intresserad, ge henne artighet att låta henne veta att du inte tror att det kommer att träna.
  • Om du vill fortsätta relationen, spela inte hårt för att få. Vara konsekvent i din kommunikation.
 • Bild med titeln Bestäm om en kille är nervös runt dig för att han gillar dig Steg 4
  2. Presentera henne för dina vänner. När du har gått på några datum är ett bra sätt att lära känna varandra bättre att presentera den tjej du är intresserad av dina vänner. Om de slår av det kan du uppmuntras att ta förhållandet till en djupare nivå.
 • Bild med titeln älskar din flickvän Steg 13
  3. Kasta i några överraskningar. Konsistens är viktigt när du är dating, men du bör också kasta in några romantiska överraskningar. Överraskningarna kommer att bero på flickans personlighet - kanske hon skulle älska det om du lagade middag för henne, skickade sina blommor på jobbet, eller planerade en rolig helgresa. Hon kommer att bli imponerad av din eftertänksamhet om du blandar det ibland.
 • Tips

  Om du har problem med att hitta personer hittills i samma gamla fläckar, prova något nytt - anslutande klubbar, volontärarbete eller spela en coed sport är ett bra sätt att träffa människor.
 • Försök att inte vara för picky om vem du daterar. Ge människor samma fördel med tvivel du vill att de skulle ge dig.
 • Online dating är ett annat bra sätt att göra nya anslutningar.
 • Dela på det sociala nätverket:
  Liknande