Hur man frågar en tjej om hon redan är dating

Det händer hela tiden: du möter en tjej som är perfekt för dig, bara för att ta reda på att hon redan har en partner. Situationen kan verka hopplös, men det finns sätt att närma sig situationen taktfullt. Bedöma situationen, prata med henne och vara respektfull att få ett datum.

Steg

Del 1 av 3:
Bedömning av situationen
 1. Bild med titeln Fråga en tjej om hon redan är dating steg 1
1. Prata med henne om hennes förhållande. Om du är modig, fråga henne direkt. Hon kan misstänka dina motiv om du frågar henne direkt, så välj inte det här alternativet om du vill behålla dina intentioner en hemlighet. Fråga henne tillfälligt: ​​"Hej, jag undrade, har du en partner? Jag var bara nyfiken."
 • Bild med titeln Fråga en tjej om hon redan är dating steg 2
  2. Fråga henne hur allvarligt förhållandet är. Om du redan har känt tillräckligt bekväm att fråga henne om hon är dating, fortsätt och fråga henne hur allvarligt förhållandet är. Om det är allvarligt kan det vara svårare att fråga henne, men om det bara är en fling, kanske hon fortfarande är intresserad av att träffa dig. Fråga: "Är det ett riktigt seriöst förhållande, eller mer avslappet?"Återigen kan hon omedelbart veta om konversationen går om du frågar henne specifikt, så var försiktig.
 • Bilden med titeln Fråga en tjej om hon redan är dating steg 3
  3. Fråga henne hur glad hon är. Var direkt, men försiktig. Säg: "Hur är ditt förhållande till din partner? Är du glad?"Var väldigt försiktig att prata med henne om detta: hon kan bli defensiv eller bli förolämpad att du frågar om hennes privata liv. Hennes reaktion beror helt och hållet på hennes personlighet, så mät hennes svar från tidigare frågor för att se om hon svarar bra på riktigt personliga frågor som detta. Om hon verkar obekväma ifrågasättas, fråga sina vänner eller hitta något annat sätt.
 • Bild med titeln Be en tjej ut om hon redan är dating steg 4
  4. Använd indirekta ledtrådar. Fråga direkt kan vara lite farlig, för att hon kan bli förolämpad om du frågar henne om hennes förhållande. Personliga frågor kan göra henne obekväma, och hon kan veta exakt var du går med din rad frågor.
 • Fråga indirekta frågor. Genom att fråga henne "Vad är du upp till ikväll?"Eller" Vad tycker du om att göra för skojs skull?", Kan hon nämna sin partner offhand och spara dig besväret att behöva fråga direkt.
 • Leta efter tecken på flirta. Medan vissa tjejer är naturligt flirta om de är singel eller inte, men om hon verkar i dig är chansen högre att hon är singel. Se hur mycket du kan flirta tillbaka. Om hon svarar positivt är hon förmodligen singel.
 • Se vad hon handlar för. Om du har turen att träffa en tjej i en butik istället för i skolan eller jobbet, kan du få några ledtrådar från hennes shopping. Leta efter Familjestorlek Matvaror, Objekt Uppenbarligen för Män, Eller Baby Products.
 • Bilden med titeln Fråga en tjej om hon redan är dating steg 5
  5. Fråga sina vänner om hon är i ett förhållande. Hennes vänner kommer att veta mycket om hennes förhållande och kunna hjälpa dig. Medan hennes vänner kan berätta för henne att du har frågat om hennes förhållande, är du mer benägna att kunna hålla dina intentioner hemliga på det här sättet.
 • Fråga hennes vänner hur allvarligt förhållandet är. Hennes vänner kommer att kunna ge dig ett mer opartiskt svar än hon kanske. Vänner ser ett förhållande från utsidan, så de kan kanske ge mer värdefull information om var hennes förhållande till sin partner går och vilken typ av dating mönster hon har.
 • Fråga hennes vänner om hon är glad. Att fråga sina vänner om hennes lycka kan vara bättre än att fråga henne direkt, eftersom de sannolikt kommer att bli mindre förolämpade och har mer opartisk information om hennes förhållande. De kan spendera mycket tid med henne och hennes betydande andra, och de kan se eller höra om små slagsmål eller oenigheter.
 • Bilden med titeln Fråga en tjej om hon redan är dating steg 6
