Hur man daterar en gemini

Geminis är människor som är nyfiken, pratsamma, mångsidiga och psykiskt aktiva. Geminis går överallt tillsammans, hand i hand, symboliserar sin dubbla natur.Även om Geminis är aktiva och roliga människor att vara med, har de två viktiga svagheter - deras förmåga att prata non-stop och hur de kontinuerligt distraherar sig lätt.Men oroa dig inte, den här artikeln kommer att lära dig hur man daterar en Gemini med lätthet.

Steg

Del 1 av 2:
Veta vad man ska göra
 1. Bild med titeln Datum En Gemini Steg 1
1. Lyssna på dem och engagera dem i konversation. Att vara naturliga chatterboxar, Geminis älskar att prata. Om du inte lyssnar, pratar, eller om du ofta avbryter, kan Gemini tro att du inte är intresserad eller bryr dig inte. Stressa inte ut för mycket om att hitta något att prata om, dock. Gemini är kreativ nog på egen hand, och kommer sannolikt att hitta något att prata om.
 • Geminis är nyfiken och älskar att lära. Om du är expert på något, tveka inte att dela med dig av din kunskap. Du kommer att imponera på ditt datum.
 • Geminis älskar att debattera. De argumenterar inte - de försöker helt enkelt se saker ur ett annat perspektiv och skärpa deras sinne.
 • Geminis är kända för att vara bra i kommunikation. Om du har ett problem i ditt förhållande, försök inte att gömma det. Försök istället att diskutera det.
 • Bild med titeln Datum En Gemini Steg 2
  2. Ta med något nytt i förhållandet för att hålla sakerna intressanta. Geminis tycker om att vara aktiv och försöker nya saker. Om du befinner dig som en Gemini, var beredd att uppleva nya saker. Det kan vara en bra idé att också få något nytt i förhållandet. Till exempel, om du går ut på ett datum, försök hitta lite plats nytt för att gå / äta / dricka varje gång.
 • Om ditt datum verkligen är något, bör du inte bli van vid det - han eller hon kanske vill prova något helt annorlunda nästa gång du träffas.
 • Bild med titeln Datum En Gemini Steg 3
  3. Var tålmodig när de blir humöriga eller obeslutsamma. Ibland kan dating en Gemini känna att du är dating två olika människor. Detta borde komma som ingen överraskning-Gemini representeras av tvillingar. Ett ögonblick kan en Gemini vara glad och glad, och nästa ögonblick kan han eller hon vara grumpy och moody.
 • När en Gemini blir moody, ta det inte personligen. Var tålmodig, och låt stämningen swing passera. Du kan också försöka prata med honom eller henne, och ta reda på vad som är fel.
 • Bild med titeln Datum En Gemini Steg 4
  4. Omfamna och uppmuntra Geminiens inre barn. Gemini är mer i kontakt med sitt inre barn än andra tecken. De älskar att skämta och göra pranks. Några av sina skämt kan också vara juvenile också, men det är en del av sin charm. Försök inte hålla en Gemini tillbaka eller tvinga honom / henne att ändra. Även om du är allvarlig av naturen, antingen med i deras roliga, eller låt dem uttrycka sig helt.
 • Bild med titeln Datum En Gemini Steg 5
  5. Var beredd på ett socialt liv, men förvänta dig några tysta stunder också. Geminis är sociala fjärilar av naturen, men ibland gillar de också hemma också. Bli inte van vid dem som alltid vill festa, och håll dem inte tillbaka om de bara vill stanna hemma och titta på filmer. Om du är introvert eller anti-social av naturen, var uppe på det här. Försök att räkna ut en slags kompromiss.
 • Ett exempel på en kompromiss skulle gå till en mindre fest, vilket skulle vara mindre stressigt för dig, men överklagar fortfarande till Gemini.
 • Ett annat exempel på en kompromiss skulle gå till en fest en helg och stanna i nästa.
 • Du kan också försöka sakta introducera dig själv till Geminiens sociala cirkel. Till exempel kan du börja med mindre partier och mindre trånga situationer, och bygga upp till större, vildare händelser.
 • Del 2 av 2:
  Vet vad man ska undvika
  1. Bild med titeln Datum En Gemini Steg 6
  1. Tvinga inte en Gemini att fatta beslut när han eller hon blir obeslutsam. Duality är en viktig aspekt av Geminis. På grund av detta finner de ofta sig fast mellan två val. En del av dem kanske vill ha en sak, och en annan del av dem kanske vill ha något helt annat. Om du befinner dig i en sådan situation, försök att göra ett förslag. Till exempel:
  • Om ditt datum inte kan bestämma mellan italienska eller sushi till middag, kan du säga något som: ja, vi hade pasta förra veckan. Varför försöker vi inte sushi ikväll? Den nya restaurangen nerför gatan ser bra ut."
 • Bild med titeln Date A Gemini Steg 7
  2. Bryter aldrig en Geminiens förtroende. En Gemini kan så småningom förlåta dig, men han eller hon kommer aldrig att glömma vad som hände. Om du bryter en Geminiens förtroende, får du aldrig tillbaka igen. Observera också att Gemini är nyfiken - de älskar att lära sig och hitta saker ut. Om du gömmer något, blir Gemini misstänkt och så småningom ta reda på det. Det skulle vara bättre att vara uppe och ärlig med honom eller henne. Ärlighet är mycket viktigt för en gemini-han eller hon kommer att uppskatta sanningen, även om det inte är väldigt trevligt.
 • Bild med titeln Datum En Gemini Steg 8
  3. Håll inte en Gemini tillbaka, och kontrollera inte honom eller henne. Gemini är väldigt oberoende. De behöver inte någon att ständigt hålla sin hand, och de gillar verkligen inte att vara kontrollerade. Geminis behöver utrymme för att uppleva världen på egen hand. Om du försöker styra en Gemini, kommer du att hamna med en väldigt olycklig pojkvän eller flickvän.
 • Samtidigt, kom ihåg att erbjuda stöd om en Gemini frågar efter det.
 • Bild med titeln Datum En Gemini Steg 9
  4. Bli inte van vid någonting som en Gemini säger, gör eller vill. Geminis är kända för att vara fulla av motsägelser. De är också kända för att vara spontana och vill prova nya saker. Deras personligheter är också multidimensionella. Bara för att den Gemini du är dating gillar utomhus betyder inte att han eller hon vill alltid vill gå vandring - det kan vara en tid då han eller hon bara vill stanna hemma. När den Gemini du är dating vill prova något annat, gå för det - försök inte tvinga "gammalt sätt" på dem. Istället, omfamna förändringen.
 • Samtidigt, om den Gemini du är dating är plötsligt upprörd eller olycklig, skulle det alltid vara en bra idé att fråga vad som är fel istället för att helt enkelt acceptera det som det nya "norm."
 • Bild med titeln Datum En Gemini Steg 10
  5. Bli inte upprörd om en Gemini ändrar sitt eller hennes sinne plötsligt, och avbryter eller ändrar en plan. Är representerad av tvillingarna, Geminis har fickle, ständigt föränderliga sinnen. De kan ändra och avbryta planer sista minuten. Ta inte det på fel sätt. Det är sannolikt inte personligt. Istället försök att acceptera det som en del av Geminiens ständigt föränderliga natur.
 • Om det verkligen stör dig, prata dock med Gemini om det. Anklag inte honom eller henne av "alltid flaking." Förklara istället att du tar planer på allvar, och att det gör ont när de plötsligt ändras.
 • Tips

