Hur man daterar en mormons kille

Mormon är bara ett smeknamn för senare dagars heliga. Mormoner är kristna som tror Bibeln och Mormons bok är Guds ord. Dating en Mormons kille kan vara svårt om du inte är Mormon, eftersom Mormons kyrka har strikta standarder. Här är några tips för att träffa en Mormons kille.

Steg

 1. Bild med titeln Datum En Mormons kille Steg 1
1. Kolla hans ålder. Är han över 16 år? Om han inte är 16 än, datera inte honom än. Mormoner lärs i "För styrkan av ungdomar" inte hittills tills de är minst 16. Om mormon killen du vill datera är 16 eller över, det är bra! Du kan fråga honom.
 • Bild med titeln Datum En Mormon Guy Steg 2
  2. Bli bekant med Jesu Kristi Kyrka av Sista Dagars Heliga. Det kan vara säkrare att bli bekant med kyrkan så att du kan förstå mer av killen du är dating. Lära känna sin kultur och bakgrund. Till exempel, fråga inte "Så hur många mammor har du?" Eftersom polygami stoppades i kyrkan i slutet av 1800-talet. Fråga honom frågor. Mormoner är vanligtvis glada att dela sina övertygelser. Visa respekt.
 • Bild med titeln Datum En Mormon Guy Steg 3
  3. Klä sig blygsamt. Alla Mormons killar kommer att erkänna att de ofta är mer lockade till och har mer respekt för tjejer som täcker sina kroppar. Undvik att ha på sig ärmlöströjor, låga skjortor, korta shorts, korta kjolar och allt som exponerar din kropp oönskade. Täck alltid dig själv och ha ett bra utseende. Mormon killen du är dating kommer att uppskatta dig mycket.
 • Bild med titeln Datum En Mormon Guy Steg 4
  4. Kom ihåg att vara dig själv. Var snäll och respektera hans övertygelse. Du kan få det svårt att vara dig själv medan du följer den här killens standarder - att vissa människor bara inte är avsedda att vara tillsammans.
 • Bild med titeln Datum En Mormons kille Steg 5
  5. Förstå mormonens livsstil. Be före måltider. Detta görs vanligtvis hemma och med familj och inte i restauranger. (Om du inte vet hur det ska göra under en bön som sagt, stäng dina ögon och vik dina armar. Du kommer att se andra runt dig som gör detsamma).
 • Att delta i seminarium. Seminarium är en religiös klass på Bibeln, Mormons bok och andra skrifter. Det hålls före eller under skolan. Barn deltar medan de är i gymnasiet - 9: e-12: e klassen. När på college går Mormons till institutet, vilket är detsamma som seminarium men för högskolestudenter.
 • Bild med titeln Datum En Mormon Guy Steg 6
  6. Känna kyskhetens lag. Mormonism, tillsammans med många andra kristna tron, följer kyskhetens lag. Det betyder att mormoner inte har sex förrän efter att de är gifta. De lever inte heller med människor som de är i ett förhållande med tills de är gifta. Så delta inte i passionerad kyssande, som ligger ovanpå den andra personen eller berör de privata, heliga delarna av en andras kropp med eller utan kläder.
 • Tips

  Om han uppmanar dig att gå till kyrkan eller en annan aktivitet med honom, bli inte förvånad eller förolämpad. Det betyder att han förmodligen gillar dig. Om du känner dig bekväm med det, gärna gå.

  Varningar

  Gå inte med i kyrkan bara för att du lockas till någon. Gör det för att du verkligen vill gå med i kyrkan.
 • Ta aldrig Herrens namn förgäves. Mormoner tar det mycket offensivt.
 • Tala inte om olämpliga saker eller förbannelse eller svär.
 • Mormoner har höga standarder som kan vara väldigt annorlunda från det sätt du lever, respektera dem och hans beslut att följa dem, även om du tror att de är dumma eller inte håller med.
 • Fråga inte honom på ett datum på söndag. (Mormons tillbedjan på söndag, och sök inte underhållning eller spendera pengar på söndagar.)
 • Mormoner dricker inte kaffe, te eller alkohol.
 • Dela på det sociala nätverket:
  Liknande