  6. Kolla hennes sociala medier profiler. Medan den här metoden kan få dig att känna dig som om du är snooping, är det det enklaste sättet att ta reda på hennes förhållande status utan att tippa din hand. Facebook-profiler har en specifik sektion för relationsstatus, medan Instagram-inlägg och tweets kan ge dig en uppfattning om hon är singel eller inte. Bli inte för avskräckt av bilder av henne med andra människor men. De kan vara gamla partners eller andra nära vänner.
 • Se om hon verkar glad. Sociala medier kommer förmodligen inte att kunna berätta hur seriöst ett förhållande är, men det kan ge dig viktig information om hur lyckligt hennes förhållande är. Kontrollera hennes sidor för att se om hon ställer in om slagsmål eller oenigheter med sin partner. Var försiktig med att bara använda dessa som en mätare, inte bevis. Tala inte med henne om specifika inlägg som du såg, för att hon kanske tror att du snooping genom sina inlägg.
 • Del 2 av 3:
  Pratar med henne
  1. Bilden med titeln Fråga en tjej om hon redan är dating steg 7
  1. Prata om relationer. Innan du blir för direkt och fråga henne, flyta en konversation om relationer i allmänhet. Starta konversationen med normal liten prata om sin dag eller hur hon gör, men fråga hur hennes förhållande går. Relationer är ett normalt ämne av konversation, så hon borde inte vara för misstänkt om du håller det lätt och vänligt. Använd det här samtalet om relationer till bro mot att fråga henne.
 • Bilden med titeln Fråga en tjej om hon redan är dating steg 8
  2. Bjud ut henne. Om du upptäcker att hon är i ett förhållande men det är antingen inte allvarligt eller inte väldigt glad, försök att vara djärv och fråga henne. Denna metod tar lite tarmar, för att du inte har någon aning om hur hon kommer att reagera, eller vad resultatet blir, men det är värt det för att hon kan säga ja.
 • Säg: "Hej, jag vet att du är i ett förhållande, men jag får känslan av att det inte är allvarligt / inte går bra. Vill du gå på ett datum med mig? Jag lovar att inte göra några drag eller respektera ditt förhållande. Jag vill bara lära känna dig bättre." Denna metod lägger tonvikt på kvaliteten på hennes förhållande, och tips till henne att du kan vara bättre för henne.
 • För en annan vinkel, försök att säga: "Jag vet att det här verkligen är framåt, och jag vet att du ser någon redan. Men vill du gå på ett datum med mig? Jag tror att du är bra."Detta val lämnar allt om kvaliteten eller allvaret i hennes förhållande, och låter henne helt enkelt veta att du är intresserad av henne oavsett hennes relationsstatus.
 • Bilden med titeln Fråga en tjej om hon redan är dating Steg 9
  3. Erkänna hennes förhållande. Se till att du inte är för disparaget mot sin partner. Inte bara kommer det att ifrågasätta hennes smak hos människor, men om hon har känslor för dem, kan du allvarligt förolämpa henne. Berätta för henne att du vet att hon har en partner, och att du inte vill komma i vägen om det är allvarligt, men att du vill lära känna henne bättre.
 • Bilden med titeln Fråga en tjej om hon redan är dating steg 10
  4. Försök ge henne ditt nummer. Istället för att fråga henne, försök skriva ner ditt nummer och ge det till henne. Detta gör dina intentioner ganska tydliga, men sparar dig besväret med att försöka hitta det perfekta sättet att fråga henne. Du måste bara skicka henne numret och berätta för henne att ringa dig någon gång. Hon kan komma i kontakt med dig när saker blir steniga med sin andra hälft, eller hon kan börja texta eller prata med dig omedelbart för att lära känna dig.
 • Bilden med titeln Fråga en tjej om hon redan är dating Steg 11
  5. Låt henne ta upp det. Ibland kanske du inte måste göra det första draget. Om du börjar prata med en tjej som du vet har en betydande annan, kan hon fortfarande flörta med dig eller klargöra att hon är intresserad av dig. Låt henne få upp ett datum. Fråga henne: "Är du upptagen efter skolan?"Eller" när går du av jobbet?"Dessa frågor är öppna och tillåter henne att föreslå en tid för dig att träffas och lära känna varandra.
