Hur man daterar en kille som gillar en annan tjej

Åh nej, killen du gillar är att krossa på en annan tjej! Det kan vara en svår situation att vara i, så försök att ta reda på var han står med annan tjej. Om han daterar henne, kanske du vill backa av. Annars, försök bygga en vänskap med honom om du inte redan eller ens berätta för honom att du gillar honom.

Steg

Metod 1 av 3:
Att räkna ut sin status med den andra tjejen
 1. Bild med titeln Datum En kille som gillar en annan tjej Steg 1
1. Prata med andra människor att se om killen är att träffa den andra tjejen. Om du inte vill närma sig killen direkt, prata med andra människor som känner honom eller den tjej han gillar. Kontrollera om de är dating än, så du kan bestämma om det är en bra idé att försöka att datera honom själv.
 • Försök till exempel fråga en ömsesidig vän Denna fråga: "Hej, du känner Chris? Är han dating jess?"
 • Bild med titeln Datum en kille som gillar en annan tjej Steg 2
  2. Fråga killen om den andra tjejen. Om du talar med killen, fråga honom om henne. Du kan poke runt för att se om han planerar att fråga henne eller om han bara tycker att hon är söt. På det sättet kan du ta reda på om det är en bra idé att börja träffa honom eller inte.
 • Till exempel kan du säga, "Så du tror att Rachel är söt? Tänker du på att fråga henne?"
 • Om han planerar att fråga henne, kanske du inte vill bli involverad. Han kan vara för emotionellt investerad i den andra tjejen att verkligen uppmärksamma dig.
 • Om du inte vill fråga honom direkt, leta efter ledtrådar. Om han spenderar mycket tid med henne och talar om henne mycket, kan han bli redo att fråga henne.
 • Bild med titeln Datum en kille som gillar en annan tjej Steg 3
  3. Kontrollera om killen och tjejen är exklusiva. Även om killen gillar den andra tjejen och de är dating betyder det inte att han inte kan datera andra människor. Om både han och flickan är överens om det, kan de båda se andra människor. Du kan fråga killen direkt eller kolla om för att ta reda på mer.
 • Till exempel kan du fråga killen, "Är du två som fortfarande ser andra människor?"
 • Bild med titeln Datum en kille som gillar en annan tjej Steg 4
  4. Släpp tanken om att datera om killen är i ett exklusivt förhållande. Du vill inte vara den tjej som försöker bryta upp ett par så att du kan datera killen. För en, om du lyckas, kan du hamna i ett förhållande där killen inte litar på dig. Trots allt, du bröt upp dem. Men, ännu viktigare, det är det rätta att göra. Tills han bryter upp med henne eller vice versa, överväga honom off-gränser.
 • Även om du tror att du är avsedd för varandra, kom ihåg att den här personen har brister som någon annan. Du kanske tror att han är perfekt, men det beror på att du inte har varit i ett förhållande med honom än. Med andra ord kan du bara vara idoliserande den här personen, och verkligheten kan vara en letdown.
 • Metod 2 av 3:
  Bygga en vänskap
  1. Bild med titeln Datum en kille som gillar en annan tjej Steg 5
  1. Le på killen. Ett leende gör dig mer tillvägagångssätt. Det står, "Hej, jag skulle vilja lära känna dig! Kom och säg hej." Du vill inte sitta och le på honom i timmar. Men om du ser honom blickar på dig, blinkar honom ett leende.
  • Göra ögonkontakt medan du gör det! Det låter honom veta att du har märkt honom.
 • Bild med titeln Datum en kille som gillar en annan tjej Steg 6
  2. Introducera dig själv. Vänskap händer ofta före dating. Säga "Hej!" och slå upp en konversation om du inte har än. Försök prata med honom till lunch, eller presentera dig själv om du är i samma klass eller jobba samma skift.
 • Försök att ha en anledning till konversationen, som det kommer att göra det lite lättare. Till exempel kan du säga, "Är inte denna klass hård? Det sista testet var en mördare. Jag är libby förresten."
 • Bild med titeln Datum en kille som gillar en annan tjej Steg 7
  3. Uppmuntra din vänskap genom att prata med honom ofta. När du ser honom igen, var inte rädd för att säga hej. Starta en ny konversation om en gemensam hobby eller intresse. Leta efter ledtrådar på sina kläder eller de saker han bär att hjälpa dig att veta vad jag ska säga.
 • Till exempel, om han alltid har hörlurar, gillar han förmodligen musik. Man skulle kunna säga, "Vad lyssnar du på? Är det en av dina favoriter?"
 • Bild med titeln Datum en kille som gillar en annan tjej Steg 8
  4. Säg något trevligt mot killen. Människor som att höra trevliga saker om sig själv, så nästa gång du ser honom, ge honom en komplimang. Du behöver inte komplimera hans utseende. Du kan komplimangera sina kläder, le, eller till och med hans intelligens eller humor.
 • Till exempel kanske du säger, "Wow, du har 100 på det testet? Du är verkligen smart!"
 • Bild med titeln Datum en kille som gillar en annan tjej Steg 9
  5. Bjud killen att umgås med dig. Du behöver inte fråga honom på ett datum bara än. Be honom bara att göra något du båda gillar. Det kan göra det enklare om du får en grupp människor tillsammans. Som kan ta avtrycken.
 • Man skulle kunna säga, "Hej, jag hörde dig som bilar. Du vill kolla in bilen Visa i helgen med mig och mina vänner?"
 • Metod 3 av 3:
  Frågar killen ut
  1. Bild med titeln Datum en kille som gillar en annan tjej Steg 10
  1. Närma sig killen direkt. Ett enkelt sätt att få en kille att gå ut med dig är att bara fråga dig. Det är okej att vara lite nervös eller blyg, men det värsta han kan säga är "Nej!" Det kan sticka, men du kommer att leva till en annan dag.
  • Till exempel kan du säga, "Hej, vill du gå ut på ett datum någon gång? Jag gillar som du."
 • Bild med titeln Datum en kille som gillar en annan tjej Steg 11
  2. Berätta för killen du gillar honom att uppmuntra honom att fråga dig. Detta steg kan vara väldigt läskigt! Du vill inte bli skadad. Men det enda sättet killen kommer att känna dig som om han är om du berättar för honom. Då, kanske han frågar dig så att du inte behöver fråga honom. Du kan ta reda på att han gillar dig tillbaka.
 • Till exempel kan du säga, "Josh, jag vill bara att du ska veta att jag verkligen gillar dig. Som mer än en vän."
 • Bild med titeln Datum en kille som gillar en annan tjej Steg 12
  3. Fråga killen ut indirekt om du är rädd för att fråga honom direkt. Du behöver inte alltid gå upp och fråga honom. Du kan ge honom tips eller jobba upp för att fråga honom. Kanske tar han tipsen och frågar dig.
 • Till exempel kan du säga, "Jag vet att du är i vinylposter. Känner du några bra butiker i närheten?" När han svarar kan du säga, "Coolt, vill gå någon gång?"
 • Dating hjälp

  Ta reda på om han krossar på någon annan

  Stöd WikiHow och Lås upp alla prover.

  Tecken du borde eller borde inte fråga en kille ut

  Stöd WikiHow och Lås upp alla prover.

  Hantera datingavstötning

  Stöd WikiHow och Lås upp alla prover.

  Video

  Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.

  Tips

  Gör ögonkontakt men överdriv det inte.
  Dela på det sociala nätverket:
  Liknande