  Om du och ditt datum inte kan komma överens om något, försök att göra en kompromiss.
 • Om du är fast för en datum-natt idé, kom upp med något nytt. Gemini älskar att prova nya saker.
 • Gemini kan bli passionerad. Det betyder att de kan bli alltför glada och alltför arg.
 • Om du är osäker på vad ditt datum vill, fråga. Gör inte antaganden.
 • Försök att hålla sakerna intressanta, eller Gemini kommer inte att stanna länge.
 • Geminis tenderar att förolämpa människor mycket, men de gör det inte med avsikt. Ta inte det personligen. Istället berätta för dem hur du känner. Geminis gillar inte riktigt att prata om sina känslor, men de skulle vilja veta om de skadar dig.
 • Geminis kan vara flirtig. De är fortfarande lojala mot dig, men är också mycket vänliga och öppna mot andra. Om det här stör dig, låt honom eller hon vet, men anklaga inte honom / henne att fuska.
 • Gemini som aktiva, kreativa och roliga människor. Även om du inte är mycket aktiv själv, försök att gå med på några av sina aktiviteter. Du kan till och med hitta en ny hobby!
 • Geminis, särskilt män, bli kär i sitt sinne först. Först då kommer deras hjärta att följa.
 • Varningar

  Försök inte spela svårt att komma under en lång tid - Geminis får otålig på kort tid, så de kommer att förlora intresse om du gör det.
 • Försök inte att styra en Gemini, eller håll honom / henne tillbaka. Geminis är oberoende, och behöver sitt utrymme att växa och utforska.
 • Inte alla Geminis är desamma. Vissa kan ha de typiska Gemini-egenskaperna, medan andra kanske har motsatt. Lär alltid känna ditt datum som individ.
 • Dela på det sociala nätverket:
  Liknande