 • Del 3 av 3:
  Vara respektfull
  1. Bilden med titeln Be en tjej ut om hon redan är dating steg 12
  1. Var respektfull om hennes partner lär dig att du har frågat henne. Det är troligt att de blir upprörd att du försöker ta sin flickvän, så förbered dig för att be om ursäkt om det behövs. Om hon bestämmer sig för att gå ut med dig, kommer de att bli ännu mer upprörd. Försök att undvika dem, men om de kommer att prata med dig, ber om ursäkt till dem och förklara att du inte har för avsikt att bryta med henne.
 • Bild med titeln Fråga en tjej om hon redan är dating steg 13
  2. Bestäm vad du ska göra om du har varit "vän zoned". Flickor gillar ofta att ha manliga vänner, så du måste se till att du inte hamnar mer av en vän i ögonen än en potentiell älskare. Om du spenderar tid med henne och hon inte bryter upp med sin partner, är chansen, hon ser dig som en vän och vill inte datera dig. Hon kan njuta av att spendera tid med dig, men det betyder inte att hon är lockad till dig.
 • En signal av Friendzone är mycket tal om känslor. Om hon börjar kontakta dig ofta för att prata om hennes känslor, eller om hon använder dig som ett ljudkort för att klaga på hennes betydande andra, ser hon dig troligt som en vän.
 • Lyssna på hur hon pratar om dig. Om hon pratar med sina vänner om dig, men konsekvent nämner att du är "bara en vän" eller "bara en bra kille", är chansen, hon är inte intresserad av att dö dig.
 • Se om hon fortfarande flörtar med dig. Om hon flörtar med dig och verkar verkligen intresserad, kan du ha en chans. Men när tiden går och hon flörtar med dig mindre och mindre utan att bryta den med sin pojkvän, är du mest sannolikt i "vänzonen".
 • Bryta saker med henne. Om du fortfarande är intresserad av att träffa henne, men hon ser dig som en vän, bryta av vänskapen. Du kommer bara att bli skadad om du hamnar som ett tredje hjul. Hon kan inte hjälpa vem hon är lockad till, och om det bara ser dig som en vän, är det osannolikt att hon ändrar sig.
 • Stanna vänner med henne. Om du bestämmer dig för att du värdesätter hennes vänskap mer än ett potentiellt romantiskt förhållande, är det okej att vara vänner med henne. Det är helt möjligt att ha starka, friska relationer med människor i motsatt kön, men du måste bli bekväm med det faktum att saker blir bara platoniska.
 • Bilden med titeln Fråga en tjej om hon redan är dating steg 14
  3. Låt henne inte fuska på sin partner. Om tjejen verkligen gillar dig, men är i ett seriöst förhållande, kan hon bli frestad att fuska på sin partner med dig. Var tydlig med henne att du inte gör någonting med henne om hon inte bryter av den med sin nuvarande partner.
 • Om hon fusk På sin partner med dig är det här en röd flagga som hon kunde fuska på dig om du någonsin hamnar ihop. Många som fuskar på sina partners gör det tvångsmässigt, och det kan vara omöjligt att förtroende dem.
 • Bli inte en "side kille". Om hennes nuvarande förhållande inte är allvarligt, men hon vill fortfarande inte bryta av det, du står inför risken att bli sträng längs. Hon kan ringa dig ofta eller spendera romantisk tid med dig, men det kommer bara att leda till att du blir skadad. Hon kommer sannolikt aldrig att begå dig eller lämna hennes förhållande: hon ska bara använda dig istället.
 • Bilden med titeln Fråga en tjej om hon redan är dating steg 15
  4. Låt henne gå om det inte fungerar. Om du verkligen är lockad till en tjej, kan du frestas att fråga henne några gånger, även om hon har någon annan. Men du måste vara realistisk om dina chanser att lyckas. Om hon kontinuerligt påminner dig om att hon har en partner, eller säger nej att erbjuda datum, kommer du bara att göra henne frustrerad när tiden går vidare. Kom ihåg att det finns "mer fisk i havet" och gå vidare till andra tjejer om saker inte utvecklas.
  Expertips
  Laura bilotta

  Laura bilotta

  Dating Coach & Matchmakerlaura Bilotta är en dating coach, matchmaker och grundaren av singel i staden, hennes dating och relation coaching service baserat i Toronto, Ontario, Kanada. Med över 18 års datum coaching erfarenhet är Laura specialiserat på dating etikett, relationer och mänskligt beteende. Hon är värd för dating och relationen Radio Talk Show på AM640 och på Apple Podcasts. Hon är också författaren till "Singel i staden: från anslutningar och heartbreaks till kärlek och livmän, Tales & Tips för att locka din perfekta match."
  Laura bilotta
  Laura bilotta
  Dating Coach & Matchmaker

  Vår expert samtycker till: Om det visar sig att den person du gillar är redan med en annan person, kan du känna dig dålig, men inte avskräckas. Istället, fokusera på andra saker, som en hobby eller arbete, och öppna dig själv upp till tanken på att träffa någon ny.

 • Tips

  Försök att vara säker på dig själv. Tjejer älskar självförtroende och svarar bra på direkta, assertiva frågor.
 • Respektera alltid sitt beslut. Om hon bestämmer sig för att inte gå ut med dig, kan hon ha ett antal skäl att göra det. Bli inte arg på henne eller vara frustrerad. Det handlar inte om dig, det handlar om hennes beslut.
 • Gör dig attraktiv för henne. Du har en bättre chans att lyckas få ett datum om du klär dig bra, ta hand om din personliga hygien och motion.
 • Alltid vara sig själv. Medan att locka tjejer har mycket att göra med att se bra ut och fungera cool, vill du inte låtsas vara någon annan. Det är okej att veta vad hon lockas till och försöka förbättra dig själv, men gå inte överbord på att vara någon som du inte är. Hon kommer att kunna se igenom den.
 • Plåga inte henne. Även om uthållighet kan påminna henne om att du är intresserad, kan det enkelt korsa en linje och bli irriterande. Fråga henne några gånger över några månader, men fråga henne inte varje dag.
 • Varningar

  Var inte för hårt på dig själv. Om hon säger nej, kan du känna dig deprimerad eller otillräcklig. Arbeta på de områden där du känner att du saknar, men slå inte upp dig själv.
 • Bli aldrig involverad i en gift kvinna. Ett dating-förhållande kan enkelt slutas, men ett äktenskap kan inte. Du kan göra allvarliga skador på människors liv när de fuskar med en gift person, särskilt om det finns barn som är involverade.
 • Bli inte för bifogad. Att bli för ansluten till en tjej slutar ofta med känslor som skadas, speciellt om du inte känner henne så bra. Hon kan bestämma att du inte hittills, och om du är för ansluten kan du sluta med ett brutet hjärta.
 • Konfrontera inte hennes partner. Startkamp eller orsaka problem med sin nuvarande partner kan verka som ett "alfa-manligt" sätt att imponera på tjejen, men det kan sluta dåligt. Fysiska slagsmål och aggression kan få dig att skada eller till och med arresteras och kan göra tjejen ogillar dig.
 • Dela på det sociala nätverket:
  Liknande